içimde garip bir his var:26: çoook dinlenmiş çook huzurlu kalktım bu sabah ama bir yandan da karnımda çok garip bir his var toplanıyor, kasılıyor.. sabahki iyilik halim fırtına öncesi sessizlik mi acaba???
burdayım burcucum fazla oturamıyorum pc başında.eşim bu hafta gündüz evdeydi perdeleri yıkadık astık mis gibi olduk.herkes kızımı soruyor biz gibi sabırsızlanıyolar gelsin istiyolar :) son 3 haftamız kaldı inş.
içimde garip bir his var:26: çoook dinlenmiş çook huzurlu kalktım bu sabah ama bir yandan da karnımda çok garip bir his var toplanıyor, kasılıyor.. sabahki iyilik halim fırtına öncesi sessizlik mi acaba???
tüm hazırlıklyrın bittimi bari.ne güzel iyi günlerde oturun evinizde..gerçekten son haftalar geçmek bilmiyo artık bittiği için sabırsızlıkmı ağırlaşmaktanmı..
ne güzel beklenen bebekk:))
DOĞUM LİSTESİ
anne ADI BEBİŞİMİZİN ADI DOĞUM TARİHİ DOĞUM SAATİ
1-)Nazım83--------------NİHAL EDA-----11/02/2011---------saat 10:00
2-)firstNimbus-----------YAHYA ALP-----02/03/2011---------saat 09:10
3-)Ah_kalBiM------------RANA-----------08/03/2011---------saat 00:00
4-)derviş----------------MERİÇ----------22/03/2011---------saat 15:53
5-)NEVRA----------------Nevra----------10/05/2011---------saat 10:15
6-)nurcan306------------Öykü nisa-------23/05/2011--------saat 10:40
7-)espoir_fr--------------Emir ve Rana----28/06/2011--------saat 17:58
ceydda----------------Ceyda----------23/06/2011--------saat 13:10
9-)sabriya----------------Ecrin Asmin-----15/06/2011--------saat 10:15
10-)lila-----------------------------------19/07/2011--------saat 12:50
11-)gözdemmmm----------Buğra Efe-------09/08/2011------- saat 10.40
12-)herzaman_seninle-----Ceyda----------12/08/2011--------saat 01:12
13-)burcusafak08---------Zeynep Ece-----27/08/2011--------saat 11:00
14-)prizeprize-------------Berk----------- 05.09.2011 --------saat 03.52
15-)MiHRiMaH24----------Muhammed Enes-30.09.2011--------saat 15:30
16-)mersinli42------------Elif Gökçe-------26.10.2011--------saat ??????
17-)bella_83 -------------AZRA-----------30.11.2011 -------saat 11:00
Aaaaaaaa niye kimsecikler uğramamış yahuherkes iyi ve hersey yolundadir umarım... Ben hala oglanlarimizla tek parcayim cok şükür şimdilik hersey yolunda. Sürekli hareketlerini takip ediyor olmak beni cok geriyor. Ah biri oynadı acaba digeri neden oynamadı falan filan... Soldaki yavrumuzun da kafasını iyice aşağıda hisseder oldum. Acaba dondü mü ki duyup duruyorum. Perşembeye kadar sabredemeyip yarın mı gitsem doktora acaba diyip duruyorum.
Son ay gercekten cok zormus ya ben bir de cok rahat bir hamilelik gecirdigimden ilk zamanlarda, şimdi cok daha zor geliyor... Allahım bu günlerimizi aratmasın. Hayirli zamanda
Saglikla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı...
aman maşallah biraz daha tek parça kalın yakında 3 parça olucaksınız zaten allahın izniyle.haklısın sürekli takip etmek insanı paranoyak yapar.
gerçekten son haftalar zorluyo ki ben finali 35+5 de yaptım..
sen nasılsın morelin nasıl.*?
Selam kizlar nasilsiniz?
Biz dün kötüydük asiri karin agrisi ve vajinal agridan dolayi hastaneye acile gittik sükür yavrularim iyiymis ama cok korkutular beni.
Doktor daha fazla dinlenmem gerektigini söyledi ama inanin hep dinleniyorum sadece yemek yapmak icin kalkiyorum ayaga.
Rahim agzini falan ölctüler kan testi idrar testi falan yaptilar hersey normal cikti her ihtimale karsi agrin olursa gel dediler.
Ayin 20sinde kendi doktorumuzda randevumuz var bakalim o ne diyecek...
Cok korktum yavrularimi görünce icim rahatladi daha iyi hissetim...
Nasil bi duyguymus kizlar bu ya öldüm öldüm dirildimAllahim kimseye yasatmasin.
Hepimizin yavrularini korusun...
Sürekli elim karnımda valla :) hayirlisiyla biz de görsek 35li haftaları daha ne isterim...
Bu sabah tartildim 90kilo çıktım biraz ona canım sıkıldı. Toplamda şimdiye dek 23 kilo aldım. Ama inanamıyorum kendime ya bir hafta icinde resmen çatır çatır çatladımof of napalim evlatlarımız icin herseye deger...
Senin kız nasıl maşallah her gecen gün guzellesiyo yaaa :)
Selam kizlar nasilsiniz?
Biz dün kötüydük asiri karin agrisi ve vajinal agridan dolayi hastaneye acile gittik sükür yavrularim iyiymis ama cok korkutular beni.
Doktor daha fazla dinlenmem gerektigini söyledi ama inanin hep dinleniyorum sadece yemek yapmak icin kalkiyorum ayaga.
Rahim agzini falan ölctüler kan testi idrar testi falan yaptilar hersey normal cikti her ihtimale karsi agrin olursa gel dediler.
Ayin 20sinde kendi doktorumuzda randevumuz var bakalim o ne diyecek...
Cok korktum yavrularimi görünce icim rahatladi daha iyi hissetim...
Nasil bi duyguymus kizlar bu ya öldüm öldüm dirildimAllahim kimseye yasatmasin.
Hepimizin yavrularini korusun...
selam kızlar herkes iyiymiş şükür.. biz de iyiyiz şimdilik evle uğraştım biraz salondaki dolapları falan boşalttım yıkadık yerleştirdik, halılar yıkamaya gitti duvarların birazı silindi birazı duruyor.. belimden ufak ufak sancılar yokluyor dğüün geceden beri yoruldum sanırım.. salı kontrolüm var bakalım inşallah bu hafta da kilo alabilmiş olsun kızım..
sağol teyzwsii:)
hiç kg takılma bak gör doğumdan sonra nası gidicekk..hem sende bu güzellik varken gitmese neolur:))çatlağa malesef çözüm yok e 2 tane dile kolay be canım..
ne kaldı be 34 içindesin şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?