Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Aysem yorma sen kendini ya sıkıntı eme kendine bak. Nolucak yani dolap içindekiler de kalsın...
Gerçi sana diyorum ama, evimizde olsaydım ben de aynı telaşlarda olurdum...
İnsallah Elif'in isteklisini sekilde buyumustur canım benim. Hersey yolundadir inanbana
Ben de öyle korkuyorum ki ne varsa yarayisli onlarla beslenmeye çalışıyorum. İnsallah kuzucuklaimiz hem sağlıklı hem de tombik olurlar

ben grip olmuşum kızlar yaa sanırım hastaneden kaptım nstye gidince.okuyorum yazdıklarınızı ama fazla duramıyorum.iyileşince grerim kib.

merhaba kızlarrr, c.tesi dr. gittik kontrolümüz vardı çok şükür bebişlerim iyiler gelişimleride gayet iyi dedi dr. fakat benim yaramazlar ters duruyolarmış ve ayakları rahme baskı yapıyomuş rahim açıklığını falan kontrol etti normal dedi ama şimdiden benim doğum iznine ayırıyor riske atamam dedi bense çalışacagım doğumdan sonraya izinlerimi aktaracaktım dr. izin vermedii benim için önemli olan bebişlerimin sağlıkları onun için haftaya doğum iznine ayrılıyorum bu hafta işlerimi toparlayayım diye geldim. doğum tarihimizde belli olduu en geç şubat 13 haftası alırım dedi ama bunun önceside olabilir hazırlıklı olun dedi heyecanlandım şaşırdımm ne yapacagımı bilemedim vallahi artık hakkımızda hayırlısı olsun inş...

maşallahh canım herşeyin yolunda olması çok güzellll inş. zamanında kucagına alırsın bebeişlerini sağlıklı sıhhatli benimkiklerde baya hareketlilerr artık canımı yakıyolar ama annelik işte mutlu oluyorummm onları öyle hissedince
geçmiş olsun canım neyseki iyi bebişin yorma kendini fazla dinlen bol bol inş. bu zamanlarda geçecek emin oll....
kiloyu hiç dert etme canım bebişler iyi olsunda gerisi boşş onlar sağlıklı sıhhatli doğsunlar biz doğumdan sonra veririz kiloları Allahın izniyle gelir geçer hepsii....

canım son zamanların yorma artık kendini oldugu kadar olsunn yorgunluk etkiliyor bebişlerii sende ağırlaştın artık dikkat et kendine emii

ayşecim kolay gelsin cnm tabi evde doğuma hazırlık tmizlik var değilmi ne gzel
kendini çok yorma cicim herşey olur zamanla
merak etme o cimcime kilo almıştır muhakkak

yok sağolsun ablam yardım ediyor ben yorulmuyorum benimkisi gönül yorgunluğu oluyor sadece oda olsun bu da olsun derken :))) iki küçük dolabım daha var onlar kaldı sadece bir de 2 tane uyku seti almıştım bebeğime enson onları da yıkayıp sericem bitecek artık izne ayrılınca yaparız diyorum..
ben grip olmuşum kızlar yaa sanırım hastaneden kaptım nstye gidince.okuyorum yazdıklarınızı ama fazla duramıyorum.iyileşince grerim kib.
ay kıyamam dikkat et kendine herkes de hasta bulaşmayacak gibi değil ki...

yaa herşey beklediğimiz gibi olmuyor maalesef ben de çalışıcam aralık sonuna kadar diyordum da bakalım yarın konuşucam doktorla eğer 38 veya 37. haftada alırım diyorsa ben de bu cuma ayrılmayı düşünüyorum inanılmaz sıkıldım artık..bir yandan da evde olsam daha mı zor geçer zaman bilmiyorum..
offff nolurdu Allahım şu kızım bu kadar küçük olmasaydı çok korkuyorum küçücük doğacak ya bişeyi varsa ya gelişimi tam değilse.. sen yardım et Allahım vallahi kafayı yemek üzereyim artık..

haklısın valla hiçbir şey planladığımız gibi olmuyor maalesef bende dr. benim daha çalışmam lazım dedimm kendimi ona göre ayarladım dedim güldü sen artık kendini bebeklerine göre ayarlayacaksın dedi çalışmana izin veremem dedi maalesef yapacak birşey yok vallaa umarım sağlıklı sıhhatli kucagımıza alırız Allahın izniylee.....
inş. senin yavrunda son günlerde atağa geçerde biraz kilo alır canım yaa sağlıklı olsunda gerisi o kadar önemli değil...

Ah güzelim ya nasıl korkmussundur sen... Allahım tekrar yaşatmasın. Cok şükür hersey yolunda diil mı sakin yorma kendini ve stres yapma sakin.
Inan gercekten cok korktum galiba böyle güc elde edilince hep tetikte oluyoruz birsey olacak diye. Simdilik hersey yolunda cok sükür canim esim benden cok korktu ayagima dönüyor birsey yaptirmiyor bana.
Gecmis olsun canim.
Seninde yavrularina kavusmana az kalmis hadi hayirlisi saglikla gelsinler, darisi bizim basimiza insallah bizde görürüz dogumumuzun bu kadar yaklastigi günleri.

bugün aklımdan geçenler beni çok korkutuyor (( evladım yeterince kilo alamadı ya acaba diyorum organ gelişimi de yetersizse Allah korusun.. offf aklımdan geçirdiğim için başıma gelirse diye bile korkuyorum hiç ama hiç iyi değilim kızlar..

canım öyle düşünme lütfen ters giden birşey olsaydı dr. söylerdi sana aklına kötü şeyler getiripte stres yapma lütfen bebişinide strese sokma Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli alacaksın kucagına yavrunu öyle düşün canımmm

eski arkadaşlar yeniler hepinize slm hiç birininz son durumundan haberim yok inşallah her şey yolundadır.beni hatırlarmısınız bilmem çok kötü aylar geçirdim babamı kaybettim o pimpirikli halim kalmadı babamla uğraştım hep ama çok şükür kızım çok çok iyi bu ayın 28 inde geliyor teyzeleri inşallah sizde çok çok iyisinizdir inşallah görürşürüz yine canlar...

ah canım şükür iyisiniz kızınla..başın sağolsun.
a

başınız sağolsunnn Sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin rabbim kızınızı..

bugün yine kimse gelmedi nerdesiniz kızlar??
uhdecim sen izne ayrılınca evden girebilecek misin yoksa manolya gibi bizi terk mi edeceksin?
bugün yakın bir arkadaşım doğum yaptı işten çıkarçıkmaz ziyarete gidicem sonra da kontrolüm var heyecanlıyım :)))

benim evde net var canım girerimm mutlaka dinlenirken yazarım sizlere merak etme canım benimmmm

inş. güzelll haberle gelirsin canımmm bebişin tombiş olmuştur inş.. almıştır kilocuklarııı

kızlar biz geldik çok şükür bugün daha iyiyiz.bakımda iyi tabi kilolar işe yaradı sanırım
vee bugün doğum tarihimiz belli oldu çok şükür 3 yada 4 ocak ta kavuşuyoruz inş.kızımıza :))
şimdilik herşey yolunda dedi doktor amca ama biz iyice ağırlaştık ve kızım resmen içerden çıkarın beni dercesine hareketler yapıyo
inş.süpriz yapıp önceden gelmez :))
bugün hastanede herkes hastaydı resmen salgın var acayip aman dikkat edin kendinize..
aysecim güzl haberlerle geleceksin ben inanıyorum çok şükür bugünlere gelebildik cnm.inş.darısı kucağımıza almaya..
tahmercim unutur muyuz hiç hoşgeldin cnm.başın sağolsun Allah sizlere uzun ömürler versin inş.seninde az kalmış maşallah
şizofrencim senin de iyi olmana sevindim ay heyecanlandım ben yine bakalım kim önce doğuracak

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------37.hafta------KIZ------------Öykü
2-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------37.hafta------KIZ
3-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------34.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
4-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------34.hafta------KIZ------------Elif Meryem
5-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
6-)uhde----------------Konya Eurofertil------27.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
7-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------21.hafta------ERKEK
mavi86--------------umut tüp bebek -----17.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
9-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----15.hafta------İKİZ
10-)ayzan-------------Ege üniversitesi--------12.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm--------Umut tüp bebek--------6.hafta-------
12-)carmennn---------Adana Başkent --------6.hafta-------- TEK GEBELİK

DOĞUM LİSTESİ

anne ADI BEBİŞİMİZİN ADI DOĞUM TARİHİ DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83--------------NİHAL EDA-----11/02/2011---------saat 10:00
2-)firstNimbus-----------YAHYA ALP-----02/03/2011---------saat 09:10
3-)Ah_kalBiM------------RANA-----------08/03/2011---------saat 00:00
4-)derviş----------------MERİÇ----------22/03/2011---------saat 15:53
5-)NEVRA----------------Nevra----------10/05/2011---------saat 10:15
6-)nurcan306------------Öykü nisa-------23/05/2011--------saat 10:40
7-)espoir_fr--------------Emir ve Rana----28/06/2011--------saat 17:58
ceydda----------------Ceyda----------23/06/2011--------saat 13:10
9-)sabriya----------------Ecrin Asmin-----15/06/2011--------saat 10:15
10-)lila-----------------------------------19/07/2011--------saat 12:50
11-)gözdemmmm----------Buğra Efe-------09/08/2011------- saat 10.40
12-)herzaman_seninle-----Ceyda----------12/08/2011--------saat 01:12
13-)burcusafak08---------Zeynep Ece-----27/08/2011--------saat 11:00
14-)prizeprize-------------Berk----------- 05.09.2011 --------saat 03.52
15-)MiHRiMaH24----------Muhammed Enes-30.09.2011--------saat 15:30
16-)mersinli42------------Elif Gökçe-------26.10.2011--------saat 09:00
17-)bella_83 -------------AZRA-----------30.11.2011 -------saat 11:00

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…