selam kızlar herkes iyiymiş şükür.. biz de iyiyiz şimdilik evle uğraştım biraz salondaki dolapları falan boşalttım yıkadık yerleştirdik, halılar yıkamaya gitti duvarların birazı silindi birazı duruyor.. belimden ufak ufak sancılar yokluyor dğüün geceden beri yoruldum sanırım.. salı kontrolüm var bakalım inşallah bu hafta da kilo alabilmiş olsun kızım..
maşallahh canım herşeyin yolunda olması çok güzellll inş. zamanında kucagına alırsın bebeişlerini sağlıklı sıhhatli benimkiklerde baya hareketlilerr artık canımı yakıyolar ama annelik işte mutlu oluyorummm onları öyle hissedinceAaaaaaaa niye kimsecikler uğramamış yahuherkes iyi ve hersey yolundadir umarım... Ben hala oglanlarimizla tek parcayim cok şükür şimdilik hersey yolunda. Sürekli hareketlerini takip ediyor olmak beni cok geriyor. Ah biri oynadı acaba digeri neden oynamadı falan filan... Soldaki yavrumuzun da kafasını iyice aşağıda hisseder oldum. Acaba dondü mü ki duyup duruyorum. Perşembeye kadar sabredemeyip yarın mı gitsem doktora acaba diyip duruyorum.
Son ay gercekten cok zormus ya ben bir de cok rahat bir hamilelik gecirdigimden ilk zamanlarda, şimdi cok daha zor geliyor... Allahım bu günlerimizi aratmasın. Hayirli zamanda
Saglikla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı...
geçmiş olsun canım neyseki iyi bebişin yorma kendini fazla dinlen bol bol inş. bu zamanlarda geçecek emin oll....Selam kizlar nasilsiniz?
Biz dün kötüydük asiri karin agrisi ve vajinal agridan dolayi hastaneye acile gittik sükür yavrularim iyiymis ama cok korkutular beni.
Doktor daha fazla dinlenmem gerektigini söyledi ama inanin hep dinleniyorum sadece yemek yapmak icin kalkiyorum ayaga.
Rahim agzini falan ölctüler kan testi idrar testi falan yaptilar hersey normal cikti her ihtimale karsi agrin olursa gel dediler.
Ayin 20sinde kendi doktorumuzda randevumuz var bakalim o ne diyecek...
Cok korktum yavrularimi görünce icim rahatladi daha iyi hissetim...
Nasil bi duyguymus kizlar bu ya öldüm öldüm dirildimAllahim kimseye yasatmasin.
Hepimizin yavrularini korusun...
kiloyu hiç dert etme canım bebişler iyi olsunda gerisi boşş onlar sağlıklı sıhhatli doğsunlar biz doğumdan sonra veririz kiloları Allahın izniyle gelir geçer hepsii....Sürekli elim karnımda valla :) hayirlisiyla biz de görsek 35li haftaları daha ne isterim...
Bu sabah tartildim 90kilo çıktım biraz ona canım sıkıldı. Toplamda şimdiye dek 23 kilo aldım. Ama inanamıyorum kendime ya bir hafta icinde resmen çatır çatır çatladımof of napalim evlatlarımız icin herseye deger...
Senin kız nasıl maşallah her gecen gün guzellesiyo yaaa :)
selam kızlar herkes iyiymiş şükür.. biz de iyiyiz şimdilik evle uğraştım biraz salondaki dolapları falan boşalttım yıkadık yerleştirdik, halılar yıkamaya gitti duvarların birazı silindi birazı duruyor.. belimden ufak ufak sancılar yokluyor dğüün geceden beri yoruldum sanırım.. salı kontrolüm var bakalım inşallah bu hafta da kilo alabilmiş olsun kızım..
ayşecim kolay gelsin cnm tabi evde doğuma hazırlık tmizlik var değilmi ne gzel
kendini çok yorma cicim herşey olur zamanla
merak etme o cimcime kilo almıştır muhakkak
yok sağolsun ablam yardım ediyor ben yorulmuyorum benimkisi gönül yorgunluğu oluyor sadece oda olsun bu da olsun derken :))) iki küçük dolabım daha var onlar kaldı sadece bir de 2 tane uyku seti almıştım bebeğime enson onları da yıkayıp sericem bitecek artık izne ayrılınca yaparız diyorum..Aysem yorma sen kendini ya sıkıntı eme kendine bak. Nolucak yani dolap içindekiler de kalsın...
Gerçi sana diyorum ama, evimizde olsaydım ben de aynı telaşlarda olurdum...
İnsallah Elif'in isteklisini sekilde buyumustur canım benim. Hersey yolundadir inanbana
Ben de öyle korkuyorum ki ne varsa yarayisli onlarla beslenmeye çalışıyorum. İnsallah kuzucuklaimiz hem sağlıklı hem de tombik olurlar
ay kıyamam dikkat et kendine herkes de hasta bulaşmayacak gibi değil ki...ben grip olmuşum kızlar yaasanırım hastaneden kaptım nstye gidince.okuyorum yazdıklarınızı ama fazla duramıyorum.iyileşince grerim kib.
merhaba kızlarrr, c.tesi dr. gittik kontrolümüz vardı çok şükür bebişlerim iyiler gelişimleride gayet iyi dedi dr. fakat benim yaramazlar ters duruyolarmış ve ayakları rahme baskı yapıyomuş rahim açıklığını falan kontrol etti normal dedi ama şimdiden benim doğum iznine ayırıyor riske atamam dedi bense çalışacagım doğumdan sonraya izinlerimi aktaracaktım dr. izin vermedii benim için önemli olan bebişlerimin sağlıkları onun için haftaya doğum iznine ayrılıyorum bu hafta işlerimi toparlayayım diye geldim. doğum tarihimizde belli olduu en geç şubat 13 haftası alırım dedi ama bunun önceside olabilir hazırlıklı olun dedi heyecanlandım şaşırdımm ne yapacagımı bilemedim vallahi artık hakkımızda hayırlısı olsun inş...
yaa herşey beklediğimiz gibi olmuyor maalesef ben de çalışıcam aralık sonuna kadar diyordum da bakalım yarın konuşucam doktorla eğer 38 veya 37. haftada alırım diyorsa ben de bu cuma ayrılmayı düşünüyorum inanılmaz sıkıldım artık..bir yandan da evde olsam daha mı zor geçer zaman bilmiyorum..
offff nolurdu Allahım şu kızım bu kadar küçük olmasaydı çok korkuyorum küçücük doğacak ya bişeyi varsa ya gelişimi tam değilse.. sen yardım et Allahım vallahi kafayı yemek üzereyim artık..
Inan gercekten cok korktum galiba böyle güc elde edilince hep tetikte oluyoruz birsey olacak diye. Simdilik hersey yolunda cok sükür canim esim benden cok korktu ayagima dönüyor birsey yaptirmiyor bana.Ah güzelim ya nasıl korkmussundur sen... Allahım tekrar yaşatmasın. Cok şükür hersey yolunda diil mı sakin yorma kendini ve stres yapma sakin.
Gecmis olsun canim.ben grip olmuşum kızlar yaasanırım hastaneden kaptım nstye gidince.okuyorum yazdıklarınızı ama fazla duramıyorum.iyileşince grerim kib.
Seninde yavrularina kavusmana az kalmis hadi hayirlisi saglikla gelsinler, darisi bizim basimiza insallah bizde görürüz dogumumuzun bu kadar yaklastigi günleri.merhaba kızlarrr, c.tesi dr. gittik kontrolümüz vardı çok şükür bebişlerim iyiler gelişimleride gayet iyi dedi dr. fakat benim yaramazlar ters duruyolarmış ve ayakları rahme baskı yapıyomuş rahim açıklığını falan kontrol etti normal dedi ama şimdiden benim doğum iznine ayırıyor riske atamam dedi bense çalışacagım doğumdan sonraya izinlerimi aktaracaktım dr. izin vermedii benim için önemli olan bebişlerimin sağlıkları onun için haftaya doğum iznine ayrılıyorum bu hafta işlerimi toparlayayım diye geldim. doğum tarihimizde belli olduu en geç şubat 13 haftası alırım dedi ama bunun önceside olabilir hazırlıklı olun dedi heyecanlandım şaşırdımm ne yapacagımı bilemedim vallahi artık hakkımızda hayırlısı olsun inş...
bugün aklımdan geçenler beni çok korkutuyor(( evladım yeterince kilo alamadı ya acaba diyorum organ gelişimi de yetersizse Allah korusun.. offf aklımdan geçirdiğim için başıma gelirse diye bile korkuyorum hiç ama hiç iyi değilim kızlar..
ben grip olmuşum kızlar yaasanırım hastaneden kaptım nstye gidince.okuyorum yazdıklarınızı ama fazla duramıyorum.iyileşince grerim kib.
eski arkadaşlar yeniler hepinize slm hiç birininz son durumundan haberim yok inşallah her şey yolundadır.beni hatırlarmısınız bilmem çok kötü aylar geçirdim babamı kaybettim o pimpirikli halim kalmadı babamla uğraştım hep ama çok şükür kızım çok çok iyi bu ayın 28 inde geliyor teyzeleri inşallah sizde çok çok iyisinizdir inşallah görürşürüz yine canlar...
eski arkadaşlar yeniler hepinize slm hiç birininz son durumundan haberim yok inşallah her şey yolundadır.beni hatırlarmısınız bilmem çok kötü aylar geçirdim babamı kaybettim o pimpirikli halim kalmadı babamla uğraştım hep ama çok şükür kızım çok çok iyi bu ayın 28 inde geliyor teyzeleri inşallah sizde çok çok iyisinizdir inşallah görürşürüz yine canlar...
bugün yine kimse gelmedi nerdesiniz kızlar??
uhdecim sen izne ayrılınca evden girebilecek misin yoksa manolya gibi bizi terk mi edeceksin?
bugün yakın bir arkadaşım doğum yaptı işten çıkarçıkmaz ziyarete gidicem sonra da kontrolüm var heyecanlıyım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?