Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Tahmer basın sagolsun güzelim Allah bir daha öyle acı göstermesin...
Hamileliğinde herseyin yolunda gitmesine cok sevindim. Hayirlisiyla tamamına erer insallah...

Aysecim doktordan sonra hala yazmamissin. Merak ettim balım güzel haberlerle gel insallah...

Evocum valla ben de heycanliyim :) bakalım önce kim doğurcak :)))

Biz de insallah yarın kontrolumuz icin, doktora gidicez. Ay cok merak ediyorum kuzucuklarimiz tombiklestiler mı? İnsallah hersey yolundadir yaa...
Manolya nasıl acaba ya askolsun ama insan bir aralık girip bir yoklar

biz geldiiiiik.. şükür kontrol iyiydi, kızım 200gr kadar almış 1800 olmuş, nstsi normal şimdilik iyi dedi doktor amcamız..haftaya doğurmazsın ama ondan sonraki haftayı bilemem dedi. yüksek tansiyon hastası bir kadın için iyi geldin bugünlere için rahat olsun organ gelişimi falan tamamlandı artık 2 hafta daha sıksan dişini erken doğum bile denmez dedi... rahatladım vallaaa..

benim evde net var canım girerimm mutlaka dinlenirken yazarım sizlere merak etme canım benimmmm

inş. güzelll haberle gelirsin canımmm bebişin tombiş olmuştur inş.. almıştır kilocuklarııı

hah aman sen de terk etme de bizi :))
geliyor yeniyıl hediyesiiiiiiiii :))) bakalım bizimkiler ne zaman şenlendirecek evlerimizi.. bugün yakın bir arkadaşım doğum yaptı akşamüstü gidip gördüm aman maaşallah nasıl tatlıydı anlatamam.. darısı başımıza..

senin tavsiyenle yediğim hurmalar işe yarıyor :)) hergün yiyorum 1 taneyle başaldım 2-3 yiyorum alıştım sevdim bile :)))
hadi yarın da senden iyi haberler bekliyoruz..

Oyh oyh oyh maşallah kızımıza ya annesini uzmuyo ne güzel :) cok sevindim aysem valla. İnsallah seninki de sabreder biraz daha buyur o zamana kadar rahat olur dogum sonrası. Dua edelim canım benim birbirimize...
Hurma valla cok ise yarıyor :))) bolca tüketmek lazım normalde de kansere. Bile iyi geliyormuş. Bebeklerimize de yarasın insallah :)
Bizimkiler de son 2-3 gündür feciharekliler. Yani canımı acıyacak kadar bastırıyorlar :) bakalım yarın doktorumuz
Ne zamana son günler dicek? Gecen haftaki demesine göre kaldı 1 hafta :)))

slm kızlar beni tanıyomusun bilmiyorum ama son listede bizimde ismimiz yazıyor saolun
rana 9 aylık oldu babba edde bazen anne gibi kelimeler söylüyor artık koltuklardan kalkıp yürüyor bir yaramaz olduki sormayın
bir zamanlar hamileyken kızımı yazıyordum şimdi kuzum kocaman oldu
darısı bekleyen herkese...:) öpüldünüz

maşallahhh çok az kalmış bebişine kavuşmana sayılı gün çabuk geçer hadi hayırlısı olsun bakalımmmm
canım inş. sende güzel haberlerle gelirsinnnn artık herkes arka arkaya doğuma gidecekk maşallahh hepimizeeee
ohh ohhh maşallahhh canımmm bak anneyi üzmemiş bebişinn almış kiloyu inş. doğum kadar dahada iyi alırrr güzel bir kiloyla dünyaya gözlerini açar bebişinnn

ohhh cnm çook sevindim yaa hadi gözmüz aydın çok mutlu oldum
son yediklerine devam cicim ok...

cnmm ben seni çok iyi tanıyorum
ohh maşallah rana kızımıza büyümüş kocaman olmuş...

merhaba kızlaaaar!
doktordan şimdi geldik. nst de sancı çıktı. hem de epeyce bir şiddetli. ama ben hiç bişiy hissetmiyorum. doktor usg de baktı. en düşük olarak kiloları 2.300gr civarındaymış. en yüksek olarakta 2.600gr dedi. 2 kiloyu geçtiler ya daha nolsun dedi. suları yeterli ama öyle bol diil dedi. pazartesi gidicez tekrar. umalım da 1 hafta daha kalsınlar dedi. inşallah hayırlı zamanda, sağlıkla doğarlar hem bizim oğlanlar, hem de doğumu bekleyen bütün arkadaşlarımın melekleriiiiii.....

sanırım artık seninkiler seni yoklamaya başlıyo ama 1 hafta daha dayanırlarsa süper
bu arada bugün çarşamba ptesiye kadar bi kere daha kontrole gitmeni öneririm çünkü sancılar çıkıyo
su çok önemli en azından ona bakılır
kilolarıda süper maşallah
bendede 3 cm açıklık vardı doğum başlamış bende bişi hissetmiyodum kontrole diye gittiğimde dr doğum başlamış demiştide o zaman dank etmiştim

oh çok şükür içime doğmuştu zaten cimcimenin iyi olacağı aynen devam aysecim moral bozmak yok bak ne güzel gidiyor herşey :)

hoşgeldin maşallah ne kadar büyümüş kızın darısı başımıza inş.:)

şizofrencim sen inş.oralarda iş falan yapmıyosundur.mümkünse istirahat et bol bol ne kadar dururlarsa o kadar iyi cnm.bağışıklık sistemi güçlenir bundan sonra.maşallah kiloları da güzel gidiyor oğluşların ay öperim ben onları :))

Masallah senin tosunlarin kilolari iyiymis baya umarim bir hafta daha dayanabilirler iceride sagliklica kavusursun bebeklerine...

evoevo canim griptin nasil oldun gectimi biraz iyimisin???

ohh ohhh maşallahhh canımmm bak anneyi üzmemiş bebişinn almış kiloyu inş. doğum kadar dahada iyi alırrr güzel bir kiloyla dünyaya gözlerini açar bebişinnn

ohhh cnm çook sevindim yaa hadi gözmüz aydın çok mutlu oldum
son yediklerine devam cicim ok..
sağolun kızlar şükür moralim de yerine geldi 2 hafta daha dayansa kuzum kuvöze bile girmez belki.. şu izin döneminden de pek umutluyum evde huzurlu sakin oturunca daha güzel büyür diye inanıyorum ne de olsa iş yeri burası oturarak çalışsan bile çalışıyorsun gün içinde bin kere çileden çıkartıyorlar insanı..
kııız sık dişini 1 haftadan sebep 1 yaş büyük mü olsun kuzular ocağa kadar dayanalım hep beraber...
ya anacım nasıl şey bu nst de sancı bana da her gittiğimde yapıyor nsten iyi diyor bir halt anlamıyorum ben de.. sancı mancı olsa doktor salak değil anlar herhalde di mi?
oh çok şükür içime doğmuştu zaten cimcimenin iyi olacağı aynen devam aysecim moral bozmak yok bak ne güzel gidiyor herşey :)
çok şükür canım bu hafta rahatız haftaya yine değerlendiricez dedi doktor.. bakalım Allah büyük..

kızlar doğum tarihimiz belli oldu 03 ocak 2012 saat:10.00
tabi cimcimemiz erken gelmezse :))
ayyy hadi hayırlısı ben de çok sabırsızlanıyorum artıııııııık...

kızlar mrb ben 19+1 günlük hamileyim normal doğum tarihim 10 mayıs doktorum nisanın 9 na kadar kalırlarsa şükredicem dedi ikizlerin erken doğduklarını biliyordum ama bu tarihi duyunca bayağı şaşırdım..sen martın sonunda hazırlığını bitir dedi.

Evet canım ya endişeleniyorum sürekli elim karnımda dinleyip duruorum kendimi. İnsallah yavrularımız az sha sabrederler ve saglikla doğarlar...
Yarın da tekrar bir gideyim diyorum ben de. Sonucta hissemiyorum sancı falan ama, nst de çıkıyor. İnsallah yolunda gider hersey. Sanırım en geç haftaya kavuşuruz evlatlarımıza:) nasıl heyecanlıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…