benim evde net var canım girerimm mutlaka dinlenirken yazarım sizlere merak etme canım benimmmm
inş. güzelll haberle gelirsin canımmm bebişin tombiş olmuştur inş.. almıştır kilocuklarııı
geliyor yeniyıl hediyesiiiiiiiii :))) bakalım bizimkiler ne zaman şenlendirecek evlerimizi.. bugün yakın bir arkadaşım doğum yaptı akşamüstü gidip gördüm aman maaşallah nasıl tatlıydı anlatamam.. darısı başımıza..kızlar biz geldik çok şükür bugün daha iyiyiz.bakımda iyi tabi kilolar işe yaradı sanırım
vee bugün doğum tarihimiz belli oldu çok şükür 3 yada 4 ocak ta kavuşuyoruz inş.kızımıza :))
şimdilik herşey yolunda dedi doktor amca ama biz iyice ağırlaştık ve kızım resmen içerden çıkarın beni dercesine hareketler yapıyo
inş.süpriz yapıp önceden gelmez :))
bugün hastanede herkes hastaydı resmen salgın var acayip aman dikkat edin kendinize..
aysecim güzl haberlerle geleceksin ben inanıyorum çok şükür bugünlere gelebildik cnm.inş.darısı kucağımıza almaya..
tahmercim unutur muyuz hiç hoşgeldin cnm.başın sağolsun Allah sizlere uzun ömürler versin inş.seninde az kalmış maşallah
şizofrencim senin de iyi olmana sevindim ay heyecanlandım ben yine bakalım kim önce doğuracak
Tahmer basın sagolsun güzelimAllah bir daha öyle acı göstermesin...
Hamileliğinde herseyin yolunda gitmesine cok sevindim. Hayirlisiyla tamamına erer insallah...
Aysecim doktordan sonra hala yazmamissin. Merak ettim balım güzel haberlerle gel insallah...
Evocum valla ben de heycanliyim :) bakalım önce kim doğurcak :)))
Biz de insallah yarın kontrolumuz icin, doktora gidicez. Ay cok merak ediyorum kuzucuklarimiz tombiklestiler mı? İnsallah hersey yolundadir yaa...
Manolya nasıl acaba ya askolsun ama insan bir aralık girip bir yoklar
biz geldiiiiik.. şükür kontrol iyiydi, kızım 200gr kadar almış 1800 olmuş, nstsi normal şimdilik iyi dedi doktor amcamız..haftaya doğurmazsın ama ondan sonraki haftayı bilemem dedi. yüksek tansiyon hastası bir kadın için iyi geldin bugünlere için rahat olsun organ gelişimi falan tamamlandı artık 2 hafta daha sıksan dişini erken doğum bile denmez dedi... rahatladım vallaaa..
maşallahhh çok az kalmış bebişine kavuşmana sayılı gün çabuk geçer hadi hayırlısı olsun bakalımmmmkızlar biz geldik çok şükür bugün daha iyiyiz.bakımda iyi tabi kilolar işe yaradı sanırım
vee bugün doğum tarihimiz belli oldu çok şükür 3 yada 4 ocak ta kavuşuyoruz inş.kızımıza :))
şimdilik herşey yolunda dedi doktor amca ama biz iyice ağırlaştık ve kızım resmen içerden çıkarın beni dercesine hareketler yapıyo
inş.süpriz yapıp önceden gelmez :))
bugün hastanede herkes hastaydı resmen salgın var acayip aman dikkat edin kendinize..
aysecim güzl haberlerle geleceksin ben inanıyorum çok şükür bugünlere gelebildik cnm.inş.darısı kucağımıza almaya..
tahmercim unutur muyuz hiç hoşgeldin cnm.başın sağolsun Allah sizlere uzun ömürler versin inş.seninde az kalmış maşallah
şizofrencim senin de iyi olmana sevindim ay heyecanlandım ben yine bakalım kim önce doğuracak
canım inş. sende güzel haberlerle gelirsinnnn artık herkes arka arkaya doğuma gidecekk maşallahh hepimizeeeeTahmer basın sagolsun güzelimAllah bir daha öyle acı göstermesin...
Hamileliğinde herseyin yolunda gitmesine cok sevindim. Hayirlisiyla tamamına erer insallah...
Aysecim doktordan sonra hala yazmamissin. Merak ettim balım güzel haberlerle gel insallah...
Evocum valla ben de heycanliyim :) bakalım önce kim doğurcak :)))
Biz de insallah yarın kontrolumuz icin, doktora gidicez. Ay cok merak ediyorum kuzucuklarimiz tombiklestiler mı? İnsallah hersey yolundadir yaa...
Manolya nasıl acaba ya askolsun ama insan bir aralık girip bir yoklar
ohh ohhh maşallahhh canımmm bak anneyi üzmemiş bebişinn almış kiloyu inş. doğum kadar dahada iyi alırrr güzel bir kiloyla dünyaya gözlerini açar bebişinnnbiz geldiiiiik.. şükür kontrol iyiydi, kızım 200gr kadar almış 1800 olmuş, nstsi normal şimdilik iyi dedi doktor amcamız..haftaya doğurmazsın ama ondan sonraki haftayı bilemem dedi. yüksek tansiyon hastası bir kadın için iyi geldin bugünlere için rahat olsun organ gelişimi falan tamamlandı artık 2 hafta daha sıksan dişini erken doğum bile denmez dedi... rahatladım vallaaa..
ohhh cnm çook sevindim yaa hadi gözmüz aydın çok mutlu oldumbiz geldiiiiik.. şükür kontrol iyiydi, kızım 200gr kadar almış 1800 olmuş, nstsi normal şimdilik iyi dedi doktor amcamız..haftaya doğurmazsın ama ondan sonraki haftayı bilemem dedi. yüksek tansiyon hastası bir kadın için iyi geldin bugünlere için rahat olsun organ gelişimi falan tamamlandı artık 2 hafta daha sıksan dişini erken doğum bile denmez dedi... rahatladım vallaaa..
slm kızlar beni tanıyomusun bilmiyorum ama son listede bizimde ismimiz yazıyor saolun
rana 9 aylık oldu babba edde bazen anne gibi kelimeler söylüyor artık koltuklardan kalkıp yürüyor bir yaramaz olduki sormayın
bir zamanlar hamileyken kızımı yazıyordum şimdi kuzum kocaman oldu
darısı bekleyen herkese...:) öpüldünüz
merhaba kızlaaaar!
doktordan şimdi geldik. nst de sancı çıktı. hem de epeyce bir şiddetli. ama ben hiç bişiy hissetmiyorum. doktor usg de baktı. en düşük olarak kiloları 2.300gr civarındaymış. en yüksek olarakta 2.600gr dedi. 2 kiloyu geçtiler ya daha nolsun dedi. suları yeterli ama öyle bol diil dedi. pazartesi gidicez tekrar. umalım da 1 hafta daha kalsınlar dedi. inşallah hayırlı zamanda, sağlıkla doğarlar hem bizim oğlanlar, hem de doğumu bekleyen bütün arkadaşlarımın melekleriiiiii.....
biz geldiiiiik.. şükür kontrol iyiydi, kızım 200gr kadar almış 1800 olmuş, nstsi normal şimdilik iyi dedi doktor amcamız..haftaya doğurmazsın ama ondan sonraki haftayı bilemem dedi. yüksek tansiyon hastası bir kadın için iyi geldin bugünlere için rahat olsun organ gelişimi falan tamamlandı artık 2 hafta daha sıksan dişini erken doğum bile denmez dedi... rahatladım vallaaa..
slm kızlar beni tanıyomusun bilmiyorum ama son listede bizimde ismimiz yazıyor saolun
rana 9 aylık oldu babba edde bazen anne gibi kelimeler söylüyor artık koltuklardan kalkıp yürüyor bir yaramaz olduki sormayın
bir zamanlar hamileyken kızımı yazıyordum şimdi kuzum kocaman oldu
darısı bekleyen herkese...:) öpüldünüz
merhaba kızlaaaar!
doktordan şimdi geldik. nst de sancı çıktı. hem de epeyce bir şiddetli. ama ben hiç bişiy hissetmiyorum. doktor usg de baktı. en düşük olarak kiloları 2.300gr civarındaymış. en yüksek olarakta 2.600gr dedi. 2 kiloyu geçtiler ya daha nolsun dedi. suları yeterli ama öyle bol diil dedi. pazartesi gidicez tekrar. umalım da 1 hafta daha kalsınlar dedi. inşallah hayırlı zamanda, sağlıkla doğarlar hem bizim oğlanlar, hem de doğumu bekleyen bütün arkadaşlarımın melekleriiiiii.....
merhaba kızlaaaar!
Masallah senin tosunlarin kilolari iyiymis baya umarim bir hafta daha dayanabilirler iceride sagliklica kavusursun bebeklerine...
evoevo canim griptin nasil oldun gectimi biraz iyimisin???
Oyh oyh oyh maşallah kızımıza ya annesini uzmuyo ne güzel :) cok sevindim aysem valla. İnsallah seninki de sabreder biraz daha buyur o zamana kadar rahat olur dogum sonrası. Dua edelim canım benim birbirimize...
Hurma valla cok ise yarıyor :))) bolca tüketmek lazım normalde de kansere. Bile iyi geliyormuş. Bebeklerimize de yarasın insallah :)
Bizimkiler de son 2-3 gündür feciharekliler. Yani canımı acıyacak kadar bastırıyorlar :) bakalım yarın doktorumuz
Ne zamana son günler dicek? Gecen haftaki demesine göre kaldı 1 hafta :)))
ohh ohhh maşallahhh canımmm bak anneyi üzmemiş bebişinn almış kiloyu inş. doğum kadar dahada iyi alırrr güzel bir kiloyla dünyaya gözlerini açar bebişinnn
sağolun kızlar şükür moralim de yerine geldi 2 hafta daha dayansa kuzum kuvöze bile girmez belki.. şu izin döneminden de pek umutluyum evde huzurlu sakin oturunca daha güzel büyür diye inanıyorum ne de olsa iş yeri burası oturarak çalışsan bile çalışıyorsun gün içinde bin kere çileden çıkartıyorlar insanı..ohhh cnm çook sevindim yaa hadi gözmüz aydın çok mutlu oldum
son yediklerine devam cicim ok..
kııız sık dişini 1 haftadan sebep 1 yaş büyük mü olsun kuzular ocağa kadar dayanalım hep beraber...merhaba kızlaaaar!
çok şükür canım bu hafta rahatız haftaya yine değerlendiricez dedi doktor.. bakalım Allah büyük..oh çok şükür içime doğmuştu zaten cimcimenin iyi olacağı aynen devam aysecim moral bozmak yok bak ne güzel gidiyor herşey :)
ayyy hadi hayırlısı ben de çok sabırsızlanıyorum artıııııııık...kızlar doğum tarihimiz belli oldu 03 ocak 2012 saat:10.00
tabi cimcimemiz erken gelmezse :))
cnm saol heyecandan grip falan kalmadı sorma
sen nasılsın?
kızlar doğum tarihimiz belli oldu 03 ocak 2012 saat:10.00
tabi cimcimemiz erken gelmezse :))
Hadi gözün aydin canim hayirlisiyla al cimcimeni kolarina :)))
kızlar mrb ben 19+1 günlük hamileyim normal doğum tarihim 10 mayıs doktorum nisanın 9 na kadar kalırlarsa şükredicem dedi ikizlerin erken doğduklarını biliyordum ama bu tarihi duyunca bayağı şaşırdım..sen martın sonunda hazırlığını bitir dedi.
sanırım artık seninkiler seni yoklamaya başlıyo ama 1 hafta daha dayanırlarsa süper
bu arada bugün çarşamba ptesiye kadar bi kere daha kontrole gitmeni öneririm çünkü sancılar çıkıyo
su çok önemli en azından ona bakılır
kilolarıda süper maşallah
bendede 3 cm açıklık vardı doğum başlamış bende bişi hissetmiyodum kontrole diye gittiğimde dr doğum başlamış demiştide o zaman dank etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?