250 gr olmuş canım ama ben kilo vermişim gerçi fazla fazla var bende verim bişi olmaz ama doktor vitamine devam et dedi
oyyy..maşallah...Allah nazarlardan korusun ...
. olsun ..bebeğin kilosu iyi olduktan sonra bizimki önemli değil ...sonlara doğru alınıyor nasıl olsa ........
Geldim kızlar..Çok şükür herşey yolunda..Ben pek bişey göremedim,korkudan gözlerimi kapamışım..Tansiyonum falan düştü...Ama herşey yolundaymış şükür
Nurcan teyze bizde 9 haftalık oldukkızımızda büyümüş maşallahh....Yerim onun ayaklarını...
Herzaman seninle ,ben progynex kapsülü ağızdan alıyorum..Bi şikayetim yok...İstersen bi sor doktoruna...
canım bugün gittim şükür iyi kıızımız gayet güzel dedi doktorumuz hareket ediyosen anlamıyosun ufak diyo benim diğeri erkekti ben hep sert vuruşlar bekliyorum bu kızya nazik biraz:)))))))))
Geldim kızlar..Çok şükür herşey yolunda..Ben pek bişey göremedim,korkudan gözlerimi kapamışım..Tansiyonum falan düştü...Ama herşey yolundaymış şükür
Nurcan teyze bizde 9 haftalık oldukkızımızda büyümüş maşallahh....Yerim onun ayaklarını...
Herzaman seninle ,ben progynex kapsülü ağızdan alıyorum..Bi şikayetim yok...İstersen bi sor doktoruna...
[/QUOTE]Meleğini bekleyenler
isimgidilen merkez gebelik haftası kız/erkek İisim
1-) nurcan306Haydarpaşa GATA 19. Hafta KIZ
2-) espoir_frFransada Tüp Bebek yaptı 13.Hafta
3-) nazim83Özel Selçuklu 35.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAABahçeci Tüp Bebek 23.Hafta KIZ :89:
5-) byn_zeynepAvrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninleMemorial Okmeydanı şubesi 8.Hafta
7-) firstNimbusMaya Tüp Bebek Ankara 30.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 12.Hafta
9-) gelincik238Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
10-) fatmanur7.Hafta
11-) hilye3513. Hafta
12-) ela200813. Hafta
13-) yasmin_077.Hafta
14-) nevaa10.Hafta
15-) Ah_kalBiM22.Hafta KIZ
16-) minikmucizem9.Hafta
17-) dilek23_41Medicıne Hospıtal Asyada 9.Hafta
1xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) prizeprizeAnkara Genart 5.Hafta
20-) ceyddaBursa Acıbadem Hastanesinde 12.Hafta
21-) neyzen_xANTOLİA 6.Hafta
22-) gozdemmmmmmdoğal gebelik 9.hafta
23-) dilserseri25.Hafta KIZ :89:
24-) pares83Çamlıca Medıcana 7.Hafta
25-)leydim84Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
26-) handesb09Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok30.Hafta ERKEK
2nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) schatze_32
30-) suannacatsdoğal gebelik 11.Hafta
31-) nilu
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))
Masallahkizimiz iyi olmasina sevindim.
Allah sonuna kadar güzel haberler iyi bir hamilelik geçirmemizi nasip etsin hepimize.
kızlaar anca gelebildim..
dr um yeni gitti güzel bi yemekti güzel bi akşam oldu..
nurcan teyzesi bizde 9 haftalık olduk hayırlısıyla...
Kızlar sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum..
Yoksa bunun adı umut mu onuda bilmiyorum..
Bugün kürtaj olmadım , özel bir muayenehaneye gittik..
Dr'um kürtaj yapmak istemdi, kese var dedi bebekte var ve geçen gün gittiğim hastanedeki dr'un dediği gibi bebek yolk kesesinede yapışık değil dedi..
Tamam bu haftalarda duyulması gerekiyor ama ben az 1 hafta daha beklenmesi gerektiğini düşünüyorum dedi..Çünkü kese hiç bozulmamış dedi , ben bu bebeği alırsam vijdan azabı çekerim üstelik tüp bebek , küçük bir ihtimalde olsa canlanabilir dedi..
Bilmiyorum kızlar bende tabi ki almayalım bekleyelim dedim .. Ben kesin kes kürtaj yapılması gerektiği için gitmiştim çünkü bana öyle söylendi ama bugün ki kadın doğumcu böyle söyleyince bende kabul etmedim tabi ki kürtajı..
Sonra neden beklemedm ? demek istemiyorum..
Haftaya evet bu sefer alınması lazım derlerse benim için yıkım olmaz çünkü kaybını göze alım ve kabullendim ama kalp atışını gördük derslerse büyük sürpriz olur .. Öyle değil mi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?