Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

250 gr olmuş canım ama ben kilo vermişim gerçi fazla fazla var bende verim bişi olmaz ama doktor vitamine devam et dedi

oyyy..maşallah ...Allah nazarlardan korusun ...
. olsun ..bebeğin kilosu iyi olduktan sonra bizimki önemli değil ...sonlara doğru alınıyor nasıl olsa ........

Geldim kızlar..Çok şükür herşey yolunda..Ben pek bişey göremedim,korkudan gözlerimi kapamışım..Tansiyonum falan düştü...Ama herşey yolundaymış şükür

Nurcan teyze bizde 9 haftalık oldukkızımızda büyümüş maşallahh....Yerim onun ayaklarını...

Herzaman seninle ,ben progynex kapsülü ağızdan alıyorum..Bi şikayetim yok...İstersen bi sor doktoruna...

canım benim iyi olmana sevindim bebişimizide yıpratma hecan yapma annesi :)))))))))

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 19. Hafta KIZ
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 13.Hafta
3-) nazim83 Özel Selçuklu 35.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 23.Hafta KIZ :89:
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 8.Hafta
7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 30.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 12.Hafta
9-) gelincik238 Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) hilye35 13. Hafta
12-) ela2008 13. Hafta
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) minikmucizem 9.Hafta
17-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 9.Hafta
1 xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) prizeprize Ankara Genart 5.Hafta
20-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 12.Hafta
21-) neyzen_x ANTOLİA 6.Hafta
22-) gozdemmmmmm doğal gebelik 9.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pares83 Çamlıca Medıcana 7.Hafta
25-)leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) schatze_32
30-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
31-) nilu

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))[/QUOTE]

canım bugün gittim şükür iyi kıızımız gayet güzel dedi doktorumuz hareket ediyosen anlamıyosun ufak diyo benim diğeri erkekti ben hep sert vuruşlar bekliyorum bu kızya nazik biraz:)))))))))

Masallah kizimiz iyi olmasina sevindim.
Allah sonuna kadar güzel haberler iyi bir hamilelik geçirmemizi nasip etsin hepimize.

Gözün aydin hersey yolundaymis insallah hep böyle devam eder doguma kadar.

maşallah..bebişinede sanada ...

[/QUOTE]

nurcancım ben bu listeye ilk girdiğimde tok arkadaşımız 30 haftalıktı.bence artık doğurmuştur

nurcancım ben bu listeye ilk girdiğimde tok arkadaşımız 30 haftalıktı.bence artık doğurmuştur[/QUOTE]

evet canım ya aslında onun gibi adını yazdırıp girmeyen çok kişi var aklımda kalmıyo değil ama şimdi ne yazsam yanlış olur girmeyenleri geriye atıyorum listede yavaş yavaş en azından arasıra bildirseler yazarız ama işte :)))))))

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 19. Hafta KIZ
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 13.Hafta
3-) nazim83 Özel Selçuklu 35.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 23.Hafta KIZ :89:
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 9.Hafta
7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 30.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 12.Hafta
9-) gelincik238 Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) hilye35 13. Hafta
12-) ela2008 13. Hafta
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) minikmucizem 9.Hafta
17-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 9.Hafta
1 xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) prizeprize Ankara Genart 5.Hafta
20-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 12.Hafta
21-) neyzen_x ANTOLİA 6.Hafta
22-) gozdemmmmmm doğal gebelik 9.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pares83 Çamlıca Medıcana 7.Hafta
25-)leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) schatze_32
30-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
31-) nilu

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

Kızlar sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum..
Yoksa bunun adı umut mu onuda bilmiyorum..
Bugün kürtaj olmadım , özel bir muayenehaneye gittik..
Dr'um kürtaj yapmak istemdi, kese var dedi bebekte var ve geçen gün gittiğim hastanedeki dr'un dediği gibi bebek yolk kesesinede yapışık değil dedi..
Tamam bu haftalarda duyulması gerekiyor ama ben az 1 hafta daha beklenmesi gerektiğini düşünüyorum dedi..Çünkü kese hiç bozulmamış dedi , ben bu bebeği alırsam vijdan azabı çekerim üstelik tüp bebek , küçük bir ihtimalde olsa canlanabilir dedi..
Bilmiyorum kızlar bende tabi ki almayalım bekleyelim dedim .. Ben kesin kes kürtaj yapılması gerektiği için gitmiştim çünkü bana öyle söylendi ama bugün ki kadın doğumcu böyle söyleyince bende kabul etmedim tabi ki kürtajı..
Sonra neden beklemedm ? demek istemiyorum..
Haftaya evet bu sefer alınması lazım derlerse benim için yıkım olmaz çünkü kaybını göze alım ve kabullendim ama kalp atışını gördük derslerse büyük sürpriz olur .. Öyle değil mi kızlar?

canım senin 7 haftan doldu bildiğim kadarıyla ama ben sana daha öncede yazdım bak ben 8. haftada duydum oda vajinal ultrasonla seni ümitlendirmek istemem ama doktorunun dediği gibi bebek ölmüş olsa kesenin bozulması lazım hatta içindeki bebekte ister yapışık olsun ister değil ölmüşse eğer içerde ermeye başlaması lazım azda olsa çünkü senin bebek daha küçük büyük bebekler erimez ama onlarda anneyi zehirler küçükler erir bencede en doğrusunu yapmışsın beklemekle bence diğer muayeneyede bu doktoruna git ve canım sana tavsiyem sürekli yan bir şekilde yat doktorun söledimi bilmiyorum ama sırt üstü veya yüz üstü yaparsan bebğe kan gitmez eğer doktorun canlana bilir diyorsa undaki en önemli etken kan ve su dur yan yay gerekirse her tarafına yaştık koy ay yüce rabbim inşallah yavrunu sana bağışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…