Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

umut ıste bu bilgemm insallah hersey ıstedıgın gıbı olur...bız o ışıgın yanmasını beklicez...

Allahım mucizemi verecek yarabbim .. bir umut ... haftaya kalp atışlarını duyarsan eğer .. gitte kürtaj yapmayan doktorun alnından öp .....
bu bir hafta içinde selat-ı tefriciye veya başka birşey okumak istersen .. yani böyle bir düşüncen varsa .. bende seve seve yardım ederim paylaşırım ...

bencede nevara doru demiş okumak istersen bende yardımcı olurum biz zaten bir topicde arkadaşarımla okuyoruz burdada okuruz

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 19. Hafta KIZ
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 13.Hafta
3-) nazim83 Özel Selçuklu 35.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 23.Hafta KIZ :89:
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 9.Hafta
7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 30.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 12.Hafta
9-) gelincik238 Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) hilye35 13. Hafta
12-) ela2008 13. Hafta
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) minikmucizem 9.Hafta
17-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 9.Hafta
1 xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) prizeprize Ankara Genart 5.Hafta
20-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 12.Hafta
21-) neyzen_x ANTOLİA 6.Hafta
22-) gozdemmmmmm doğal gebelik 9.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pares83 Çamlıca Medıcana 7.Hafta
25-)leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) schatze_32
30-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
31-) nilu

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

Nurcan evet 8. haftada duyduğunu söylemiştin .. Benim kürtaja gitmemin nedeni ise Özel bir hastanede muayene olduğum dr'um bebek yolk kesesine yapışmış yada yok olmuş dedi.. Bebeği göremiyorum ayrıca yolk kesesi çok büyük dedi bunun kürtaj olması gerekiyor dedi.. Bebek ölümüş olabilir dedi..Yoksa ben sadece kalp atımı duyulmuyor diye kürtaj yaptırmam bir kaç hafta daha beklerim ... Bu söylenenlerden dolayı yaptırmaya gittim ben ve dr'um ben kesesi düzgün bebeği görebildiğim bir gebeliği sırf kalp atışını duyamadığımız için bu haftada alamam dedi.. Bu vijdani yükün altına giremem dedi.. Üstelik tüp bebek gelişimi geç başlamış olabilir dedi.. Hele keseyi görünce şok oldu .. Kese çok düzgün ve bebek yolk kesesine yapışık değil içinde dedi..Kızlar haftaya gideceğim rabbimin mucizesi oluyor mu ? Oluyor belki bir mucizeye tanık oluruz.. Hakkımızda hayırlısı olsun..
umut ıste bu bilgemm insallah hersey ıstedıgın gıbı olur...bız o ışıgın yanmasını beklicez...
Pares sağolsın bende merak ediyorum , eğer sonuç olumsuz olursa çok fazla üzülmem çünkü zaten en kötüsne alıştırdık kendimizi ama güzel bir sonuç alırsam büyük sürpriz olur.. Rabbim hayırlısını kılsın..
Nevra sorma yaa dr hem vajinal hem abdominal us baktı.. Ve kuruş para almadı.. O kadar tatlı bir kadın doğumcuydu ki, daha bana sormadan anestezisti arayıp 2.30 randevusu iptal gelmeyin dedi..
Kürtaj yapılmayacak dedi.. Dünyanın parasını verecektik ve elinin tersiyle itti.. Orda çalışan kızlar daha bizi uğurlarken dua ediyorlardı inşş bir dahaki geldğinizde hayırlı haberler alırsınız , inşş bebek sağlıklıır diye..
Kese büyük bebek küçük ve kalp atımı yok tek sorun bu.. Bebek , gebelik kesesi , yolk sac var .. Bebek küçük olduğundan dolayı kalp atımı görülmüyor bu gelişmediği için mi geç tutunup geç büyüdüğü için mi bilmiyorum ama geçen haftaya göre fetus daha belirgindi..
Kader kısmet diyorum artık ..
Arkadaşlar 41 tane ayetel kürsi okuyalım .. Onar tane beşer tane kim ne kadar okuyabilirse ..
Ben tedaviden önce okumuştum ..
Kabul ederseniz böyle yapalım..

canım bilgemcim ya valla ümitlendirmek istemiyorum hayatım ama bak kendin diyorsun bebek daha belirgin diye bebek demekki büyüyor buda kalbi atıyor demektir canım ya Allahım gerçekten inşallah yüzüne gülsün yyavrumuzu bağışlasında hep beraber sevinelim 41 ayetel kürsü neki okuruztabi ben hepsini tek bile okurum yeterki yavrun sana bağlansın inatçı bi bebiş çıksın asıl adım bilgemmi isminle dua edelim sana canımın içi

ayy canım benim ne kadar çok sevindim anlatamam bu Rabbimin mucizesi senin karşına hayırlı insan evladı bir doktor çıkarmış bu senin en büyük şanslarından biri. hemen bıraktığın ilaçların felan varsa devam etmeye başla inşallah hayırlısı ile haftaya bebişin kalp atışlarını da duyarsın canım ne dua, süre okumak istiyorsan bende okurum seve seve...çok ama çok sevindim bilgemm..

bende dün doktora gittim arkadaşlar kalp atışlarını duyabilmek için ama malesef ki duyamadım doktorum kesesi çok güzel oluşmuş yolk sac oluşmuş bebek var içinde dedi fakat kalp atışlarını göremedi bir hafta sonra tekrar gelmemi istedi.. o an o kadar çok moralim bozulduki.normalde duyulması gerekmiş ama bazen geçte duyulabiliyormuş nurcancım sen 8. haftada duymuşun bu biraz daha beni umutlandırdı heleki bilgemin mucize haberinden sonra benim moral bugün daha iyi oldu...Rabbim inşallah hepimiz için hayırlısını versin...dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...hayırlısıyla şu bi haftayı daha geçirelim...

merhabalar..
yeni üyeniz olarak herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar diliyorum içinde de kendime..Bende kötü haberi yılbaşından 1 gün aldım.1 hafta önce gittiğimde dr. bebeğimin 6 haftalık olduğunu ve kalp atışlarını dinletti bize herşey normal dedi.Fakat 1 hafta sonra tekrar gittiğimde bebeğimin kalp atışlarını duyamadığını bebeğin hareketsiz olduğunu söyledi.Bende ne kanama ne de lekelenme başlamıştı.İnanmak istemedim 1 hafta içinde ne olmuş olabilirdi.İçim kan ağlıyordu ordan nasıl çıktım bilmiyorum.Başka bi dr. a gittim o da malaesef aynı şeyi söyledi.Bebeğimin karnımda öldüğünü kürtaj olmazsam beni zehirleyebileceğini söyledi.Bu benim 2. hamileliğimdi.1. sini 4 ay önce kaybetmiştim.6 haftalık düşük yapmıştım.Bunun üzerine 4 ocakta kürtaj oldum.Hala kendime gelemiyorum.Dün kontrol için tekrar gittik nedenini araştırmak için kan tahlili istediler.Bakalım 10 gün sonra çıkacakmış sonuçlarım.İnşallah bi sorun çıkmaz.Dr. kan pıhtılaşması olmuş olabilir diyor.Fakat ben zaten hergün coraspin kullanıyordum dr. tavsiyesiyle.
Allah'tan dileğim bu acıları bir daha yaşamamak.Allah hiç kimseye yaşatmasın.Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almamızı ve sağlıcakla büyütmemizi nasip eder.

bilgem okuruz tabi seve seve ... 10 tane ben alıyorum .... ayetel kürsi .. ezbere zaten hemen okurum ... şimdi ezan okunuyor .. abdest alayım .. namaz kılayım arkasından okuyacağım .... sende öyle yap canım ... Allah kabul etsin

Allah sabırlar versin .. bende de kan pıhtılaşması var .. hergün corasrin yanında iğne de oluyorum ...
inşallah nedeni bulunursa birdaha böyle bir sıkıntı yaşamazsın

slm kızlar beni merak etmişsiniz kusura bakmayın valla evde değildim yazamadım sizlere
o gün dr gidince kasılmalar başlamış dinlen dedi eşimde annemlere bıraktı beni orda da net yoktu
hafta içi kardeşimlere gitmiştik onlardan girdim siyete sizlere yazayım diye ondada herkes başıma toplandı yazamadım hemen çıkmak zorunda kaldım bizimkiler bilmiyorlar tüpbebek olayını işte velhasılı eve bugün geldim kızımda bende iyiyiz çoık şükür sizi meraklandırdık özür diliyoruz kızımda tekmeciklerini gönderiyor sizlere teyzeleriii

nazım merhaba seni gördüm tam topikten çıkarken... nasılsın canım ... kaç haftalık oldun .. bebiş ne durumda

nazım merhaba seni gördüm tam topikten çıkarken... nasılsın canım ... kaç haftalık oldun .. bebiş ne durumda

iyiyiz çok şükür canım bugün 36 ya girdik inşlhhh kızım da iyi teyzesi 2.5 kilo olmuş büyüyor inşlhhh geçmişi okuyordum bilgeme üzüldüm şimdi bebeği kaybetmişşş

aaaaaaaa bilgemin kesin değilmişşşş ayyy inşlhhh bebiş iyidir
çok sevindim son mesajı okuyunca bende okurum ayetel kürsü 20 tane okuyum inşlhhh
dua edelim kızlar arkadaşımıza bebeişinin pıtpıtlarını duysun

evet canlarım ben geç duydum çok ağladım herkez duyuyo 6-7de ben duyamıyom araştırıyom 8 de duyn yok meğer bebek geç döllenince duyulmuyomuş hemen Allahım avrularınıza sahip çıkacak inşallah bebişleriniz Allahıma emanet sağ sağlim alacaksınız emanetlerinizi

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 19. Hafta KIZ
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 13.Hafta
3-) nazim83 Özel Selçuklu 35.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 23.Hafta KIZ :89:
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 9.Hafta
7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 30.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 12.Hafta
9-) gelincik238 Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) hilye35 13. Hafta
12-) ela2008 13. Hafta
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) minikmucizem 9.Hafta
17-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 9.Hafta
1 xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) prizeprize Ankara Genart 5.Hafta
20-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 12.Hafta
21-) neyzen_x ANTOLİA 6.Hafta
22-) gozdemmmmmm doğal gebelik 9.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pares83 Çamlıca Medıcana 7.Hafta
25-)leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) schatze_32
30-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
31-) nilu

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

canım benim çok geçmiş olsun inşallah testlerin güzel çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…