slm kızlar beni merak etmişsiniz kusura bakmayın valla evde değildim yazamadım sizlere
o gün dr gidince kasılmalar başlamış dinlen dedi eşimde annemlere bıraktı beni orda da net yoktu
hafta içi kardeşimlere gitmiştik onlardan girdim siyete sizlere yazayım diye ondada herkes başıma toplandı yazamadım hemen çıkmak zorunda kaldım bizimkiler bilmiyorlar tüpbebek olayını işte velhasılı eve bugün geldim kızımda bende iyiyiz çoık şükür sizi meraklandırdık özür diliyoruz kızımda tekmeciklerini gönderiyor sizlere teyzeleriii
umut ıste bu bilgemm insallah hersey ıstedıgın gıbı olur...bız o ışıgın yanmasını beklicez...
canım bilgemcim ya valla ümitlendirmek istemiyorum hayatım ama bak kendin diyorsun bebek daha belirgin diye bebek demekki büyüyor buda kalbi atıyor demektir canım ya Allahım gerçekten inşallah yüzüne gülsün yyavrumuzu bağışlasında hep beraber sevinelim 41 ayetel kürsü neki okuruztabi ben hepsini tek bile okurum yeterki yavrun sana bağlansın inatçı bi bebiş çıksın asıl adım bilgemmi isminle dua edelim sana canımın içi
ayy canım benim ne kadar çok sevindim anlatamam bu Rabbimin mucizesi senin karşına hayırlı insan evladı bir doktor çıkarmış bu senin en büyük şanslarından biri. hemen bıraktığın ilaçların felan varsa devam etmeye başla inşallah hayırlısı ile haftaya bebişin kalp atışlarını da duyarsın canım ne dua, süre okumak istiyorsan bende okurum seve seve...çok ama çok sevindim bilgemm..
bende dün doktora gittim arkadaşlar kalp atışlarını duyabilmek için ama malesef ki duyamadım doktorum kesesi çok güzel oluşmuş yolk sac oluşmuş bebek var içinde dedi fakat kalp atışlarını göremedi bir hafta sonra tekrar gelmemi istedi.. o an o kadar çok moralim bozulduki.normalde duyulması gerekmiş ama bazen geçte duyulabiliyormuş nurcancım sen 8. haftada duymuşun bu biraz daha beni umutlandırdı heleki bilgemin mucize haberinden sonra benim moral bugün daha iyi oldu...Rabbim inşallah hepimiz için hayırlısını versin...dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...hayırlısıyla şu bi haftayı daha geçirelim...
bilgem okuruz tabi seve seve ... 10 tane ben alıyorum .... ayetel kürsi .. ezbere zaten hemen okurum ... şimdi ezan okunuyor .. abdest alayım .. namaz kılayım arkasından okuyacağım .... sende öyle yap canım ... Allah kabul etsin
Allah sabırlar versin .. bende de kan pıhtılaşması var .. hergün corasrin yanında iğne de oluyorum ...
inşallah nedeni bulunursa birdaha böyle bir sıkıntı yaşamazsın
aaaaaaaa bilgemin kesin değilmişşşş ayyy inşlhhh bebiş iyidir
çok sevindim son mesajı okuyunca bende okurum ayetel kürsü 20 tane okuyum inşlhhh
dua edelim kızlar arkadaşımıza bebeişinin pıtpıtlarını duysun
evet canlarım ben geç duydum çok ağladım herkez duyuyo 6-7de ben duyamıyom araştırıyom 8 de duyn yok meğer bebek geç döllenince duyulmuyomuş hemen Allahım avrularınıza sahip çıkacak inşallah bebişleriniz Allahıma emanet sağ sağlim alacaksınız emanetlerinizi
Kızlar sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum..
Yoksa bunun adı umut mu onuda bilmiyorum..
Bugün kürtaj olmadım , özel bir muayenehaneye gittik..
Dr'um kürtaj yapmak istemdi, kese var dedi bebekte var ve geçen gün gittiğim hastanedeki dr'un dediği gibi bebek yolk kesesinede yapışık değil dedi..
Tamam bu haftalarda duyulması gerekiyor ama ben az 1 hafta daha beklenmesi gerektiğini düşünüyorum dedi..Çünkü kese hiç bozulmamış dedi , ben bu bebeği alırsam vijdan azabı çekerim üstelik tüp bebek , küçük bir ihtimalde olsa canlanabilir dedi..
Bilmiyorum kızlar bende tabi ki almayalım bekleyelim dedim .. Ben kesin kes kürtaj yapılması gerektiği için gitmiştim çünkü bana öyle söylendi ama bugün ki kadın doğumcu böyle söyleyince bende kabul etmedim tabi ki kürtajı..
Sonra neden beklemedm ? demek istemiyorum..
Haftaya evet bu sefer alınması lazım derlerse benim için yıkım olmaz çünkü kaybını göze alım ve kabullendim ama kalp atışını gördük derslerse büyük sürpriz olur .. Öyle değil mi kızlar?
sen nasılsın 22 haftalıksınız sizde demii
bende dün doktora gittim arkadaşlar kalp atışlarını duyabilmek için ama malesef ki duyamadım doktorum kesesi çok güzel oluşmuş yolk sac oluşmuş bebek var içinde dedi fakat kalp atışlarını göremedi bir hafta sonra tekrar gelmemi istedi.. o an o kadar çok moralim bozulduki.normalde duyulması gerekmiş ama bazen geçte duyulabiliyormuş nurcancım sen 8. haftada duymuşun bu biraz daha beni umutlandırdı heleki bilgemin mucize haberinden sonra benim moral bugün daha iyi oldu...Rabbim inşallah hepimiz için hayırlısını versin...dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...hayırlısıyla şu bi haftayı daha geçirelim...
Kızlar Allah hepinizden razı olsun .. Beni çok mutlu ettiniz.. Dua okuyabilen herkese ayrıca teşekkür ediyorum.. Ayetel kürsi öyle bir dua ki ne sıkıntın varsa alıp götürüyor bana okurken kendi yavrularınız içinde hayırlı şeyler dileyin..
Haftaya cmt herşey belli olacak .. Bir umut ışığı var bizde o ışığın peşinden koşuyoruz işte..
Haftaya gittiğimde bu kez evet kürtaj olan gerekiyor derlerse , o kadar üzülmem çünkü zaten kaybettim gözüyle bakmıştım , ama yaşıyor derslerse rabbimin mucizesi olur..
Allah'tan umudumu hiç kesmiyorum ..Çünkü kesilmez..
Bir rüya görmüştüm transferden önce .. Kucağımda küçük bir erkek bebek vardı, yürürken elimden düştü ama yere düşmeden kaptım geri hemen.. Çok korkmuştum ama son anda yakalamıştım..
İnşş bu rüya vesile olur ..
Kızlar ben hiç sitem etmedim rabbime , sen herşeyin hayırlısını bilirsin ve nasip edersin dedim , hayırlısı buymuş dedim..
Haftaya kesin kes kaybettin deselerde rabbime yine bugün ki günümüze şükür, allah'ım verende sensin alanda .. Hayırlısı buymuş diyeceğim..
Nurcan Bilgem kızım olursa koyacağım isim olduğu için nickime yazdım gerçek ismim Fatma ..
Ayrıca Gelincik içinde dua edelim oda yavrusunun kalp atışını geçte olsa duyacak allahîn izni ile..
Gelincik insallah haftaya duyarsin bebeginin kalp atislarini.
Doktorun hersey yolunda oldugunu söyledi kesen güzelmis hayirlisiyla duyarsin pit pitini.
23 haftalık olduk teyzesi ...
canım senin yavrucuklar nasıl yimisiniz
iyiz allaha sükür.
Yarin degil haftaya pazartesi günü kontrolumuz var.
Sabirsizla bekliyoruz onlari görmek için.
Cinsiyet kaç haftada belli olur ?
bilgemcim 41 ayetel kürsiyi okudum Allahım inşallah cumartesi bebeğinin kalp atışını duymayı dokuz ay dolduğundada yavruna sağ sağlim kavuşmanı nasip etsin
gelincik canım adını söylersen senin içinde okiyim
Gelincik insallah haftaya duyarsin bebeginin kalp atislarini.
Doktorun hersey yolunda oldugunu söyledi kesen güzelmis hayirlisiyla duyarsin pit pitini.
inşallah canım çok zormuş bu günler inşallah bizlerde atlatırız ve sizin haftalarınıza gelebiriz..
iyiz allaha sükür.
Yarin degil haftaya pazartesi günü kontrolumuz var.
Sabirsizla bekliyoruz onlari görmek için.
Cinsiyet kaç haftada belli olur ?
gelincik acele etme..Burdan müjdeyi verirsin inşallah..
Bilgem , Rabbimin mucizesi çok.Umarım hayırlı haberlerini alırız...
Doğum koçum, nurcanım...Hala kasıklarım geçmedi..Rabbime sığındım ama korkuyorum işte...
Allah razı olsun nurcancım çok sağol ismim gülendem.
canım güzel kızımız nasıl isim buldunuzmu yazalım listeye
16- 17. haftalarda kesin belli oluyor canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?