inşallah canım çok zormuş bu günler inşallah bizlerde atlatırız ve sizin haftalarınıza gelebiriz..
canım benim dotorum arkadan görmüştü 14. haftada galiba kız demişti ama ayrıntılı ultrasonla bakmıştı bu sefer kesin kız olduğunu söledi senin ikizya belki 16- 17 de anca belli olabilir çünkü ikizler birbirini gizliyo genelde birde erkekler daha çabuk belli oluyormuş kızlar saklarmış yani en kötü 4. ayda öğrenirsin
bebeğimizin ismi nevra olacak inşallah .....
benim kendi ismim sevtap
aaaaaaaaa güzelmiş allahım ismini koymayı nasip etsin bende senin adın sanıyorum :))))))))
bebeğimizin ismi nevra olacak inşallah .....
benim kendi ismim sevtap
Kisiden kisiye fark ediyor kimininki hemen belli oluyor kimininki daha geç.
Allah hayirlisini versin saglikli elli ayaga düzgün olsun.
Benimkiler arkalari hep dönük kendilerini göstermiyorlar.
Bakalim haftaya doktor birsey söylicek mi en geç subat'taki kontrolde belli olur diyorum bir ay sonra.
aaaaaaaaa güzelmiş allahım ismini koymayı nasip etsin bende senin adın sanıyorum :))))))))
tabiki birz annenin kilosunada bağlı yani hiç belli olmuyor ama seninkiler kız bence doktor benimki arkası dönüktü ondan ilk baktığında göstermiyo ama kız galiba dedi çünkü kızlar arkasını döner genelde dedi erkekler nadiren arkasını dönermiş sen bidahaki randevunda 15-20 dakika önce meyve suyu ve çikolata ye anca zaten kana karışır onlarda oynaınca doktr görürbelki
ha ha :))))))) hayatım zaten ben sana geçmicek demiştim bel ağrında kasık ağrında böle devam edecek nadir insanda geçer kasık ağrısı genelde herkezde olur adet olamadığımız için ağrı yapıyor bel ağrında ilerleyeen aylarda daha artarak devam edecek korkacak bişi yok merak etme hayatım :)))))))))
kızlaar ne var ne yok
ben 2 3 gündür sık giremedim mazur görün..
ama bugün bebişi görmeye gittim 2 cm olmuş
oradanda büyükanneye gittik oradada dedim kontrole gittik falan bakıcısı öok sık gidiyosun bebeğe zararlı dedi aklım takıldı kaldı.her hafta gidiyorum gerçekten zararlımı usg...
bilgemm dualarımız hep seninle cnm inş...çok güzel rüya görmüşsün hayırlara gitsin inş.ctesi büyük gün...
gelincik sende korkma cnm geç duyacaksın ama güzel olacak sorun yapma geç olsun güç olmasın tatlım...
nurcan sen ne isim koyacan kız..
kızlaar ne var ne yok
ben 2 3 gündür sık giremedim mazur görün..
ama bugün bebişi görmeye gittim 2 cm olmuş
oradanda büyükanneye gittik oradada dedim kontrole gittik falan bakıcısı öok sık gidiyosun bebeğe zararlı dedi aklım takıldı kaldı.her hafta gidiyorum gerçekten zararlımı usg...
bilgemm dualarımız hep seninle cnm inş...çok güzel rüya görmüşsün hayırlara gitsin inş.ctesi büyük gün...
gelincik sende korkma cnm geç duyacaksın ama güzel olacak sorun yapma geç olsun güç olmasın tatlım...
nurcan sen ne isim koyacan kız..
ha ha :))))))) hayatım zaten ben sana geçmicek demiştim bel ağrında kasık ağrında böle devam edecek nadir insanda geçer kasık ağrısı genelde herkezde olur adet olamadığımız için ağrı yapıyor bel ağrında ilerleyeen aylarda daha artarak devam edecek korkacak bişi yok merak etme hayatım :)))))))))
Ablamda öyle dedi kizlar arkasini dönermis. Ama bir ay önce gittigimde birinin yüzünü görmüstÜk digerinin arkasi dönüktü. Kontrolden kontrolle degisiyor. Benim bebisler yerinde durmuyor.
Her gördügümde farkli yerdeler bazen yan yanalar komik oluyor.
Neden meyve su ve çikolata ? Ne yöden etkisi oluyor ?
nurcan cım hamişmisin sen banada anlatırmısın cünkü merak ediyorum ne belirtiler var paylasırmısın benim bellim ağryr ve karnıma bıcak saplanır gibi oluyor dudaklarım kuruyor ve akıntım var sence nedir hamillelik belirtisimi bunlar anltırmısnn
Ara ara söyle rahatlıyorum...kafayı sıyırdık valla...şu 9 ayı sağlıkla bi atlatsaydık..Saatler bile yavaş geçiyo bana...
nurcan cım hamişmisin sen banada anlatırmısın cünkü merak ediyorum ne belirtiler var paylasırmısın benim bellim ağryr ve karnıma bıcak saplanır gibi oluyor dudaklarım kuruyor ve akıntım var sence nedir hamillelik belirtisimi bunlar anltırmısnn
canım bebek senin kanından ve suyundan besleniyor hayatım sen çikolata ve meve suyu yediğinde 15 -20 dakika sonra kanına karışır ve bebiş bunu algılar doğal olarakta hareket eder şimdi kçük sen anşlamazsın hareketini ama ilerleyn zamanda anlıcaksın nasıl sevdiini çikolatayı bebişinin bide zaten sürekli arkası dönük durmaz ama arkasını dönüyosa aradada olsa kız diyolar benimkide önce yandı sonra arkaını döndü :)))))) ama hayırlısı olsun kız ay sağ sağğlim olsunda canım benim:))))))))
haftaya denicem çikolata ve meyve suyu yiyip içicem doktora gitmeden önce. Bakalim benim minoslar göstercekler mi kendilerini :))))))))))))
çok istiyorum hissetmeyi su an dedigin gibi birsey anlasilmiyor.
Hayirlisi insallah onuda yasicam.
canım şimdi çok küçüklerama bikaçhafta sonra sende hissedeceksin hele karnın iyice büyüsün bbişlerde 1-1.5 kilo olsun sen gör derinin ütünden ellerinin ayaklarını nasıl süzüşdüğünü göreceksim çok enteresan bişi inan :)))))))))
Simdiden heyecanlandim. Insallah o günlerde gelecek.
Karnim baya bir büyüdü. Görenler diyor ki 4 5 aylik göbegi.
Tabii ailemden baska kimse bilmiyor ikiz olduklarini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?