Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Kisiden kisiye fark ediyor kimininki hemen belli oluyor kimininki daha geç.
Allah hayirlisini versin saglikli elli ayaga düzgün olsun.
Benimkiler arkalari hep dönük kendilerini göstermiyorlar.
Bakalim haftaya doktor birsey söylicek mi en geç subat'taki kontrolde belli olur diyorum bir ay sonra.

bebeğimizin ismi nevra olacak inşallah .....

benim kendi ismim sevtap
aaaaaaaaa güzelmiş allahım ismini koymayı nasip etsin bende senin adın sanıyorum :))))))))

tabiki birz annenin kilosunada bağlı yani hiç belli olmuyor ama seninkiler kız bence doktor benimki arkası dönüktü ondan ilk baktığında göstermiyo ama kız galiba dedi çünkü kızlar arkasını döner genelde dedi erkekler nadiren arkasını dönermiş sen bidahaki randevunda 15-20 dakika önce meyve suyu ve çikolata ye anca zaten kana karışır onlarda oynaınca doktr görürbelki

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 19. Hafta KIZ
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 13.Hafta
3-) nazim83 Özel Selçuklu 35.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 23.Hafta KIZ NEVRA:89:
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 9.Hafta
7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 30.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 12.Hafta
9-) gelincik238 Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) hilye35 13. Hafta
12-) ela2008 13. Hafta
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) minikmucizem 9.Hafta
17-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 9.Hafta
1 xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) prizeprize Ankara Genart 5.Hafta
20-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 12.Hafta
21-) neyzen_x ANTOLİA 6.Hafta
22-) gozdemmmmmm doğal gebelik 9.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pares83 Çamlıca Medıcana 7.Hafta
25-)leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) schatze_32
30-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
31-) nilu

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

kızlaar ne var ne yok
ben 2 3 gündür sık giremedim mazur görün..
ama bugün bebişi görmeye gittim 2 cm olmuş
oradanda büyükanneye gittik oradada dedim kontrole gittik falan bakıcısı öok sık gidiyosun bebeğe zararlı dedi aklım takıldı kaldı.her hafta gidiyorum gerçekten zararlımı usg...

bilgemm dualarımız hep seninle cnm inş...çok güzel rüya görmüşsün hayırlara gitsin inş.ctesi büyük gün...
gelincik sende korkma cnm geç duyacaksın ama güzel olacak sorun yapma geç olsun güç olmasın tatlım...
nurcan sen ne isim koyacan kız..

Ablamda öyle dedi kizlar arkasini dönermis. Ama bir ay önce gittigimde birinin yüzünü görmüstÜk digerinin arkasi dönüktü. Kontrolden kontrolle degisiyor. Benim bebisler yerinde durmuyor.
Her gördügümde farkli yerdeler bazen yan yanalar komik oluyor.
Neden meyve su ve çikolata ? Ne yöden etkisi oluyor ?

Ara ara söyle rahatlıyorum...kafayı sıyırdık valla...şu 9 ayı sağlıkla bi atlatsaydık..Saatler bile yavaş geçiyo bana...

canım gitme o kadar sık...Ne gerek var ki?* olacağı varsa oluyo...Benim gibi 2 hafta sabretmeye çalış...bi dene bakalım...

canım ya biz hiç isim düşünmemiştik eğer erkek olsa hazırdı ölen oluma kuzey ali koyacaktık ama ben doktor kesin ölecek deyince muhammed koydum eğer erkek olsa kuzey ali olacaktı ama kız babası yla anlaşmıştık kız olursa o isim koyacaktı oda hiç bi ismi beğnmiyo akalım kızın olacak tiye ölüyo hiç kız yok soylarında :))))))))) tek kız benimki olacak inşallah :))))))) bi kaç gündür yağmur nisa diyo ama heralde onuda değiştirecek isim bakıyo hala :)))))))) sen düşündünmü hiç isim

nurcan cım hamişmisin sen banada anlatırmısın cünkü merak ediyorum ne belirtiler var paylasırmısın benim bellim ağryr ve karnıma bıcak saplanır gibi oluyor dudaklarım kuruyor ve akıntım var sence nedir hamillelik belirtisimi bunlar anltırmısnn

canım bebek senin kanından ve suyundan besleniyor hayatım sen çikolata ve meve suyu yediğinde 15 -20 dakika sonra kanına karışır ve bebiş bunu algılar doğal olarakta hareket eder şimdi kçük sen anşlamazsın hareketini ama ilerleyn zamanda anlıcaksın nasıl sevdiini çikolatayı bebişinin bide zaten sürekli arkası dönük durmaz ama arkasını dönüyosa aradada olsa kız diyolar benimkide önce yandı sonra arkaını döndü :)))))) ama hayırlısı olsun kız ay sağ sağğlim olsunda canım benim:))))))))

canım burda hepimiz hamleyiz ama sen nezaman transfer yaptırdın önu yazabilirmisin

ben yenii katıldım buraya 1 hafta oldu ama ben bekliyorum daha oğrenmedim hamişmiiyim değlmiyim die

haftaya denicem çikolata ve meyve suyu yiyip içicem doktora gitmeden önce. Bakalim benim minoslar göstercekler mi kendilerini :))))))))))))
çok istiyorum hissetmeyi su an dedigin gibi birsey anlasilmiyor.
Hayirlisi insallah onuda yasicam.

canım şimdi çok küçüklerama bikaçhafta sonra sende hissedeceksin hele karnın iyice büyüsün bbişlerde 1-1.5 kilo olsun sen gör derinin ütünden ellerinin ayaklarını nasıl süzüşdüğünü göreceksim çok enteresan bişi inan :)))))))))

Simdiden heyecanlandim. Insallah o günlerde gelecek.
Karnim baya bir büyüdü. Görenler diyor ki 4 5 aylik göbegi.
Tabii ailemden baska kimse bilmiyor ikiz olduklarini.

Simdiden heyecanlandim. Insallah o günlerde gelecek.
Karnim baya bir büyüdü. Görenler diyor ki 4 5 aylik göbegi.
Tabii ailemden baska kimse bilmiyor ikiz olduklarini.

:))))))))))) canımbenim daha ne şişecek hele iç karnın yoksa kocamaaaaaaaaan bi top olacakbenim iç karnım geniş il hamileliğimde8. ayda normal kıyafetlerimi giyiyodum doğuma yakın çıtı karnımn biraz hamile olduğumu kimse anlamıyodu :)))))))) zaten kimseye söleme nazar ederler valla bak derler olmadı olmadı bak ikizmiş derler nazar ederlersöleme kimseye hamile olduğunu bile gerekmeyene hemen söleme

gelincik canı 41 ayetel küsüyü okudum Allahım inşallah bebeğinin kalp atışlarını duymayı sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…