canım gitme o kadar sık...Ne gerek var ki?* olacağı varsa oluyo...Benim gibi 2 hafta sabretmeye çalış...bi dene bakalım...
canım ya biz hiç isim düşünmemiştik eğer erkek olsa hazırdı ölen oluma kuzey ali koyacaktık ama ben doktor kesin ölecek deyince muhammed koydum eğer erkek olsa kuzey ali olacaktı ama kız babası yla anlaşmıştık kız olursa o isim koyacaktı oda hiç bi ismi beğnmiyo akalım kızın olacak tiye ölüyo hiç kız yok soylarında :))))))))) tek kız benimki olacak inşallah :))))))) bi kaç gündür yağmur nisa diyo ama heralde onuda değiştirecek isim bakıyo hala :)))))))) sen düşündünmü hiç
güzel isimlermiş cnm vallla..ben daha hiç düşünmedim malesef isim son zamanlara kalır artık...
:))))))))))) canımbenim daha ne şişecek hele iç karnın yoksa kocamaaaaaaaaan bi top olacakbenim iç karnım geniş il hamileliğimde8. ayda normal kıyafetlerimi giyiyodum doğuma yakın çıtı karnımn biraz hamile olduğumu kimse anlamıyodu :)))))))) zaten kimseye söleme nazar ederler valla bak derler olmadı olmadı bak ikizmiş derler nazar ederlersöleme kimseye hamile olduğunu bile gerekmeyene hemen söleme
Merhaba kızlar bilgemm haberini okuyunca çok sevindim Allah yüzünü güldürsün canım daha iyi haberler verirsin bize inşallah.
Bizde perşembe doktoro gitti ikili testimiz vardı ultrosonda ense kalınlığı ölçümü 1.6 çıktı iyi dedi doktor kan verdik sonucu yarın çıkıcak inşallah oda iyi çıkar cinsiyetimiz 13. hatfada olmamıza rağmen bakmadı daha küçük deyip konuyu geçti doktor amca bize gene sabırla heyecanla beklemek kaldı cumartesi günü alışverişe çıktım hamile pantolonu aldım kendime o mağazaya girip alışveriş yapmak bile beni mutluluktan uçurdu Allah a şükürler olsun dualarımızı duydu bize mucizelerimi verdi kızlar inşallah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin rabbim. İki gün giremiyorum bir bakıyorum sayfalar geçmiş ben iş yerinden takip ediyorum sizi evde net yok hep geriden geliyorum o yüzden
hadi gözün aydın ikinci ikiz annemizsin
cnm tebrik ederim seni ikizlerin içinn....
Aman da aman çok sevindim..Allah ım tamamına erdirsin..benim arkadaşımın ikizleri oldu yeni..tüp bebekti...Maşallah çok rahat bi hamilelik geçirdi..Darısı bizlere....
tebrikler ... Allah tamamına erdirsin
Tebrik ederim benim gibi ikiz annesisin.
Allah tamamini erdirsin insallah birdaha sikinti yasamazsin.
bende dün doktora gittim arkadaşlar kalp atışlarını duyabilmek için ama malesef ki duyamadım doktorum kesesi çok güzel oluşmuş yolk sac oluşmuş bebek var içinde dedi fakat kalp atışlarını göremedi bir hafta sonra tekrar gelmemi istedi.. o an o kadar çok moralim bozulduki.normalde duyulması gerekmiş ama bazen geçte duyulabiliyormuş nurcancım sen 8. haftada duymuşun bu biraz daha beni umutlandırdı heleki bilgemin mucize haberinden sonra benim moral bugün daha iyi oldu...Rabbim inşallah hepimiz için hayırlısını versin...dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...hayırlısıyla şu bi haftayı daha geçirelim...
atlatirsin canim biz atlata bildiysek sende atlaticaksin allahin izniyle.
Buna zaman lazim.
kızlaar ne var ne yok
ben 2 3 gündür sık giremedim mazur görün..
ama bugün bebişi görmeye gittim 2 cm olmuş
oradanda büyükanneye gittik oradada dedim kontrole gittik falan bakıcısı öok sık gidiyosun bebeğe zararlı dedi aklım takıldı kaldı.her hafta gidiyorum gerçekten zararlımı usg...
bilgemm dualarımız hep seninle cnm inş...çok güzel rüya görmüşsün hayırlara gitsin inş.ctesi büyük gün...
gelincik sende korkma cnm geç duyacaksın ama güzel olacak sorun yapma geç olsun güç olmasın tatlım...
nurcan sen ne isim koyacan kız..
Simdiden heyecanlandim. Insallah o günlerde gelecek.
Karnim baya bir büyüdü. Görenler diyor ki 4 5 aylik göbegi.
Tabii ailemden baska kimse bilmiyor ikiz olduklarini.
gelincik canı 41 ayetel küsüyü okudum Allahım inşallah bebeğinin kalp atışlarını duymayı sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
Canım merhaba,
Benim kuzenim normal yoldan hamile kaldı beişinin kalp atışını 9.haftada duydu.Şimdi çok talı bir kızı var.Hemen aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun gerçi biz normal yollardan anne olmadığımız için herşeyde biraz fazla panik yapıyoruz galiba canım.Gerçek adını yazarsan annemle biz sana ve bilgeme Aytel kürsü okuyup göndereceğiz canım.
arkadaşlar herkese merhaba,
öncelikle hamile olanlar tamamına ersin, haber bekleyenlerde tez zamanda hayırlı haberler alsın...
arkadaşlar ben bugün 7. haftaya girdim yarın kalp atışı için ultrasona gircem
11. gün hcg değerim 70
14.gün ................ 235
23.gün.................. 7000.4
28.gün................ 18601.6
bi kaç sorum olacak:
1)bu artışlar normal mi yoksa düşük mü (endişem şu yönde 23. gün 28. gün arasında 5 gün var 2 günde bir iki kat artacağını düşünürsek 28. gün değerim 30000 falan olması gerekio yanlış mı düşünüorum)
2)ilk defa kalp atışı dinlemek için ultrasona gidince idrara sıkışık olmak falan gerekiomu?
3)trombofili paneli (pıhtılaşma testi) yaptırdım. faktör II HETEROZİGOT, MTHFR 677 HOMOZİGOT bu değerlere sahip olan arkadaşlarım hangi ilaçları kullanıyor?
teşekküer ederim
prizeprize cnm kalp atışı için idrara sıkışık olmana gerek yok
kesede idrara sıkışık olman gerekiyo...
senin daha önceden kan pıhtılaşması sorunun varmıydıki test yaptırdın yoksa dr unmu istedi...
arkadaşım teşekkür ederim.
gebelikten sonra ilk defa usg yapılacak? keseye falan bakmadı direk kalp atışına çağırdı
pıhtılaşma sorunumun olup olmadığı nı bilmiodum ama arkadaşlarımdanve netten pıhtılaşmanın varlığı, bebeği besleyem kılcal damarları tıkadığını ve dolayısıyla kalbini durdurduğunu öğrendim bunuda doktora söledim evet öle ama 2-3 düşük olmadıkça hastaları böle bi teste rutin olarak göndermiyoruz dedi yani 2 düşüğn olacakki gönderelim demeye getirdi hastanelerde yığılma oluomuş falan , bende testin ismini sordum ve bu testi yaptırdım sonucu da bugün aldığım yazdığım gibi , yarın göstericem bakalım
olsun canım sen bebiinle iyi olda geriden meriden farketmez hayatım 13. hafta cinsiyet için çok erken bencedeMerhaba kızlar bilgemm haberini okuyunca çok sevindim Allah yüzünü güldürsün canım daha iyi haberler verirsin bize inşallah.
Bizde perşembe doktoro gitti ikili testimiz vardı ultrosonda ense kalınlığı ölçümü 1.6 çıktı iyi dedi doktor kan verdik sonucu yarın çıkıcak inşallah oda iyi çıkar cinsiyetimiz 13. hatfada olmamıza rağmen bakmadı daha küçük deyip konuyu geçti doktor amca bize gene sabırla heyecanla beklemek kaldı cumartesi günü alışverişe çıktım hamile pantolonu aldım kendime o mağazaya girip alışveriş yapmak bile beni mutluluktan uçurdu Allah a şükürler olsun dualarımızı duydu bize mucizelerimi verdi kızlar inşallah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin rabbim. İki gün giremiyorum bir bakıyorum sayfalar geçmiş ben iş yerinden takip ediyorum sizi evde net yok hep geriden geliyorum o yüzden
canım karnın çıktıysa tab söl artık ama dediğim gibi iikiz demeGünaydin nurcanim.
Benim karnims sistikçe ben mutlu oluyorum ben hamileyim diyorum, bebislerim büyüyor diyorum iyiler diyorum. Bende hiç karin yoktu hamile olunca hemen belli oldu önümde bir top var.
Gizleyemiyorum birde kaç aylik dedikleri zaman 3 diyorum inanmiyorlar 4 5 gibi gözüküyor.
Dedigin gibi ikiz oldugunu söylemiyoruz sadece aile içinde biliniyor milletin gözÜ deger
Hamile oldugumu bazi arkadaslarim bilmiyor hep gizledik ama görenlerde sorunca bu saatten sonra hayir denmez.
Hepinize teşekkür ederim kızlar kaç gündür siteye giremedim midem çok bulanıyodu bide kullandığım hormonlar beni çok etkiliyo midemin bulantısından konuşamıyodum bile halada midem bulanıyo böyel zaman nasıl geçecek bilmiyorum Rabbim hepimizn bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?