Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım gitme o kadar sık...Ne gerek var ki?* olacağı varsa oluyo...Benim gibi 2 hafta sabretmeye çalış...bi dene bakalım...
((( bu sefer 2 hafta beklicem cnm zaman nasıl gececek bakalım...

Merhaba kızlar bilgemm haberini okuyunca çok sevindim Allah yüzünü güldürsün canım daha iyi haberler verirsin bize inşallah.
Bizde perşembe doktoro gitti ikili testimiz vardı ultrosonda ense kalınlığı ölçümü 1.6 çıktı iyi dedi doktor kan verdik sonucu yarın çıkıcak inşallah oda iyi çıkar cinsiyetimiz 13. hatfada olmamıza rağmen bakmadı daha küçük deyip konuyu geçti doktor amca bize gene sabırla heyecanla beklemek kaldı cumartesi günü alışverişe çıktım hamile pantolonu aldım kendime o mağazaya girip alışveriş yapmak bile beni mutluluktan uçurdu Allah a şükürler olsun dualarımızı duydu bize mucizelerimi verdi kızlar inşallah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin rabbim. İki gün giremiyorum bir bakıyorum sayfalar geçmiş ben iş yerinden takip ediyorum sizi evde net yok hep geriden geliyorum o yüzden

Günaydin nurcanim.
Benim karnims sistikçe ben mutlu oluyorum ben hamileyim diyorum, bebislerim büyüyor diyorum iyiler diyorum. Bende hiç karin yoktu hamile olunca hemen belli oldu önümde bir top var.
Gizleyemiyorum birde kaç aylik dedikleri zaman 3 diyorum inanmiyorlar 4 5 gibi gözüküyor.
Dedigin gibi ikiz oldugunu söylemiyoruz sadece aile içinde biliniyor milletin gözÜ deger
Hamile oldugumu bazi arkadaslarim bilmiyor hep gizledik ama görenlerde sorunca bu saatten sonra hayir denmez.

Merhaba ceydda. bebeginin iyi olduguna sevindim allah tamamini erdirsin hep böyle devam eder insallah.

hadi gözün aydın ikinci ikiz annemizsin

cnm tebrik ederim seni ikizlerin içinn....

Aman da aman çok sevindim..Allah ım tamamına erdirsin..benim arkadaşımın ikizleri oldu yeni..tüp bebekti...Maşallah çok rahat bi hamilelik geçirdi..Darısı bizlere....

tebrikler ... Allah tamamına erdirsin

Tebrik ederim benim gibi ikiz annesisin.
Allah tamamini erdirsin insallah birdaha sikinti yasamazsin.

Hepinize teşekkür ederim kızlar kaç gündür siteye giremedim midem çok bulanıyodu bide kullandığım hormonlar beni çok etkiliyo midemin bulantısından konuşamıyodum bile halada midem bulanıyo böyel zaman nasıl geçecek bilmiyorum Rabbim hepimizn bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin kızlar.

Bilgemmm canım yazıklarını okuyunca çok şaşırdım inşallah bebişin seninledir.Birde gerçek ismini yazarsan annemle ben sana AYETEL KÜRSÜ okuyacağız canım bittiğinde haber veririm sana.

Canım merhaba,

Benim kuzenim normal yoldan hamile kaldı beişinin kalp atışını 9.haftada duydu.Şimdi çok talı bir kızı var.Hemen aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun gerçi biz normal yollardan anne olmadığımız için herşeyde biraz fazla panik yapıyoruz galiba canım.Gerçek adını yazarsan annemle biz sana ve bilgeme Aytel kürsü okuyup göndereceğiz canım.

atlatirsin canim biz atlata bildiysek sende atlaticaksin allahin izniyle.
Buna zaman lazim.

inşallah canım Rabbim hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin..

tabiki canım geç olması önemli değil ama işte insan duymayınca içi rahat etmiyor acaba bişeymi oldu yoksa duyamıyacakmıyım diye endişeleniyor..

Simdiden heyecanlandim. Insallah o günlerde gelecek.
Karnim baya bir büyüdü. Görenler diyor ki 4 5 aylik göbegi.
Tabii ailemden baska kimse bilmiyor ikiz olduklarini.

maşallah canım Allah nazarlardan korusun en iyisi herkesin bilmesine gerek yok nasıl olsa öğrenecekler...bende gelebilebilecekmiyim bu günlere Rabbim banada diğer arkadaşlarımada nasip eder inşallah...

gelincik canı 41 ayetel küsüyü okudum Allahım inşallah bebeğinin kalp atışlarını duymayı sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

Allah senden razı olsun canım çok çok sağol Rabbim inşallah senin kızınıda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

inşallah nilu haftaya bende duyabilirim çok araştırdım geç duyanlar varmış ama yinede endişeleniyorum... zor bulununca öyle oluyor canım korku endişe hiç bitmiyor.. ismim gülendem Allah razı olsun annendende sende de...

arkadaşlar herkese merhaba,

öncelikle hamile olanlar tamamına ersin, haber bekleyenlerde tez zamanda hayırlı haberler alsın...

arkadaşlar ben bugün 7. haftaya girdim yarın kalp atışı için ultrasona gircem
11. gün hcg değerim 70
14.gün ................ 235
23.gün.................. 7000.4
28.gün................ 18601.6

bi kaç sorum olacak:
1)bu artışlar normal mi yoksa düşük mü (endişem şu yönde 23. gün 28. gün arasında 5 gün var 2 günde bir iki kat artacağını düşünürsek 28. gün değerim 30000 falan olması gerekio yanlış mı düşünüorum)

2)ilk defa kalp atışı dinlemek için ultrasona gidince idrara sıkışık olmak falan gerekiomu?

3)trombofili paneli (pıhtılaşma testi) yaptırdım. faktör II HETEROZİGOT, MTHFR 677 HOMOZİGOT bu değerlere sahip olan arkadaşlarım hangi ilaçları kullanıyor?

teşekküer ederim

prizeprize cnm kalp atışı için idrara sıkışık olmana gerek yok
kesede idrara sıkışık olman gerekiyo...
senin daha önceden kan pıhtılaşması sorunun varmıydıki test yaptırdın yoksa dr unmu istedi...

canım degerlerı goz onunde tutarsak bızım hesabımız mantıksız oluyor.belli bi sureden sonra ikiye katlama gıbı bıse yok...yavaslıyo bız iki günde bır 2 ye katlar dıyoruz o zaman deger aralıklarını alt üst ederız.. kalp atısında bende oyle duydum ama hemsıre bana tuvalete gıtmemı soyledı...son konu hakkında bılgım yok...insaallah duyarsın melegının pıt pıtlarını

arkadaşım teşekkür ederim.

gebelikten sonra ilk defa usg yapılacak? keseye falan bakmadı direk kalp atışına çağırdı

pıhtılaşma sorunumun olup olmadığı nı bilmiodum ama arkadaşlarımdanve netten pıhtılaşmanın varlığı, bebeği besleyem kılcal damarları tıkadığını ve dolayısıyla kalbini durdurduğunu öğrendim bunuda doktora söledim evet öle ama 2-3 düşük olmadıkça hastaları böle bi teste rutin olarak göndermiyoruz dedi yani 2 düşüğn olacakki gönderelim demeye getirdi hastanelerde yığılma oluomuş falan , bende testin ismini sordum ve bu testi yaptırdım sonucu da bugün aldığım yazdığım gibi , yarın göstericem bakalım

hadi hayırlısı canım testin adı ne

herzmaman seninle arkadaşım , bu arada testin sonuçlarını laboratuvarın doktoruna yorumlattım ve 2 değerde kendi başlarına az da olsa pıhtılaşma valığını gösteriyor ama ikisi birden var olunca bu pıhtılaşma oranı biraz daha artıo dedi , yaptımasaydım aklımda kalacaktı (doktordan da o cümleyi duyduktan sonra)

olsun canım sen bebiinle iyi olda geriden meriden farketmez hayatım 13. hafta cinsiyet için çok erken bencede
canım karnın çıktıysa tab söl artık ama dediğim gibi iikiz deme

:)))))))))))) geçer hayatım 3 adan sonra çubuk kıraker felan ye lablebi yada bastırır

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 19. Hafta KIZ
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 13.Hafta
3-) nazim83 Özel Selçuklu 35.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 23.Hafta KIZ NEVRA:89:
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 9.Hafta
7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 30.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 12.Hafta
9-) gelincik238 Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) hilye35 13. Hafta
12-) ela2008 13. Hafta
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) minikmucizem 9.Hafta
17-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 9.Hafta
1 xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) prizeprize Ankara Genart 5.Hafta
20-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 13.Hafta
21-) neyzen_x ANTOLİA 6.Hafta
22-) gozdemmmmmm doğal gebelik 9.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pares83 Çamlıca Medıcana 7.Hafta
25-)leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) schatze_32
30-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
31-) nilu

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…