Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Allah sabırlar versin .. bende de kan pıhtılaşması var .. hergün corasrin yanında iğne de oluyorum ...
inşallah nedeni bulunursa birdaha böyle bir sıkıntı yaşamazsın[/QUOTE]

Aminnn canım çok teşekkür ederim, İnşallah hiç birimiz böyle sıkıntıları yaşamayız.Herşeyin hayırlısını versin yüce rabbim..

Allah sabırlar versin .. bende de kan pıhtılaşması var .. hergün corasrin yanında iğne de oluyorum ...
inşallah nedeni bulunursa birdaha böyle bir sıkıntı yaşamazsın

Amiiiiiin canım çok sağoll, Allah hiç kimseye yaşatmasın böyle sıkıntıları..iğneyi hamileliğin boyunca hergün mü olacaksın Allah seninde yardımcın olsun..İnşallah emeklerinin karşılığında evladını sağlıcakla kucağına alırsın

Günaydın kızlar bugün nasılsınız biz iyiyiz Allah a şükür. Bu sabah sağlık ocağına gittik eşimle hamileliği haber vermek için fromlar doldurdular kilo tansiyon ara ara bizede uğramanız gerekiyor dediler beş buçuk ayı geçince tetanoz aşısı vuracaklarmış bir doz siz doktorunuzu haberdar edin dediler ilerki dönemdeki arkadaşlar siz vurundunuz mu aşıyı doktorunuz ne dedi.

Bilgemmm canım yazıklarını okuyunca çok şaşırdım inşallah bebişin seninledir.Birde gerçek ismini yazarsan annemle ben sana AYETEL KÜRSÜ okuyacağız canım bittiğinde haber veririm sana.

Kızlar öncelikle günaydın..
Destekleriniz ve dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim..
Cmt gününü bekliyorum sabırsızlıkla .. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
İnşallah gelincik arkadaşımda duyacak bebeğinin pıt pıtlarını ..
Rabbim kimseyi yavrusu ile sınamasın , çok zor !

Amin canım Allah güç kuvvet versin şu bekleme döneminde sana dualarımdasın canım Allah yardımcın olsun.

Ceyda günaydın canım,

Bişey sorcam niye sağlık ocağına gitmemiz gerekiyomuş ben bundan bişey anlamadım.Bütün hamilelerinmi gitmesi gerekiyomuş.

günaydın kızlar..Öğlenciyim,okula gitmeden bi bakıyım dedim..

Bilgem, az kaldı cumartesine..

herkese hayırlı günler olsun...

AMİN canım RABBİM yardımcın olsun.

amin canım amin valla Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin

Ceyda günaydın canım,

Bişey sorcam niye sağlık ocağına gitmemiz gerekiyomuş ben bundan bişey anlamadım.Bütün hamilelerinmi gitmesi gerekiyomuş.

Benim doktorum sağlık ocağına git demedi oturduğumuz sitede hemşire var orda çalışan mutlaka gel bizdede takibin yapılsın dedi canım bende onu dinleyerek gittim bizim hamilelik başladığında onlara haber vermemiz gerekiyormuş hamilelikte annenin takibini ve doğumdan sonrada bebeğin takibini yapıyorlarmış ve sağlık bakanlığına bildiriyorlarmış canım zorunlu birşey olduğunu sanmıyorum.

Verdiğin bilgiler sağol canım ya insan ilk defa hamile kalınca böyle oluyo galiba her şeyden bi haber oluyoruz.Bende etrafımda bebişi olanlara sorayım bakayım onlar gitmişlermi canım.Sanada haber ederim.

canım yeni yasa geldi arkadaş doğru diyo sağlık ocağına gidip kayıt yaptır etrafta yaptıran varmı diye bakma sen zaten doğumu özelde yaparsan hastane sağlık ocağını arıyo sen kayıt yaptırmadıysna evine gelip yapıyolar ama ineni yaptırmak iöin bence boşlama

burası da olmazsa dünyadan bi haberim..Bi de öğretmen olucam..Sağlık ocağına da gidelim bakalım..

Nurcan, cinsiyet belirleme cihazı çıkmış, okumuşsun gördüm..Alsaydık bi tane:)) tövbe tövbe güldüm valla...

selm kızlar ben geldım cok sukur bılgısayarım bozulmustu 3hafta oldu servısten donelı bu arada pc bulup nete de gıremedım..aklım hep burdaydı ınsallh herkes ıcın hersey yolundadır...nurcan teyzesı bu arada bızde 11+6 olduk allahın ıznıyle

mrhaba kızlar nasılsınız bebecikler nasıl bizim yarın dr randevumuz var artık haftada 1 çağırıyor ne güzel kızımı görcem yine bakalım 1 haftada ne kadar büyümüş cimcimem
bu arada bilgemm ayetel kürsüyü okudum bende canm allah kabul etsin

ha ha ha ha ya millet bi acayip he sanki biz burda kafamıza göre hamile kalabiliyozda bide cihaz alacaz Allhım böle insanları elime verseler döverim he saçma saçma işler biz transferimizi bile 1 gün daha geç olsunda daha sağlıklı olsun embrio diye Allaha dua ediyoz karı gitmiş aletle çocuk yap diyo :)))))))))) nemiş kocası erkek istemiş benim kocam bi sağlıklı bebeği olsundiye ölüyo burda :)))))))))))))

bende arrtık girmicen sndım baktım bayağıdır yoksun :))))))) bu pc ler bozuldumu olmyo benim pcde yeni geldi tamirden eşimin pc den giriyodum :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…