iyi geceler arkadaşlar benimde çok midem bulanıyor.ne zaman geçer acaba bunlar. uzun sürmez inş.
canım benim çok geçmiş olsun inşallah testlerin güzel çıkar
Allah sabırlar versin .. bende de kan pıhtılaşması var .. hergün corasrin yanında iğne de oluyorum ...
inşallah nedeni bulunursa birdaha böyle bir sıkıntı yaşamazsın
Merhaba ceydda. bebeginin iyi olduguna sevindim allah tamamini erdirsin hep böyle devam eder insallah.
bilgemcim 41 ayetel kürsiyi okudum Allahım inşallah cumartesi bebeğinin kalp atışını duymayı dokuz ay dolduğundada yavruna sağ sağlim kavuşmanı nasip etsin
gelincik canım adını söylersen senin içinde okiyim
kızlaar ne var ne yok
ben 2 3 gündür sık giremedim mazur görün..
ama bugün bebişi görmeye gittim 2 cm olmuş
oradanda büyükanneye gittik oradada dedim kontrole gittik falan bakıcısı öok sık gidiyosun bebeğe zararlı dedi aklım takıldı kaldı.her hafta gidiyorum gerçekten zararlımı usg...
bilgemm dualarımız hep seninle cnm inş...çok güzel rüya görmüşsün hayırlara gitsin inş.ctesi büyük gün...
gelincik sende korkma cnm geç duyacaksın ama güzel olacak sorun yapma geç olsun güç olmasın tatlım...
nurcan sen ne isim koyacan kız..
Merhaba kızlar bilgemm haberini okuyunca çok sevindim Allah yüzünü güldürsün canım daha iyi haberler verirsin bize inşallah.
Bizde perşembe doktoro gitti ikili testimiz vardı ultrosonda ense kalınlığı ölçümü 1.6 çıktı iyi dedi doktor kan verdik sonucu yarın çıkıcak inşallah oda iyi çıkar cinsiyetimiz 13. hatfada olmamıza rağmen bakmadı daha küçük deyip konuyu geçti doktor amca bize gene sabırla heyecanla beklemek kaldı cumartesi günü alışverişe çıktım hamile pantolonu aldım kendime o mağazaya girip alışveriş yapmak bile beni mutluluktan uçurdu Allah a şükürler olsun dualarımızı duydu bize mucizelerimi verdi kızlar inşallah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin rabbim. İki gün giremiyorum bir bakıyorum sayfalar geçmiş ben iş yerinden takip ediyorum sizi evde net yok hep geriden geliyorum o yüzden
Bilgemmm canım yazıklarını okuyunca çok şaşırdım inşallah bebişin seninledir.Birde gerçek ismini yazarsan annemle ben sana AYETEL KÜRSÜ okuyacağız canım bittiğinde haber veririm sana.
Kızlar öncelikle günaydın..
Destekleriniz ve dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim..
Cmt gününü bekliyorum sabırsızlıkla .. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
İnşallah gelincik arkadaşımda duyacak bebeğinin pıt pıtlarını ..
Rabbim kimseyi yavrusu ile sınamasın , çok zor !
Günaydın kızlar bugün nasılsınız biz iyiyiz Allah a şükür. Bu sabah sağlık ocağına gittik eşimle hamileliği haber vermek için fromlar doldurdular kilo tansiyon ara ara bizede uğramanız gerekiyor dediler beş buçuk ayı geçince tetanoz aşısı vuracaklarmış bir doz siz doktorunuzu haberdar edin dediler ilerki dönemdeki arkadaşlar siz vurundunuz mu aşıyı doktorunuz ne dedi.
Ceyda günaydın canım,
Bişey sorcam niye sağlık ocağına gitmemiz gerekiyomuş ben bundan bişey anlamadım.Bütün hamilelerinmi gitmesi gerekiyomuş.
Benim doktorum sağlık ocağına git demedi oturduğumuz sitede hemşire var orda çalışan mutlaka gel bizdede takibin yapılsın dedi canım bende onu dinleyerek gittim bizim hamilelik başladığında onlara haber vermemiz gerekiyormuş hamilelikte annenin takibini ve doğumdan sonrada bebeğin takibini yapıyorlarmış ve sağlık bakanlığına bildiriyorlarmış canım zorunlu birşey olduğunu sanmıyorum.
burası da olmazsa dünyadan bi haberim..Bi de öğretmen olucam..Sağlık ocağına da gidelim bakalım..
Nurcan, cinsiyet belirleme cihazı çıkmış, okumuşsun gördüm..Alsaydık bi tane:)) tövbe tövbe güldüm valla...
selm kızlar ben geldım cok sukur bılgısayarım bozulmustu 3hafta oldu servısten donelı bu arada pc bulup nete de gıremedım..aklım hep burdaydı ınsallh herkes ıcın hersey yolundadır...nurcan teyzesı bu arada bızde 11+6 olduk allahın ıznıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?