mrhaba kızlar nasılsınız bebecikler nasıl bizim yarın dr randevumuz var artık haftada 1 çağırıyor ne güzel kızımı görcem yine bakalım 1 haftada ne kadar büyümüş cimcimem
bu arada bilgemm ayetel kürsüyü okudum bende canm allah kabul etsin
merhaba arkadaşlar bakıyorum burada da sağlık ocağı muhabbeleri başlamış.ben size sağlık ocağında çalışan bir hemşire olarak açıklamamı yapayım:94:
evet hamileliğiniz boyunca sağlık ocağındaki kontrollerinizede gitmeli ve özelliklede vakti geldiğinde tetanos aşınızı vurdurmalısınız.şuan gittiğiniz k.doğum doktorları bu kısmı pek önemsemez ve hatırlatmak aklına gelmez.çünkü onların işleri siz doğurana kadardır.peki ya sonrası...
bebeğinizin takibi, aşıları...
heeee özelde de yaptırabilirsiniz tabiki aşılarınızı ama ben mesleğin içinden biri olarak asla sağlık ocağından başka biryerde yaptırmam diyorum.eczane buzdolapları kesinlikle güvenilir değilller aşı saklama konusunda.
kendinize yaptıracağınız tetanos aşısına gelince dr. unuz bunu da önemsemeyebilir.Ama ülkemizde hangi özel ve ya devlet hastanesine tam %100 güvenebiliyorsunuz doğum anındaki sterillik konusunda...
sağlık ocakları bunların baştan önlemlerini alırlar arkadaşlar:94:
merhaba arkadaşlar bakıyorum burada da sağlık ocağı muhabbeleri başlamış.ben size sağlık ocağında çalışan bir hemşire olarak açıklamamı yapayım:94:
evet hamileliğiniz boyunca sağlık ocağındaki kontrollerinizede gitmeli ve özelliklede vakti geldiğinde tetanos aşınızı vurdurmalısınız.şuan gittiğiniz k.doğum doktorları bu kısmı pek önemsemez ve hatırlatmak aklına gelmez.çünkü onların işleri siz doğurana kadardır.peki ya sonrası...
heeee özelde de yaptırabilirsiniz tabiki aşılarınızı ama ben mesleğin içinden biri olarak asla sağlık ocağından başka biryerde yaptırmam diyorum.eczane buzdolapları kesinlikle güvenilir değilller aşı saklama konusunda.
kendinize yaptıracağınız tetanos aşısına gelince dr. unuz bunu da önemsemeyebilir.Ama ülkemizde hangi özel ve ya devlet hastanesine tam %100 güvenebiliyorsunuz doğum anındaki sterillik konusunda...
canım benim ve birçok arkadaşımızında bu haftalarda şiddetli başağrıları olmuştu.1-2 hafta sürüyor malesef.çok arttığında minoset alabilirsin canımKizlar mrb 12+2 gunluk allahin. Izniyle gebeyim 5 gunden beri siddetli bas agrisi cekiyorum dr ilaclari prognex falan kaldirdimvitamin ilaclari verdi. Ismi gyno ferro sanal acaaba bumu bana agri yapiyor lutfen yardim
Cok sagol canim allah razi olsuncanım benim ve birçok arkadaşımızında bu haftalarda şiddetli başağrıları olmuştu.1-2 hafta sürüyor malesef.çok arttığında minoset alabilirsin canım
nurcan 306 araadaşım iyi akşamlar yazmak isterssen;
bugün 7+1 olduk kalp atışını da bugün duyduk
canım nedendir bilmem benimde olmuştu o haftalarda heralde kullandığımız ila.lar dan geçiyo ama bir süre sonra kendiliğindenKizlar mrb 12+2 gunluk allahin. Izniyle gebeyim 5 gunden beri siddetli bas agrisi cekiyorum dr ilaclari prognex falan kaldirdimvitamin ilaclari verdi. Ismi gyno ferro sanal acaaba bumu bana agri yapiyor lutfen yardim
canım hadi gözün aydınnurcan 306 araadaşım iyi akşamlar yazmak isterssen;
bugün 7+1 olduk kalp atışını da bugün duyduk
canım benim ve birçok arkadaşımızında bu haftalarda şiddetli başağrıları olmuştu.1-2 hafta sürüyor malesef.çok arttığında minoset alabilirsin canım
gönderdim tatlım.kargoyu da tembihledim.kendimde arkadaşa mesaj attım kargoya verdim diyecanım ilaç işini ne yaptın
canım yeni yasa geldi arkadaş doğru diyo sağlık ocağına gidip kayıt yaptır etrafta yaptıran varmı diye bakma sen zaten doğumu özelde yaparsan hastane sağlık ocağını arıyo sen kayıt yaptırmadıysna evine gelip yapıyolar ama ineni yaptırmak iöin bence boşlama
gönderdim tatlım.kargoyu da tembihledim.kendimde arkadaşa mesaj attım kargoya verdim diye
bu arada bizde 31 haftalık olduk canım.36. haftanın sonunda sezeryan olacağım ben.yani kaldı 5 haftamız:18::18::18:
Kizlar mrb 12+2 gunluk allahin. Izniyle gebeyim 5 gunden beri siddetli bas agrisi cekiyorum dr ilaclari prognex falan kaldirdimvitamin ilaclari verdi. Ismi gyno ferro sanal acaaba bumu bana agri yapiyor lutfen yardim
Tamam canım gider yaptırırmda benim yine kanamam başladı ne olcak böle bende bilmiyorum bu 9 ay nasıl geçecekkkkkkkkkk
gülüm kanamanın 9 ay süreceğini sanmıyorum genelde 4. aydan sonra gelmez en fazla 4 oda 3 de bitmesi lazım ama yatıcaksın hayatım bebeğinin sağlığı için dinleneceksin hep yat ve yan yat sırt üstü değil biraz ağrıyo zamanla yanları insanın ama sırt üstü yatmak iyi değil normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?