Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

bebişine bizdende sevgiler götür yakında doğurunca b,z,m yerimize öper koklarsın :)))))))))))) bu arada haftada bir gitmen güzel bazı doktorlar 2 haftada bi çağırıyot ama bu son günlerde sorun olabiliyor haftada bir ideal senin zamanına göre

merhaba arkadaşlar bakıyorum burada da sağlık ocağı muhabbeleri başlamış.ben size sağlık ocağında çalışan bir hemşire olarak açıklamamı yapayım:94:
evet hamileliğiniz boyunca sağlık ocağındaki kontrollerinizede gitmeli ve özelliklede vakti geldiğinde tetanos aşınızı vurdurmalısınız.şuan gittiğiniz k.doğum doktorları bu kısmı pek önemsemez ve hatırlatmak aklına gelmez.çünkü onların işleri siz doğurana kadardır.peki ya sonrası...
bebeğinizin takibi, aşıları...
heeee özelde de yaptırabilirsiniz tabiki aşılarınızı ama ben mesleğin içinden biri olarak asla sağlık ocağından başka biryerde yaptırmam diyorum.eczane buzdolapları kesinlikle güvenilir değilller aşı saklama konusunda.
kendinize yaptıracağınız tetanos aşısına gelince dr. unuz bunu da önemsemeyebilir.Ama ülkemizde hangi özel ve ya devlet hastanesine tam %100 güvenebiliyorsunuz doğum anındaki sterillik konusunda...
sağlık ocakları bunların baştan önlemlerini alırlar arkadaşlar:94:

merhaba kızlar iyi habrlerinizi okuyunca çok mutlu oluyorum,biz 8.haftanın içindeyiz artık geçen hafta kalp atışlarını gördük şükürler olsun Allah herkeze nasip etsin inş.,öpüyorum hepinizi kocamaann

canım sağol verdiğin bilgiler için..

teşekkürler canım bilgi için gerçekten doktorlar kimseye söylemior

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 19. Hafta KIZ
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 13.Hafta
3-) nazim83 Özel Selçuklu 35.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 23.Hafta KIZ NEVRA:89:
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 9.Hafta
7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 30.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 12.Hafta
9-) gelincik238 Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
10-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 13.Hafta
11-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 12.Hafta
12-) gozdemmmmmm doğal gebelik 9.hafta
13-) neyzen_x ANTOLİA 8.Hafta yasmin_07 :
14-) pares83 Çamlıca Medıcana 7.Hafta
15-) prizeprize Ankara Genart 5.Hafta
16-) minikmucizem 9.Hafta
17-) hilye35 13. Hafta
1 xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
20-) fatmanur 7.Hafta
21-) emir_bebek: 7.Hafta
22-) ela2008 13. Hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) nevaa 10.Hafta
25-) leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) schatze_32
30-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
31-) nilu

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

Son düzenleme:
Kizlar mrb 12+2 gunluk allahin. Izniyle gebeyim 5 gunden beri siddetli bas agrisi cekiyorum dr ilaclari prognex falan kaldirdimvitamin ilaclari verdi. Ismi gyno ferro sanal acaaba bumu bana agri yapiyor lutfen yardim

Kizlar mrb 12+2 gunluk allahin. Izniyle gebeyim 5 gunden beri siddetli bas agrisi cekiyorum dr ilaclari prognex falan kaldirdimvitamin ilaclari verdi. Ismi gyno ferro sanal acaaba bumu bana agri yapiyor lutfen yardim
canım benim ve birçok arkadaşımızında bu haftalarda şiddetli başağrıları olmuştu.1-2 hafta sürüyor malesef.çok arttığında minoset alabilirsin canım

canım nedendir bilmem benimde olmuştu o haftalarda heralde kullandığımız ila.lar dan geçiyo ama bir süre sonra kendiliğinden
nurcan 306 araadaşım iyi akşamlar yazmak isterssen;

bugün 7+1 olduk kalp atışını da bugün duyduk
canım hadi gözün aydın
canım benim ve birçok arkadaşımızında bu haftalarda şiddetli başağrıları olmuştu.1-2 hafta sürüyor malesef.çok arttığında minoset alabilirsin canım

canım ilaç işini ne yaptın

Meleğini bekleyenler

7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 30.Hafta ERKEK YAHYA ALP
15-) prizeprize Ankara Genart 7.Hafta
17-) hilye35 13. Hafta
20-) fatmanur 7.Hafta
22-) ela2008 13. Hafta
24-) nevaa 10.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
29-) schatze_32
31-) nilu

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

canım ilaç işini ne yaptın
gönderdim tatlım.kargoyu da tembihledim.kendimde arkadaşa mesaj attım kargoya verdim diye
bu arada bizde 31 haftalık olduk canım.36. haftanın sonunda sezeryan olacağım ben.yani kaldı 5 haftamız:18::18::18:

Son düzenleme:

Tamam canım gider yaptırırmda benim yine kanamam başladı ne olcak böle bende bilmiyorum bu 9 ay nasıl geçecekkkkkkkkkk

gönderdim tatlım.kargoyu da tembihledim.kendimde arkadaşa mesaj attım kargoya verdim diye
bu arada bizde 31 haftalık olduk canım.36. haftanın sonunda sezeryan olacağım ben.yani kaldı 5 haftamız:18::18::18:

ay hadi hayırlı olsun yahyacığımızı sağ sağlim alınca bize mutlaka haber ver ben yoksa kafayı yerim topiğe giremezsin normalde bebek yeni olacak dikişin olacak ama biz iyiyiz yazsan yeter ben kurarı sonra ayatta uyku girmez gözüme
sağol canım bende bu hafta hemşireme sorucam bebişim iyi durumda bu saatten sonrada bişi olursa kısmet nedim vericem ilacı arkadaşa bende de gonal f var hiç kullanılmamış

Sağol canım verdiğin bilgiler için.

Tamam canım gider yaptırırmda benim yine kanamam başladı ne olcak böle bende bilmiyorum bu 9 ay nasıl geçecekkkkkkkkkk

gülüm kanamanın 9 ay süreceğini sanmıyorum genelde 4. aydan sonra gelmez en fazla 4 oda 3 de bitmesi lazım ama yatıcaksın hayatım bebeğinin sağlığı için dinleneceksin hep yat ve yan yat sırt üstü değil biraz ağrıyo zamanla yanları insanın ama sırt üstü yatmak iyi değil normalde

Meleğini bekleyenler

7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 31.Hafta ERKEK YAHYA ALP
15-) prizeprize Ankara Genart 7.Hafta
17-) hilye35 13. Hafta
20-) fatmanur 7.Hafta
22-) ela2008 13. Hafta
24-) nevaa 10.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
29-) schatze_32
31-) nilu

Ben çalışıyorum canım geçen hafta başkaldığındada yatmıştım evde 5 gün geçen haftada salı günü başlamıştı bugünde salı nasıl bişey anlamadım haklısın işyeriyle konuşuyumda tekrar izin alayım bari yapacak bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…