Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

tabiki haber veririm canım.ilk iki gün hastanede oluruz ama telefondan bağlanır ben doğurdum hayırlısı ile der çıkarım
eğer gonal f inin son kullanma tarihine daha çok varsa tut elinde canım.elbette bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almak isteriz.vee hep olumlu düşünmeliyiz ama hayat bu ne getireceği belli olmuyor ki....

Canım gözünaydın kucağına almayıda Rabbim nasip etsin.
Kizlar mrb 12+2 gunluk allahin. Izniyle gebeyim 5 gunden beri siddetli bas agrisi cekiyorum dr ilaclari prognex falan kaldirdimvitamin ilaclari verdi. Ismi gyno ferro sanal acaaba bumu bana agri yapiyor lutfen yardim
Canım ilacın yan etkilerine baksana orada yazıyodur birde başına patates sarabilirsin ve parol kullanabilirsin.
nurcan 306 araadaşım iyi akşamlar yazmak isterssen;

bugün 7+1 olduk kalp atışını da bugün duyduk

Gözünaydın canım Rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin.

gönderdim tatlım.kargoyu da tembihledim.kendimde arkadaşa mesaj attım kargoya verdim diye
bu arada bizde 31 haftalık olduk canım.36. haftanın sonunda sezeryan olacağım ben.yani kaldı 5 haftamız:18::18::18:

canım neden 36 hafta sonu erken değilmi benim dru ben 38+5 ikna etmeye çalışıyorum erken diyor 39+4 de falan alırız diyor

canım neden 36 hafta sonu erken değilmi benim dru ben 38+5 ikna etmeye çalışıyorum erken diyor 39+4 de falan alırız diyor
erken tabiki canım.plesanta anomalisi var bizde.vasa previa diye bir durum
bebek çok baskı yapmadan kordona almamız gerekiyor diyor doktorum

tamam cnım haber et gerçekten ben çok evhamıyım çünkü :))))
canım tarihi var daha bayağı :)))))))) olmazsa tutuyim ozaman elimde

Tamam canım gider yaptırırmda benim yine kanamam başladı ne olcak böle bende bilmiyorum bu 9 ay nasıl geçecekkkkkkkkkk

canım inşlhhh 9 ay sürmez benm 3 ayda bitmişti
eş önde olduğu zaman kanama oluyor yat dinlen çalışma bencede
kanamam olduğu zamanlarda sırt üstü yat demişti dr. bana ilk aylarda sırt üstü yatmanda sakınca yok diye biliyorum bn geçmiş olsun dikkat et kendine

canım bence yıllık iznn mümkünse şuan kullan

hmmm inşlhh sağlıkla alırsın kucağına bakalım hangimiz önce doğuracak tarihi kaç oluyor senin
şimdilik 28 şubat diye kararlaştırdık ama belli olmaz canım.bugün kontroldeydik kordona bası yoktu.15 gün sonra biraz bile baskı olsa doğum tarihimiz geriye çekilebilir.inşallah olmaz tabiki.senin tarih ne zaman canım???

10-15 şubat arası inşlhhhh
abla olabiliriz yaniii

Sağol canım ya verdiğin bilgiler için inşallah senin dediğin gibi olurda 3 ayda biter valla doğurmadan önce yoruldum dikeni geçtim artık benimkiler kaktüs oldu yani:)))

nasılsınız arkadaşlar ben dünden beridir çok iyi değilim açıkcası...kullandığım jel akşamleyin kahverengi bi şekilde çıktı. şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı ya açık pembe genelde beyaz olarak çıkardı. korkulacak bişey yoktur değilmi sizlerden de yaşayan vardı sanırım bana bilgi verirseniz çok sevirim.. cumartesiye de az kaldı kalp atışlarını duymak için inşallah herşey yolunda gider çok zor geçiyor bu hafta Rabbim sizlerede bana yardım etsin... bu endişelerimizden biran önce kurtulmayı nasip etsin...

Canım endişenlenme hemen bende fitil kullanıyodum fitilin rengide beyaz uzun süre ve günde 3x5 kullanıyodum bi zaman sonra rengi kahverengiye dönüştü daha sonrada iğnesini kullanmaya başladım hemen kötü düşünme ve panik yapma inşallah cumartesi günü bebişin pıt pıtlarını duyaksın bizde burada sende sevineceğiz.Bu arada annemle dualarımızı okuyup gönderdik RABBİM SESİMİZİ DUYARDA İNŞALLAH KABUL EDER CANIM HEPİMİZİN DULARINI.

çok sağol nilu diğer topikte de yazmıştım Allah senden de Annenden razı olsun canım.. kalp atışlarını duysaydım biraz rahatlayacam çoğu kişininki hemen duyuluyor ben 7. haftamdayım. vardır bunda da bi hayır diyorum.. senin durumun nasıl kanaman durmuştur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…