Canım gözünaydın kucağına almayıda Rabbim nasip etsin.
Canım ilacın yan etkilerine baksana orada yazıyodur birde başına patates sarabilirsin ve parol kullanabilirsin.
Gözünaydın canım Rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin.
bende arrtık girmicen sndım baktım bayağıdır yoksun :))))))) bu pc ler bozuldumu olmyo benim pcde yeni geldi tamirden eşimin pc den giriyodum :)))))))))
slm kızlaarrr.
nasılsınızzz
ben bugün güne hiç iyi başlayamadım..
griple ve istifrayla başladım güne oysa daha bişi yemeden...
burnum boğazım gripten sebep fena...
grip aşısıda olmuştum oysa....
arkasından şu sevemediğim jelin tortuları günümü berbat etmeye yetti
yinede Allahıma binlerce şükürler olsun...
dr umu aradım sekreteri gün içinde dönecek dedi eğer jeli değiştirmeme izin verirse iğneye geçicem...
merhaba canım.ne kadar oldu jel kullanalı ben yumurta toplamadan ıtıbaren ıne kullandım daha bu hafta bıraktım cok sukur bı sıkıntım olmadı sımdı hapa gectım ama oda bas donmesı yapıyor en ıyısı ıne yanı ınsallh doktorunda uygun gorur..bende grıp olmustum gecenlerde sakın korkma duzenlı beslen bol bol vıtamın al ıstırahat et bıse olmaz ınsallh ama stres yapma sakın opuyorum allah kolaylık versın
****hayırlı olsun değerlerin çok güzel probl. yokarkadaşlar herkese merhaba,
öncelikle hamile olanlar tamamına ersin, haber bekleyenlerde tez zamanda hayırlı haberler alsın...
arkadaşlar ben bugün 7. haftaya girdim yarın kalp atışı için ultrasona gircem
11. gün hcg değerim 70
14.gün ................ 235
23.gün.................. 7000.4
28.gün................ 18601.6
bi kaç sorum olacak:
1)bu artışlar normal mi yoksa düşük mü (endişem şu yönde 23. gün 28. gün arasında 5 gün var 2 günde bir iki kat artacağını düşünürsek 28. gün değerim 30000 falan olması gerekio yanlış mı düşünüorum)
2)ilk defa kalp atışı dinlemek için ultrasona gidince idrara sıkışık olmak falan gerekiomu?
3)trombofili paneli (pıhtılaşma testi) yaptırdım. faktör II HETEROZİGOT, MTHFR 677 HOMOZİGOT bu değerlere sahip olan arkadaşlarım hangi ilaçları kullanıyor?
teşekküer ederim
evet canım doğuma kadarAmiiiiiin canım çok sağoll, Allah hiç kimseye yaşatmasın böyle sıkıntıları..iğneyi hamileliğin boyunca hergün mü olacaksın Allah seninde yardımcın olsun..İnşallah emeklerinin karşılığında evladını sağlıcakla kucağına alırsın
bende 2 hafta önce oldum ... doktora kendim hatırlattım .. unutuyorlarGünaydın kızlar bugün nasılsınız biz iyiyiz Allah a şükür. Bu sabah sağlık ocağına gittik eşimle hamileliği haber vermek için fromlar doldurdular kilo tansiyon ara ara bizede uğramanız gerekiyor dediler beş buçuk ayı geçince tetanoz aşısı vuracaklarmış bir doz siz doktorunuzu haberdar edin dediler ilerki dönemdeki arkadaşlar siz vurundunuz mu aşıyı doktorunuz ne dedi.
maşallahhh .. çok güzel habermerhaba kızlar iyi habrlerinizi okuyunca çok mutlu oluyorum,biz 8.haftanın içindeyiz artık geçen hafta kalp atışlarını gördük şükürler olsun Allah herkeze nasip etsin inş.,öpüyorum hepinizi kocamaann
slm kızlaarrr.
nasılsınızzz
dr umu aradım sekreteri gün içinde dönecek dedi eğer jeli değiştirmeme izin verirse iğneye geçicem...
Meleğini bekleyenler
isimgidilen merkez gebelik haftası kız/erkek İisim
1-) nurcan306Haydarpaşa GATA 19. Hafta KIZ
2-) espoir_frFransada Tüp Bebek yaptı 13.Hafta
3-) nazim83Özel Selçuklu 35.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAABahçeci Tüp Bebek 23.Hafta KIZ NEVRA:89:
5-) byn_zeynepAvrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninleMemorial Okmeydanı şubesi 9.Hafta
7-) firstNimbusMaya Tüp Bebek Ankara 31.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 12.Hafta
9-) gelincik238Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
10-) ceyddaBursa Acıbadem Hastanesinde 13.Hafta
11-) dilek23_41Medicıne Hospıtal Asyada 12.Hafta
12-) gozdemmmmmmdoğal gebelik 9.hafta
13-) neyzen_xANTOLİA 8.Hafta yasmin_07 :
14-) pares83Çamlıca Medıcana 7.Hafta
15-) prizeprizeAnkara Genart 7.Hafta
16-) minikmucizem9.Hafta
17-) hilye3513. Hafta
1xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) Ah_kalBiM22.Hafta KIZ
20-) fatmanur7.Hafta
21-) emir_bebek: 7.Hafta
22-) ela200813. Hafta
23-) dilserseri25.Hafta KIZ :89:
24-) nevaa10.Hafta
25-) leydim84Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
26-) handesb09Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok30.Hafta ERKEK
2nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) schatze_32
30-) suannacatsdoğal gebelik 11.Hafta
31-) nilu
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))
merhaba güzel anneler kaç gündür giremedim ..kaynatmışsınız bayaaa.
eşim yoktu şehir dışındaydı .beni kayınvalidelere bıraktı . geldi nihayet evimizdeyiz ....
****hayırlı olsun değerlerin çok güzel probl. yok
*****idrara sıkışık olmana gerek yok
***---bende factör5 leiden heterezigot
birde mtfhr 677 heterezigot var
çok aklıllaca .. bu tahlili önceden yaptırmakla iyi etmişsin
zannediyorum sende benim gibi hamilelik boyunca kan sulandırıcı iğne olacaksın
iğne vermezse doktorun .. başka doktor bul ona da sor .. işi sağlam al
teşekkür ederim nevraa, sonuçları doktora göstersim ve corasprin kullanırken, coraspriin+ clexanne 0.4 lük ile devam edicez. bu arada bir daha 6 hafta sonra ya çağırdı yani takriben 13. haftaya gidicem. sizlerin bu doktor süreçlerin nasıl oldu veya olmalı (6 hafta sonra uzun değli mi?)
biraz uzun yanee ... zaten 12. 13. haftalarda 2 li test var ...
direkt ona mı çağırdı ....
cleaxene bende olmuştum ....
şimdi fragmin 0.5lik kullanıyorum
bu arada o raporunu sakın kaybetme onunla birlikte gidince ssk dan yazdırabilirsin iğneni ....
2 kutu olarak yazabiliyorlar galiba
korkma gülüm normal jelin kahve rengi gelmesi pıtpıtlarıda duyacaksın inşallah üzülmenasılsınız arkadaşlar ben dünden beridir çok iyi değilim açıkcası...kullandığım jel akşamleyin kahverengi bi şekilde çıktı. şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı ya açık pembe genelde beyaz olarak çıkardı. korkulacak bişey yoktur değilmi sizlerden de yaşayan vardı sanırım bana bilgi verirseniz çok sevirim.. cumartesiye de az kaldı kalp atışlarını duymak için inşallah herşey yolunda gider çok zor geçiyor bu hafta Rabbim sizlerede bana yardım etsin... bu endişelerimizden biran önce kurtulmayı nasip etsin...
benceyaptır testi san nasıl bırakıyo benim özeldeki doktorum yaptırmadığım her test için benden imza alıyo ben devlette yaptırıyorum bide tedavimi devlette yapılıyo testlerimde ama özel görmüyo tabi o yüzden imza alıyoolmuyo malesef ama benım esımın pc yok gıremedım bu yuzden komsulardanda gıremedım meraklılar tup bebek oldunu bılmıyolar yanı magdur durumdaydım...cok sukur herkes ıyıymıs.bızımde kontroller ıyı gıdyo cok sukur ctesı ıkılı test yapcaz sen yapmısmıydın doktorum bana bıraktı ama ypım gıtsın ıcımde kalmasın.opuyorum cok bu arada senın bebeıste buyumus koca kız olmus maasallah ınsallh sonuna kadar bole gıder sag salım kucagına alırsın opuyorum
hoşgeldin canım Allahımnurcan306 benide ekleyebilirmisin acaba? Bende Ankara güven hastanesi DR. Sarp Özcan ın hastasıydım. Şu anda 8 haftalık hamileyimmm
slm kızlaarrr.
nasılsınızzz
slm kızlaarrr.
nasılsınızzz
nilu arkadaşım teşekkürler allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin (bu arada seninle aynı dönemlerdeyiz sanırım)
slm kızlar bugün dr daydık kızım 2800 olmuş maşşlllhhh
ddr böyle gidersa taşımakta zorlanırsın dedi bende olsun kızım tombiş olsun ben razıyım dedim
38. haftayı doldurduktan sonra doğum tarihimiz kesinleşecek sanırım 20 günümüz falan kaldı
ama zaman hiç geçmiyorrrrrrrrrrrr
slm kızlar bugün dr daydık kızım 2800 olmuş maşşlllhhh
ddr böyle gidersa taşımakta zorlanırsın dedi bende olsun kızım tombiş olsun ben razıyım dedim
38. haftayı doldurduktan sonra doğum tarihimiz kesinleşecek sanırım 20 günümüz falan kaldı
ama zaman hiç geçmiyorrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?