Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

geçmiş olsun canım bencede tavuk suyuna çorba çok iyi geliyor.seversen bol limonlu iç

canım benim maaşallah Allah nazardan saklasın doğumunada bişi kalmadı bizleri haberdar etmezse bu cici anneler doğurunca küseriz ama unutmayın sizler sağ sağlim doğurunca bizimde içimiz umut dolacak mutlu olucaz yıllarca bekledikten sonra bebeklerimize kavuşacağız hep istediğimiz şeylere

Sağol canım ya işte insanın elinde olmuyo korkuyosun doktorumda demişti bana korkma diyede en ufacık bişeyde panik yapıyorum 7 yıldır uğraşıyorum bebiş için hep bu zamana kadar sonuç negatif şimdi pozitif olunca aklından saçma sapan bir sürü düşünceler geçiyo valla RABBİM bana bebişleri doğurmayı nasip ederse bu 9 ay nasıl geçer bende bilmiyorum inşallah bunun sonunda kafayı yamem:))))

arkadaşlar bende kaç gündür kalça batması oluyor önemsemiyordum ama son 2 gündür dayanılamayacak boyut aldı yüremeye korkuyorum ağrıyacak diye.yatınca bişey yok sabah işe geldikten sonra başlıyor gün ilerledikçe daha da artıyor.. hamileliktenmidir yoksa başka bi nedenimi vardır acaba doktorada gitmeyi düşünüyorum geçeceğe benzemiyor..

Ben hamilelikte böyle birşey duymadım canım ama yinede bilmiyorum bence sen biran önce doktora git ihmal etme sakın.Bizide haber et.[/FONT]

maşallah ..... doktorun öyle dediğine bakma ... ultrasonda ölçtüklerinden enaz 100-150 gr eksik doğuyor bebişler ...
büyüsünki ... doğduğunda daha sağlıklı olur ... ele avuca gelir.. bakımı kolay olur .. yerim ben onu ... doğumdan sonra bize haber ver plsss...

canım hamilelikte kasılma olur ama bamayı lk bende senden duydum bencede doktora git belki incitmişindir biyerini

kızlar bişi sorabilirmiyim? ben naman kılıyorum...opudan sonra oturark kılmaya başladım ama transeferden sonra abdest almam yada oturarak namaz kılmam acaa bana bebğime zarar veririmi....aranızda benim durumuda olnalar naptı

herkese selammmm topiği yeni gördüm ve dilerim hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarız sanırım bunu fazlasıyla hakettik bende bir anne adayıyım doktorumuz gün vermedi ama şöyle 15 günümüz falan var sanırım bu arada akıntı ile ilgili şeyler okudum valla bende akıntıdan çok muzdaribim öyle böyle değil yani doğumdan sonra gerçer inşallah

transferden sonra canım 3 gün dinlen daha sonra kendini yormayacak şekilde normal hayatına devam edebilirsin kılamadığın namazlarıda sonra kendini yormadan kaza edersin.Ben tranferden 3 gün sonra işe başladım ALLAHIMA çok şükür testimte pozitif çıktı.Yumurta değilki bu ayağı kalkınca ,oturunca ,yatınca düşsün.RABBİM ol derse oluyo.İstersen sen 15 gün yat çünkü ben bundan önceki denememde bizimkiler beni 15 gün yatırdı tutmadı.RABBİM yardımcın olsun canım.

Ne güzel canım ya senin az kalmış Rabbim bizimde seninde sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin .

Anliyorum seni nilu bende senin gibiyim ilk kan gördügümde çok panik olmustum aglamistim dua etmistim bebeklerim benimle kalsin diye.
Biz onlari zor elde ettik ve kaybetmek istemiyoruz.
Doguma kadar çekicez.

Gelincik benimde kalçam agrimaya baslamisti bellimden kalçama vuruyordu ilk aydan itibaren baslamisti.
Artik evde oldugumdan beri birsey kalmadi.
Oturunca hissetmiyordum ama ayaga kalkinca çok agriyordu.

günaydın kızlar..Öğlenciyim,okula gitmeden bi bakıyım dedim..

Bilgem, az kaldı cumartesine..

herkese hayırlı günler olsun...
Evet canım az kaldı inşş heyırlısı olur.. Destekleriniz sağolun .. Gelincik sitres yapıp bebeğini üzme arkadaşım ...
Ben de senin gibi yaptım duyamayınca kalp atışını araştırdım , üzüldüm kahroldum ama sonuç değişmiyor gördüğün gibi..
Sende üzme kendini durumun benden daha ii şuan için ben duyacağına inanıyorum .. Boş yere bebeğinide kendinide üzme..
Cmt günü seninde benimde kontrolümüz hakkımızda hayırlısı olsun..
Ben artık üzmüyorum kendimi 9. hafta oldu napayı elimden birşey gelmiyor (
Canım geçmiş oslun bebeğinede kensinede ii bak.. Grip aşısı ehr zaman bir çözüm değil..
Kar yapışı olmadığı için pek fazla etrafta enfeksiyon kaynıyor..
Çok normal , bende bağırsak enfeksyonmundan bir gece hastanede yattım gecen hafta , çok ağrılı geçmişti..
İnşş tez zamanda atlatırsın..

yok kuzu ben işten 1 hafta izin alacağım ama öyle sürekli yatmak istemiyorum....ilk 3 gün yatarım sonra evde hatta arada dışarda gezmek istşiyorum 1 hafta sonunda işe başlayacağım allahım nasip ederse

yok kuzu ben işten 1 hafta izin alacağım ama öyle sürekli yatmak istemiyorum....ilk 3 gün yatarım sonra evde hatta arada dışarda gezmek istşiyorum 1 hafta sonunda işe başlayacağım allahım nasip ederse

Gez kuzum zaten sen millete bakma ben 7 yıldır uğraşıyorum tüp bebek için bizimkiler yok yatmadında tutmadı yok bunu yaptında olmadı diye ömrümü yediler benim onun için geçen sefer bende 15 gün yattım bi ilgi bi hürmet anlatamam sana ama ben yatmaktan sinir oldum yine tutmadı en azından ben haklı çıktım onların karşısında bende transferimin yapıldığı gün hastanede 1,5- 2 saat yattım sonra eve geldim 1 saatte öyle dinlendim ondan sonrada normal hayatıma devam ettim işte.

bende öyle düşünüyorum ..sadece yatmazsam tutmazsa acaba dermiyim diye endişem ama zaten taşta taşımıyacağım...işe gelmem tek sebebim servisimiz çok sarsıyor çukur, taş hız dedim evde olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…