slm kızlaarrr.
nasılsınızzz
ben bugün güne hiç iyi başlayamadım..
griple ve istifrayla başladım güne oysa daha bişi yemeden...
burnum boğazım gripten sebep fena...
grip aşısıda olmuştum oysa....
arkasından şu sevemediğim jelin tortuları günümü berbat etmeye yetti
yinede Allahıma binlerce şükürler olsun...
dr umu aradım sekreteri gün içinde dönecek dedi eğer jeli değiştirmeme izin verirse iğneye geçicem...
slm kızlar bugün dr daydık kızım 2800 olmuş maşşlllhhh
ddr böyle gidersa taşımakta zorlanırsın dedi bende olsun kızım tombiş olsun ben razıyım dedim
38. haftayı doldurduktan sonra doğum tarihimiz kesinleşecek sanırım 20 günümüz falan kaldı
ama zaman hiç geçmiyorrrrrrrrrrrr
Merhaba arkadaslar.
Nasilsiniz bugün ?
Biz iyiz bugün 14 hafta olduk.
Nilu kan akintin olmus insallah geçer hepimizde olan seyler sakin korkma.
Herzaman seninle geçmis olsun insallah en kisa zamanda atlatirsin.
gelincik sendede kahverengi leke olmus sende korkma ben hamile oldugumdan beri iki haftada bir akintim oluyor son iki haftada kanamam oldu.
Insallah bebegin iyi.
arkadaşlar bende kaç gündür kalça batması oluyor önemsemiyordum ama son 2 gündür dayanılamayacak boyut aldı yüremeye korkuyorum ağrıyacak diye.yatınca bişey yok sabah işe geldikten sonra başlıyor gün ilerledikçe daha da artıyor.. hamileliktenmidir yoksa başka bi nedenimi vardır acaba doktorada gitmeyi düşünüyorum geçeceğe benzemiyor..
ddr böyle gidersa taşımakta zorlanırsın dedi bende olsun kızım tombiş olsun ben razıyım dedim
38. haftayı doldurduktan sonra doğum tarihimiz kesinleşecek sanırım 20 günümüz falan kaldı
arkadaşlar bende kaç gündür kalça batması oluyor önemsemiyordum ama son 2 gündür dayanılamayacak boyut aldı yüremeye korkuyorum ağrıyacak diye.yatınca bişey yok sabah işe geldikten sonra başlıyor gün ilerledikçe daha da artıyor.. hamileliktenmidir yoksa başka bi nedenimi vardır acaba doktorada gitmeyi düşünüyorum geçeceğe benzemiyor..
kızlar bişi sorabilirmiyim? ben naman kılıyorum...opudan sonra oturark kılmaya başladım ama transeferden sonra abdest almam yada oturarak namaz kılmam acaa bana bebğime zarar veririmi....aranızda benim durumuda olnalar naptı
Canım senin transferin ne zaman yapılmıştı?
herkese selammmm topiği yeni gördüm ve dilerim hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarız sanırım bunu fazlasıyla hakettikbende bir anne adayıyım doktorumuz gün vermedi ama şöyle 15 günümüz falan var sanırım bu arada akıntı ile ilgili şeyler okudum valla bende akıntıdan çok muzdaribim öyle böyle değil yani doğumdan sonra gerçer inşallah
Sağol canım ya işte insanın elinde olmuyo korkuyosun doktorumda demişti bana korkma diyede en ufacık bişeyde panik yapıyorum 7 yıldır uğraşıyorum bebiş için hep bu zamana kadar sonuç negatif şimdi pozitif olunca aklından saçma sapan bir sürü düşünceler geçiyo valla RABBİM bana bebişleri doğurmayı nasip ederse bu 9 ay nasıl geçer bende bilmiyorum inşallah bunun sonunda kafayı yamem:))))
20 arlıkta ankarada
Anliyorum seni nilu bende senin gibiyim ilk kan gördügümde çok panik olmustum aglamistim dua etmistim bebeklerim benimle kalsin diye.
Biz onlari zor elde ettik ve kaybetmek istemiyoruz.
Doguma kadar çekicez.
Haklısın canım diyecek yapacak bir şey yok o kadar çok kafama takıyorumki rüyalarıma girmeye başladı artık panik atak olacağım bu yüzden.
Evet canım az kaldı inşş heyırlısı olur.. Destekleriniz sağolun ..günaydın kızlar..Öğlenciyim,okula gitmeden bi bakıyım dedim..
Bilgem, az kaldı cumartesine..
herkese hayırlı günler olsun...
Gelincik sitres yapıp bebeğini üzme arkadaşım ...nasılsınız arkadaşlar ben dünden beridir çok iyi değilim açıkcası...kullandığım jel akşamleyin kahverengi bi şekilde çıktı. şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı ya açık pembe genelde beyaz olarak çıkardı. korkulacak bişey yoktur değilmi sizlerden de yaşayan vardı sanırım bana bilgi verirseniz çok sevirim.. cumartesiye de az kaldı kalp atışlarını duymak için inşallah herşey yolunda gider çok zor geçiyor bu hafta Rabbim sizlerede bana yardım etsin... bu endişelerimizden biran önce kurtulmayı nasip etsin...
Canım geçmiş oslun bebeğinede kensinede ii bak.. Grip aşısı ehr zaman bir çözüm değil..slm kızlaarrr.
nasılsınızzz
ben bugün güne hiç iyi başlayamadım..
griple ve istifrayla başladım güne oysa daha bişi yemeden...
burnum boğazım gripten sebep fena...
grip aşısıda olmuştum oysa....
arkasından şu sevemediğim jelin tortuları günümü berbat etmeye yetti
yinede Allahıma binlerce şükürler olsun...
dr umu aradım sekreteri gün içinde dönecek dedi eğer jeli değiştirmeme izin verirse iğneye geçicem...
transferden sonra canım 3 gün dinlen daha sonra kendini yormayacak şekilde normal hayatına devam edebilirsin kılamadığın namazlarıda sonra kendini yormadan kaza edersin.Ben tranferden 3 gün sonra işe başladım ALLAHIMA çok şükür testimte pozitif çıktı.Yumurta değilki bu ayağı kalkınca ,oturunca ,yatınca düşsün.RABBİM ol derse oluyo.İstersen sen 15 gün yat çünkü ben bundan önceki denememde bizimkiler beni 15 gün yatırdı tutmadı.RABBİM yardımcın olsun canım.
yok kuzu ben işten 1 hafta izin alacağım ama öyle sürekli yatmak istemiyorum....ilk 3 gün yatarım sonra evde hatta arada dışarda gezmek istşiyorum 1 hafta sonunda işe başlayacağım allahım nasip ederse
Gez kuzum zaten sen millete bakma ben 7 yıldır uğraşıyorum tüp bebek için bizimkiler yok yatmadında tutmadı yok bunu yaptında olmadı diye ömrümü yediler benim onun için geçen sefer bende 15 gün yattım bi ilgi bi hürmet anlatamam sana ama ben yatmaktan sinir oldum yine tutmadı en azından ben haklı çıktım onların karşısında bende transferimin yapıldığı gün hastanede 1,5- 2 saat yattım sonra eve geldim 1 saatte öyle dinlendim ondan sonrada normal hayatıma devam ettim işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?