arkadaşlar bende kaç gündür kalça batması oluyor önemsemiyordum ama son 2 gündür dayanılamayacak boyut aldı yüremeye korkuyorum ağrıyacak diye.yatınca bişey yok sabah işe geldikten sonra başlıyor gün ilerledikçe daha da artıyor.. hamileliktenmidir yoksa başka bi nedenimi vardır acaba doktorada gitmeyi düşünüyorum geçeceğe benzemiyor..
Maşallah canım RABBİM nazarlardan saklasın ne kadar az zamanın kalmış ne güzel nasıl heyecanlısındır sen şimdi RABBİM bizde o günleri görecekmiyiz acaba merak ediyorum çok zormuş bu işler hep beklemekle geçiyor yakında panik atak olacağım.
aman maşşallah ya ne güzel hayırlısıylada kucagına alırsın inş.ne güzel az kalmış darısı bize bakalım
canım benim maaşallah Allah nazardan saklasın doğumunada bişi kalmadı bizleri haberdar etmezse bu cici anneler doğurunca küseriz ama unutmayın sizler sağ sağlim doğurunca bizimde içimiz umut dolacak mutlu olucaz yıllarca bekledikten sonra bebeklerimize kavuşacağız hep istediğimiz şeylere
maşallah..... doktorun öyle dediğine bakma ... ultrasonda ölçtüklerinden enaz 100-150 gr eksik doğuyor bebişler ...
büyüsünki ... doğduğunda daha sağlıklı olur ... ele avuca gelir.. bakımı kolay olur ..yerim ben onu ... doğumdan sonra bize haber ver plsss...
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok beişler n zaman geliyor
saolun kızlar heber ederim inşlhhh kızımın fotosunu koyarım sizler için
inşlhhhh sizlerde duanızı eksik etmeyin sağlıkla gelsin kızım
ay hadi inşlhhhhhh. çok sevindimm.. sende sağsalim kurtuursun inşlhh yarın olacak dedin sezeyanmıki günü belli...
listede bende vardım ama listeyi bulamadım bende martta doğum yapacam.. bebekte bende iyiyz şükür..şimdide kızma battaniye örüyom bir an önce bitsin diye kalkamıyom başından..pek gelemdim onun için buraya..merak ettim sizi
sezeryan canım zaten tüpbebekte normal doğum var mıkiiii
126. sayfada liste senin de adın var ama güncellenmemiş 22. haftada kalmışsınız
bu arada çok hamaratsın maşşlh yaptığımız cicilerin fotolarını koyalım mı gerçi bizim hazırlıklar bitti ama fikir olur yinede birbirimize
nazim doğum için neler hazırladın anlatsana tecrübe olsun banada neler koydun soracak şeylerim var
doğru diyosun benimkide tüp bebek ya doktor sezeryan dedi.. onla ilgilenen arkadaş gelince söylim düzenlesin:)
bencede paylaşalım ne güzel olur.. doğum yaklaştıkca daha ne alacam acaba ne edecem diye düşünüyor inşsan .. aklımda benimde birsürü soru var herkes bildiklerini aldıklarını paylaşsın derim nacizane fikrim..
olayın bir hastane tarafı var birde ev))))))
hastane çantamızı soruyorsan kendime 2 tane pijama takımı koydum terlik havlu hasta bezi ped kozmatikler ikoydum bebek içinde 10 lu hastane çıkışı yine 5 li bir takım koydum 10 tane felan bez ince ve kalın battaniye koydum hurma zemzem koydum canım birde fort bebemizi götürcez bu kadar dı sanırım doğum için ev kısmı şıkır olcak biraz süslerimizi hazırladım bebek şekerleri kapı süsü lohusa şerbeti için takımlarımız kendime yatak takımı falan hepsi hazır kokoş kokoş kızımı bekliyor
Eki Görüntüle 129648 Eki Görüntüle 129649 Eki Görüntüle 129650 Eki Görüntüle 129651 şekerlerimiz sepetimiz ve kapı süsümüz
Eki Görüntüle 129648 Eki Görüntüle 129649 Eki Görüntüle 129650 Eki Görüntüle 129651 şekerlerimiz sepetimiz ve kapı süsümüz
hmm sezeryan olacağı için hastanede yatarız heralde.. hasta bezini bir paketmi aldın canım yaa.. sonuçta 2 yada 3 tane kullanırız heralde bir pakette kaç tane var? kapı süsü felan aldığına göre bebiş için oda hazorladınız heralde..
bende daha yaptırıcam yatak takımı off çok iş var daha
canım allah tamamına erdırsın ınsallh cok duygulandım rabbım buyuyup gelın oldunu da gostersın ınsallh
canım allah tamamına erdırsın ınsallh cok duygulandım rabbım buyuyup gelın oldunu da gostersın ınsallh
ben transfere giderken almıştım kalkmamak için ordan kalmıştı bir pakette 10 tane felan oluyo 2 tane koydum çantaya bazen kanama fazla oluyor pedler küçük geliyor dediler sağım solum batmasın diye kodum bende yani kanama için lazım olur heralde zaten idrara sonda olacak yhaaa çıkarıncada ayağa kadırılıyormuşuz
oda hazılmadık şimdilik yanımda olacağı için kendi lohusa yatağımızın olduğu odayı süsleyecez artık süsleri almadım kendim yaptım ben çok pahalıydı burda valla sana tavsiye son aya kalmadan hallet işlerini sonra çok zor oluyor ben şu an hiçbir şey yapamıyorum çok ağırlaşıyorsun 8. aya felan benzemiyor son ay her yerin ağrıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?