Eki Görüntüle 129660 Eki Görüntüle 129661 buda lohusa şerbeti için takımımız
maşlhh sen benden daha hamaratmışsın.. bende düşündüm kendim yapayım diye ama bu malzemeler burda nerde satılır bilmiyorum hiç. şeker tlleri çiçekçilerde satılırmı acaba?? o patikler örgümü cnm yoksa hazırmı
seninki daha bir değişik olmuş çok hoş.. bizde şerbet geleneği yok ama olsun kola meyve suyu felan verriz olmazmı
yok güzelim hepsi hazır bizim burda da yoktu ben netten sipariş verdim çok uygun bir site var
bütün malzemeleri ordan aldım evde kendim yaptım site nikahsekerimalzeme.com bak istersen piyasasına göre orası çok uygun
şimdi oraya bakıyorum
kızlar bişi sorabilirmiyim? ben naman kılıyorum...opudan sonra oturark kılmaya başladım ama transeferden sonra abdest almam yada oturarak namaz kılmam acaa bana bebğime zarar veririmi....aranızda benim durumuda olnalar naptı
Eki Görüntüle 129648 Eki Görüntüle 129649 Eki Görüntüle 129650 Eki Görüntüle 129651 şekerlerimiz sepetimiz ve kapı süsümüz
kızlar bişi sorabilirmiyim? ben naman kılıyorum...opudan sonra oturark kılmaya başladım ama transeferden sonra abdest almam yada oturarak namaz kılmam acaa bana bebğime zarar veririmi....aranızda benim durumuda olnalar naptı
ya arkadaslar merak ettım bıse sorucam;tup bebekle hamıle kalınca dogum hep sezeryanlamı oluyor...[aynı zamanda nazımcım butun yaptıkların cok guzel olmus mınık prensesınle dahada guzel olucak...yüce rabbim dogumunda yanında olsun...
saolasın canmmm
evet hep sezeryan oluyor ben normal yapan duymadım hiç
canım banyo sakıncalı o yüzden ilk başlarda kaza yepmanı tavsiye ederim yoksa kalkmakta sorun yok ama bence biraz kaza yap sorada oturarak kılkızlar bişi sorabilirmiyim? ben naman kılıyorum...opudan sonra oturark kılmaya başladım ama transeferden sonra abdest almam yada oturarak namaz kılmam acaa bana bebğime zarar veririmi....aranızda benim durumuda olnalar naptı
canım rabbim yavrunla uzun bir yaşam versin ne güzel bişi kalmamış bizlerede kısmet olur inşallahherkese selammmm topiği yeni gördüm ve dilerim hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarız sanırım bunu fazlasıyla hakettikbende bir anne adayıyım doktorumuz gün vermedi ama şöyle 15 günümüz falan var sanırım bu arada akıntı ile ilgili şeyler okudum valla bende akıntıdan çok muzdaribim öyle böyle değil yani doğumdan sonra gerçer inşallah
canım seni çok merak ediyodum nasılsın eşin nasıl olduslm kızlar nasılsınız ne var ne yok beişler n zaman geliyor
valla canım inan çok kıskandım yalan diyemem hatta gözlerimm doldu Allahım sana daha güzel şeler nasip etsin gözüm yok ama insan kendi yapamayınca kıskanıyo :))))) ben olumda nasip olmamıştı nedense hep doğum zamanı bellii olsun hepsini bir çıkar alırız diyoduk acilen doğurunca bide oğlum ölünce kısmet yapamadık bundada inan bir ine bile almaya cesaret edemiyoruz diğerinin gene giysisi felan hazırdı kaldı elimizde elimde kalması dert değil görmek insanı yıkıyo inşallah sizler tadını sonuna kadar çıkarırsınız ben yavrumu sağ sağlim alsam yetcek aslında ama işte insan imreniyo görünceEki Görüntüle 129648 Eki Görüntüle 129649 Eki Görüntüle 129650 Eki Görüntüle 129651 şekerlerimiz sepetimiz ve kapı süsümüz
ya arkadaslar merak ettım bıse sorucam;tup bebekle hamıle kalınca dogum hep sezeryanlamı oluyor...[aynı zamanda nazımcım butun yaptıkların cok guzel olmus mınık prensesınle dahada guzel olucak...yüce rabbim dogumunda yanında olsun...
nurcan teyzesı bız 8 haftalık olduk
arkadaşlar ilk denememdi dün hamile olduğumu öğrendim ancak kahverengi akıntım var 2 gündür normal bi durummuş ama yine de tedirginim aranızda bu durumu yaşayan oldu mu en azından ne kadar sürer
arkadaşlar ilk denememdi dün hamile olduğumu öğrendim ancak kahverengi akıntım var 2 gündür normal bi durummuş ama yine de tedirginim aranızda bu durumu yaşayan oldu mu en azından ne kadar sürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?