Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

yok güzelim hepsi hazır bizim burda da yoktu ben netten sipariş verdim çok uygun bir site var
bütün malzemeleri ordan aldım evde kendim yaptım site nikahsekerimalzeme.com bak istersen piyasasına göre orası çok uygun

seninki daha bir değişik olmuş çok hoş.. bizde şerbet geleneği yok ama olsun kola meyve suyu felan verriz olmazmı

olur tabii canım niye olmasın hatta kola bardaklarını süsleyince daha güzel oluyor kadehleri falan şık duruyor ben kış olunca sıcak veririz diye fincana yaptım

Son düzenleme:
ben gidiyorum şimdilik akşam yemeği malum bişeyler hazırlıyım sonra yine görüşürüz inşlhhhh hoşcakallll

ben transferden sonra 12 gün kılmadım ... zaten enaz 8-10 gün yıkanmadım.. sadece kafamı yıkadılar vücüdümü ayrı temizledim :.. banyo iyideğil embiryolar için ...
hamile olduğumu öğrendikten sonra ....sandalyede kendimi yormadan kılmaya devam ettim... 12 günü kenara yazdım .. kazalarımı kıldım ...
tabi sana bu şekilde yap deme yetkim yok . ama ben bu şekilde yapmıştım ..hala daa sanalyede kılıyorum ...

canım çok güzel hepsi ...Allah hayırlı doğumlar versin

ya arkadaslar merak ettım bıse sorucam;tup bebekle hamıle kalınca dogum hep sezeryanlamı oluyor...[aynı zamanda nazımcım butun yaptıkların cok guzel olmus mınık prensesınle dahada guzel olucak...yüce rabbim dogumunda yanında olsun...

yok canım niye zarar versin bende oturarak kılmıştım hatta
düşük tehlikesi olunca 4 ay oturarak kıldım sonra normal di şimdi yine oturarak kılabiliyorum malum ayağa kalkıp oturmam zorluyor birazzzzzzzzzzz

saolasın canmmm
evet hep sezeryan oluyor ben normal yapan duymadım hiç

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 20. Hafta KIZ
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 14.Hafta
3-) nazim83 Özel Selçuklu 35.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 24.Hafta KIZ NEVRA:89:
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 10.Hafta
7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 31.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 12.Hafta
9-) gelincik238 Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
10-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 13.Hafta
11-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 12.Hafta
12-) gozdemmmmmm doğal gebelik 9.hafta
13-) neyzen_x ANTOLİA 8.Hafta yasmin_07 :
14-) pares83 Çamlıca Medıcana 8.Hafta
15-) prizeprize Ankara Genart 7.Hafta
16-) minikmucizem 9.Hafta
17-) hilye35 13. Hafta
1 xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
20-) fatmanur 7.Hafta
21-) emir_bebek: 7.Hafta
22-) ela2008 13. Hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) nevaa 10.Hafta
25-) leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) schatze_32
30-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
31-) nilu
31-) şirinetuğba Ankara Güven Hastanesi 8.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

Son düzenleme:
canım banyo sakıncalı o yüzden ilk başlarda kaza yepmanı tavsiye ederim yoksa kalkmakta sorun yok ama bence biraz kaza yap sorada oturarak kıl
canım rabbim yavrunla uzun bir yaşam versin ne güzel bişi kalmamış bizlerede kısmet olur inşallah
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok beişler n zaman geliyor
canım seni çok merak ediyodum nasılsın eşin nasıl oldu
valla canım inan çok kıskandım yalan diyemem hatta gözlerimm doldu Allahım sana daha güzel şeler nasip etsin gözüm yok ama insan kendi yapamayınca kıskanıyo :))))) ben olumda nasip olmamıştı nedense hep doğum zamanı bellii olsun hepsini bir çıkar alırız diyoduk acilen doğurunca bide oğlum ölünce kısmet yapamadık bundada inan bir ine bile almaya cesaret edemiyoruz diğerinin gene giysisi felan hazırdı kaldı elimizde elimde kalması dert değil görmek insanı yıkıyo inşallah sizler tadını sonuna kadar çıkarırsınız ben yavrumu sağ sağlim alsam yetcek aslında ama işte insan imreniyo görünce

canım çok nadir normal yapan var ama genelde imkansız tüp bebekte normal doğum ve kızlar ben sezeryan yapmış biri olarak hastaneye mutlaka bez götürün derim artıııııııı büyük kilot alın kocaman olsun hani beyaz büyük donlar olur yaşlılar ın daha çok giydiği penye donlar onlardan alın çünkü dikişler yüzünden don olmuyo zor oluyo mümkün olduğunca büyük olsun bezin üstüne giyip yürüyosun gaz çıkarmak için bezlede hiç küçük don olmaz

merhaba edut arkadaşım ben opudan sonra normal şekilde namaz kıldım hiç bi rahatsızlıgım olmadı .. transferden sonra da devamlı kıldım (yolcu namazı şeklinde kıldım ben yolcu namazı kısa oluyor biliyorsundur izmirliyim ben istanbulda tüp bebek koydurdum o açıdan yolcu sayılıyordum) normal bi şekilde kıldım yani. birde ben 4 gün kadar yattım daha sonra kalktım yormuyorum kendimi işe de başladım muhasebeciyim masa başı işim ve dün hamile olduğumu öğrendim:) çok şükür:) diyeceğim o ki yiyecek ekmeği varsa gelir bebeklerimiz namazını aksatma derim . ben yavaş hareket ediyorum eğilip doğrulurken ( en azından farzlarını kılabilirsin 1 hafta falan sonra normale dönersin ) bi tavsiyem daha var mes kullan ben kullanıyorum abdestte çok büyük kolaylık oluyor allah gönlüne göre versin

arkadaşlar ilk denememdi dün hamile olduğumu öğrendim ancak kahverengi akıntım var 2 gündür normal bi durummuş ama yine de tedirginim aranızda bu durumu yaşayan oldu mu en azından ne kadar sürer

arkadaşlar ilk denememdi dün hamile olduğumu öğrendim ancak kahverengi akıntım var 2 gündür normal bi durummuş ama yine de tedirginim aranızda bu durumu yaşayan oldu mu en azından ne kadar sürer

hiç endişelenme bende yaşadım kahverengi lekeler geldi devalı bazen kırmızı oldu sadece dikkat et yerleşme kanaması olailir

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin lekelenmeler 4. aya kadar sürmüştü benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…