valla canım inan çok kıskandım yalan diyemem hatta gözlerimm doldu Allahım sana daha güzel şeler nasip etsin gözüm yok ama insan kendi yapamayınca kıskanıyo :))))) ben olumda nasip olmamıştı nedense hep doğum zamanı bellii olsun hepsini bir çıkar alırız diyoduk acilen doğurunca bide oğlum ölünce kısmet yapamadık bundada inan bir ine bile almaya cesaret edemiyoruz diğerinin gene giysisi felan hazırdı kaldı elimizde elimde kalması dert değil görmek insanı yıkıyo inşallah sizler tadını sonuna kadar çıkarırsınız ben yavrumu sağ sağlim alsam yetcek aslında ama işte insan imreniyo görünce
valla canım normalde bende doğunca alacaktım hepsini bişey olurda
yıkılırım diye düşünüyordum ama sonra dayanamadım allah korusun öyle bişey yaşarsak zaten her durumda yıkılır insan hevesim kalmasın diye yaptım hepsini bunlar fiili dua yerine geçsin sağsalim kucağımıza alalım inşlhhh hepimiz meleklerimizi
arkadaşlar bulantınız hangi haftalarda başladı
5. haftada başladı..10. haftama girdim hiç azalma yok...3,5 kilo verdim...su bile içsem çıkarıyorum....
valla canım inan çok kıskandım yalan diyemem hatta gözlerimm doldu Allahım sana daha güzel şeler nasip etsin gözüm yok ama insan kendi yapamayınca kıskanıyo :))))) ben olumda nasip olmamıştı nedense hep doğum zamanı bellii olsun hepsini bir çıkar alırız diyoduk acilen doğurunca bide oğlum ölünce kısmet yapamadık bundada inan bir ine bile almaya cesaret edemiyoruz diğerinin gene giysisi felan hazırdı kaldı elimizde elimde kalması dert değil görmek insanı yıkıyo inşallah sizler tadını sonuna kadar çıkarırsınız ben yavrumu sağ sağlim alsam yetcek aslında ama işte insan imreniyo görünce
yıkılırım diye düşünüyordum ama sonra dayanamadım allah korusun öyle bişey yaşarsak zaten her durumda yıkılır insan hevesim kalmasın diye yaptım hepsini bunlar fiili dua yerine geçsin sağsalim kucağımıza alalım inşlhhh hepimiz meleklerimizi
7. haftadayım hiç bişi yok bende...
abdest alırken zorlanmadın değilmi...bende allahtan mani çıkmazsa kılmaya karar verdim...sonuçta bebeğimiin olup olmayacağını Allah bilir, namaz kılmamı isteyende Allah....tercih yapmak bana düşmez dedim....yok canım niye zarar versin bende oturarak kılmıştım hatta
düşük tehlikesi olunca 4 ay oturarak kıldım sonra normal di şimdi yine oturarak kılabiliyorum malum ayağa kalkıp oturmam zorluyor birazzzzzzzzzzz
merhaba edut arkadaşım ben opudan sonra normal şekilde namaz kıldım hiç bi rahatsızlıgım olmadı .. transferden sonra da devamlı kıldım (yolcu namazı şeklinde kıldım ben yolcu namazı kısa oluyor biliyorsundur izmirliyim ben istanbulda tüp bebek koydurdum o açıdan yolcu sayılıyordum) normal bi şekilde kıldım yani. birde ben 4 gün kadar yattım daha sonra kalktım yormuyorum kendimi işe de başladım muhasebeciyim masa başı işim ve dün hamile olduğumu öğrendim:) çok şükür:) diyeceğim o ki yiyecek ekmeği varsa gelir bebeklerimiz namazını aksatma derim . ben yavaş hareket ediyorum eğilip doğrulurken ( en azından farzlarını kılabilirsin 1 hafta falan sonra normale dönersin ) bi tavsiyem daha var mes kullan ben kullanıyorum abdestte çok büyük kolaylık oluyor allah gönlüne göre versin
Eki Görüntüle 129648 Eki Görüntüle 129649 Eki Görüntüle 129650 Eki Görüntüle 129651 şekerlerimiz sepetimiz ve kapı süsümüz
Eki Görüntüle 129660 Eki Görüntüle 129661 buda lohusa şerbeti için takımımız
Ellerine sağlık canım süper olmuşlar ne güzel şeyler hazırlamışsın.ben gidiyorum şimdilik akşam yemeği malum bişeyler hazırlıyım sonra yine görüşürüz inşlhhhh hoşcakallll
Evet canım tüp bebek yaptırdığın zaman her zaman fiks değişmiyo risk almamak için galiba sezeryanla yapıyosun.Devlet hastanelerinde nasıl yapılıyo bilmiyorum ama özel hastanelerde epiduralla doğum yaptırıyorlar geneld eğer uyuşmazsa belden aşağın genel anestezi yapıyorlar.ya arkadaslar merak ettım bıse sorucam;tup bebekle hamıle kalınca dogum hep sezeryanlamı oluyor...[aynı zamanda nazımcım butun yaptıkların cok guzel olmus mınık prensesınle dahada guzel olucak...yüce rabbim dogumunda yanında olsun...
Canım hamişliğin hayırlı uğurlu olsun.Rabbim tamamına erdirsin.Benimde kanamam başlamıştı sırt üstü yattım dinlendim geçti.Salı günü tekrar başladı kanamam şimdide kahverengi lekeye döndü tabiki insan panik oluyo biz kolay kolay anne olmuyoruz ne yollardan geçiyoruz sağolsun burdaki arkadaşlar bana çok destek oldular hemen herkes yaşamış bunu onun için sende panik yapma yat dinlen.arkadaşlar ilk denememdi dün hamile olduğumu öğrendim ancak kahverengi akıntım var 2 gündür normal bi durummuş ama yine de tedirginim aranızda bu durumu yaşayan oldu mu en azından ne kadar sürer
Ne güzel işte mide bulantın yok haline şükret ben midemin bulantısından mahvoldum midem ağzımda geziyorum sanki öyle kötü bişeyki anlatamam sana doktoruma gidince soracağım mide bulantısı için ilaç isteyeceğim.7. haftadayım hiç bişi yok bende...
Gelincik238 nasıl oldun canım daha iyimisin?
canım aynı devam ediyor ağrılarım ama bu halime şükür geçecek inşallah diye ümit ediyorum.
Ellerine sağlık canım süper olmuşlar ne güzel şeyler hazırlamışsın.
saol canım daha güzelleri sizlerin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?