merhaba kızlar, bizde dün akşam doktoro gittik tedavimizi yapan doktordan ayrılıp yeni bir doktor ve hastaneye karar verdik hafta başı ikili testimiz vardı bir oranımız biraz yüksek çıktı diye üzüldük ama akşam doktorlar bizi rahatlattı ultrosonda uzun uzun seyrettik bebeşimizi. Bana akşam doktor senin ve bebeğin durumu uygun olursa nomal doğum yapabilirsin dedi tüp bebekte hep sezeryan tercih edilir kıymetli bebek oldukları için ama aksi birşey olmadıkça ve siz isterseniz tabiki yapabilirsiz dedi. nurcancım biz 13+3 bugün itibariyle canım.
canım sende şahin beyin hastasıydın galiba? neden bıraktın şahin beyi ben hem ona hem başka doktora gidiyorum doğumu acıbademde yapamam maddi açıdan biraz fazla geldiğinden o yüzden diğer doktora da devam ediyorum ben.
Bizde doğum fiyatlarının hastanede çok yüksek olması nedeniyle başka yere başladık canım yoksa şahin beyle iligili bir sorunumuz olmadı aslında üzüldükte bir yere kadar göze almıştık orda doğumuda ama normal doğuma 7000TL sezeryana 9000TL dediler bizi aştı. Ben özel doruk hastanesinde melike yıldırıma gittim akşam aslında şahinbey başka bir doktoru taysiye etmişti bize ama sizin istediğinizde bir doktor arkadaş olur ben hep bağlantıda kalıcam sizle zaten dedi sağolsun bizde melike hanımı tercih ettik güzel geçti randavumuz doktor hanımında yanından mutlu ayrıldık.Sen başka hangi doktora gidiyorsun canım.
Bizde doğum fiyatlarının hastanede çok yüksek olması nedeniyle başka yere başladık canım yoksa şahin beyle iligili bir sorunumuz olmadı aslında üzüldükte bir yere kadar göze almıştık orda doğumuda ama normal doğuma 7000TL sezeryana 9000TL dediler bizi aştı. Ben özel doruk hastanesinde melike yıldırıma gittim akşam aslında şahinbey başka bir doktoru taysiye etmişti bize ama sizin istediğinizde bir doktor arkadaş olur ben hep bağlantıda kalıcam sizle zaten dedi sağolsun bizde melike hanımı tercih ettik güzel geçti randavumuz doktor hanımında yanından mutlu ayrıldık.Sen başka hangi doktora gidiyorsun canım.
Ceydacım yuh nasıl fiyatlar bunlar böyle doğumun sonunda sana hastaneyemi hediye edeceklermiş fiyatları görünce ağzım açık kaldı canım ya ay hangi hastane burası çok merak ettim.Peki şimdi gittiğin hastane ücreti ne kadar olacak?[/FONT]
7000 bin 9000 bin miiiiiii
ağzım açık kaldı bu ne yaa
yani 7 milyar 9 milyar demiiii eski parayla milyon değil
ben sezeryan olucam 2 gece özel odada 600 milyon
üstelik hastane çok güzel sıradan küçük bir özel hastane değil
bu fiyata ne yapıyorlarki extra çok merak ettm doğrusu
Ceydacım yuh nasıl fiyatlar bunlar böyle doğumun sonunda sana hastaneyemi hediye edeceklermiş fiyatları görünce ağzım açık kaldı canım ya ay hangi hastane burası çok merak ettim.Peki şimdi gittiğin hastane ücreti ne kadar olacak?[/FONT]
valla canım bizde şaşırdık Bursa Acı Badem Hastanesi biz bekliyorduk yüksek olmasını ama bu kadar değil şimdi gittiğim yerde normal 900 sezeryan 1500-2000 TL ikisindede iki gece
maaşallah canım valla allah hepsinin tadını çıkarmayı nasip etsin sen yine arkadaşınınki gelince haber ver bize gerçi ben istanbuldayım ama doktorum bugün pek hoş şeler demedi vücudum iltehap ürreetiyo düşük veyea eren doğuma sebepolabilir dedi antibiotik verdi kullan bi bakalım dedi
maaşallah canım valla allah hepsinin tadını çıkarmayı nasip etsin sen yine arkadaşınınki gelince haber ver bize gerçi ben istanbuldayım ama doktorum bugün pek hoş şeler demedi vücudum iltehap ürreetiyo düşük veyea eren doğuma sebepolabilir dedi antibiotik verdi kullan bi bakalım dedi
Nazım83 canımcım sen doğumunu nerde yapacaksın senin gittiğin hastanenin fiyatı ne kadar uygunmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?