Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım sende şahin beyin hastasıydın galiba? neden bıraktın şahin beyi ben hem ona hem başka doktora gidiyorum doğumu acıbademde yapamam maddi açıdan biraz fazla geldiğinden o yüzden diğer doktora da devam ediyorum ben.

Bizde doğum fiyatlarının hastanede çok yüksek olması nedeniyle başka yere başladık canım yoksa şahin beyle iligili bir sorunumuz olmadı aslında üzüldükte bir yere kadar göze almıştık orda doğumuda ama normal doğuma 7000TL sezeryana 9000TL dediler bizi aştı. Ben özel doruk hastanesinde melike yıldırıma gittim akşam aslında şahinbey başka bir doktoru taysiye etmişti bize ama sizin istediğinizde bir doktor arkadaş olur ben hep bağlantıda kalıcam sizle zaten dedi sağolsun bizde melike hanımı tercih ettik güzel geçti randavumuz doktor hanımında yanından mutlu ayrıldık. Sen başka hangi doktora gidiyorsun canım.

7000 bin 9000 bin miiiiiii
ağzım açık kaldı bu ne yaa
yani 7 milyar 9 milyar demiiii eski parayla milyon değil
ben sezeryan olucam 2 gece özel odada 600 milyon
üstelik hastane çok güzel sıradan küçük bir özel hastane değil
bu fiyata ne yapıyorlarki extra çok merak ettm doğrusu

Ceydacım yuh nasıl fiyatlar bunlar böyle doğumun sonunda sana hastaneyemi hediye edeceklermiş fiyatları görünce ağzım açık kaldı canım ya ay hangi hastane burası çok merak ettim.Peki şimdi gittiğin hastane ücreti ne kadar olacak?[/FONT]

aynen valla şaştım kaldım

evet canım 7 milyar eski parayla normal doğum 9 milyar genel anestezili epitrel 9300 sezeryan yeni başladığımız yerdede normal doğum 900 TL 2 gece sezeryan 1500-2000 TL 2 gece oda senin gittiğin hastene fiyatı çok uygun gerçekten bursada bu kadar uygun fiyatta hastane olduğu sanmıyorum.

valla canım bizde şaşırdık Bursa Acı Badem Hastanesi biz bekliyorduk yüksek olmasını ama bu kadar değil şimdi gittiğim yerde normal 900 sezeryan 1500-2000 TL ikisindede iki gece

valla canım bizde şaşırdık Bursa Acı Badem Hastanesi biz bekliyorduk yüksek olmasını ama bu kadar değil şimdi gittiğim yerde normal 900 sezeryan 1500-2000 TL ikisindede iki gece

Yuh canım ya valla diyecek bulamadım iyiki söyledin hastane fiyatlarını gerçi benim daha 8 ay var ama gidince bende bir doktoruma sorayım kaç lira diye.

Nazım83 canımcım sen doğumunu nerde yapacaksın senin gittiğin hastanenin fiyatı ne kadar uygunmuş.

canım ya nıye oyle dıyorsun belkı altın nester kullanıyorlar...altın makasla bebegın kordonunu kesıyorlardır...saka gibi...ben tüp bebek tedevısınde bıle toplam 4500 mal oldu....şasırmıslar

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 20. Hafta KIZ
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 14.Hafta
3-) nazim83 Özel Selçuklu 35.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 24.Hafta KIZ NEVRA:89:
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 10.Hafta
7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 31.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 12.Hafta
9-) gelincik238 Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
10-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 13.Hafta
11-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 12.Hafta
12-) gozdemmmmmm doğal gebelik 9.hafta
13-) neyzen_x ANTOLİA 8.Hafta yasmin_07 :
14-) pares83 Çamlıca Medıcana 8.Hafta
15-) prizeprize Ankara Genart 7.Hafta
16-) minikmucizem 9.Hafta
17-) hilye35 13. Hafta
1 xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) Ah_kalBiM 31.Hafta KIZ
20-) fatmanur 7.Hafta
21-) emir_bebek: 7.Hafta
22-) ela2008 13. Hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) nevaa 10.Hafta
25-) leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) schatze_32
30-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
31-) nilu
31-) şirinetuğba Ankara Güven Hastanesi 8.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

maaşallah canım valla allah hepsinin tadını çıkarmayı nasip etsin sen yine arkadaşınınki gelince haber ver bize gerçi ben istanbuldayım ama doktorum bugün pek hoş şeler demedi vücudum iltehap ürreetiyo düşük veyea eren doğuma sebepolabilir dedi antibiotik verdi kullan bi bakalım dedi

slm nurcan cım ben bu hafta gıremıcem ınternete 13 hafta olarak yzarsın ıns kızlar keyfınız yerındedır hep yerınde olsun buarada mıllet ılk 3 AY ceker miğde bulantısı ben 3 ay dan sonra başladım anlamadım

canım yazını yenı okudum moralını bozma allah tez zamanda şifanı versin... sen hep nedersin bizlere içini rahat tut herşey güzel olacak sıra sende dualarım senınlee

bugün doktora gittim
idrar tahlili yapıldı böbreklerimde arada ağrı oluyor diye
Eritrosit .
Lökosit 1-2
Epitel bol
Bakteri az
Kalsiyum Oksalat

. bu ne anlamadım ... lokösitim düşmüş diye tam sevinirken ...orda baktım
bakteri az yazıyor enfeksiyonmu bu anlamadımmm /((((
tahlili böyle çıkan varmı ... daha haftaya anca doktora gidip gösterebilicem ..
birde idrar kültürü yapıldı .. o daha çıkmadı ptesi salı çıkacakmış ..

gecmıs olsun canım...kotu dusunme hersey erkenden takıbe alınıyor...önune gecıyorlar...yüce rabbim bize layık gormusse ne olursa olsun bızımdır...

geçmiş olsun herkeste çıkıyor iltihap canım benim 3pozitifti baya yüksekti yani antibiyotikle halloldu
seninde geçer merak etme

ist. daha iyi kendin gider alırsın minönünde zaten yerleri
ist. nerde oturuyorsun bende ist. gelin gelmiştim 3 sene kaldık sonra tayinimiz çıktı burdayız şimdi

Merhaba arkadaşlar. Aralık ayında Anatolia Tüp Bebek Merkezinde tedavi gördüm ve 7+3 günlük hamileyim.Allahıma şükürler olsun.. Listeye benide eklerseniz sevinirim.
Allahım herkesin yavrusunu sağlıklı sıhhatli kucagına almak nasip etsin inşallah..

canım yenı cok gecmıs olsun ınsallh ılaclar ıse yarar bı sorunla karsılasmazsın..umıtsız olma Allah yardımcın olsun evledını sana bagıslasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…