Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Rabbim korusun meleklerimizi...Allahın izniyle bişey olmaz..İç bakalım ilaçlarını...Hani olumsuz düşünmek yoktu??

canim geçmis olsun insallah en kisa zamanda geçer.
Benim bugün yine az kanamam oldu hemen sonra kahverengi lekeye dönüstü.
Doktor 6ci aya kadar devam eder dedi.
Yeter ki bebeklerimiz iyi olsun. Basa gelen çekiliyor.

canım ben bursada değilim il dışında olduğumdan bi de gelip gidiyorum şahin beye bir de fazla olunca fiyatlar. bakalım ben de 4. aya kadar rabbim nasip ederse devam edeceğim çünkü diğer bebeği 4 aylıkken kaybettim

nurcan canım iltihap dediğin vajinada mı akıntından mı anladılar yoksa idrarda mı var. benim de hep akıntım var doktorum koku olmadığı sürece önemli değil dedi. idrarım temiz ama. sen endişelnme canım

nurcancım üzülme canım tedavin başlamış inşallah şifasını bulursun benimde kardeşimin eşinde hemileliği süresince iltahap yüzünden tedavi gördü hemde ikizdi bebekleri maşallah bir sorun çıkmadı canım sende çok üzme kendini biliyorumki en ufak bir sorunda yüreğimiz kalkıyor çok korkuyoruz ama bebeklerimizi ararkenki sabrımızın bir o kadarını sağlıkla kucağımıza alma umuduyla beklerken daha fazlasına ihtiyacımız varmış bunada ben yeni öğrendim.

hayırlı olsun .. hoşgeldin ...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...
nurcan arkadaşımız girince listeye ekler seni de...

nurcan geçmiş olsun .. antibyotik inşallah çoook iyi gelir canım ... sen tecrübelisin hiçbirşeyi şansa bırakma ... busefer tedbiri elden bırakma ... 7. aydan sonra kontrollerini arttır .. herkes 21 günde bir gidiyorsa sen 15 günde bir git doktora ...

canım yazını yenı okudum moralını bozma allah tez zamanda şifanı versin... sen hep nedersin bizlere içini rahat tut herşey güzel olacak sıra sende dualarım senınlee

canım yazarım tabi hatta şimdiden düzeltirim bu arada kiminin öle oluyo bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyo ama senin gibi olanlar genelde 9 ayı tamamlayana kadar çekiyo o kötü oluyo

amin gülüm inşallah herşey iyi oacak bugünde arkadaşlarımız var kalp atışı dinlicek Allahım hepimizin hakkında iyi şeyler yazsın :))))))))

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 20. Hafta KIZ
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 14.Hafta
3-) nazim83 Özel Selçuklu 35.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 24.Hafta KIZ NEVRA:89:
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 10.Hafta
7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 31.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
9-) gelincik238 Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
10-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 13.Hafta
11-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 12.Hafta
12-) gozdemmmmmm doğal gebelik 9.hafta
13-) neyzen_x ANTOLİA 8.Hafta yasmin_07 :
14-) pares83 Çamlıca Medıcana 8.Hafta
15-) prizeprize Ankara Genart 7.Hafta
16-) minikmucizem 9.Hafta
17-) hilye35 13. Hafta
1 xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) Ah_kalBiM 31.Hafta KIZ
20-) fatmanur 7.Hafta
21-) emir_bebek: 7.Hafta
22-) ela2008 13. Hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) nevaa 10.Hafta
25-) leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) schatze_32
30-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
31-) nilu
31-) şirinetuğba Ankara Güven Hastanesi 8.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

canım aynı işte bendeki sonuç benimde hafif ağrım oluyodu ama bende idrar yapıldı dün fenalaştım hastanede bendede bakteri var benim geçen bebektede oldu bence bi doktora gitbekleme hemen kullan ilaç vericek antibiotik

gecmıs olsun canım...kotu dusunme hersey erkenden takıbe alınıyor...önune gecıyorlar...yüce rabbim bize layık gormusse ne olursa olsun bızımdır...

canım şuan gaziosman paşada oturuyorum ama evlenmeden önce ümraniyede oturuyodumben istanbulluyum heryerini bilirim sen nerdeydin
canım yenı cok gecmıs olsun ınsallh ılaclar ıse yarar bı sorunla karsılasmazsın..umıtsız olma Allah yardımcın olsun evledını sana bagıslasın

canlarım sağolu ya inşallah geçer ama benim diğer bebeğğimdede oldu bu sorunum bu yüzden zaten öldü erken doğması gerekti iltahaptan dolayı soğum tetikleniyo ama doğurmam gerektiğini doktor anlamamıştı ozaman bebeğimde 9 aylıktı ondan biraz rahatsız oldum bu konuda ama rabbim ne derse o olur hayırlı yazılar yazsın

hayırlı olsun canım eklerim hemen

kızlar bıse sorcam sızler cınsıyetı nezaman ogrendınız bızım daha erken ama cok merak edıyoruz 13.haftadayız
canım daha erken 16-17 gibi net belli olur
Rabbim korusun meleklerimizi...Allahın izniyle bişey olmaz..İç bakalım ilaçlarını...Hani olumsuz düşünmek yoktu??
sağol canım içiyorum bakalım
canim geçmis olsun insallah en kisa zamanda geçer.
Benim bugün yine az kanamam oldu hemen sonra kahverengi lekeye dönüstü.
Doktor 6ci aya kadar devam eder dedi.
Yeter ki bebeklerimiz iyi olsun. Basa gelen çekiliyor.
ah canım normalde 3. ayda geçer ama senin 2 taneya ondan aman sağ sağlim doğsunlarda

canım benim ağrılarım vardı zaten dünde hastaneden muayene oldum çok fena sancılandım doğum sancısı gibi ölelikle idrara baktılar hastanede bende ilk bebeğimdede oldu senin doktorun dediğide doğru akıntında renk değişimi yeşile donuk veya kokulu olursa iltahap olur korkma sen canım normal akıntı herkezde oluyo

sağol canım inşallah bukez sağ sağlim alıım ne güzel yiğenlerin sağ sağlim olmuş dediğin gibi biz bıradaha pimpirikliyiz :)))))))

evet canım bukez birazdaha bilgiliyim ben şimdide 15 de bir gidiyorum bide şuan 2 hastaneye gidiyorum :))))

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 20. Hafta KIZ
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 14.Hafta
3-) nazim83 Özel Selçuklu 35.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 24.Hafta KIZ NEVRA:89:
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 10.Hafta
7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 31.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
9-) gelincik238 Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
10-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 13.Hafta
11-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 12.Hafta
12-) gozdemmmmmm doğal gebelik 9.hafta
13-) neyzen_x ANTOLİA 8.Hafta yasmin_07 :
14-) pares83 Çamlıca Medıcana 8.Hafta
15-) prizeprize Ankara Genart 7.Hafta
16-) minikmucizem 9.Hafta
17-) hilye35 13. Hafta
1 xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) Ah_kalBiM 31.Hafta KIZ
20-) fatmanur 7.Hafta
21-) emir_bebek: 7.Hafta
22-) ela2008 13. Hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) nevaa 10.Hafta
25-) leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) schatze_32
30-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
31-) nilu
31-) şirinetuğba Ankara Güven Hastanesi 8.Hafta
32-) gulumgulum Anatolia Tüp Bebek Merkezinde 7.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

Son düzenleme:
canım idrar yoluna en iyi gelen şey kızılcık suyu mevsimi değil ama pekmezi marmelatı bulunabilir çok iyi geliyor diye biliyorum. bol su iç ve bunu dene bence

aaaaaaa canımcım benimde çok akıntım vardı ama kokusuz
dr. idrar tahlili istedi çok yüksek çıkmıştı akıntın çoksa mutlaka bir tahlil yaptır
hem idrar yolu enfeksiyonum varmış hem de vajinal fitil kullanmıştım sonra kesildi akıntı

tünaydın kızlarrrr valla bugün öğleye yakın uyandım sabah 6 gibi kalktım 9 a kadar uyanıktım sonra dalmışım işte 11.30 da ancak ayılabildim sersem gibiyim ama
evde bir sürü iş var bugün yavaş yavaş akşama kadar halletmem lazım en önemlisi de ütü eşim şehir dışına çıkacak ona çanta hazırlıycam bende annemlere 3-4 gün orda olurum artık
sizde ne var ne yok nasılsınız

canım şuan gaziosman paşada oturuyorum ama evlenmeden önce ümraniyede oturuyodumben istanbulluyum heryerini bilirim sen nerdeydin

güngörendeydim canım bende eşim gaziosmanpaşada çalıştı dersande çok gelirdidm oraya aahhh istanbul çok özledim valla orayı gezmeye geliyorduk her sene ama bu sene gelemeyiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…