maaşallah canım valla allah hepsinin tadını çıkarmayı nasip etsin sen yine arkadaşınınki gelince haber ver bize gerçi ben istanbuldayım ama doktorum bugün pek hoş şeler demedi vücudum iltehap ürreetiyo düşük veyea eren doğuma sebepolabilir dedi antibiotik verdi kullan bi bakalım dedi
maaşallah canım valla allah hepsinin tadını çıkarmayı nasip etsin sen yine arkadaşınınki gelince haber ver bize gerçi ben istanbuldayım ama doktorum bugün pek hoş şeler demedi vücudum iltehap ürreetiyo düşük veyea eren doğuma sebepolabilir dedi antibiotik verdi kullan bi bakalım dedi
Bizde doğum fiyatlarının hastanede çok yüksek olması nedeniyle başka yere başladık canım yoksa şahin beyle iligili bir sorunumuz olmadı aslında üzüldükte bir yere kadar göze almıştık orda doğumuda ama normal doğuma 7000TL sezeryana 9000TL dediler bizi aştı. Ben özel doruk hastanesinde melike yıldırıma gittim akşam aslında şahinbey başka bir doktoru taysiye etmişti bize ama sizin istediğinizde bir doktor arkadaş olur ben hep bağlantıda kalıcam sizle zaten dedi sağolsun bizde melike hanımı tercih ettik güzel geçti randavumuz doktor hanımında yanından mutlu ayrıldık.Sen başka hangi doktora gidiyorsun canım.
canım ben bursada değilim il dışında olduğumdan bi de gelip gidiyorum şahin beye bir de fazla olunca fiyatlar. bakalım ben de 4. aya kadar rabbim nasip ederse devam edeceğim çünkü diğer bebeği 4 aylıkken kaybetkaybın
kaybın için üzüldüm canım bizde bir süre hem şahin beye hemde yeni başladığımız doktora gitmeyi düşünüyoruz mutlaka değiştirmek zorundayız ne kadar erken başlanırsa tabikibe o kadar iyi olur diye düşündük ilk perşembe günü gittik şahin bey ilk 3 ay bitmeden hastalarını pek bırakmak istemiyor.
Allah hepimize bu dokuz ay ongünü sağlıkla bitirip bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Merhaba arkadaşlar. Aralık ayında Anatolia Tüp Bebek Merkezinde tedavi gördüm ve 7+3 günlük hamileyim.Allahıma şükürler olsun.. Listeye benide eklerseniz sevinirim.
Allahım herkesin yavrusunu sağlıklı sıhhatli kucagına almak nasip etsin inşallah..
slm nurcan cım ben bu hafta gıremıcem ınternete 13 hafta olarak yzarsın ıns kızlar keyfınız yerındedır hep yerınde olsun buarada mıllet ılk 3 AY ceker miğde bulantısı ben 3 ay dan sonra başladım anlamadım
canım yazını yenı okudum moralını bozma allah tez zamanda şifanı versin... sen hep nedersin bizlere içini rahat tut herşey güzel olacak sıra sende dualarım senınlee
bugün doktora gittim
idrar tahlili yapıldı böbreklerimde arada ağrı oluyor diye
Eritrosit .
Lökosit 1-2
Epitel bol
Bakteri az
Kalsiyum Oksalat
. bu ne anlamadım ... lokösitim düşmüş diye tam sevinirken ...orda baktım
bakteri az yazıyor enfeksiyonmu bu anlamadımmm/((((tahlili böyle çıkan varmı ... daha haftaya anca doktora gidip gösterebilicem ..
birde idrar kültürü yapıldı .. o daha çıkmadı ptesi salı çıkacakmış ..
gecmıs olsun canım...kotu dusunme hersey erkenden takıbe alınıyor...önune gecıyorlar...yüce rabbim bize layık gormusse ne olursa olsun bızımdır...
canım şuan gaziosman paşada oturuyorum ama evlenmeden önce ümraniyede oturuyodumben istanbulluyum heryerini bilirim sen nerdeydingeçmiş olsun herkeste çıkıyor iltihap canım benim 3pozitifti baya yüksekti yani antibiyotikle halloldu
seninde geçer merak etme
ist. daha iyi kendin gider alırsın minönünde zaten yerleri
ist. nerde oturuyorsun bende ist. gelin gelmiştim 3 sene kaldık sonra tayinimiz çıktı burdayız şimdi
canım yenı cok gecmıs olsun ınsallh ılaclar ıse yarar bı sorunla karsılasmazsın..umıtsız olma Allah yardımcın olsun evledını sana bagıslasın
Merhaba arkadaşlar. Aralık ayında Anatolia Tüp Bebek Merkezinde tedavi gördüm ve 7+3 günlük hamileyim.Allahıma şükürler olsun.. Listeye benide eklerseniz sevinirim.
Allahım herkesin yavrusunu sağlıklı sıhhatli kucagına almak nasip etsin inşallah..
canım daha erken 16-17 gibi net belli olurkızlar bıse sorcam sızler cınsıyetı nezaman ogrendınız bızım daha erken ama cok merak edıyoruz 13.haftadayız
sağol canım içiyorum bakalımRabbim korusun meleklerimizi...Allahın izniyle bişey olmaz..İç bakalım ilaçlarını...Hani olumsuz düşünmek yoktu??
ah canım normalde 3. ayda geçer ama senin 2 taneya ondan aman sağ sağlim doğsunlardacanim geçmis olsun insallah en kisa zamanda geçer.
Benim bugün yine az kanamam oldu hemen sonra kahverengi lekeye dönüstü.
Doktor 6ci aya kadar devam eder dedi.
Yeter ki bebeklerimiz iyi olsun. Basa gelen çekiliyor.
canım ben bursada değilim il dışında olduğumdan bi de gelip gidiyorum şahin beye bir de fazla olunca fiyatlar. bakalım ben de 4. aya kadar rabbim nasip ederse devam edeceğim çünkü diğer bebeği 4 aylıkken kaybettim
nurcan canım iltihap dediğin vajinada mı akıntından mı anladılar yoksa idrarda mı var. benim de hep akıntım var doktorum koku olmadığı sürece önemli değil dedi. idrarım temiz ama. sen endişelnme canım
sağol canım inşallah bukez sağ sağlim alıım ne güzel yiğenlerin sağ sağlim olmuş dediğin gibi biz bıradaha pimpirikliyiz :)))))))nurcancım üzülme canım tedavin başlamış inşallah şifasını bulursun benimde kardeşimin eşinde hemileliği süresince iltahap yüzünden tedavi gördü hemde ikizdi bebekleri maşallah bir sorun çıkmadı canım sende çok üzme kendini biliyorumki en ufak bir sorunda yüreğimiz kalkıyor çok korkuyoruz ama bebeklerimizi ararkenki sabrımızın bir o kadarını sağlıkla kucağımıza alma umuduyla beklerken daha fazlasına ihtiyacımız varmış bunada ben yeni öğrendim.
hayırlı olsun .. hoşgeldin ...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...
nurcan arkadaşımız girince listeye ekler seni de...
nurcan geçmiş olsun .. antibyotik inşallah çoook iyi gelir canım ... sen tecrübelisin hiçbirşeyi şansa bırakma ... busefer tedbiri elden bırakma ... 7. aydan sonra kontrollerini arttır .. herkes 21 günde bir gidiyorsa sen 15 günde bir git doktora ...
canım idrar yoluna en iyi gelen şey kızılcık suyu mevsimi değil ama pekmezi marmelatı bulunabilir çok iyi geliyor diye biliyorum. bol su iç ve bunu dene bence
canım ben bursada değilim il dışında olduğumdan bi de gelip gidiyorum şahin beye bir de fazla olunca fiyatlar. bakalım ben de 4. aya kadar rabbim nasip ederse devam edeceğim çünkü diğer bebeği 4 aylıkken kaybettim
nurcan canım iltihap dediğin vajinada mı akıntından mı anladılar yoksa idrarda mı var. benim de hep akıntım var doktorum koku olmadığı sürece önemli değil dedi. idrarım temiz ama. sen endişelnme canım
canım şuan gaziosman paşada oturuyorum ama evlenmeden önce ümraniyede oturuyodumben istanbulluyum heryerini bilirim sen nerdeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?