güngörendeydim canım bende eşim gaziosmanpaşada çalıştı dersande çok gelirdidm oraya aahhh istanbul çok özledim valla orayı gezmeye geliyorduk her sene ama bu sene gelemeyiz artık
sağol canım benim sanada çok geçmiş olsun kullanıyorum ilaçlarıGünaydin arkadaslar.
Benim akintim azaldi koyu kahverengi.
Doktor 6ci aya kadar çekirim diyor.
Küçük kan damarlari çatliyormus plasenta deydikçe.
bebeklerimin iyi olduguna sevindim.
Allah hepimizin bebeklerini korusun doguma kadar sag salim saglikli kucagimiza almayin nasip etsin.
Nurcan sanada geçmis olsun. Hamilelikte olabilecek seyler. Antibiotikle geçer insallah.
Hepimizin sikintisi farkli.
arkadaşlar mrb, uzun zamandır nete giremiyordum, nasılsınız?,
nurcan canım geçmiş olsun inş bir sorun olmaz ve tedaviyle düzeltilir. doktorunun dikkatli davranacağına eminim gönlünü ferah tut canım.
espoir_fr geçmiş olsun kanamam oluyor demişsin ama doktorun sorun olmadığını söylemiş, inş hayırlısıyla ve sağlıkla bebişlerini kucağını alırsın canım, sorun olmadığı için sevindim.
benimde bebiş bayağı büyüydü teyzeleri, 17 haftalık oldu, ve cinsiyetini hala öğrenemedik, arkasını dönüyor,terbiyeli olacak anlaşılan
bu arada bilgileri güncellemişsiniz bende ege üniv. de tüp bebek yaptırdım.
arkadaşlar mrb, uzun zamandır nete giremiyordum, nasılsınız?,
nurcan canım geçmiş olsun inş bir sorun olmaz ve tedaviyle düzeltilir. doktorunun dikkatli davranacağına eminim gönlünü ferah tut canım.
espoir_fr geçmiş olsun kanamam oluyor demişsin ama doktorun sorun olmadığını söylemiş, inş hayırlısıyla ve sağlıkla bebişlerini kucağını alırsın canım, sorun olmadığı için sevindim.
benimde bebiş bayağı büyüydü teyzeleri, 17 haftalık oldu, ve cinsiyetini hala öğrenemedik, arkasını dönüyor,terbiyeli olacak anlaşılan
bu arada bilgileri güncellemişsiniz bende ege üniv. de tüp bebek yaptırdım.
gelincik ve bilgemden haber gelmedimi ya daha
Evet halen gelmediler insallah kalp atislarini duymuslardir.
canım aynı işte bendeki sonuç benimde hafif ağrım oluyodu ama bende idrar yapıldı dün fenalaştım hastanede bendede bakteri var benim geçen bebektede oldu bence bi doktora gitbekleme hemen kullan ilaç vericek antibiotik
Korktum şimdi(( zaten idrar kültürümde çıksın sonuçlar için gidicem doktora
canım kısa zamanlı bişi olmuyo ama takip edilmezse sakıncalı benim diğerinde takip ediliyodu ama geçmiyodu iltehabım bi türlü erken doğum geldi onufda doktor anlamadı bebeğimi kaybettim 3 sene olcak o yüzden dikkate almak lazım
saol cnm uyardığın için ... salı kültür sonucu çıkar .. hafta içi giderim ...
haberdar ederim seni de
tamam gülüm bekliyorum sonucunu ,nşallah önemli değildir seninkide geçer benimki genetik bişi geçmedi diğerinde yani ebek sürekli üretiyo ama çoğu gebelerde ilaöla geçiyo gerçi benimkide geçen gebeliğime nazaran daha az diğerinde akıntımda asit gibiydi giysi bile giyemiyodum heryerim yaraydı bu birazdaha iyi inşallah antibiotile geçer haber ver doktoruna gidince
Kızlar bugün kürtaj oldum..
Bebeğimi kaybettim ..
Sizlerle az çok bişeyler payşatık haber vermek istedim..
Herşey için teşekkür ederim, destekleriniz için ..
Ne yapalım kısmet buymuş..
Umarım Rabbimin izni ile sizler sağlıcakla dünyaya getirirsiniz bebeklerinizi..
Bize en büyük teselli bu ..
Bebeğimi kaybettim ..
benimde beyaz akıntım oluyor zaten ..........
tamam canım .. haber vericem .... bana da büyük ihtimal antibyotik verecek diye tahmin ediyorum zaten ...
inşalllah hayırlı sonuçlar alırız
Bebeğimi kaybettim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?