Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Geçmis olsun canim. Hayirlisi buymus.

kızlar transferim oldu ve ben grip oldum hapşurup öksüyorum...napmam lazım

Bende transferden iki sonra hasta olmustum hamile ögrendigim gün.
2 hafta sürdû. Ilk iki hafta kendimce balli süt içtim, limonlu sicak su, pekmez,... Bir türlÜ geçmedi ve ben doktora gittim ve bebeklerime zarar vermememek için ilaçlarla geçti.
Sende doktora git geçmezse.

canım bende grip olmuştum transfer sonrası doktorum bünyemizin bu süreçte zayıf düştüğünü bişi olmıcağını söledi mimkün olduğunca ilk 3 gün öksüreceğin zaman şiddetli öksürmemeeye çalış bişi olcağını sanmıyorum
ama gerekirse bi doktorunu ara bitkisel çaylrr içme

Son düzenleme:

ben de tam öğrendiğimde ağır grip oldum ve salep ıhlamur ve bitki karışımları ile atlattım bolca poretakal suyu içtim çok fenaydım öksürüyordum burnum için de okyanus suyu mu ne öyle bir sprey vermişti doktor hiö zararı yok diye şükür ilaçsız atlatmıştım ben

malesef mucizemi kaybettim kızlar.. yarın kürtaj olacam... dünden yazamadım kendimi toparlamakta zorlandım..takdiri ilahı elden bişey gelmiyor.. Rabbim sizlerin bebeğini bağışlasın sağlıcakla kucağınıza alın inşallah..herşey için çok sağolun Allah hepinizden razı olsun...

canım rabbim hakkında sayırlısını versin nedesem boş inşallah birdahaki denemende bebeğin seninle olacak

gelincik canım çok üzüldüm rabbim sabır ve tez zamanda evlat versin inşallah... ne denilir bilemiyorum ama acını paylaşıyorum canım ben de yaşadım biliyorsun. rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin sağlıkla inşallah

canım rabbim hakkında sayırlısını versin nedesem boş inşallah birdahaki denemende bebeğin seninle olacak

sağolun kızlar zaman herşeyin ilacı bunuda göreceğimiz varmış demekki... sizlerde yaşamışınız bu acıyı ama vazgeçmemişiniz inşallah bende toparlanınca biraz zaman geçince tekrar başlayacam tedaviye Rabbim inşallah bu sefer kucağıma almayı nasip eder...

Gelincik ne desem bilemiyorum. Allah sabir versin hayirlisi buymus.
Umudunu yitirme hamile olabiliyorsun buda bir sans insallah birdahaki seferde bebegin sana tutunur.
Kendine iyi bak.

arkadaşlar kafam allak bullak oldu dondurulmuş embriyo transferim oldu 12. gün değerim 740 bugün sabah kanamam oldu 4-5 damla şeklinde sonrada kahverengiye çevirdi bugün 16. günüm bugünkü beta hcg 5600 doktorum yat dinlen dedi 4-5 gün sonra keseyi görmeye git dedi az öncede kan pıhtısı düştü benden çok korkuyorum degerim yükselmiş ama pıhtı neden oldu aranızda bu durumu yaşayan oldu mu

Kurtaj olan arkadaslarima sabir diliyorum allahtan umit kesilmez ins mucizenize tez zamanda kavusursunuz. Kizlar sizlere sorum var. Pismis yemekte olan maydonoz ve nane bebegime zarar verirmi. Misafirlikte yemekte vardi yedim cok pisman oldum

Kurtaj olan arkadaslarima sabir diliyorum allahtan umit kesilmez ins mucizenize tez zamanda kavusursunuz. Kizlar sizlere sorum var. Pismis yemekte olan maydonoz ve nane bebegime zarar verirmi. Misafirlikte yemekte vardi yedim cok pisman oldum

bende yedim ve allaha sükür su an hiç birsey olmadi.
Bence birsey olmaz pismis ise olmaz.
Ben yedim ve yiyorum.

Bendede oluyor her iki haftada bir mesela su an halen sürüyor.
Kahverengiye dönüstükten sonra doktorum korkma dedi.
Kanamam kirmizi olupta devam ederse o zaman korkulur. Içini rahat tutmak istersen doktora git.

canım hemen doktora git eğer devam ederse düşük yaparsın sakın tuvalet dışında hiç bişi için kalkma yemeğini bile yatakta ye ayaklarınıda yukarı dik

amiiiiiiin canim Allahım inşallah en kısa zamanda nasip eder

canım kırk yılda bi bişi olmaz bende misafirlikte yedim hemde çiğ salatada felan

Meleğini bekleyenler
isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 20. Hafta KIZ
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 14.Hafta
3-) nazim83 Özel Selçuklu 35.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 24.Hafta KIZ NEVRA
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 10.Hafta
7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 31.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
9-) gulumgulum Anatolia Tüp Bebek Merkezinde 7.Hafta
10-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 13.Hafta
11-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 12.Hafta
12-) gozdemmmmmm doğal gebelik 9.hafta
13-) neyzen_x ANTOLİA 8.Hafta
14-) pares83 Çamlıca Medıcana 8.Hafta
15-) prizeprize Ankara Genart 7.Hafta
16-) minikmucizem 9.Hafta
17-) hilye35 Ege Üniversitesi 17. Hafta
1 xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) Ah_kalBiM 31.Hafta KIZ
20-) fatmanur 7.Hafta
21-) yasmin07 7.Hafta
22-) ela2008 13. Hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ
24-) nevaa 10.Hafta
25-) leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) schatze_32
30-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
31-) nilu
31-) şirinetuğba Ankara Güven Hastanesi 8.Hafta
32-)

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…