Kızlar bugün kürtaj oldum..
Bebeğimi kaybettim ..
Sizlerle az çok bişeyler payşatık haber vermek istedim..
Herşey için teşekkür ederim, destekleriniz için ..
Ne yapalım kısmet buymuş..
Umarım Rabbimin izni ile sizler sağlıcakla dünyaya getirirsiniz bebeklerinizi..
Bize en büyük teselli bu ..
kızlar transferim oldu ve ben grip oldum hapşurup öksüyorum...napmam lazım
kızlar transferim oldu ve ben grip oldum hapşurup öksüyorum...napmam lazım
Bende transferden iki sonra hasta olmustum hamile ögrendigim gün.
2 hafta sürdû. Ilk iki hafta kendimce balli süt içtim, limonlu sicak su, pekmez,... Bir türlÜ geçmedi ve ben doktora gittim ve bebeklerime zarar vermememek için ilaçlarla geçti.
Sende doktora git geçmezse.
malesef mucizemi kaybettim kızlar.. yarın kürtaj olacam... dünden yazamadım kendimi toparlamakta zorlandım..takdiri ilahı elden bişey gelmiyor.. Rabbim sizlerin bebeğini bağışlasın sağlıcakla kucağınıza alın inşallah..herşey için çok sağolun Allah hepinizden razı olsun...
canım rabbim hakkında sayırlısını versin nedesem boş inşallah birdahaki denemende bebeğin seninle olacak
gelincik canım çok üzüldüm rabbim sabır ve tez zamanda evlat versin inşallah... ne denilir bilemiyorum ama acını paylaşıyorum canım ben de yaşadım biliyorsun. rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin sağlıkla inşallah
malesef mucizemi kaybettim kızlar.. yarın kürtaj olacam... dünden yazamadım kendimi toparlamakta zorlandım..takdiri ilahı elden bişey gelmiyor.. Rabbim sizlerin bebeğini bağışlasın sağlıcakla kucağınıza alın inşallah..herşey için çok sağolun Allah hepinizden razı olsun...
Kurtaj olan arkadaslarima sabir diliyorum allahtan umit kesilmez ins mucizenize tez zamanda kavusursunuz. Kizlar sizlere sorum var. Pismis yemekte olan maydonoz ve nane bebegime zarar verirmi. Misafirlikte yemekte vardi yedim cok pisman oldum
arkadaşlar kafam allak bullak oldu dondurulmuş embriyo transferim oldu 12. gün değerim 740 bugün sabah kanamam oldu 4-5 damla şeklinde sonrada kahverengiye çevirdi bugün 16. günüm bugünkü beta hcg 5600 doktorum yat dinlen dedi 4-5 gün sonra keseyi görmeye git dedi az öncede kan pıhtısı düştü benden çok korkuyorum degerim yükselmiş ama pıhtı neden oldu aranızda bu durumu yaşayan oldu mu
arkadaşlar kafam allak bullak oldu dondurulmuş embriyo transferim oldu 12. gün değerim 740 bugün sabah kanamam oldu 4-5 damla şeklinde sonrada kahverengiye çevirdi bugün 16. günüm bugünkü beta hcg 5600 doktorum yat dinlen dedi 4-5 gün sonra keseyi görmeye git dedi az öncede kan pıhtısı düştü benden çok korkuyorum degerim yükselmiş ama pıhtı neden oldu aranızda bu durumu yaşayan oldu mu
sağolun kızlar zaman herşeyin ilacı bunuda göreceğimiz varmış demekki... sizlerde yaşamışınız bu acıyı ama vazgeçmemişiniz inşallah bende toparlanınca biraz zaman geçince tekrar başlayacam tedaviye Rabbim inşallah bu sefer kucağıma almayı nasip eder...
Kurtaj olan arkadaslarima sabir diliyorum allahtan umit kesilmez ins mucizenize tez zamanda kavusursunuz. Kizlar sizlere sorum var. Pismis yemekte olan maydonoz ve nane bebegime zarar verirmi. Misafirlikte yemekte vardi yedim cok pisman oldum
Gelincik ,kötü bi sonuç mu aldı?? Allah yardımcın olsun..Haber bekliyoduk senden..Göremedim heralde yazılanı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?