Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

slm kızlarr nasılsınızzz.
ben malum gribimden dolayı 2 3 gündür pek kötüydüm girdim siteye ama okuyup çıktım hep yazacak halim bile yoktu...
bugün daha iyiyim ve evde kalmanın acısınıda çıkardım eşimle güzel gezdik sinema falan..
bu arada cuma günü bebeğimi görmeye gittim gayet güzel dedi dr um ayaklarını kıpırdatıyodu maşallah yavruma benim...
bu arada
bilgemmm
gelincikkk
canların çok geçmiş olsun....Allahım en kısa zamanda versin kucağınıza yavrularınızı....
nurcancım sanada geçmiş olsun cnm inş geçer

espoir hatırladın mı beni azosperm sayfasından benim eşimde azospermdi sen kaç aylık oldun ikiz mi yoksa spermleri bulmakla iş bitmiyormuş demi allah sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin

sağol tatlım inşallah atlatıcam sanada tekrarda çooooooooooook geçmiş olsun

espoir hatırladın mı beni azosperm sayfasından benim eşimde azospermdi sen kaç aylık oldun ikiz mi yoksa spermleri bulmakla iş bitmiyormuş demi allah sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin

yabanci gelmedin simdi yazdinda hatirladim.
Evet esim azospermdi sperm bulundu donduruldu. Ekim'de 2 embriyo transfer edildi allaha sükurler olsun ikisi tuttu.
Seninde gözün aydin allah tamamini erdirsin.

sağol canım valla baya baya canımı sıkmıştım...birde transefre öncesi şuna dikkat etmeliyim dediğim herşeyi unutup yapıyorum, eğiliorum kaldırıyorum....hasta değiliz ya sonuçta...şimdide kasıklarım ağrıyor...allahım kısmet edecekse olacak ama korkuyor insan

canım normal hayatına dön yavaş hareketlerle ama fazla eğilip uzanma yürü evde otur kısa zamanlı yemek yap ama hepsi yavaş yavaş 10 dakkada yaptığın şeyi 45 dakkaada yap sonundada dediğin gibi Allah verecekse veriyo gülüm kısmet inşallah sonucu nezaman alıcaksın bizede bildir

allah kısmet ederse 2-3 şubat

arkadaşlar merhaba iyi ve hayırlı haberlerle dolu bir hafta diliyorum.
13.01'de transferim yapılmıştı. 11.gün beta hcg değerim 514. sizce nasıl :) Rabbim sonuna kadar hayırlısını versin inşallah.

Canım geçmiş olsun kaç gündür internet girememiştim.İnşallah kullandığın antibiyotikler işe yarar.Hemen kötü şeyler düşünme sen bize diyodun şimdi kendine bak.Allahın izniyle her şey yoluna girer sen merak etme.
konyada farabi hastanesi var özel valla çok da güzel bir hastane googleden bakın bir
doğuma konyaya gelin olmazsa :)))))
Canım gerçekten güzelmiş fiyatıda uygunmuş.Ankaradan yakın ben gelirim oraya:)))) Güzel duaların için teşekkürler.AMİN.Sende aramıza hoşgeldin.

BİLGEMMM ve GELİNCİK Sizin adınıza çok üzüldüm kızlar RABBİM sabır versin geçmiş olsun.Bundan sonaraki denemenizde inşallah burdan güzel haberlerini alırız.Kendinize iyi bakın.

bilgemmm ve gelincik cok gecmıs canım....ınsaallah bıdaha yasatmaz rabbim.... benim de bugun kontrolum var... bi tarafım cok heyacanlı bı tarafım cok korkuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…