slm kızlarr nasılsınızzz.
ben malum gribimden dolayı 2 3 gündür pek kötüydüm girdim siteye ama okuyup çıktım hep yazacak halim bile yoktu...
bugün daha iyiyim ve evde kalmanın acısınıda çıkardım eşimle güzel gezdik sinema falan..
bu arada cuma günü bebeğimi görmeye gittim gayet güzel dedi dr um ayaklarını kıpırdatıyodu maşallah yavruma benim...
bu arada
bilgemmm
gelincikkk
canların çok geçmiş olsun....Allahım en kısa zamanda versin kucağınıza yavrularınızı....
nurcancım sanada geçmiş olsun cnm inş geçer
espoir hatırladın mı beni azosperm sayfasından benim eşimde azospermdi sen kaç aylık oldun ikiz mi yoksa spermleri bulmakla iş bitmiyormuş demi allah sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin
canım bende grip olmuştum transfer sonrası doktorum bünyemizin bu süreçte zayıf düştüğünü bişi olmıcağını söledi mimkün olduğunca ilk 3 gün öksüreceğin zaman şiddetli öksürmemeeye çalış bişi olcağını sanmıyorum
ama gerekirse bi doktorunu ara bitkisel çaylrr içme
sağol canım valla baya baya canımı sıkmıştım...birde transefre öncesi şuna dikkat etmeliyim dediğim herşeyi unutup yapıyorum, eğiliorum kaldırıyorum....hasta değiliz ya sonuçta...şimdide kasıklarım ağrıyor...allahım kısmet edecekse olacak ama korkuyor insan
canım normal hayatına dön yavaş hareketlerle ama fazla eğilip uzanma yürü evde otur kısa zamanlı yemek yap ama hepsi yavaş yavaş 10 dakkada yaptığın şeyi 45 dakkaada yap sonundada dediğin gibi Allah verecekse veriyo gülüm kısmet inşallah sonucu nezaman alıcaksın bizede bildir
Canım geçmiş olsun kaç gündür internet girememiştim.İnşallah kullandığın antibiyotikler işe yarar.Hemen kötü şeyler düşünme sen bize diyodun şimdi kendine bak.Allahın izniyle her şey yoluna girer sen merak etme.maaşallah canım valla allah hepsinin tadını çıkarmayı nasip etsin sen yine arkadaşınınki gelince haber ver bize gerçi ben istanbuldayım ama doktorum bugün pek hoş şeler demedi vücudum iltehap ürreetiyo düşük veyea eren doğuma sebepolabilir dedi antibiotik verdi kullan bi bakalım dedi
Canım gerçekten güzelmiş fiyatıda uygunmuş.Ankaradan yakın ben gelirim oraya:))))konyada farabi hastanesi var özel valla çok da güzel bir hastane googleden bakın bir
doğuma konyaya gelin olmazsa :)))))
Güzel duaların için teşekkürler.AMİN.Sende aramıza hoşgeldin.Merhaba arkadaşlar. Aralık ayında Anatolia Tüp Bebek Merkezinde tedavi gördüm ve 7+3 günlük hamileyim.Allahıma şükürler olsun.. Listeye benide eklerseniz sevinirim.
Allahım herkesin yavrusunu sağlıklı sıhhatli kucagına almak nasip etsin inşallah..
arkadaşlar merhaba iyi ve hayırlı haberlerle dolu bir hafta diliyorum.
13.01'de transferim yapılmıştı. 11.gün beta hcg değerim 514. sizce nasıl :) Rabbim sonuna kadar hayırlısını versin inşallah.
arkadaşlar merhaba iyi ve hayırlı haberlerle dolu bir hafta diliyorum.
13.01'de transferim yapılmıştı. 11.gün beta hcg değerim 514. sizce nasıl :) Rabbim sonuna kadar hayırlısını versin inşallah.
cnm hayırlısı olsun değerin maşallah çok güzel....
degerın cok guzel...insaallah hep boyle devam eder....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?