Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

gözdem

canım şifa dualarını yazıyorum ,,

HASTALAR İÇİN ŞİFA DUÂLARI
(Üçer defa okumalı)

1-(Bismillâhi erkîke min külli şey'in yü'zîke ve min şerri külli nefsin ev aynin hâsidin Allâhü yeşfike).

Manası: "Seni rahatsız eden herşeyin şerrinden Allah adıyla sığınırım. Her nefsin kötülüğünden her hasetçi gözün şerrinden sana ancak Allah şifa verir (veya versin)." demekdir.

2-(Bismillâhi erkîke min külli şey'in v-Allâhü yeşfîke min dâin fike min şerr'in-neffasâti fi-l-ukadi ve min şerri hâsidin izâ hased).

Manası: "Allah adıyla her şeyin şerrinden senin namına sığınırım. Allah sende olan her hastalığa şifa versin. Düğümlere üfleyen sihirbazların haset ettiği vakit hasetçinin şerrinden de Allah seni korusun." demekdir.

3-(Bismillâhi eûzü bi ızzetillâhi ve kudretihî min şerri mâ ecidü ve ühâzirü).

Manası: "Allah adıyla... hissettiğim ve çekindiğim şeylerin şerrinden Allanın izzet ve kudretine sığınırım." demekdir.

Canım çok sağ..Allah razı olsun...Rabbim dualarımızı kabul etsin..Pazartesi saat 3.30 randavum...Bakalım ne olacak..Umarım başka bişeyle karıştırıyorlardır...Rabbime sığındım..

slm kıızlar dr dan geldim şimdi sezeryan tarihimiz
belli oldu 11 şubatta alacaklar inşlhhhh son 9 günümüz kaldı
yaniii

slm kıızlar dr dan geldim şimdi sezeryan tarihimiz
belli oldu 11 şubatta alacaklar inşlhhhh son 9 günümüz kaldı
yaniii

Ay canim az kalmis darisi bize.
Allah kurtarsin ikinizide.
Heyecan baslamistir az kalmis bebegine kavusmak için insallah saglikli kucagina alirsin.

Ay canim az kalmis darisi bize.
Allah kurtarsin ikinizide.
Heyecan baslamistir az kalmis bebegine kavusmak için insallah saglikli kucagina alirsin.

aminnnnnnnnn canım inşlh hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
heycan da lafmı dr. gününü söyleyinnce ağlamaya başladım halbuki tahömn ediyorduk ama
yinede dr dan duyunca tuhaf oluyoo insan

dişimin dolgusu düştü ... 10 haftalıkken çürümüştü kanal tedavi oldum iğnesiz... tam bitti kökü kırıldı ..
yarısı çekildi gene iğnesiz ... öldüm bittim çok zor.
yarısı duruyordu .. biraz önce dolgusu düştü (((... akşama gene dişçiye gidicem yaaa...

kızlar gebelik steckarı isteyen varsa sat tarihini yazsın yapayımm

ah canım geçmiş olsun Allahım şifa ersin diş normalde bile zor hamişlikte hiç düşünemiyom

yazmıştım ben sana canım 3 eylül

Son düzenleme:
ah canım geçmiş olsun Allahım şifa ersin diş normalde bile zor hamişlikte hiç düşünemiyom

yazmıştım ben sana canım 3 eylül

saolasın canım ..bakalım inşallah çekilmez .. eşim gelsin de bakıcaz ...

atlamışım ben görmedim ... ayarlıyorum .. sonrada özelden atıyorum html yi

selam arkadaşlar.ben tüp bebekle hamile kaldım..2.denemem.10.gün degerim 177...12.gün degerim 386...8 şubatı bekliyorum ilk randevuma gidicemm..bu arada evde dr.randevumu beklerken içimde neler oldugunu bilmedigimden midir nedir bilmiyorum.kafayı boş ve dış gebelige takdım..biliyorum siz dogum bölümüne geçmişsinizz..ama tecrübelerinize güveniyorum.içinizde hiçç geçiren oldumu.belirtileri nedirr..arada gaz sancısı gibi agrım oluyor ama daha 5 haftalıkda normaldir heralde..aman ne bileyim işte inşallah bende sizler gibi sadece bebegimi konuşurum ...herkese hayırlı dogumlar diliyrumm..

canım merhaba bende 3.denemede tuttu benimde 12.değerim 395 doktor gayet güzel dedi benim ilk randevum 7 şubat aynı sayılırız kötü şeyler düşünme rahatol inşallah herşey güzel olur bizim için

canım inelerden şişiyoruz tabiki o şişlik gaz zamanlada geçeçek kafanı öle kötü şelere yorma canım boşuna bebeğinide üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…