sagol canim daha çok öksürügüm yok. Bugün basladi rahatsizligim.
Insallah daha fazla yogunlasmaz. Bende nefes darligi var hamileligim ilk 2 haftasinda bronsite yakalanmistim korkuyorum bir daha olur diye.
Ben nasil önlem alabilrim su an ?
sabahları kalkınca ballı süt iç ilk .. boğazını yumuşatır ..
karabiberli limonlu ballı sıcak su da öksürük ve bronşlara faydalı (elma kabuğuda ilave edebilirsin )..
)tavuk suyu çorba bol limonlu ... ben hep bunları yaptım faydası da oldu
ay canım ben yatıyom valla ne yalan diyim daha şimdi kalktım bende ev hanımıyım bütüngün evde pinekliyom ama genede hasta oluyom doktırum bizim gibi tüp bebek annelerinin daha kolay hasta olduğunu bişi olmıcanı sölüyor bünyemiz zayıf düşüyormuş geçer canım dinlen sen sürekli
Canim ben hiç gûndüz uykusu bilmem gece uyumayim yinede gündÜz uyumam.
Bazen uzanip gündüz kestirmek istiyorum bir türlü uyuyamiyorum . Koltukta oturup ayaklarimi masanin üstüne uzatiyorum tüm gün oturuyorum yani.
hamile olmasam hasta olmam önemli degil giderim doktora verir antibiyotik geçer ama hamile olunca nasil geçicel ilaçsiz.
sabahları kalkınca ballı süt iç ilk .. boğazını yumuşatır ..
karabiberli limonlu ballı sıcak su da öksürük ve bronşlara faydalı (elma kabuğuda ilave edebilirsin )..
)tavuk suyu çorba bol limonlu ... ben hep bunları yaptım faydası da oldu
Sagol canim yapiyorum her sabah her aksam hasta olmadan önce balli süt içiyordum.
Dün aksamdan beride balli limonlu sicak su içmeye basladim kara biber midemi bulandiriyor.
Yinede uygulicam bu söylediklerini.
gözdem
canım şifa dualarını yazıyorum ,,
HASTALAR İÇİN ŞİFA DUÂLARI
(Üçer defa okumalı)
1-(Bismillâhi erkîke min külli şey'in yü'zîke ve min şerri külli nefsin ev aynin hâsidin Allâhü yeşfike).
Manası: "Seni rahatsız eden herşeyin şerrinden Allah adıyla sığınırım. Her nefsin kötülüğünden her hasetçi gözün şerrinden sana ancak Allah şifa verir (veya versin)." demekdir.
2-(Bismillâhi erkîke min külli şey'in v-Allâhü yeşfîke min dâin fike min şerr'in-neffasâti fi-l-ukadi ve min şerri hâsidin izâ hased).
Manası: "Allah adıyla her şeyin şerrinden senin namına sığınırım. Allah sende olan her hastalığa şifa versin. Düğümlere üfleyen sihirbazların haset ettiği vakit hasetçinin şerrinden de Allah seni korusun." demekdir.
3-(Bismillâhi eûzü bi ızzetillâhi ve kudretihî min şerri mâ ecidü ve ühâzirü).
Manası: "Allah adıyla... hissettiğim ve çekindiğim şeylerin şerrinden Allanın izzet ve kudretine sığınırım." demekdir.
slm kıızlar dr dan geldim şimdi sezeryan tarihimiz
belli oldu 11 şubatta alacaklar inşlhhhh son 9 günümüz kaldı
yaniii
yaniii
Gözün aydın az kaldı canım...
Ay canim az kalmis darisi bize.
Allah kurtarsin ikinizide.
Heyecan baslamistir az kalmis bebegine kavusmak için insallah saglikli kucagina alirsin.
yaniii
canım bana doktor ilaç yok dedi kendi kendine ister 3 haftada ister5 haftada geçsin dediCanim ben hiç gûndüz uykusu bilmem gece uyumayim yinede gündÜz uyumam.
Bazen uzanip gündüz kestirmek istiyorum bir türlü uyuyamiyorum . Koltukta oturup ayaklarimi masanin üstüne uzatiyorum tüm gün oturuyorum yani.
hamile olmasam hasta olmam önemli degil giderim doktora verir antibiyotik geçer ama hamile olunca nasil geçicel ilaçsiz.
hadi gözün aydın allahımın izni ile sağ sağlim doğur gel inşallah gönlündekide oldu :))))))slm kıızlar dr dan geldim şimdi sezeryan tarihimiz
yaniii
canım bana doktor ilaç yok dedi kendi kendine ister 3 haftada ister5 haftada geçsin dedi
çekicez desene :((((((((
bu arada nurcancim bugün biz 16 hafta olduk gücellersen sevinirim.
ah canım geçmiş olsun Allahım şifa ersin diş normalde bile zor hamişlikte hiç düşünemiyomdişimin dolgusu düştü ... 10 haftalıkken çürümüştü kanal tedavi oldum iğnesiz... tam bitti kökü kırıldı ..
yarısı çekildi gene iğnesiz ... öldüm bittim çok zor.
yarısı duruyordu .. biraz önce dolgusu düştü(((... akşama gene dişçiye gidicem yaaa...
kızlar gebelik steckarı isteyen varsa sat tarihini yazsın yapayımm
canım bana doktor ilaç yok dedi kendi kendine ister 3 haftada ister5 haftada geçsin dedi
çekicez desene :((((((((
bu arada nurcancim bugün biz 16 hafta olduk gücellersen sevinirim.
maaşallah güncellerim canım tabi
napıcan hayatım işte bu yavrulara sahip olmak için herşey çekiliyo:)
ah canım geçmiş olsun Allahım şifa ersin diş normalde bile zor hamişlikte hiç düşünemiyom
yazmıştım ben sana canım 3 eylül
selam arkadaşlar.ben tüp bebekle hamile kaldım..2.denemem.10.gün degerim 177...12.gün degerim 386...8 şubatı bekliyorum ilk randevuma gidicemm..bu arada evde dr.randevumu beklerken içimde neler oldugunu bilmedigimden midir nedir bilmiyorum.kafayı boş ve dış gebelige takdım..biliyorum siz dogum bölümüne geçmişsinizz..ama tecrübelerinize güveniyorum.içinizde hiçç geçiren oldumu.belirtileri nedirr..arada gaz sancısı gibi agrım oluyor ama daha 5 haftalıkda normaldir heralde..aman ne bileyim işte inşallah bende sizler gibi sadece bebegimi konuşurum ...herkese hayırlı dogumlar diliyrumm..
selam arkadaşlar.ben tüp bebekle hamile kaldım..2.denemem.10.gün degerim 177...12.gün degerim 386...8 şubatı bekliyorum ilk randevuma gidicemm..bu arada evde dr.randevumu beklerken içimde neler oldugunu bilmedigimden midir nedir bilmiyorum.kafayı boş ve dış gebelige takdım..biliyorum siz dogum bölümüne geçmişsinizz..ama tecrübelerinize güveniyorum.içinizde hiçç geçiren oldumu.belirtileri nedirr..arada gaz sancısı gibi agrım oluyor ama daha 5 haftalıkda normaldir heralde..aman ne bileyim işte inşallah bende sizler gibi sadece bebegimi konuşurum ...herkese hayırlı dogumlar diliyrumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?