Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

geçmiş olsun iğnesiz dişçiyle randavu düşünemiyorum. Bende gebelik steckarı isterim canım ben yapmaya çalıştım olmadı 19 ekim sat tarihim teşekkürler.

Nevracim sanada geçmis olsun. Dis agrisi kötü hamilelikte bütün agrilar hastaliklar kötüdür resmen çekiyoruz. Ne yapalim yeter ki bebeklerimiz iyi olsunlar.

Bu arada bende isterim gebelik steckari yaparsin memnun olurum.
SAT tarihimiz 29 eylül.
Simdiden sagol.

Hayırlı olsun bebeğiniz aklınıza hiç olumsuz düşünceler getirmeyin azda kalmış görüp tanışmanıza merak etmeyin bebeği hissetmeye başlayana kadar öyle sürecek herhalde bende 16. haftadayım insan hamileliğine inanamıyor ama doktora gidip ekranda onu görüp kalbinin sesi kulağına geldimi işte tarifi olmayan duygu sadece bir dahaki randavuya kadar heyecanla beklemek kalıyor. Tekrar hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim.

Canım çok sağ..Allah razı olsun...Rabbim dualarımızı kabul etsin..Pazartesi saat 3.30 randavum...Bakalım ne olacak..Umarım başka bişeyle karıştırıyorlardır...Rabbime sığındım..

gözdemmm ben 41 ayetel kürsi okudum bebeğin için Allah kabul etsin bebğine şifa versin canım biran önce feraha çıkmanı diliyorum Allah tan

http://lbdf.lilypie.com/1UM2p2.png
sende bunu çizelgene kopyalayabilirsin canım.eğer beğenmezseniz değiştiririz

gözdemmm ben 41 ayetel kürsi okudum bebeğin için Allah kabul etsin bebğine şifa versin canım biran önce feraha çıkmanı diliyorum Allah tan

üç kişiye aynı anda çizelge yapınca hepsi birbirine karıştı
ben hemen sana yeni bir çizelge hazırlayayım canım

http://lbdf.lilypie.com/1UM2p2.png
bu adresi yapıştırırmısın tatlım

merhaba hayırlı olsun hamişliğin ... canım eğer dış gebelik olsaydı beta hcg değerinde anormallik olurdu ... çok yüksek olursu ... değerin çok güzel .. inş .en kısa zamanda kalp atışlarını duyarsın
geçmiş olsun iğnesiz dişçiyle randavu düşünemiyorum. Bende gebelik steckarı isterim canım ben yapmaya çalıştım olmadı 19 ekim sat tarihim teşekkürler.
saol cnm teşk .ederim ..dün doktor yoktu .. bu akşam gideceğiz bakalım ....
bu arada ben yenigördüm msj .. firstnumbus stecker eklemiş .. çok güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…