bu akşam bizimde eşimle kuran okuma akşamımız canım.mutlaka senin içinde okuyacağım tatlım.inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alacaksın canım.Amin canım Allah razı olsun..Ettiğin dua iki kişilik bebişinle okudun ya...
bu akşam bizimde eşimle kuran okuma akşamımız canım.mutlaka senin içinde okuyacağım tatlım.inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alacaksın canım.
ederiz tabiki canım.hem perşembe gecesinin sabahına gelecekmiş ne güzel.haftayada senin için dua ederiz canım.hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah minik prenseskuran okuma akşamı ne güzel omuşşşş
ilk zamanlarda bizde eşimle yapardık manevi geceler
ama şimdi herkes kendi kendine yapıyorrr
bana da dua edin olmazmııı haftaya cuma kızım geliyor inşlhhhh
29 eylül demiştin değil mi canım sat için.tahmini doğum tarihinide yazarsan tekrar yaparım canım.
bu akşam bizimde eşimle kuran okuma akşamımız canım.mutlaka senin içinde okuyacağım tatlım.inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alacaksın canım.
şimdi yapıyorum canımBenim dogum tarih normalde 13 temmuz 2011;
yumurtalarimin toplandi gün 13 ekim 2010;
ederiz tabiki canım.hem perşembe gecesinin sabahına gelecekmiş ne güzel.haftayada senin için dua ederiz canım.hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah minik prenses
Benim dogum tarih normalde 13 temmuz 2011;
yumurtalarimin toplandi gün 13 ekim 2010;
ne güzel maşallah canım yaaa ... eşinle ibadet etmek çok güzel birşey ... bizde bazen berabercene namaz kılıyoruz . tesbih yapıyoruz ... çok güzel bir maneviyat paylaşıyor insan ....
Allah kabul etsin canım dualarınızı
aminnnnnnnnn hepimizin kii inşlhhhh
canım nasıl geçiyo günlerin bebiişin nasılbu akşam bizimde eşimle kuran okuma akşamımız canım.mutlaka senin içinde okuyacağım tatlım.inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alacaksın canım.
kuran okuma akşamı ne güzel omuşşşş
ilk zamanlarda bizde eşimle yapardık manevi geceler
ama şimdi herkes kendi kendine yapıyorrr
bana da dua edin olmazmııı haftaya cuma kızım geliyor inşlhhhh
nurcan sen 21. hafta değilsin gülüm ... 22bitiyor
22+0 olacaksın yaniiii yarın 23. haftaya giriyorsun
iyi diyelim iyi olsun tatlım.bu hafta dr. um izne ayrılmıştı onun yerine muayene eden dr. bizi biraz üzdü ama çok takılmamaya çalışıyorum.inş.pazartesi kendi doktorum güzel şeyler söyler banacanım nasıl geçiyo günlerin bebiişin nasıl
evet öle ben bitirince yazıyom siz farklımı yazıyonuz :))))))))
http://lbdf.lilypie.com/34Vhp2.png
bunu eklermisin tatlım çizelgene bu arada bebeğinin cinsiyeti belli mi sanki erkek bebek gibi oldu arka planı olmazsa değiştiririz yine
ne demek yorulmak hiç önemli değil canım.ama bak en güzelini yapmışsın sonundabugün seni yordum çizelgeyle. Canim benimkiler ikiz cinsiyetleri henüz belli olmadi.
14 subat randevumuz var hayirlsi artik saglikli hayirli olsunlar gerisi merak.
canım nasıl geçiyo günlerin bebiişin nasıl
ah hayatım tabi dua edicez sen ilk doğum yapan annemiz olacaksin birde bu topicde en azından bizim bildiğimiz :)))))) sende doğuma girmesden önce hepimize dua et sağ sağlim bizde kavuşalım yavrularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?