iyi diyelim iyi olsun tatlım.bu hafta dr. um izne ayrılmıştı onun yerine muayene eden dr. bizi biraz üzdü ama çok takılmamaya çalışıyorum.inş.pazartesi kendi doktorum güzel şeyler söyler bana
haftaya girdiğinde yazacaksın ... kaan kocatepe var yaa uzman tvden izliyorum .. o öyle diyor
22+0 ilaaa 22+6 arasında iseniz ..23 .haftadasınız diye başlıyor lafa ...
benim doktorumda öyle yapıyor .. bizim topiktekilerde... ,
sen yarın 23 Allahın izni ile ...
aramızda 3 hafta var fark azaldı :))) bende yarın 26 olucam inşallah
gasliba ben sizden önce doğurcam
:)))))))))) tamam bende öle sayayım ne bilim benim doktor böle sayıyo bana diyo 21 haftalıksın bende öle diyorum daha öncekindede böle saydılar evet az kalmış ama bende bu yaramazlar varken ben senden önce doğururum :)))))))))))
nurcan sen ikizleremi hamilesin yoksa
kızz sen benden önce doğurucan zaten ... birşey kalmadı senin doğuma ....
yaramazlar kim yawwwww...
kız inşallah zamanında olur kız 30 hafta çok erken kızım ufacık olur ozaman daha :)))))))
ağız alışkanlığı olmuş benim oğlanda yaramazlık yaptı erken gelmeye çalıştıya ondan öle dedim
kızda yaramaz bak oda erken gelcek diye :)))))))))
Hamiş arkadaşlarım size birşey danışmak istiyorum.
Benim transferimin 3. günü çok gazım var(( ne yapsam iyi gelir zaten dünde ayıp olacak ama kabız oldum elim ayağım tutmadı ağrıdan istemeye istemeye wc de zorlandım çünkü ölüyordum (ümidimde azaldı )) ((
Şimdi ise gazım var sizler tecrübelisiniz yardımcı olursunuz diye düşündüm çok teşekkür ederim
sağlıklı hamilelik diliyorum hepinizee[/QUOTE
arkadaşım hayırlı olsun bol bol su iç sonra kuru kayısı, incir falan ye kabız olmamaya çalış (akşam yatınca sabah kalkınca aç karına yiyip üstüne ılık su şçersen iyi gelio
inşallah 33 e kadar falan kalsın anne karnında ...
ama korkuda var tabi .. doktorda haklı sende ...
benimde 37+4 gibi sezeryanla alacak .. 39. a 40 a kadar beklemeyecek .
kan sulandırıcı oluyorum yaa .. onu kestikten sonra 4 gün içinde alınması gerekiyor bebek .. bakalım kısmet
Benim transferimin 3. günü çok gazım var(( ne yapsam iyi gelir zaten dünde ayıp olacak ama kabız oldum elim ayağım tutmadı ağrıdan istemeye istemeye wc de zorlandım çünkü ölüyordum (ümidimde azaldı )) ((
Şimdi ise gazım var sizler tecrübelisiniz yardımcı olursunuz diye düşündüm çok teşekkür ederim
sağlıklı hamilelik diliyorum hepinizee
sağlıklı hamilelik diliyorum hepinizee[/QUOTE
arkadaşım hayırlı olsun bol bol su iç sonra kuru kayısı, incir falan ye kabız olmamaya çalış (akşam yatınca sabah kalkınca aç karına yiyip üstüne ılık su şçersen iyi gelio
canım ben seni takip ediyorum zaten ama bu kabız olayında şaka yok kendini zorlamak yok canım mulaka kuru kayısı ye ve sürekli kayıısı suyu iç bak sakın çay kahve tüketme kabızlığa sebep onlarda hergün enaz 1 lt kayısı suyu iç arkadaşların dediği gibide kuru kayısı yiyip üstüne ılık su iç bol bolda su tüket başka yoluyok ama kendini bidaha zorlama inşallah iyi haberlerini bekliyoruz
Teşekkür ederim kızlar dikkatt ediyorum ama yinede oldu(( artık ne olduysa oldu kafamı takmak istemiyorum .
Kayısı yiyorum su içiyorum protein ağırlıklı besleniyorum taze sıkılmış mevye suyu hariç başka sıvı tüketmiyorumtekrar teşekkür ederim
canım ben de dün şahin beye gittim bebeğimi gördüm şahin bey ensesini ölçtü 1.5 çıktı haftaya 2li testimiz var bakalım herşey hepimiz için güzel olur umarım. bence çok fazla dert etme canım görümcemin çok kötü çıkmıştı amniosentez yaptırdı bişey çıkmadı bebeği çok sağlıklı.Günaydın kızlar; akşam doktor kontrolumuz vardı güzel geçti sadece şu ikili testtin sonucu ile ilgili konu açıldı öyledi böyledi kafam kazan gibi oldu gene madem kesin sonuçları bize vermiyor bu kafa karıştırı testler niye yapılıyor ben anlamadım amiyosentez denilen şey çok tehlikeli zaten birde karşılığında onu öneriyorlar bu konu beni bunaltı akşamdan beri bebeğimi görmenin keyfini bile çıkaramadım bu arada cinsiyetinide öğrenemedik göstermedi.
sağlıklı hamilelik diliyorum hepinizee
canım ben de dün şahin beye gittim bebeğimi gördüm şahin bey ensesini ölçtü 1.5 çıktı haftaya 2li testimiz var bakalım herşey hepimiz için güzel olur umarım. bence çok fazla dert etme canım görümcemin çok kötü çıkmıştı amniosentez yaptırdı bişey çıkmadı bebeği çok sağlıklı.
Canım tam olarak 10 + 6 mısın? Ense 1.5 çıkmış ya kalın demedi mi sana?? 11. haftadan sonra daha kalınlaşıyomuş o zaman ölçücez dedi bana doktor..Benim ultrasona göre 10+6 iken 1.7 çıktı..Doktor beni bunalıma soktu..Pazartesi tekrar ölçecek..Doktordan doktora değişiyo mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?