Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

bende şahin beydeydim canım akşam bizim ense kalınlığımız 12+2 haftada 1.6 çıkmıştı şahin bey çok güzel demişti bizde haftaya cuma günü 3 testtimiz var hayırlısı Allah tan bende büyütmek ve üzmek istemiyorum kendimi eşim kafasına takıyor olumsuz tek birşey söylediklerinde ondan çok etkileniyorum.

slm fıstıklaaarrr...
nasılsınız....
ben güzel bi tatilden sonra evime döndüm...herşey güzel geçtiii
sizleride çok özledim geçmişi okuyamadım kusuruma bakmayın ne olur...
inş olumsuzluklar olmamıştır....
akşam bende dra gittim 4.5 cm olmuş bizim bıcırık ama kıpırdamadı bu sefer....
sizlerde ne var ne yok canlarım...

hoşgeldin maşallah bebişine .... parmak çocuk kıvamına gelmiş maşallah .. bundan sonra daha hızlı büyüyecek inş....

canım iyi düşünmek ve duacı olmak lazım bak benim de tsh yüksekti zeka geriliği düşük olur dediler ilk kahrettim kendimi sonra dedim veren Allah alan Allah o dilerse ne olmaz ve 2 haftada çok şükür normale döndü. bebeğin seninle iyi düşün inşallah 3lü de iyi çıkar. ve şahin bey lafını esirgeyen biri değil olumsuzu da hemen söyleyen biri çok net. gözdemm canım bence doktorun da bir tuhaflık var bana bir kaç gün sonra 2li test yaptır dedi şahin bey çok beklemene gerek yok dedi. 45 mm yeterliymiş zaten 43 küsür milimdi dün haftaya çarşamba inşallah daha da büyür yaptıracağım o zaman.

ooohhhhhhhh gez gez bende tıkıldım eve bunalımlardayım
kız kıpırdar merak etme benimki bile şurda 2 haftasdır düzene girmeye başladı :)

benim ki 39 mm di..Haftaya kadar bekleyelim dedi..Pazartesi tekrar gidicem..Bi de bana rahim zarına çok yakın duruyor ayırt edilmio daha dedi..Bilmiyorum zaten hassasız en ufak bi olumsuzluk duyunca yıkılıyo insan..Allahtan burda bişeyler paylaşıyoruz..

Nevra dişçiye gittin mi? Nasıl oldun?

canım bence sen de çok stres yapma 1.7 kötü denilense çok enteresan zaten. hem hayırlısı olsun diğer bebeğimin ense kalınlığı 1.2 sonucum 1:10000 yani çok çok iyiydi. ama ne oldu kucağıma alamadım rabbbim hayırlısını nasip etsin. dişçiye ancak 16. haftayı görürssem o zaman gideceğim dişim kırıldı ama o dişime kanal yaptırmıştım zaten dolgusu kalmıştı bakalım Allahın izniyle bi şu günleri atlatalım dün hem kadın doğumcuya hem dahiliyeye gittim benim bi de tsh sorunum var ya neyseki gayet iyi ama ilaca devam her ay ona da gitmem gerekiyor haftaya yine kadın doğumcuya gideceğim herşey bebeğimiz için iyi olsun da...

Kizlar bu aralar hep ense kalinligindan bahsediliyor.
Bende merak ettim baktim bizimkilerin kaç çikmis diye.
Aslinda ben simdiye kadar kafaya hiç takmadim doktor çok iyi ince dedi hatta kan tahlili yaptirmaya gerek yok dedi zaten ikizlere hamilelere bu durumda olanlara kan sonucu yanilta biliyormus.
Simdi ben baktim 13 hafta'da benim bebegimin biri 1,7 ve diger bebegimin ense kalinligi 1,9.
Doktora iyi dedikten sonra zaten ben bu rakamlardan birsey anlamam taaki burda bu konu asilana kadar.
Hayirlisi olsun. Rabbim kucagimiza saglikli almayi nasip etsin.

canım zaten 2.5 a kadar normal için rahat olsun ne güzel ikizler geliyor

TSH ilacı mı kullanıyosun??
hamilelikte mi çıktı? Aman bide stres yapmayın derler:)

TSH ilacı mı kullanıyosun??
hamilelikte mi çıktı? Aman bide stres yapmayın derler:)
canım evet tsh değerim 6. hafta 6.5 çıktı 1-2 arası olması gerekir ve hmen ilaç başlandı ve 2 haftada düzeldi çok şükür ve önceden öyle bişeyim yoktu ve diğer tüm değerlerim normaldi yan, aslında tiroit hastası değilken böyle oldu ama nasip ben artık çok telaş yapmıyorum ilk hep ağladım sonra dur dedim diğer bebeğimde değerim 1miş baktım ama o benimle kalamadı yani bunlar hep sınavım ve ben rabbime hamd ediyorum rabbim bebeğimi koruyacak.sen de rahat ol canım benim anlamadığım 1.7 ense kalınlığı neden bu kadar sorun olur ki?

dün akşam gittim cnm ... çekemem dedi doktorum ...7 aya girdiğimiz için erken doğumu tetikler diye korktu .. sadece içine geri dolgu yaptı kapattı .. inşallah iltihap olmaz dedi .. yolladı ...
sabah kahvaltıda dolgunun bir bölümü düştü .. o kadar da yemiyorum üstünde .. amannn son ayları atlatsAM bu şekilde sonra gidicem çeksin ..yarısı çekik .. yarım diş zaten

Sorun ettiği sadece ense kalınlığı mı tam bilmiyorum..Başının etrafı ile ilgili sanırım..Rahim zarına çok yakın duruyo..Hep başı sağ tarafta..Hareket ediyo ama hep sağda..Biraz büyüsün dedi doktor..İlk bebeklerimizi kaybettiğimizden midir nedir herşeyden nem kapıyoruz...
Sormaya çekiniyorum ama sende ilkinde hiç belirti yok muydu? Birden mi oldu?

Çektirme o zaman Allah korusun..Ağız gargaraları iyi geliyo..Diş macunundan sonra bi ağzını çalkala..Benimde ağzımdan yara eksik olmuyo..Sivilce çıkıyo..Bi garip oldum..hamilelikten mi, stresten mi bilmiyorum..Şu pazartesi gelse hayırlısıyla....

Meleğini bekleyenler
isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 23. Hafta KIZ YAĞMUR NİSA
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 16.Hafta
3-) nazim83 Özel Selçuklu 38.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 26.Hafta KIZ NEVRA
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 10.Hafta
7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 33.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 14.Hafta
9-) gulumgulum Anatolia Tüp Bebek Merkezinde 7.Hafta
10-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 15.Hafta
11-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 12.Hafta
12-) gozdemmmmmm doğal gebelik 9.hafta
13-) neyzen_x ANTOLİA 8.Hafta
14-) pares83 Çamlıca Medıcana 8.Hafta
15-) prizeprize Ankara Genart 7.Hafta
16-) minikmucizem 9.Hafta
17-) hilye35 Ege Üniversitesi 17. Hafta
1 xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) Ah_kalBiM ankara tüp bebek merkezinde 33.Hafta KIZ
20-) fatmanur 7.Hafta
21-) yasmin07 7.Hafta
22-) ela2008 13. Hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ
24-) nevaa 10.Hafta
25-) leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
30-) şirinetuğba Ankara Güven Hastanesi 8.Hafta
31-) nilu maya tüp bebek 7.Hafta
32-) schatze_32
Gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

Arkadaşlar merhaba benim aklıma bişey takıldı araştırdım ama kesin ve net bi bilgiye ulaşamadım. embryo transferi 5.günde yapıldı. ve transfer işleminden sonra 4. gün e2 ve progesteron hormon tahlili yapmamı istemişti doktorum, yarın sonucumu alıcam ama aranızda bu testi yaptıranlar varmı ? normal hormon değerlerinin kaç olması gerekiyor.. birde bu hormon değerlerinin neticesinde gebeliğin olup olmayacağı anlaşılıyormu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…