Sorun ettiği sadece ense kalınlığı mı tam bilmiyorum..Başının etrafı ile ilgili sanırım..Rahim zarına çok yakın duruyo..Hep başı sağ tarafta..Hareket ediyo ama hep sağda..Biraz büyüsün dedi doktor..İlk bebeklerimizi kaybettiğimizden midir nedir herşeyden nem kapıyoruz...
Sormaya çekiniyorum ama sende ilkinde hiç belirti yok muydu? Birden mi oldu?
canım neden çekinesin. benim kontrolde suyum azaldığı anlaşıldı ama gelen su yoktu ve bebeğim çok düzgün büyüyyor ve gelişiyordu yani hamilelik aynen devam ediyordu benim bebeğim ölmedi sadece yüz kısmında suyu kaldı ve sonlandırıldı bana zarar veriyormuş ve kurtulma ihtimali yokmuş büyüdükçe doğumu daha zor olacağı için kaç hafta bekledim ama olmadı işte. normal doğum yaptım bir gün sancı çektim bebeğimi gördüm her bişeyi vardı resmen bir bebekti ama hayırlısı buymuş...
Arkadaşlar merhaba benim aklıma bişey takıldı araştırdım ama kesin ve net bi bilgiye ulaşamadım. embryo transferi 5.günde yapıldı. ve transfer işleminden sonra 4. gün e2 ve progesteron hormon tahlili yapmamı istemişti doktorum, yarın sonucumu alıcam ama aranızda bu testi yaptıranlar varmı ? normal hormon değerlerinin kaç olması gerekiyor.. birde bu hormon değerlerinin neticesinde gebeliğin olup olmayacağı anlaşılıyormu acaba ?
transferden sonra artık e2 ye ne gerek var anlamadım ...
sadece 11.gün betahcg bakılıyor o kadar ..
kilolumusun canım .. kilolu olanlarda probl oluyor bazen e2 de
pregeston trans ferden sonra iğne ve jel olarak kullanılıyor ... onun için düzeyine bakmak istemiştir ... çocuk düşmesin diye yeterlimi pregestonun ona bakıyordur ...
hayırlı sonuçlar alman dileği ile
canım başın sağolsun valla bulupta kaybetmesi negatifi görmekten daha zor iyi bilirimcanım neden çekinesin. benim kontrolde suyum azaldığı anlaşıldı ama gelen su yoktu ve bebeğim çok düzgün büyüyyor ve gelişiyordu yani hamilelik aynen devam ediyordu benim bebeğim ölmedi sadece yüz kısmında suyu kaldı ve sonlandırıldı bana zarar veriyormuş ve kurtulma ihtimali yokmuş büyüdükçe doğumu daha zor olacağı için kaç hafta bekledim ama olmadı işte. normal doğum yaptım bir gün sancı çektim bebeğimi gördüm her bişeyi vardı resmen bir bebekti ama hayırlısı buymuş...
Allah bir daha göstermez hiçbirimize inşallah..
vaktinde,sağlıklı doğumlar nasip eder...
düzeltirim canımslm canlarım nasılsınız...
yazamıyorum sizlere bi türlü uyku hali beni bitiriyor gündüz uyuyorum 2 saat neredeyse sonra uyanıncada sersem sersem nereye yatsam bilemiyorum...
sabah kusmalarım artıı bulantılar desen hep devam sözde 3.aya doğru kesilecekti ama dahada arttı yaa katlanıyorum bebişim için mecburum katlanmaya...
hiçbişi yiyemez hale geldim neredeyse süt içersem kahvaltıda direk çıkarıyorum ne yediysem sütte içemiyorum...dengeli ve düzenli beslenmeye başlayamadım bi türlü...
nurcan teyzesi biz 12.haftamızdayız listede düzeltirmisin lütfen...
canım bazı arkadaşlar sadece ölesine giriyo gebe oluyolar M listeye girmiyolar arda uğruyolar ondan herkezi yazmıyorumm mesaj atan olursa şu haftadayım şu merkezde yaptırdım diye yazıyorum listeye canım sen eklenmek istersen tabiki eklerim ben haftanı ve merkezini bildir banabiz de listede yokuz galiba
bizde 12 olduk Allahın izniyle..
Arkadaşlar merhaba benim aklıma bişey takıldı araştırdım ama kesin ve net bi bilgiye ulaşamadım. embryo transferi 5.günde yapıldı. ve transfer işleminden sonra 4. gün e2 ve progesteron hormon tahlili yapmamı istemişti doktorum, yarın sonucumu alıcam ama aranızda bu testi yaptıranlar varmı ? normal hormon değerlerinin kaç olması gerekiyor.. birde bu hormon değerlerinin neticesinde gebeliğin olup olmayacağı anlaşılıyormu acaba ?
gözdemmm canmım ayetel kürsüleri okudum
bu arda bizim şafak 6
saatler bile geçmiyor sankiii
bu arda bizim şafak 6
bu arda bizim şafak 6
iyi pazarlar kızlar ..kalkmadınızmı bakeemmmm ....
yoksa kocişlerle gezmelere mi gittiniz ...hımmmm
yok kız nere geziyon valla adamlar bizden tembel :))))))iyi pazarlar kızlar ..kalkmadınızmı bakeemmmm ....
yoksa kocişlerle gezmelere mi gittiniz ...hımmmm
Iyi pazarlar nevracim.
Nerde gezmeler. Benim için bitti gezme hayatti. Havada güzel insan çikmak istiyor ama ne yapalim.
Hayirlisiyla kucagimiza saglikli alalim sonra gezeriz bebislerimizle beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?