Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım neden çekinesin. benim kontrolde suyum azaldığı anlaşıldı ama gelen su yoktu ve bebeğim çok düzgün büyüyyor ve gelişiyordu yani hamilelik aynen devam ediyordu benim bebeğim ölmedi sadece yüz kısmında suyu kaldı ve sonlandırıldı bana zarar veriyormuş ve kurtulma ihtimali yokmuş büyüdükçe doğumu daha zor olacağı için kaç hafta bekledim ama olmadı işte. normal doğum yaptım bir gün sancı çektim bebeğimi gördüm her bişeyi vardı resmen bir bebekti ama hayırlısı buymuş...

Allah bir daha göstermez hiçbirimize inşallah..
vaktinde,sağlıklı doğumlar nasip eder...

Allah bu bebeklerinize sağlık versin arkadaşlar hayırlısıyla kucağımıza alalım ne kadar üzücü tecrübeler.

transferden sonra artık e2 ye ne gerek var anlamadım ...
sadece 11.gün betahcg bakılıyor o kadar ..
kilolumusun canım .. kilolu olanlarda probl oluyor bazen e2 de
pregeston trans ferden sonra iğne ve jel olarak kullanılıyor ... onun için düzeyine bakmak istemiştir ... çocuk düşmesin diye yeterlimi pregestonun ona bakıyordur ...
hayırlı sonuçlar alman dileği ile

iğne ve jel kullanıyorum zaten hormon seviyesine göre ilaç takviyesi yapabilirlermiş. biraz kiloluyum. sonucumu alıcam 3 te bakalım ne diyecek doktorum. sağolun inşallah..

canım başın sağolsun valla bulupta kaybetmesi negatifi görmekten daha zor iyi bilirim
Allah bir daha göstermez hiçbirimize inşallah..
vaktinde,sağlıklı doğumlar nasip eder...

canım nolur bukadar takılma bak herkezin çocuğuyla aynı değerde çocuğunun ölçüsü senin doktorunda bi sorun olmasın bence aldır derse sakın aldırma eğer istanbulda oturuyorsan çapaya veya zeynep kamile felan gitsene devlet hastanesi aam ikiside iyi doktorlar içerrir özellikle çapa muyene olana kadar insanı süründürüyolar tek sorun o

slm canlarım nasılsınız...
yazamıyorum sizlere bi türlü uyku hali beni bitiriyor gündüz uyuyorum 2 saat neredeyse sonra uyanıncada sersem sersem nereye yatsam bilemiyorum...
sabah kusmalarım artıı bulantılar desen hep devam sözde 3.aya doğru kesilecekti ama dahada arttı yaa katlanıyorum bebişim için mecburum katlanmaya...
hiçbişi yiyemez hale geldim neredeyse süt içersem kahvaltıda direk çıkarıyorum ne yediysem sütte içemiyorum...dengeli ve düzenli beslenmeye başlayamadım bi türlü...
nurcan teyzesi biz 12.haftamızdayız listede düzeltirmisin lütfen...

düzeltirim canım
biz de listede yokuz galiba
canım bazı arkadaşlar sadece ölesine giriyo gebe oluyolar M listeye girmiyolar arda uğruyolar ondan herkezi yazmıyorumm mesaj atan olursa şu haftadayım şu merkezde yaptırdım diye yazıyorum listeye canım sen eklenmek istersen tabiki eklerim ben haftanı ve merkezini bildir bana
bizde 12 olduk Allahın izniyle..

düzeltiyorum canım

Meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez----------gebelik haftası------kız/erkek----İisim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 23. Hafta KIZ YAĞMUR NİSA
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 16.Hafta
3-) nazim83 Özel Selçuklu 38.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 26.Hafta KIZ NEVRA
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 12.Hafta
7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 33.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 14.Hafta
9-) gulumgulum Anatolia Tüp Bebek Merkezinde 7.Hafta
10-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 15.Hafta
11-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 12.Hafta
12-) gozdemmmmmm doğal gebelik 12.hafta
13-) neyzen_x ANTOLİA 8.Hafta
14-) pares83 Çamlıca Medıcana 8.Hafta
15-) prizeprize Ankara Genart 7.Hafta
16-) minikmucizem 9.Hafta
17-) hilye35 Ege Üniversitesi 17. Hafta
1 xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) Ah_kalBiM ankara tüp bebek merkezinde 33.Hafta KIZ
20-) fatmanur 7.Hafta
21-) yasmin07 7.Hafta
22-) ela2008 13. Hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ
24-) nevaa 10.Hafta
25-) leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
30-) şirinetuğba Ankara Güven Hastanesi 8.Hafta
31-) nilu maya tüp bebek 7.Hafta
32-) schatze_32

Gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

arkadaşım benide transferden sonra yaklaşık bi beş gün sonra e2 ve progesteron thlili vermeye çağırdı ondan sonrada gün aşırı bu tahlili verdim. ilk tahli yapışlından itibarende e2 için östrojen hormonu olan estrofem hap verdi, progesteron için de crinon jel verdi.bu tahlili yaklaşık 1 hafta süre verdim oradaki değerlere göre estrofemin dozunu ayrlıyordu (bazen günde 4 tane bazen 5, bazen de 3 kere kullandım)çok iyi bilmemkle beraber jel düşük için verilio rahimde gerekli ortamın sağlanması için verilio die biliorum, gebeliğin oluşma ihtimalini artırmak sağlamak için yapılıo die düşünüorum

iyi pazarlar kızlar .. kalkmadınızmı bakeemmmm ....
yoksa kocişlerle gezmelere mi gittiniz ...hımmmm

Iyi pazarlar nevracim.
Nerde gezmeler. Benim için bitti gezme hayatti. Havada güzel insan çikmak istiyor ama ne yapalim.
Hayirlisiyla kucagimiza saglikli alalim sonra gezeriz bebislerimizle beraber.

iyi pazarlar kızlar .. kalkmadınızmı bakeemmmm ....
yoksa kocişlerle gezmelere mi gittiniz ...hımmmm
yok kız nere geziyon valla adamlar bizden tembel :))))))
Iyi pazarlar nevracim.
Nerde gezmeler. Benim için bitti gezme hayatti. Havada güzel insan çikmak istiyor ama ne yapalim.
Hayirlisiyla kucagimiza saglikli alalim sonra gezeriz bebislerimizle beraber.

sen otur zaten hayatım iki çocukla nereye :)senin hayatının standart lafı artık bu herkez sölicek veletler bi doğsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…