Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

iyi pazarlar kızlarrrr
benim afyonum yeni patladı valla gece 4.30 da uyandım 9 akadar
dolandım evin içinde sonra uymuşum tabii 12 de zor kalktım her yer heryerde çamaşır lar toplanacak odamı bile topplamadım daha hiç bir şey yapmak istemiyor canım sersem gibiyim:97::97::97:
sizde ne var ne yok canlar

herkese iyi pazarlarrr
bende sabahtan beri söyleniyorum eşime bu havayı değerlendirelim diye ama nerdeeeeee

yok kız nere geziyon valla adamlar bizden tembel :))))))

sen otur zaten hayatım iki çocukla nereye :)senin hayatının standart lafı artık bu herkez sölicek veletler bi doğsun

benim adam bile yok yalnızım
gezme istiyor insan valla hele de pazarrr hava güzel bide üstüne karşıkomşun şıkır şıkır kocasıyla kızıyla gezmeye gittiyse insanın canı çekiyorrr ne yapalımmm dediğiniz gibi bebişlerimiz gelsin bizde gezeriz
ama ben daha nisana kadar da evde olurum heralde kırkımız çıkana kadar oturcaz evde artıkın

bende jel ve iğne kullanıyorum tahlil sonucumu aldım e2 386 progesteron 9,39 ama yarın belli olur ilaç takviyesi yapıp yapmayacakları 13 şubatta kanda gebelik testi yapıcam çok heycanlıyım beklemek çok zor :))

gözdemmm canmım ayetel kürsüleri okudum
bu arda bizim şafak 6
saatler bile geçmiyor sankiii

Allah kabul etsin canım..Yarın 3.30 randevum var..heyecandan taşikardi oldum ..Seni zaten düşünemiyorum..Allah kurtarsın...Rabbim bize de o günleri göstersin..Ben daha 3 basamaklı sayılardayım:))

slm kızlaarrr...
herkese iyi pazarlar...
sabah geç kalkılır geç kahvaltı yapılır ve biraz ev toparlandıktan sonra eşle dışarı çıkılır evin eksikleri giderilir ve eş seni eve bırakır 6 gibi gelirim izleyeceğim maç var denilir ve tıpış tıpış eve girilir...sonrada çamaşırlar makinaya bulaşıklar makinaya iştima başlar...
ne var ne yok kızlaarr...
ben yine istifra etmeyle başladım güne...
tupbaby cnm sen nasılsın..

En çok sizin topiği seviyorum içim kıpır kıpır oluyor burdaa herkes bebek bekliyor diye herhalde :)))

İyiyim cnm zamanın geçmesini bekliyorum.Yarın iş başı yapıcam :2: evde olmak çok güzeldi :2:

Sen nasılsın cnm okuyorum yazılarını mide bulantıların varmış ne güzeeeeeel Bu mide bulantılarının kıymetini biiil lütfeeen

bende jel ve iğne kullanıyorum tahlil sonucumu aldım e2 386 progesteron 9,39 ama yarın belli olur ilaç takviyesi yapıp yapmayacakları 13 şubatta kanda gebelik testi yapıcam çok heycanlıyım beklemek çok zor :))

inş hayırlı sonuç alırsın fazla düşünmemeye çalış (ben hiç olur olmaz diye düşünmemiştim ama sonucu alınca çok şaşırmıştım rahat ol bence düşünme)

takıl bize cnm nasıl olsa sende pozitifi görünce buraya dalacaksın sen şimdiden gel cnm benim..test günün ne zaman tatlım...mide bulantılarını oldum olası hiç sevmem ama bebeğim için katlanıyorum öğürmeler kusmalar çok kötü ama bebiş olunca yolun sonunda gözüm bişi görmüyo valla...
en kısa zamanda güzel hbrlerini bekliyoruz...

Iyi pazarlar nevracim.
Nerde gezmeler. Benim için bitti gezme hayatti. Havada güzel insan çikmak istiyor ama ne yapalim.
Hayirlisiyla kucagimiza saglikli alalim sonra gezeriz bebislerimizle beraber.
haklısın valla..senin hamilelik daha zor geçer .. ama bebişler doğduktan sonra hiç çıkamıyacaksın arada at kendini dışarı
yok kız nere geziyon valla adamlar bizden tembel :))))))
sen hamile halinle kendini kaldırıyorsan .. o tembellik yapıyorsa çok ayıp eşine :)))))))

canım yaaa son günlerin ... yardım edecek kimsen yookmu .. glsinler ..evini düzene soksunlar bi ... sen yapamazsın şimdi

:))) Teşekkür ederim cnm ama ben sizi rahatsız etmiyim eğer Allah kısmet ederse o zaman yanınıza gelirim cnm.
Benim 16 şubat test tarihim :2: çok uzun di mi ? Dondurulmuş tedavisinde 15 gün sonra yapılıyormuş kan tahlili hayırlısı bakalım
Ayyyy Alalh hepimize senin gibi midee bulantıları nasib etsinn

Son düzenleme:

canım ne işi kız yat bu günlerde şurda 11 ine ne kaldı artık uyku yzü görmicen uyu dinlen işinide alan kardeşin felan yokmu yapsınlar artık gezmeyide bırak bende sen otur evde dinlen :))))))
Allah kabul etsin canım..Yarın 3.30 randevum var..heyecandan taşikardi oldum ..Seni zaten düşünemiyorum..Allah kurtarsın...Rabbim bize de o günleri göstersin..Ben daha 3 basamaklı sayılardayım:))
canım hadi inşallah yarın senden iyi haber bekliyorum bide derin var arkadaşım inşallah ikinizde yüzümüzü güldürün
canım şafak kaç senin nekadar kaldı test gününe
gel topice takıl sende eklencen herzaman seninlede demişya yakında listeye adını yazacaz inşallah şimdiden alış

aaaaahhhhhhhhh aaaaaaaaaahhhhhhhh kız sen benim herifi bi tanısan sabah horozlardan önce kalkar onlıne bi oyun oynuyo oturur pc başına bidaha bitek yemek için ve uyumak için kalkar tam Allahlık bebeğim olunca bırakıcam oynamıcam oyun felan hep onla oynıcam diyo ama hiiiiiiiiç inanasım gelmiyo :)))))))) bi tembel bi tembel evinden hiççıkmak isemiyo desenki ben sana bakacam çalışma 1 sene heeeep evde otur cama bile çıkma oturur

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah hayırlısı ile tüm isteyenlere

ay yarın ayrıntılı ultrason için randevum var inşallah bi sıkıntı olmaz çok merak ediyorum inşallah kızım iyidir

ayyy hade hayırlısı canım .... nerede yaptıracaksın ?? uygun fiyatlı bir yer bulabildinmi???
renkli dimi
girince baştan cd yapıyormusunuz de... bazı yerler cd vermiyor çıkışta .. önceden deseydiniz cdye çekerdik diyorlar

nurcan .. bebeğin duruş şeklini sor ... suyun yeterli mi ? onu sor...
bide rahim kısalığını serviks yetmezliğimi ne diyorlar .. onu sor ... daha önce bakılmış olsa bile cinsiyetini ayrıntılı da bir daha teyid ettir
ben hep bunları not alıp sormuştum ...

kızlar dr um bu gece nöbetçiymiş eşimde çağırdı gel görünelim dr a diye neyse gittik dr ikili test ve ense kalınlığı ölçümünü yapabiliriz dedi neyse ense kalınlığı ölçtü 0.080 çıktı dr um çok iyi dedi ama ben bazı sitelerde okudum 3ün üstü 1in altı tehlikeli diye..
sizce değerim nasıl??
ikili test içinde kan verdim oda 3 4 güne çıkacakmış...
şikayetlerim üzerine dr elevit e başlamamı uygun gördü..
kızlar bi yorumlayın biliglerinize dayanarak ense kalınlığımızı..
dr um çok iyi deyince bide nette 1in altı tehlike diye okuyunca tereddütte kaldım...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah hayırlısı ile tüm isteyenlere

Daha 11 günüm var nucancım tabi regli olmazsam 10 şubat regli tarihim ; 16 şubat test tarihim bekliyoruz bakalım.
Buarada beni aranıza almak istemeniz çok hoşuma gitti teşekkür ederim :2: ama henüz haketmiyorum bu topiği :2: Elbet birgün bende gelicem onu biliyorum da o zamanı kestiremiyorum gözümde

Kizlar dayanamdim hava çok güzeldi biraz çiktim yürüdük tekrar eve döndük esim kouma girdi yürüdük geldik. 2 haftadir disariya çikmamistim zaten soguktu ama bugün sicakti günes vardi bende tadini çikardim. Haftada bir kere çiksam disariya yeter.

kız benimki gatada yapılıyo ücretsiz ama öle cd felan yok diğer bebekte adam dövecekti nerdeyse muayene ederken :)))))))) ha ha hayatta cd ye çekmez sadece 5 milyon muayene parası var özele gittiğim yer sokmuyo ayrıntılı yok orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…