nurcan .. bebeğin duruş şeklini sor ... suyun yeterli mi ? onu sor...
bide rahim kısalığını serviks yetmezliğimi ne diyorlar .. onu sor ... daha önce bakılmış olsa bile cinsiyetini ayrıntılı da bir daha teyid ettir
ben hep bunları not alıp sormuştum ...
kızlar dr um bu gece nöbetçiymiş eşimde çağırdı gel görünelim dr a diye neyse gittik dr ikili test ve ense kalınlığı ölçümünü yapabiliriz dedi neyse ense kalınlığı ölçtü 0.080 çıktı dr um çok iyi dedi ama ben bazı sitelerde okudum 3ün üstü 1in altı tehlikeli diye..
sizce değerim nasıl??
ikili test içinde kan verdim oda 3 4 güne çıkacakmış...
şikayetlerim üzerine dr elevit e başlamamı uygun gördü..
kızlar bi yorumlayın biliglerinize dayanarak ense kalınlığımızı..
dr um çok iyi deyince bide nette 1in altı tehlike diye okuyunca tereddütte kaldım...
inş hayırlı sonuç alırsın fazla düşünmemeye çalış (ben hiç olur olmaz diye düşünmemiştim ama sonucu alınca çok şaşırmıştım rahat ol bence düşünme)
inşallah en kısa zamanda gelirsin aramıza canımDaha 11 günüm var nucancım tabi regli olmazsam 10 şubat regli tarihim ; 16 şubat test tarihim bekliyoruz bakalım.
Buarada beni aranıza almak istemeniz çok hoşuma gitti teşekkür ederim :2: ama henüz haketmiyorum bu topiği :2: Elbet birgün bende gelicem onu biliyorum da o zamanı kestiremiyorum gözümde
Kizlar dayanamdim hava çok güzeldi biraz çiktim yürüdük tekrar eve döndük esim kouma girdi yürüdük geldik. 2 haftadir disariya çikmamistim zaten soguktu ama bugün sicakti günes vardi bende tadini çikardim. Haftada bir kere çiksam disariya yeter.
canım sen erken gitmişsin ... bizle 12+3 de 12+4defalan yaptırdık ... 1 haftaya kadar bile ense kalınlığı farkediyor korkma .... çok için rahat etmezse haftaya git doktoruna ultrasona gir... 15 günü geçmediği için muayene parası da vermezsin , kontrole girerkızlar dr um bu gece nöbetçiymiş eşimde çağırdı gel görünelim dr a diye neyse gittik dr ikili test ve ense kalınlığı ölçümünü yapabiliriz dedi neyse ense kalınlığı ölçtü 0.080 çıktı dr um çok iyi dedi ama ben bazı sitelerde okudum 3ün üstü 1in altı tehlikeli diye..
sizce değerim nasıl??
ikili test içinde kan verdim oda 3 4 güne çıkacakmış...
şikayetlerim üzerine dr elevit e başlamamı uygun gördü..
kızlar bi yorumlayın biliglerinize dayanarak ense kalınlığımızı..
dr um çok iyi deyince bide nette 1in altı tehlike diye okuyunca tereddütte kaldım...
kız benimki gatada yapılıyo ücretsiz ama öle cd felan yok diğer bebekte adam dövecekti nerdeyse muayene ederken :)))))))) ha ha hayatta cd ye çekmez sadece 5 milyon muayene parası var özele gittiğim yer sokmuyo ayrıntılı yok orda
yok canım ya bişi soramazsın azarlarlar eğer özel biyer bulursam uyguna bide özelde yaptırırım orda sorarım
Kizlar dayanamdim hava çok güzeldi biraz çiktim yürüdük tekrar eve döndük esim kouma girdi yürüdük geldik. 2 haftadir disariya çikmamistim zaten soguktu ama bugün sicakti günes vardi bende tadini çikardim. Haftada bir kere çiksam disariya yeter.
:
canım sen erken gitmişsin ... bizle 12+3 de 12+4defalan yaptırdık ... 1 haftaya kadar bile ense kalınlığı farkediyor korkma .... çok için rahat etmezse haftaya git doktoruna ultrasona gir... 15 günü geçmediği için muayene parası da vermezsin , kontrole girer
anammmm bu ne yaaaa ...
gözün aydın canım haftanıda bildirirmisinslm kızlar lisrtenize benide ekleyin 4. tüp bebek denmemde nihayet dün olumlu sonuç aldım 13. gün değerim 834 dondurulmuşlarla oldu umut tüp bebek merkezinde bu topik çok güzelmiş hamilelerle dolu Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde hepimizede kucağımıza almayı nasip etsin.
arkadaşlar 4 haftalık hamileyim çokmu dikkat etmem lazım oturup kalkmama eğilmeme falan ?????
inşallah en kısa zamanda gelirsin aramıza canım
hadi yaptın gene kaçamağını fazla yürümediğin sürece bişi olmaz ama çok yürüme rahim açılır erkenden sonra seninkiler bide 2 tane şimdi erken zamandasın ara ara yürü zaten doktorunda günlük yarım saat yavaş yürüyüşe bişi demez tıkma kendini eve biz takılıyoz sana :)
ohhh sefan olsun...
karnın çıktımı ? senin ikiz yaa ondan soruyorum ..kilo aldınmı çok?
slm kızlar lisrtenize benide ekleyin 4. tüp bebek denmemde nihayet dün olumlu sonuç aldım 13. gün değerim 834 dondurulmuşlarla oldu umut tüp bebek merkezinde bu topik çok güzelmiş hamilelerle dolu Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde hepimizede kucağımıza almayı nasip etsin.
arkadaşlar 4 haftalık hamileyim çokmu dikkat etmem lazım oturup kalkmama eğilmeme falan ?????
Fazla yürümüyorum yürüyemiyorum zaten hemen yoluyorum göbisim agriyor bellim agriyor.
Sadece hava amaciyla çiktim yoksa hafta içi hep evdeyim.
Dikkatli davraniyorum. Biliyorsun ben araliktan beri raporluyum evdeyim bugünde günesi görünce kendimi disariya attim esimle beraber.
Canim evet çikit benim karnim yumurtalarim toplandiktan sonra çikti ve bir ay hamileyken hemen belliydi tabii o zaman siskinlikti. Simde ise tamamen çikti görenler 5 aylik zanediyor tabii ben birsey demiyorum.
Geçen kontrolde 5 kilo almistim doktor çok dedi. Aslinda normal yemek yiyorum bir degisiklik yok ama hareket etmeyince eritemiyorsun.
slm kızlar lisrtenize benide ekleyin 4. tüp bebek denmemde nihayet dün olumlu sonuç aldım 13. gün değerim 834 dondurulmuşlarla oldu umut tüp bebek merkezinde bu topik çok güzelmiş hamilelerle dolu Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde hepimizede kucağımıza almayı nasip etsin.
merhaba kızlar bugün çok fena kabızdım ve çok fena makattan kanamam oldu rabbim bebeğimi korusun eşim de kanamam var deyince bebeğe bir şey oldu sanmış bir korktu anlatamam. çarşamba bizim de ikili testimiz var aslında 45 mm olmak yeterli ikili test için yani herzaman seninle canım erken değil yaptırdığın 11-14. haftalar uygun zaten. ayrıca ense kalınlığı iyi çıkmış sen neden stres yaptın. benimkisi de geçen hafta 1.5 mm çıkmıştı doktor çok iyi dedi. bakalım çarşamba ne olucak.
merhaba kızlar bugün çok fena kabızdım ve çok fena makattan kanamam oldu rabbim bebeğimi korusun eşim de kanamam var deyince bebeğe bir şey oldu sanmış bir korktu anlatamam. çarşamba bizim de ikili testimiz var aslında 45 mm olmak yeterli ikili test için yani herzaman seninle canım erken değil yaptırdığın 11-14. haftalar uygun zaten. ayrıca ense kalınlığı iyi çıkmış sen neden stres yaptın. benimkisi de geçen hafta 1.5 mm çıkmıştı doktor çok iyi dedi. bakalım çarşamba ne olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?