Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

yok canım ya bişi soramazsın azarlarlar eğer özel biyer bulursam uyguna bide özelde yaptırırım orda sorarım

canım sen daha 11. haftadasın ikili test 12-13 de yapılıyo yani şimdi bebeiş birzdaha küçük doktorun gitmişken bakmış bence önemli bişi değil takılma

inşallah en kısa zamanda gelirsin aramıza canım

hadi yaptın gene kaçamağını fazla yürümediğin sürece bişi olmaz ama çok yürüme rahim açılır erkenden sonra seninkiler bide 2 tane şimdi erken zamandasın ara ara yürü zaten doktorunda günlük yarım saat yavaş yürüyüşe bişi demez tıkma kendini eve biz takılıyoz sana :)

: canım sen erken gitmişsin ... bizle 12+3 de 12+4defalan yaptırdık ... 1 haftaya kadar bile ense kalınlığı farkediyor korkma .... çok için rahat etmezse haftaya git doktoruna ultrasona gir... 15 günü geçmediği için muayene parası da vermezsin , kontrole girer

yok canım ya bişi soramazsın azarlarlar eğer özel biyer bulursam uyguna bide özelde yaptırırım orda sorarım

anammmm bu ne yaaaa ...

ohhh sefan olsun...
karnın çıktımı ? senin ikiz yaa ondan soruyorum ..kilo aldınmı çok?

ya askeriye böle işte bazen hastaneye gidince eşimle evlendiğime pişman oluyom :))))))))))

slm kızlar lisrtenize benide ekleyin 4. tüp bebek denmemde nihayet dün olumlu sonuç aldım 13. gün değerim 834 dondurulmuşlarla oldu umut tüp bebek merkezinde bu topik çok güzelmiş hamilelerle dolu Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde hepimizede kucağımıza almayı nasip etsin.

gözün aydın canım haftanıda bildirirmisin
arkadaşlar 4 haftalık hamileyim çokmu dikkat etmem lazım oturup kalkmama eğilmeme falan ?????

canım çokta abartma iş yapma yeter

Fazla yürümüyorum yürüyemiyorum zaten hemen yoluyorum göbisim agriyor bellim agriyor.
Sadece hava amaciyla çiktim yoksa hafta içi hep evdeyim.
Dikkatli davraniyorum. Biliyorsun ben araliktan beri raporluyum evdeyim bugünde günesi görünce kendimi disariya attim esimle beraber
.

ohhh sefan olsun...
karnın çıktımı ? senin ikiz yaa ondan soruyorum ..kilo aldınmı çok?

Canim evet çikit benim karnim yumurtalarim toplandiktan sonra çikti ve bir ay hamileyken hemen belliydi tabii o zaman siskinlikti. Simde ise tamamen çikti görenler 5 aylik zanediyor tabii ben birsey demiyorum.
Geçen kontrolde 5 kilo almistim doktor çok dedi. Aslinda normal yemek yiyorum bir degisiklik yok ama hareket etmeyince eritemiyorsun.

Meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez----------gebelik haftası------kız/erkek----İisim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 23. Hafta KIZ YAĞMUR NİSA
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 16.Hafta
3-) nazim83 Özel Selçuklu 38.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 26.Hafta KIZ NEVRA
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 12.Hafta
7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 33.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 14.Hafta
9-) gulumgulum Anatolia Tüp Bebek Merkezinde 7.Hafta
10-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 15.Hafta
11-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 12.Hafta
12-) gozdemmmmmm doğal gebelik 12.hafta
13-) neyzen_x ANTOLİA 8.Hafta
14-) pares83 Çamlıca Medıcana 8.Hafta
15-) prizeprize Ankara Genart 7.Hafta
16-) minikmucizem 9.Hafta
17-) hilye35 Ege Üniversitesi 17. Hafta
1 xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) Ah_kalBiM ankara tüp bebek merkezinde 33.Hafta KIZ
20-) fatmanur 7.Hafta
21-) yasmin07 7.Hafta
22-) ela2008 13. Hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ
24-) nevaa 10.Hafta
25-) leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
30-) şirinetuğba Ankara Güven Hastanesi 8.Hafta
31-) nilu maya tüp bebek 7.Hafta
32-) htcyldz Umut Tüp Bebek
33-)schatze_32

Gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

arkadaşlar 4 haftalık hamileyim çokmu dikkat etmem lazım oturup kalkmama eğilmeme falan ?????

Tebrik ederim. Allah tamamini erdirsin.

canım normal yorulman zaten hava soğuk çıkamıyoruzki bi yere iyi aptın boşver

merhaba kızlar bugün çok fena kabızdım ve çok fena makattan kanamam oldu rabbim bebeğimi korusun eşim de kanamam var deyince bebeğe bir şey oldu sanmış bir korktu anlatamam. çarşamba bizim de ikili testimiz var aslında 45 mm olmak yeterli ikili test için yani herzaman seninle canım erken değil yaptırdığın 11-14. haftalar uygun zaten. ayrıca ense kalınlığı iyi çıkmış sen neden stres yaptın. benimkisi de geçen hafta 1.5 mm çıkmıştı doktor çok iyi dedi. bakalım çarşamba ne olucak.

hayırlı olsun ...Allah tamamına erdirsin ....

geçmş olsun canım kabız için ilacın yokmu benimde kabız sorunum oluyor arada şahin bey bana toz bir ilaç verdi kendimi o kadar zorlamak zorunda kalmıyorum.

kayısı incir tüket günde 1-2 tane ....
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

zeynepcim sende kaçıncı haftada olduğunu ve tedavi gördüğün merkezi yaz mısın nurcan arkadaşımız senide listeye eklesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…