verdi canım şurup ama hiç imedim çok mecbur kalırsan iç dedi.geçmş olsun canım kabız için ilacın yokmu benimde kabız sorunum oluyor arada şahin bey bana toz bir ilaç verdi kendimi o kadar zorlamak zorunda kalmıyorum.
zeynepcim sende kaçıncı haftada olduğunu ve tedavi gördüğün merkezi yaz mısın nurcan arkadaşımız senide listeye eklesin.
geçmiş osun canım gebelikte basur sorunu çok olur kanaman ondan olmuştur bence doktorun ilaç versinmerhaba kızlar bugün çok fena kabızdım ve çok fena makattan kanamam oldu rabbim bebeğimi korusun eşim de kanamam var deyince bebeğe bir şey oldu sanmış bir korktu anlatamam. çarşamba bizim de ikili testimiz var aslında 45 mm olmak yeterli ikili test için yani herzaman seninle canım erken değil yaptırdığın 11-14. haftalar uygun zaten. ayrıca ense kalınlığı iyi çıkmış sen neden stres yaptın. benimkisi de geçen hafta 1.5 mm çıkmıştı doktor çok iyi dedi. bakalım çarşamba ne olucak.
düzeltirim canımnurcancım biz 17. haftamıza başlıyoruzbizi listeden günceller mis in?
ekliyorum canımverdi canım şurup ama hiç imedim çok mecbur kalırsan iç dedi.
12. haftadayım bursa acıbademde tedavi gördüm...
kızlar kan hapı ve elevite ne zaman başladınız?
bana bu hafta başla dedi bu hafta bitince yani hem elevit hem kan hapı başladı.canım şahin bey progestanı bıraktırdığı gün elevit başlattı ama daha kan hapına başlamadım yanılmıyorsam 5. ay falan demişti en son gittiğimizdede geçen hafta birşey demedi.
Merhaba arkadaslar.
Iyi haftalar diliyorum hepinize.
Bizim kontrolle bir hafta kaldi heyecan dorukta
mrh ben transferden 1-2 gün önce kan için clexanne 0.4 lük iğne kullandım bu arada folbiol apikobal ve crinon jel devam ettim 2 haftadan somnra corasprin 100 lük (yaklaşık 1 hafta çünkü daha sonra pıhtılaşma testi yaptırdım testin sonucunda tekrar clexane+corasprin olarak devam ettim), elevit ve folbiol olarak devam ediyorum bide 5 günde bir proluton düşük iğnesi kullanıyorum
ayyy hade hayırlısı canım .... nerede yaptıracaksın ?? uygun fiyatlı bir yer bulabildinmi???
renkli dimi
girince baştan cd yapıyormusunuz de... bazı yerler cd vermiyor çıkışta .. önceden deseydiniz cdye çekerdik diyorlar
arkadaşlar sorması ayıp bu ne cd si hangi dönemde verilior
canım senin kanda sorun varya belki ondan vermemiştir ine kullanıyonya sen bana hem sabah hem akşam verildi mesela benim ilk bebek anemi olduğı içinkan hapı 16. haftadan sonra öneriyorlar .. ama benim dr. kullanma dedi...
elevit tüp bebek tedavisinde başlamıştım hala devam ediyorum ...ama haftada 3 e falan düşürdüler artık.. doğuma 1-2 hafta kala da bırakırım sanırım
canım hep taşı sen boşver bişi olmaazolurmu özellikle küçü suyun hep olsun birde tuzlu bişilerbugün tetanoz aşımın 2. dozunu vuruldum kızlar kolum ağrıyor .. buz koydum ..ama ne yapsam ağrıyacak biliyorum 3-4 gün ...
sağlık ocağında yapıyorlar ...
kalp atışalrınıda dinledik ...ne güzel bir alet ... küçücük radyo gibi mikrofonlu .. bayaa ses veriyor odaya ..her eve lazım :))))
iğnelerimi yazdırmak için doktoru bekliyordum .. birden karnımda aşırı bir acıkma içim bayıldı gözler bulandı.. halbuki çorba içip çıktım evden ... marketten gelen bir kadın vardı .. poşetinden ekmek falan çıkardı .. kopardı yedim orada ... elma falan var vereyim diyor ..istemedim ..
ama utandım yawww... az kalsın durup dururken açlıktan bayılacaktım ..
tansiyonumu ölçtüler düşmüş biraz...
çantanızda hep birşeyler bulundurun ...ben hep koyardım ..artık birşey olmaz bana diye birkaç seferdir ihmal ediyordum ..
aaaaaahhhhhh canım nasıl oldu yaaaaaaa inşallah girebilirsin doğuma ama hayırlısı bakalım kısmet neyse o olur rabbim hayırlısı ile şifa versin çok geçmiş olsunkızlar doğuma 4 gün kala grip oldum
çok fenayım bugün dr. randevum vardı antibiyotik başladık
inşlhh 3-4 güne atlatabilirim yoksa çok zor olurr çok canım sıkıldı ama yapacak bişey yokk artık perşembe son kez gidicem dr. tahliller felan yapılacak cuma sabah 8.30 da da amaliyata alacaklar
,Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi fazla okuyamadım , aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Gözdemm beni sormuşsun nerelerdesin diye benim geçen hafta pazartesiden beri kanamam vardı bide mide bulantımdan dolayı internete bile giremedim dün gecede tekrar kanamam çoğaldı öyle böyle değil resmen paçalarımdan aktı geceyi hastanede geçirdim ama hala kanamam devam ediyo doktor bebişlerin iyi olduğunu söyledi kanamanın kese dışında olduğunda söyledi ama yinede içim rahat değil bakalım sonumuz ne olacak.Evde sırt üstü yatıyorum Seninde bebişinde inşallah bir problem yoktur canım senin sonuçların ne zaman belli olacak?
,Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi fazla okuyamadım , aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Gözdemm beni sormuşsun nerelerdesin diye benim geçen hafta pazartesiden beri kanamam vardı bide mide bulantımdan dolayı internete bile giremedim dün gecede tekrar kanamam çoğaldı öyle böyle değil resmen paçalarımdan aktı geceyi hastanede geçirdim ama hala kanamam devam ediyo doktor bebişlerin iyi olduğunu söyledi kanamanın kese dışında olduğunda söyledi ama yinede içim rahat değil bakalım sonumuz ne olacak.Evde sırt üstü yatıyorum Seninde bebişinde inşallah bir problem yoktur canım senin sonuçların ne zaman belli olacak?
kızlar doğuma 4 gün kala grip oldum
çok fenayım bugün dr. randevum vardı antibiyotik başladık
inşlhh 3-4 güne atlatabilirim yoksa çok zor olurr çok canım sıkıldı ama yapacak bişey yokk artık perşembe son kez gidicem dr. tahliller felan yapılacak cuma sabah 8.30 da da amaliyata alacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?