Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

geçmş olsun canım kabız için ilacın yokmu benimde kabız sorunum oluyor arada şahin bey bana toz bir ilaç verdi kendimi o kadar zorlamak zorunda kalmıyorum.
verdi canım şurup ama hiç imedim çok mecbur kalırsan iç dedi.
zeynepcim sende kaçıncı haftada olduğunu ve tedavi gördüğün merkezi yaz mısın nurcan arkadaşımız senide listeye eklesin.

12. haftadayım bursa acıbademde tedavi gördüm...

geçmiş osun canım gebelikte basur sorunu çok olur kanaman ondan olmuştur bence doktorun ilaç versin
nurcancım biz 17. haftamıza başlıyoruz bizi listeden günceller misin?
düzeltirim canım
verdi canım şurup ama hiç imedim çok mecbur kalırsan iç dedi.

12. haftadayım bursa acıbademde tedavi gördüm...
ekliyorum canım
kızlar kan hapı ve elevite ne zaman başladınız?

canım elevite çoktan başlaman lazımdı kan hapınada başla artık

Meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez----------gebelik haftası------kız/erkek----İisim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 23. Hafta KIZ YAĞMUR NİSA
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 16.Hafta
3-) nazim83 Özel Selçuklu 38.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 26.Hafta KIZ NEVRA
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 12.Hafta
7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 33.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 14.Hafta
9-) gulumgulum Anatolia Tüp Bebek Merkezinde 7.Hafta
10-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 17.Hafta
11-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 12.Hafta
12-) gozdemmmmmm doğal gebelik 12.hafta
13-) neyzen_x ANTOLİA 8.Hafta
14-) pares83 Çamlıca Medıcana 8.Hafta
15-) prizeprize Ankara Genart 7.Hafta
16-) minikmucizem 9.Hafta
17-) hilye35 Ege Üniversitesi 17. Hafta
1 xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) Ah_kalBiM ankara tüp bebek merkezinde 33.Hafta KIZ
20-) fatmanur 7.Hafta
21-) yasmin07 7.Hafta
22-) ela2008 13. Hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ
24-) nevaa 10.Hafta
25-) leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
30-) şirinetuğba Ankara Güven Hastanesi 8.Hafta
31-) nilu maya tüp bebek 7.Hafta
32-) htcyldz Umut Tüp Bebek
33-) zeynepela Bursa Acıbadem 12.hafta
34-) schatze_32

Gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

Son düzenleme:
canım şahin bey progestanı bıraktırdığı gün elevit başlattı ama daha kan hapına başlamadım yanılmıyorsam 5. ay falan demişti en son gittiğimizdede geçen hafta birşey demedi.
bana bu hafta başla dedi bu hafta bitince yani hem elevit hem kan hapı başladı.

kan hapı 16. haftadan sonra öneriyorlar .. ama benim dr. kullanma dedi...
elevit tüp bebek tedavisinde başlamıştım hala devam ediyorum ...ama haftada 3 e falan düşürdüler artık.. doğuma 1-2 hafta kala da bırakırım sanırım

bugün tetanoz aşımın 2. dozunu vuruldum kızlar kolum ağrıyor .. buz koydum ..ama ne yapsam ağrıyacak biliyorum 3-4 gün ...
sağlık ocağında yapıyorlar ...
kalp atışalrınıda dinledik ...ne güzel bir alet ... küçücük radyo gibi mikrofonlu .. bayaa ses veriyor odaya ..her eve lazım :))))

iğnelerimi yazdırmak için doktoru bekliyordum .. birden karnımda aşırı bir acıkma içim bayıldı gözler bulandı.. halbuki çorba içip çıktım evden ... marketten gelen bir kadın vardı .. poşetinden ekmek falan çıkardı .. kopardı yedim orada ... elma falan var vereyim diyor ..istemedim ..
ama utandım yawww... az kalsın durup dururken açlıktan bayılacaktım ..
tansiyonumu ölçtüler düşmüş biraz...
çantanızda hep birşeyler bulundurun ...ben hep koyardım ..artık birşey olmaz bana diye birkaç seferdir ihmal ediyordum ..

mrh ben transferden 1-2 gün önce kan için clexanne 0.4 lük iğne kullandım bu arada folbiol apikobal ve crinon jel devam ettim 2 haftadan somnra corasprin 100 lük (yaklaşık 1 hafta çünkü daha sonra pıhtılaşma testi yaptırdım testin sonucunda tekrar clexane+corasprin olarak devam ettim), elevit ve folbiol olarak devam ediyorum bide 5 günde bir proluton düşük iğnesi kullanıyorum

zeynepela yanlışlık olmasın kan hapı diyince ben kan sulandırıcı anladım ama sanırım kan yapıcı hap kastediyorsun bende 9 un içindeyim ama ban kan yapıcı bi hap vermedi

arkadaşlar sorması ayıp bu ne cd si hangi dönemde verilior

kızlar doğuma 4 gün kala grip oldum
çok fenayım bugün dr. randevum vardı antibiyotik başladık
inşlhh 3-4 güne atlatabilirim yoksa çok zor olurr çok canım sıkıldı ama yapacak bişey yokk artık perşembe son kez gidicem dr. tahliller felan yapılacak cuma sabah 8.30 da da amaliyata alacaklar

,Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi fazla okuyamadım , aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Gözdemm beni sormuşsun nerelerdesin diye benim geçen hafta pazartesiden beri kanamam vardı bide mide bulantımdan dolayı internete bile giremedim dün gecede tekrar kanamam çoğaldı öyle böyle değil resmen paçalarımdan aktı geceyi hastanede geçirdim ama hala kanamam devam ediyo doktor bebişlerin iyi olduğunu söyledi kanamanın kese dışında olduğunda söyledi ama yinede içim rahat değil bakalım sonumuz ne olacak.Evde sırt üstü yatıyorum Seninde bebişinde inşallah bir problem yoktur canım senin sonuçların ne zaman belli olacak?

canım senin kanda sorun varya belki ondan vermemiştir ine kullanıyonya sen bana hem sabah hem akşam verildi mesela benim ilk bebek anemi olduğı için
canım hep taşı sen boşver bişi olmaazolurmu özellikle küçü suyun hep olsun birde tuzlu bişiler
aaaaaahhhhhh canım nasıl oldu yaaaaaaa inşallah girebilirsin doğuma ama hayırlısı bakalım kısmet neyse o olur rabbim hayırlısı ile şifa versin çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım

Merhaba nilu. Geçmis olsun. Insallah önemli birsey degildir sonuçta bebeklerin iyi.

canım için rahat olsun bak az kalmış bebeğine kavuşmana c vitamini almaya çalış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…