..çok geçmiş olsun ...kısmet yaaa... ıhlamurunu iç ...portakal suyuu iç ... bide tavuksuyuna çorba ... biri de gelsin yanına baksın sana ....kızlar doğuma 4 gün kala grip oldum
çok fenayım bugün dr. randevum vardı antibiyotik başladık
inşlhh 3-4 güne atlatabilirim yoksa çok zor olurr çok canım sıkıldı ama yapacak bişey yokk artık perşembe son kez gidicem dr. tahliller felan yapılacak cuma sabah 8.30 da da amaliyata alacaklar
geçmiş olsun arkadaşım... o kadar çok kanama duymamıştım ... bebişleler iyiyse mesele yok .. inşallah en kısa zamanda düzelirsin,Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi fazla okuyamadım , aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Gözdemm beni sormuşsun nerelerdesin diye benim geçen hafta pazartesiden beri kanamam vardı bide mide bulantımdan dolayı internete bile giremedim dün gecede tekrar kanamam çoğaldı öyle böyle değil resmen paçalarımdan aktı geceyi hastanede geçirdim ama hala kanamam devam ediyo doktor bebişlerin iyi olduğunu söyledi kanamanın kese dışında olduğunda söyledi ama yinede içim rahat değil bakalım sonumuz ne olacak.Evde sırt üstü yatıyorum Seninde bebişinde inşallah bir problem yoktur canım senin sonuçların ne zaman belli olacak?
dünya kadar ilaç kullanıyorsun birde bunu içme dedi .. elevitte zaten bu kan takviyeleri de var yeter dedi tahlillerime bakıp .... birde bende kabızlık olduğu için .. bu daha kötü yapr dedi ...canım senin kanda sorun varya belki ondan vermemiştir ine kullanıyonya sen bana hem sabah hem akşam verildi mesela benim ilk bebek anemi olduğı için
canım hep taşı sen boşver bişi olmaazolurmu özellikle küçü suyun hep olsun birde tuzlu bişiler
geçmiş olsun canım
..çok geçmiş olsun ...kısmet yaaa... ıhlamurunu iç ...portakal suyuu iç ... bide tavuksuyuna çorba ... biri de gelsin yanına baksın sana ....
geçmiş olsun arkadaşım... o kadar çok kanama duymamıştım ... bebişleler iyiyse mesele yok .. inşallah en kısa zamanda düzelirsin
dünya kadar ilaç kullanıyorsun birde bunu içme dedi .. elevitte zaten bu kan takviyeleri de var yeter dedi tahlillerime bakıp .... birde bende kabızlık olduğu için .. bu daha kötü yapr dedi ...
tümbu sebeplerden dolayı içmedim hiç...
slm cnm nasılsın?ya dr um banada ense kalınlığı çok iyi dedi ama biyerde okuyunca 3ün üstü 1in altı tehlike diye korktum o yüzden yani...ikili test için kan vermiştim bugün yarın çıkar sonucu hafta sonuda sonucu göstermek için gideceğim...merhaba kızlar bugün çok fena kabızdım ve çok fena makattan kanamam oldu rabbim bebeğimi korusun eşim de kanamam var deyince bebeğe bir şey oldu sanmış bir korktu anlatamam. çarşamba bizim de ikili testimiz var aslında 45 mm olmak yeterli ikili test için yani herzaman seninle canım erken değil yaptırdığın 11-14. haftalar uygun zaten. ayrıca ense kalınlığı iyi çıkmış sen neden stres yaptın. benimkisi de geçen hafta 1.5 mm çıkmıştı doktor çok iyi dedi. bakalım çarşamba ne olucak.
cnm ben dr uma sabahları süt içemiyorum yumurta çok severim ama kokuyo yiyemiyorum diyince o zaman başlayalım elevite dedi dün akşam tok olarak başladım.sabahları istifra ettiğim için akşam tok olarak içmemi söyledi akşam başladım ama folik asitede devam edecekmiyim onu bilmiyorum bende sizlere onu soracaktım...kan hapı içinde dr um bulantıların tam kesilsin ondan sonra başlarız dedi çünkü kan hapı bulantıyı arttırıyo dedi...kızlar kan hapı ve elevite ne zaman başladınız?
cnm çok geçmiş olsun inş doğuma gribin geçmiş şekilde rahatlıkla girersin..Allah sağlıkla sorunsuz şekilde kucağına almanı nasip etsin..bizleride ayırmasın...kızlar doğuma 4 gün kala grip oldum
çok fenayım bugün dr. randevum vardı antibiyotik başladık
inşlhh 3-4 güne atlatabilirim yoksa çok zor olurr çok canım sıkıldı ama yapacak bişey yokk artık perşembe son kez gidicem dr. tahliller felan yapılacak cuma sabah 8.30 da da amaliyata alacaklar
,Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi fazla okuyamadım , aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Gözdemm beni sormuşsun nerelerdesin diye benim geçen hafta pazartesiden beri kanamam vardı bide mide bulantımdan dolayı internete bile giremedim dün gecede tekrar kanamam çoğaldı öyle böyle değil resmen paçalarımdan aktı geceyi hastanede geçirdim ama hala kanamam devam ediyo doktor bebişlerin iyi olduğunu söyledi kanamanın kese dışında olduğunda söyledi ama yinede içim rahat değil bakalım sonumuz ne olacak.Evde sırt üstü yatıyorum Seninde bebişinde inşallah bir problem yoktur canım senin sonuçların ne zaman belli olacak?
ayyy bana kan hapı verdi bu hafta sonu başlayacağım ama kabızlık bende de var umarım daha fena olmam . nedense diğerinde başlatmamıştı 12. haftada ama bunda başla dedi bir bildiği vardır doktorumun diyorum
inşallah kabızlık yapmaz canım ...
biraz kendini takip et kullanınca .. kabızlık ve mide bulantısı yakınmaları oluyormuş bazılarının ...
inş .. olmazdaaa .. olursa doktorunla paylaşırsın .başka bir yöntem dene r...
slm kızlar nasılsınız... geçmiş olsun aman kanamalara dikkat.. ben trasfer oldu olalı içiyorum eleviti önce eleviti içiyordum sonra decavite başladım oda virtamin hapı ama elevit gibi kokmuyor
en sonunda battaniyeyi bitirdim sizle paylaşayım dedim kızlar nasıl olmuş.. tabi resmi ekleyebildiysem
..çok geçmiş olsun ...kısmet yaaa... ıhlamurunu iç ...portakal suyuu iç ... bide tavuksuyuna çorba ... biri de gelsin yanına baksın sana ....
geçmiş olsun arkadaşım... o kadar çok kanama duymamıştım ... bebişleler iyiyse mesele yok .. inşallah en kısa zamanda düzelirsin
dünya kadar ilaç kullanıyorsun birde bunu içme dedi .. elevitte zaten bu kan takviyeleri de var yeter dedi tahlillerime bakıp .... birde bende kabızlık olduğu için .. bu daha kötü yapr dedi ...
slm kızlar nasılsınız... geçmiş olsun aman kanamalara dikkat.. ben trasfer oldu olalı içiyorum eleviti önce eleviti içiyordum sonra decavite başladım oda virtamin hapı ama elevit gibi kokmuyor
en sonunda battaniyeyi bitirdim sizle paylaşayım dedim kızlar nasıl olmuş.. tabi resmi ekleyebildiysem
içme içme elevit yeter sana
canım için rahat olsun bak az kalmış bebeğine kavuşmana c vitamini almaya çalış...
çok saolun kızlar antibitik kullanınca çok ağırlaşmadı ama burnum akıyorslm cnm nasılsın?ya dr um banada ense kalınlığı çok iyi dedi ama biyerde okuyunca 3ün üstü 1in altı tehlike diye korktum o yüzden yani...ikili test için kan vermiştim bugün yarın çıkar sonucu hafta sonuda sonucu göstermek için gideceğim...
cnm ben dr uma sabahları süt içemiyorum yumurta çok severim ama kokuyo yiyemiyorum diyince o zaman başlayalım elevite dedi dün akşam tok olarak başladım.sabahları istifra ettiğim için akşam tok olarak içmemi söyledi akşam başladım ama folik asitede devam edecekmiyim onu bilmiyorum bende sizlere onu soracaktım...kan hapı içinde dr um bulantıların tam kesilsin ondan sonra başlarız dedi çünkü kan hapı bulantıyı arttırıyo dedi...
cnm çok geçmiş olsun inş doğuma gribin geçmiş şekilde rahatlıkla girersin..Allah sağlıkla sorunsuz şekilde kucağına almanı nasip etsin..bizleride ayırmasın...
niluu herkes seni çok merak ettiii..
çok geçmiş olsun cnm kendine çok dikkat et bol bol istirahat et ve ayaklarının altına yastık koyarak dinlen çok geçmiş olsun tatlım...
hafta da 2-3 e düşürdü geçen ay dr. zaten ... bir sonraki randevümda sorucam zaten .. daha içilecekmi diye
Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim çok sağolun kanamam azaldı şükürler olsun.Size bir şey soracağım kullandığımız hormon ilaçlarını kaçıncı ayda bıraktınız lütfen banada bilgi verebilirmisiniz?
haftaya bugün ne gripten eser kalacak .... ne sezeryan stresinden .. inşallah ... kucağında da bebişinnnnçok saolun kızlar antibitik kullanınca çok ağırlaşmadı ama burnum akıyor
suratım ağrıyor sinüzütten dolayıı ıhlamur nane limon portkal ne varsa yiyip içiyorum
inşalhh atlatırım artık
Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim çok sağolun kanamam azaldı şükürler olsun.Size bir şey soracağım kullandığımız hormon ilaçlarını kaçıncı ayda bıraktınız lütfen banada bilgi verebilirmisiniz?
kızlar merhaba bugün doktora gittik 2li test için ense 1.3 çıktı kan da verdik haftaya çıkıcak sonucumuz. ama bebeğimin sadece el ve ayağı hareket ediyordu oysa geçen hafta yerinde duramıyordu benim diğer bebeğimde de öyle olmuştu hareketler azalmış suyu azar azar bitmişti çok korkuyorum
ense kalınlığı çok iyi çıkmış, önceki tecrübenden korkuların var canım ama üzme kendini benimde bebeğim son gittiğimizde bir güzel yatıyordu ayak ayak üstüne atmış o kadar baktık hiç pozisyonunu bozmadı belki uyuyordur güzel güzel annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?