Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ense kalınlığın güzel çıkmış maşallah ...
24 saat aynı oranda hareketli olmazki bebekler ...
muayenede suyum nasıl diye sorsaydın keşke ...
madem böyle bir acı tecrübe yaşamışsın .. doktor kontrollerini 1 ay değil , 15 güne indir 20. haftaya gelene kadar .. için rahat eder ...

cnm benim kanamanın azalmasına çok sevindim çok şükür...ben jel kullanıyorum cnm crinone jel günde 1 tane sabahları dr um 12.haftanın sonuna kadar dedi ve yarın 12.haftamızın sonu drumu arayıp soracağım yinede bırakayımmı diye...

cnm bak diğer topiktede yazdım bebişin canı o an belki oynamak istemiyodu oda ondan harektsiz olabilir diğer bebişinle kıyaslama cnm lütfen...

ben transferden itibaren (20 aralıktan) günde 2 kere crinone jel+clexane iğne kullanıodum.7. haftadan sonra clexane + corasprin+ proluton depot iğne (5 günde bir yapılıo 10 kutu verdi nisan kadar bitecek galiba ondan sonra yok bunu crinon jel yerine vermişti düşük için) , clexane +corasprini 32-36 ıncı haftalara kadar devam edicez dedi

canım zaten öyle yapıyorum suyu iyi dedi zaten diğer bebeğin de bu haftada iyiydi. 2-3 hafta çok önemli vbenim için hayırlısıyla bir atlatsam daha rahat olacağım. ayrıca hem tedavimi yapan doktora hem de doğumu yapmayı düşündüüm doktora gidiyorum bazen bırak 15 günü her hafta gitmiş oluyorum doktora.haftaya yine gideceğim inşallah bir aksilik olmazsa.

inşallah kaygıların yersiz çıkar canım ... Allah bebeğini sana bağışlasın

canım bişi olcağını sanmıyorum ya benimde ilk baş oynadı sonra baya oynamadı bende çok korkmuştum ama geçen haftadan beri şükür düzene girdi :::)))))) nevra bilir normalde o benden önce ben oynuyo diyodum sonra bi kesildi hiiiiç oynamadı

hayırlısı olsun canım ama şu 2 hafta benim için çok öenmli dualrınızda yer bulursam ne mutlu bana rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlık sıhhat versin sevgiler....

Meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez----------gebelik haftası------kız/erkek----İisim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 23. Hafta KIZ YAĞMUR NİSA
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 16.Hafta
3-) nazim83 Özel Selçuklu 38.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 26.Hafta KIZ NEVRA
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 12.Hafta
7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 33.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 14.Hafta
9-) gulumgulum Anatolia Tüp Bebek Merkezinde 7.Hafta
10-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 17.Hafta
11-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 12.Hafta
12-) gozdemmmmmm doğal gebelik 12.hafta
13-) neyzen_x ANTOLİA 8.Hafta
14-) pares83 Çamlıca Medıcana 8.Hafta
15-) prizeprize Ankara Genart 7.Hafta
16-) minikmucizem 9.Hafta
17-) hilye35 Ege Üniversitesi 17. Hafta
1 xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) Ah_kalBiM ankara tüp bebek merkezinde 33.Hafta KIZ
20-) fatmanur 7.Hafta
21-) yasmin07 7.Hafta
22-) ela2008 13. Hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ
24-) nevaa 10.Hafta
25-) leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
30-) şirinetuğba Ankara Güven Hastanesi 8.Hafta
31-) nilu maya tüp bebek 7.Hafta
32-) htcyldz Umut Tüp Bebek
33-) zeynepela Bursa Acıbadem 12.hafta
34-) schatze_32

Gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

canlar yarın nazım arkadaşımızın doğumu var müsait olanlar bugün arkadaşımıza yaşin okursa çok iyi olur sağ sağlim kavuşsunlar yavrusuyla yarın sabah

kızlar size bir sorum var.dünden beri çok endişeliyim..ben dün köfte yoğurdum çıplak elle.ama sonradan dank etti.internette araştırdım ve yazılanlardan dolayı çok korktum..nasıl böyle bir hata yaptım..sizce hastalık kapmış olabilirmiyim??eldiven giymeyi akıl edemedim o an..ev çok karışıktı ve yemek yapmak da bana düştü..off offf........sizlerden çiğ ete dokunan var mı??

judith anlamadım nasıl yani hamilelikte çıplak elle ete dokunulmazmı?
nasılsınız kızlaarrr
benim dün ikili test sonucum çıkmış ve eşimde heyecanla hemen çıkmış dr uma göstermiş sonucu sonucun ne olduğunu bilmiyorum ama dr um çok çok çok iyi demiş...ense kalınlığımızda 0.080 çıkmıştı..
nurcan cım akşama eğer bi rahatsızlığım çıkmazsa nazım arkadaşımızın sorunsuz ve sağlıkla doğum yapabilmesi için yasin okurum cnm...
çok baş ağrılarım var şu sıra bu hamilelik belirtisiymiş bulantılarım kesildi istifralarım kesildi çok şükür...elevitede devam ediyorum sizlerden ne hbr?

canlar yarın nazım arkadaşımızın doğumu var müsait olanlar bugün arkadaşımıza yaşin okursa çok iyi olur sağ sağlim kavuşsunlar yavrusuyla yarın sabah
inşallah canım .. bugün kendimi çok iyi hissetmiyorum ...ama yasin okuma niyetim vardı zaten .. okumaya çalışıcam ...
Allah sağ sağlim kucağına almak nasip etsin arkadaşımıza
ellerini yüzün gözüne ağzına sürmediysen iyice yıkayıp dezenfeke ettiysen probl olmaz cnm ... benim doktorum ete dokunduktan sonra elini yıka sonra hijyen jeli sık eline demişti

hayırlı olsun sonucun güzel çıkmış ..0.080 değil de 0.80dir bence sonuç ...

baş ağrısı 11.-12.13. haftalarda oluyor bazılarında bende olmamıştı ... geçmiş olsun

arkadaşım seni kim kandırdı böle çiğ ete dokununca neden bişi olsun hepmiz ev kadınıyız nerdeyse evde yemeğimizi kurbanda etimizi hep kendimiz hallederiz ve ben kimsenin eti eldivenle ellediğini sanmıyorum tiki felan yoksa ete karşı heleki köfte yoğururken asla taktıklarını sanmıyorum canım böle dış etkenlere takılma çiğ et yeme yeter ellemekten bişi olmaz

hadi gözün aydın tetin güzel mide bulantın gitmiş iyi iyiy gerçi arada gne miden bulanır ama ilk sefer gibi olmaz :)))))) canım okuyabilirsen kimseyi sıkmak mecbur kılmak istemem zaten nazım kendi demedi ben dedim hani sağ sağlim çıksınlar doğumdan diye eğer iyi olursan okursun

okuyabilirsen canım zorunlu değil :))
Benim bildiğimde normalde bile çiğ etle temastan sonra yıkamak gerek iyice ama ani dokununca bişi olcak diye bişi duymadım ilk duyuyorum

Meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez----------gebelik haftası------kız/erkek----İisim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 23. Hafta KIZ YAĞMUR NİSA
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 16.Hafta
3-) nazim83 Özel Selçuklu 38.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 26.Hafta KIZ NEVRA
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 13.Hafta
7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 33.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 14.Hafta
9-) gulumgulum Anatolia Tüp Bebek Merkezinde 7.Hafta
10-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 17.Hafta
11-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 12.Hafta
12-) gozdemmmmmm doğal gebelik 12.hafta
13-) neyzen_x ANTOLİA 8.Hafta
14-) pares83 Çamlıca Medıcana 8.Hafta
15-) prizeprize Ankara Genart 7.Hafta
16-) minikmucizem 9.Hafta
17-) hilye35 Ege Üniversitesi 17. Hafta
1 xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) Ah_kalBiM ankara tüp bebek merkezinde 33.Hafta KIZ
20-) fatmanur 7.Hafta
21-) yasmin07 7.Hafta
22-) ela2008 13. Hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ
24-) nevaa 10.Hafta
25-) leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
30-) şirinetuğba Ankara Güven Hastanesi 8.Hafta
31-) nilu maya tüp bebek 7.Hafta
32-) htcyldz Umut Tüp Bebek
33-) zeynepela Bursa Acıbadem 12.hafta
34-) schatze_32

Gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

okuyabilirsen canım zorunlu değil :))
Benim bildiğimde normalde bile çiğ etle temastan sonra yıkamak gerek iyice ama ani dokununca bişi olcak diye bişi duymadım ilk duyuyorum

toksoplazma mı ne bir hastalık varmış ... o hastalıktan geçiyormuş bebeğe .. çiğ etten .. çok ciddi bir hastalık ...
benim doktorum biraz hassas davranmıştı ... ama senin dediğin gibi .. çiğ et yemek daha tehlikeli ellemekten ...
tabiki elleyeceğiz . yemek yapacağız ... ben el hijyeni kullandım ilk aylarda..
ama o kadar dikkat etmedim sonra unuttum hep .....
zaten ik aylarda daha dikkatli olmak gerekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…