kızlar merhaba bugün doktora gittik 2li test için ense 1.3 çıktı kan da verdik haftaya çıkıcak sonucumuz. ama bebeğimin sadece el ve ayağı hareket ediyordu oysa geçen hafta yerinde duramıyordu benim diğer bebeğimde de öyle olmuştu hareketler azalmış suyu azar azar bitmişti çok korkuyorum
cnm benim kanamanın azalmasına çok sevindim çok şükür...ben jel kullanıyorum cnm crinone jel günde 1 tane sabahları dr um 12.haftanın sonuna kadar dedi ve yarın 12.haftamızın sonu drumu arayıp soracağım yinede bırakayımmı diye...Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim çok sağolun kanamam azaldı şükürler olsun.Size bir şey soracağım kullandığımız hormon ilaçlarını kaçıncı ayda bıraktınız lütfen banada bilgi verebilirmisiniz?
kızlar merhaba bugün doktora gittik 2li test için ense 1.3 çıktı kan da verdik haftaya çıkıcak sonucumuz. ama bebeğimin sadece el ve ayağı hareket ediyordu oysa geçen hafta yerinde duramıyordu benim diğer bebeğimde de öyle olmuştu hareketler azalmış suyu azar azar bitmişti çok korkuyorum
Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim çok sağolun kanamam azaldı şükürler olsun.Size bir şey soracağım kullandığımız hormon ilaçlarını kaçıncı ayda bıraktınız lütfen banada bilgi verebilirmisiniz?
ense kalınlığın güzel çıkmış maşallah ...
24 saat aynı oranda hareketli olmazki bebekler ...
muayenede suyum nasıl diye sorsaydın keşke ...
madem böyle bir acı tecrübe yaşamışsın .. doktor kontrollerini 1 ay değil , 15 güne indir 20. haftaya gelene kadar .. için rahat eder ...
canım zaten öyle yapıyorum suyu iyi dedi zaten diğer bebeğin de bu haftada iyiydi. 2-3 hafta çok önemli vbenim için hayırlısıyla bir atlatsam daha rahat olacağım. ayrıca hem tedavimi yapan doktora hem de doğumu yapmayı düşündüüm doktora gidiyorum bazen bırak 15 günü her hafta gitmiş oluyorum doktora.haftaya yine gideceğim inşallah bir aksilik olmazsa.
inşallah kaygıların yersiz çıkar canım ... Allah bebeğini sana bağışlasın
canım bişi olcağını sanmıyorum ya benimde ilk baş oynadı sonra baya oynamadı bende çok korkmuştum ama geçen haftadan beri şükür düzene girdi :::)))))) nevra bilir normalde o benden önce ben oynuyo diyodum sonra bi kesildi hiiiiç oynamadı
hayırlısı olsun canım ama şu 2 hafta benim için çok öenmli dualrınızda yer bulursam ne mutlu bana rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlık sıhhat versin sevgiler....
inşallah canım .. bugün kendimi çok iyi hissetmiyorum ...ama yasin okuma niyetim vardı zaten .. okumaya çalışıcam ...canlar yarın nazım arkadaşımızın doğumu var müsait olanlar bugün arkadaşımıza yaşin okursa çok iyi olur sağ sağlim kavuşsunlar yavrusuyla yarın sabah
ellerini yüzün gözüne ağzına sürmediysen iyice yıkayıp dezenfeke ettiysen probl olmaz cnm ... benim doktorum ete dokunduktan sonra elini yıka sonra hijyen jeli sık eline demiştikızlar size bir sorum var.dünden beri çok endişeliyim..ben dün köfte yoğurdum çıplak elle.ama sonradan dank etti.internette araştırdım ve yazılanlardan dolayı çok korktum..nasıl böyle bir hata yaptım..sizce hastalık kapmış olabilirmiyim??eldiven giymeyi akıl edemedim o an..ev çok karışıktı ve yemek yapmak da bana düştü..off offf........sizlerden çiğ ete dokunan var mı??
judith anlamadım nasıl yani hamilelikte çıplak elle ete dokunulmazmı?
nasılsınız kızlaarrr
benim dün ikili test sonucum çıkmış ve eşimde heyecanla hemen çıkmış dr uma göstermiş sonucu sonucun ne olduğunu bilmiyorum ama dr um çok çok çok iyi demiş...ense kalınlığımızda 0.080 çıkmıştı..
nurcan cım akşama eğer bi rahatsızlığım çıkmazsa nazım arkadaşımızın sorunsuz ve sağlıkla doğum yapabilmesi için yasin okurum cnm...
çok baş ağrılarım var şu sıra bu hamilelik belirtisiymiş bulantılarım kesildi istifralarım kesildi çok şükür...elevitede devam ediyorum sizlerden ne hbr?
kızlar size bir sorum var.dünden beri çok endişeliyim..ben dün köfte yoğurdum çıplak elle.ama sonradan dank etti.internette araştırdım ve yazılanlardan dolayı çok korktum..nasıl böyle bir hata yaptım..sizce hastalık kapmış olabilirmiyim??eldiven giymeyi akıl edemedim o an..ev çok karışıktı ve yemek yapmak da bana düştü..off offf........sizlerden çiğ ete dokunan var mı??
judith anlamadım nasıl yani hamilelikte çıplak elle ete dokunulmazmı?
nasılsınız kızlaarrr
benim dün ikili test sonucum çıkmış ve eşimde heyecanla hemen çıkmış dr uma göstermiş sonucu sonucun ne olduğunu bilmiyorum ama dr um çok çok çok iyi demiş...ense kalınlığımızda 0.080 çıkmıştı..
nurcan cım akşama eğer bi rahatsızlığım çıkmazsa nazım arkadaşımızın sorunsuz ve sağlıkla doğum yapabilmesi için yasin okurum cnm...
çok baş ağrılarım var şu sıra bu hamilelik belirtisiymiş bulantılarım kesildi istifralarım kesildi çok şükür...elevitede devam ediyorum sizlerden ne hbr?
inşallah canım .. bugün kendimi çok iyi hissetmiyorum ...ama yasin okuma niyetim vardı zaten .. okumaya çalışıcam ...
Allah sağ sağlim kucağına almak nasip etsin arkadaşımıza
ellerini yüzün gözüne ağzına sürmediysen iyice yıkayıp dezenfeke ettiysen probl olmaz cnm ... benim doktorum ete dokunduktan sonra elini yıka sonra hijyen jeli sık eline demişti
hayırlı olsun sonucun güzel çıkmış ..0.080 değil de 0.80dir bence sonuç ...
baş ağrısı 11.-12.13. haftalarda oluyor bazılarında bende olmamıştı ... geçmiş olsun
okuyabilirsen canım zorunlu değil :))
Benim bildiğimde normalde bile çiğ etle temastan sonra yıkamak gerek iyice ama ani dokununca bişi olcak diye bişi duymadım ilk duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?