inşallah canım .. bugün kendimi çok iyi hissetmiyorum ...ama yasin okuma niyetim vardı zaten .. okumaya çalışıcam ...
Allah sağ sağlim kucağına almak nasip etsin arkadaşımıza
ellerini yüzün gözüne ağzına sürmediysen iyice yıkayıp dezenfeke ettiysen probl olmaz cnm ... benim doktorum ete dokunduktan sonra elini yıka sonra hijyen jeli sık eline demişti
hayırlı olsun sonucun güzel çıkmış ..0.080 değil de 0.80dir bence sonuç ...
baş ağrısı 11.-12.13. haftalarda oluyor bazılarında bende olmamıştı ... geçmiş olsun
inşallah canım .. bugün kendimi çok iyi hissetmiyorum ...ama yasin okuma niyetim vardı zaten .. okumaya çalışıcam ...
Allah sağ sağlim kucağına almak nasip etsin arkadaşımıza
ellerini yüzün gözüne ağzına sürmediysen iyice yıkayıp dezenfeke ettiysen probl olmaz cnm ... benim doktorum ete dokunduktan sonra elini yıka sonra hijyen jeli sık eline demişti
hayırlı olsun sonucun güzel çıkmış ..0.080 değil de 0.80dir bence sonuç ...
baş ağrısı 11.-12.13. haftalarda oluyor bazılarında bende olmamıştı ... geçmiş olsun
nevra şimdi yine baktım ultrason kağıdına evet 0.080 yazıyo...
dr iyi dedi ama ben eve geldiğimde araştırdım 3ün üstü 1in altı tehlike yazıyodu dr uma gidince tekrar sorucam gerçekten değer iyimi diye kafamda soru işareti kaldı çünkü...sencede öyle değilmi...
doktor iyi dediyse iyidir ... belki o labaratuvarın ölçü sınırı birimi farklıdır. ..
ama kafana takılmıştır haklısın ...sor genede .. korkutma ama kendini ..yazarsın sonra banada
Merhaba arkadaslar.
Yarin Nazim'in dogumu varmis allah kurtarsin.
Nurcancim bizde 17 hafta olduk güncellersen.
toksoplazma mı ne bir hastalık varmış ... o hastalıktan geçiyormuş bebeğe .. çiğ etten .. çok ciddi bir hastalık ...
benim doktorum biraz hassas davranmıştı ... ama senin dediğin gibi .. çiğ et yemek daha tehlikeli ellemekten ...
tabiki elleyeceğiz . yemek yapacağız ... ben el hijyeni kullandım ilk aylarda..
ama o kadar dikkat etmedim sonra unuttum hep .....
zaten ik aylarda daha dikkatli olmak gerekiyor..
canım ben sana daha öncede dedim bak doktor senin bebeğinin ölçümünü 11. haftada yaptı yani siz gitmişken adam bakim demiş normalde 12 haftayı geçince yapılıyor senin bebişinde asıl ikili zamanı geldiğinde değeri 1 küsürde olur yani haftasına göre normal bir sorun yok bence sen kendini yeme boşuna bizimkiler 12 haftadan sonra 1 i geçik gözüküyo sen 11. haftada dahane istiyonnevra şimdi yine baktım ultrason kağıdına evet 0.080 yazıyo...
dr iyi dedi ama ben eve geldiğimde araştırdım 3ün üstü 1in altı tehlike yazıyodu dr uma gidince tekrar sorucam gerçekten değer iyimi diye kafamda soru işareti kaldı çünkü...sencede öyle değilmi...
amiiiiiinMerhaba arkadaslar.
Yarin Nazim'in dogumu varmis allah kurtarsin.
Nurcancim bizde 17 hafta olduk güncellersen.
hoşgeldin ... senin çizelgene göre 19. haftaya girmişsin .. yanlışlıkmı var
canım benim çok geçmiş olsun .. Allah korumuş .. ben bu kadarını ilk defa duydum ...canım tabiki zrarı var aama iyice temizşeyince elini bişi olmaz normaldede zararı var etin benim geçen sene kurban etşnden elşmde ufacık bi yara oldu ertesi günü bütün kolum şişti bi hastaneye gittim dokto
r et doğrarken kesik olursa hemen doktora gitmek gerek dedi meğer enfeksşyon kapmışım 1 ay sadece elimdeki ufacık şeyin yüzüne omuzuma kadar alçıda gezdim :)))
Hiç sorma canim bu çizelge simdide bir hafta ileride.
Bir türlü tuturamadik.
Bugün itibariyle 17 hafta + 1 gün.
canım benim çok geçmiş olsun .. Allah korumuş .. ben bu kadarını ilk defa duydum ...canım tabiki zrarı var aama iyice temizşeyince elini bişi olmaz normaldede zararı var etin benim geçen sene kurban etşnden elşmde ufacık bi yara oldu ertesi günü bütün kolum şişti bi hastaneye gittim dokto
r et doğrarken kesik olursa hemen doktora gitmek gerek dedi meğer enfeksşyon kapmışım 1 ay sadece elimdeki ufacık şeyin yüzüne omuzuma kadar alçıda gezdim :)))
Hiç sorma canim bu çizelge simdide bir hafta ileride.
Bir türlü tuturamadik.
Bugün itibariyle 17 hafta + 1 gün.
canım korkma zaten sen gittiğinde senin doktorun ona gene bakacaktır sende sorarsın kaç olduğunu öğrenirsin merak etmenurcancım bende senin dediklerinden sonra rahatladım ama içim yinede içimi kemiriyo ptes igidince yine ölçtürücem zaten...
canım benim çok geçmiş olsun .. Allah korumuş .. ben bu kadarını ilk defa duydum ...
SAT tarihini söyle canım düzelteyim
canım korkma zaten sen gittiğinde senin doktorun ona gene bakacaktır sende sorarsın kaç olduğunu öğrenirsin merak etme
sağol canım ben böle her belaı her kazayı çekiyom hastalık mıknatısı gibiyim :) ha ha aklında bulunsun eğer et doğradığında elinde kesik olur veya su toplarda etrafı hafif pembelesirse ertesi günü bekleme ertesi gün çok geç olabiliyo :)))))))) ama her hangi bi yara olmazsa iyice yıkayınca bişi olmaz
canım benim çok geçmiş olsun .. Allah korumuş .. ben bu kadarını ilk defa duydum ...
SAT tarihini söyle canım düzelteyim
espoir_fr http://lbdf.lilypie.com/ki59p2.png al canım bunu yapıştır.... düzelttim
Tesekkür ederim nevraacim.
Bakali bu defa oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?