evet o site ....nevracım sen bu lilypie dan anlıyosun en sonunu yapamadım yardım etsene 3. aşamayı en üstteki tarihe sat mı yazılıyo
Arkadaşlar kaç gündür yazamadım...Dua eden arksdaşlar özellikle Allah razı olsun...test sonuçları iyi çıktı...Şimdilik sorunumuz yok...Oğlum olacakmış kısmetse:))Umasrım herkes iyidir geçmişi okuyamadım da...
heralde yaptım şimdi ortaya çıkar
ya mail adresime geleni mi yapıştırıcam yapamadım resim koycam onu hiç yapamam herlde
ay vazgeçtim yapmicam aslında iyi oldu kalp atışını duymadan yapmak istemiyodum nurcana sonra söylicektim hatta ilkinin kalp atışını duyamadığım için çok etkilenmiştim şimdi duymadan bişey yapmak istemiyorum halbuki burda neler okudum kalp atışını duyunca bitmiyomuş dertler neler öğrendim sayenizde boşuna çekmeyiz inşallah bu sıkıntıları hayırlısıyla sonuçlanır 8.haftada kesenin içindeki bebek görünür mü???
canım benim 7+3 yada 7+4 olması lazım 8 diyelim işte küçük yani şimdide resim ekleyemiyorum zaten kendi resmimi koymicam ama boş boş durmasın die yapıştırmicaz mı profilin üstüne
bak demedikmi sana boşa korkuttular seni ooooooooooh paşamızda geliyo Allahım korusun yavrunuArkadaşlar kaç gündür yazamadım...Dua eden arksdaşlar özellikle Allah razı olsun...test sonuçları iyi çıktı...Şimdilik sorunumuz yok...Oğlum olacakmış kısmetse:))Umasrım herkes iyidir geçmişi okuyamadım da...
ay vazgeçtim yapmicam aslında iyi oldu kalp atışını duymadan yapmak istemiyodum nurcana sonra söylicektim hatta ilkinin kalp atışını duyamadığım için çok etkilenmiştim şimdi duymadan bişey yapmak istemiyorum halbuki burda neler okudum kalp atışını duyunca bitmiyomuş dertler neler öğrendim sayenizde boşuna çekmeyiz inşallah bu sıkıntıları hayırlısıyla sonuçlanır 8.haftada kesenin içindeki bebek görünür mü???
evet o site ....
üstteki doğma tarihi bebeğin ...
alttaki ..sat tarihin
maşallah çok sevindim .. Allah dualarımızı boşa çıkarmadı . düzelmiş mi . o su toplaması gibi bir şey vardı galiba
hade bakalım oğlun hayırlı olsun ... önümüzdeki haftalarda baktır gene cinsiyetine bu haftalarda yanlışlık olabiliyor ..
Arkadaşlar selam benim durumun içler acısı.. Ben çok severek güvendiğim evlilik hayali kurduğum adamdan hamile kaldım. Ve ben bunu öğrendiğimde 7 hafta 3 günlüktü.. Ama sevdiğim dediğim bebeği istemedi benim tek başıma bakacak durumum yok. Ve türk toplumu bunu kaldıramıyor babasız bir çocuk büyütmek çok zor. Bugün kürtaj için doktora gittim. Tüm gece ağladım okadar üzüldüm ki. Nasıl kıyacağım diye ama mantığım en doğrusu bu diyordu. Bebeğim 9 hafta 3 günlük.. Doktor benim halime çok üzüldü çok ağlıyordum masaya yattım narkoz verdiler ve uyumuşum.. Beni uyandırdıklarında olmadı dediler.. Alamadık rahim ağzı çok dar bijuyla açmaya çalıştım ama rahim yırtılır diye korktum ayrıca siz bana o güveni vermediniz. Aşırı kanamanız olsa burdada müdehale edebilirdik ama sizin bebeği istediğinizi düşünüp emin olmamanız yüzünden yarım bıraktık dedi. Vajinamda tampon yapmışlardı on çıkarttığımda biraz kan vardı . Allahım okadr zor durumdayım ki. Bunu başka doktorlar alır ama ben alamam dedi pazartesiye kadar vaktin var dei çok zor durumdayım yalvarırım bir akıl verin
Arkadaşlar kaç gündür yazamadım...Dua eden arksdaşlar özellikle Allah razı olsun...test sonuçları iyi çıktı...Şimdilik sorunumuz yok...Oğlum olacakmış kısmetse:))Umasrım herkes iyidir geçmişi okuyamadım da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?