sonucu pozitif olanlar test sonucunuzu kaçıncı gün öğrendiniz..idrarda 8.gün belli olanlar var mı?
Bizde akşam doktordaydık üçlü testimiz vardı ultroson iyiydi kan verdik pazartesi sonuçlar çıkıcak. 21 haftaya 4 boyutlu ultroson için randavu aldık, doktorumuz çok uğraştı cinsiyetini görmek için kıza benziyor dedi kesin emin değiliz.
sonucu pozitif olanlar test sonucunuzu kaçıncı gün öğrendiniz..idrarda 8.gün belli olanlar var mı?
canım kan da iyi çıkar inşallah... ama cinsiyet geç kalmış herkesler öğreniyor benim de geç oluyor hep bakalım hayırlısı olsun
gözdem çok sevindim herşeyin iyi çıkmasına maaşallah oğlumuza
şimdi canım sen öyle bir topiğe sordunki bu soruyu ... burada senelerce bebek hasreti çekip zorluklara katlanıp defalarca tüp bebek yaptırıp ta hamile kalan kişiler var ... biz bu duygular içindeyiz ... pek tabiki ortak cevabımız .. bebeğine kıyma olacak ..Arkadaşlar selam benim durumun içler acısı.. Ben çok severek güvendiğim evlilik hayali kurduğum adamdan hamile kaldım. Ve ben bunu öğrendiğimde 7 hafta 3 günlüktü.. Ama sevdiğim dediğim bebeği istemedi benim tek başıma bakacak durumum yok. Ve türk toplumu bunu kaldıramıyor babasız bir çocuk büyütmek çok zor. Bugün kürtaj için doktora gittim. Tüm gece ağladım okadar üzüldüm ki. Nasıl kıyacağım diye ama mantığım en doğrusu bu diyordu. Bebeğim 9 hafta 3 günlük.. Doktor benim halime çok üzüldü çok ağlıyordum masaya yattım narkoz verdiler ve uyumuşum.. Beni uyandırdıklarında olmadı dediler.. Alamadık rahim ağzı çok dar bijuyla açmaya çalıştım ama rahim yırtılır diye korktum ayrıca siz bana o güveni vermediniz. Aşırı kanamanız olsa burdada müdehale edebilirdik ama sizin bebeği istediğinizi düşünüp emin olmamanız yüzünden yarım bıraktık dedi. Vajinamda tampon yapmışlardı on çıkarttığımda biraz kan vardı . Allahım okadr zor durumdayım ki. Bunu başka doktorlar alır ama ben alamam dedi pazartesiye kadar vaktin var dei çok zor durumdayım yalvarırım bir akıl verin
Bizde akşam doktordaydık üçlü testimiz vardı ultroson iyiydi kan verdik pazartesi sonuçlar çıkıcak. 21 haftaya 4 boyutlu ultroson için randavu aldık, doktorumuz çok uğraştı cinsiyetini görmek için kıza benziyor dedi kesin emin değiliz.
evet canım aynen öyle söylemiyorlar benim ikisi de öyle geçen defa da öyle olmuştu. canım umarım herşey bundan sonra daha güzel olur hepimiz için. rabbim bebeklerimizi de bizleri de korusun şu mübarek saatlerde dualrımızı kabul etsin inşallah. kız erkek hiç mühim değil sağlıklı hayırlı olsun daBende senin gibi iki doktora gidiyorum biliyorsun tedavimizi yapan doktorumuz cinsiyeti her sorduğumuzda geçiştiriyor akşam allah kısmet derse doğum yapmaya karar verdiğimiz hastanedeki doktorumuza gittik ona dedim biz cinsiyetini bilmiyoruz hala diye kadın baya uğraştı duruşu çok uygun değildi o yüzden kıza benziyor dedi emin olmadık hayırlısı olsun sağlıklı olsun bizlerin en büyük dilekleri bunlar zaten kız erkek hepsi kıymetli bizim için.
sanada hayırlı cumalar cnmGünaydin arkadaslar hepinize hayirli cumalar diliyorum.
Nevracim haklisin. Normalde ben su an 19 hafta + 2 gün.
kızlar aranızda çok midesi bulanan metpamid fayda etmeyen ve zofran kullanan var mı ne sıklıkta kullanıyorsunuz???
sanada hayırlı cumalar cnm
Benim ilaç kullanacak derecede olmadı hiç ...
havuç yemeni tavsiye ederim ....
,ayrıca galete peynir ... mideyi bastırıyor...
patlamış mısırda midenin suyunu alıyor ...
ara ara karışık dene bunları ..
geçmiş olsun
yok canım o kadar hafif diil serum kullandım vitaminsiz kalmışız su bile içemiyorum ilaçsız bu arada çatlağı engellemek için ne kullandınız???
bende wıchy nin çatlak önleyici ve tedavi edici kremi var.. ama hep unutuyorum ...anca banyodan sonra sürüyorum ..... arada da bebek yağı sürüyorum ...ama senin daha gerilme yoktur
17-20 haftalardan sonra karın gerimeye başlar .....
birde kaşınmaya başlar ... kaşınma bazen çatlak habecisidir ... tırnaklarla kaşıdığın takdirde çatlaklara davetiye çıkarmış olursun
yok o kadar diil ama herkes şimdiden kullanmamı söylüyo hatta badem yağına başladım ama çatlak olacaksa hiç bişey fayda etmiyo diyende var birazda cildin kalitesiyle ilgili sanırım bebek yağınıda banyodan sonra sür çok güzel oluyo daha güzel emiyo kızlar cinsiyetini merak edenler bi site var %90 doğru çıkıyomuş bakın isterseniz sonuçlarıda yazın (Ancient Chinese Gender Predictor) üstteki tarihe kendi doğum gününüzü alttakinede sat tarihinden 14 gün ekleyip yazacakmışınız bu siteden öğrendim bunuda benimki kız çıktı
yok canım o kadar hafif diil serum kullandım vitaminsiz kalmışız su bile içemiyorum ilaçsız bu arada çatlağı engellemek için ne kullandınız???
lierac aldım diğer hamilelikte bir de nivea vücut yağı ama diğer hamilelikte bile bbitirmek nasip olmadı bu defa olur inşallah
nazım inşallah iyiydir .. bebişi iyidir .. ikiside rahat ve sağlıklılardır inş ..
sabah gözümü açtığımda aklıma ilk o geldi ... şimdi çok heyecanlıdır diye düşündüm ...
Allah hepimize sağlıklı ve rahat doğumlar nasip etsin ...
İsteyen herkese de bu duyguyu tattırsın .. bu mübarek cuma günü hepimizin duası kabul olsun ..amin.
yok o kadar diil ama herkes şimdiden kullanmamı söylüyo hatta badem yağına başladım ama çatlak olacaksa hiç bişey fayda etmiyo diyende var birazda cildin kalitesiyle ilgili sanırım bebek yağınıda banyodan sonra sür çok güzel oluyo daha güzel emiyo kızlar cinsiyetini merak edenler bi site var %90 doğru çıkıyomuş bakın isterseniz sonuçlarıda yazın (Ancient Chinese Gender Predictor) üstteki tarihe kendi doğum gününüzü alttakinede sat tarihinden 14 gün ekleyip yazacakmışınız bu siteden öğrendim bunuda benimki kız çıktı
benimki yanlış çıktı erkek diyo ama benimki kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?