Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Bizde akşam doktordaydık üçlü testimiz vardı ultroson iyiydi kan verdik pazartesi sonuçlar çıkıcak. 21 haftaya 4 boyutlu ultroson için randavu aldık, doktorumuz çok uğraştı cinsiyetini görmek için kıza benziyor dedi kesin emin değiliz.

sonucu pozitif olanlar test sonucunuzu kaçıncı gün öğrendiniz..idrarda 8.gün belli olanlar var mı?

Ben 12.gün kan testinde öğrendim daha önce herhangi birşey yapmaya cesaret edemedim. Burda okuduklarıma göre idrarda çıkmaya biliyormuş erken olduğu için morelim bozulur diye korkudan ben yapmadım idrar testi.

canım kan da iyi çıkar inşallah... ama cinsiyet geç kalmış herkesler öğreniyor benim de geç oluyor hep bakalım hayırlısı olsun
gözdem çok sevindim herşeyin iyi çıkmasına maaşallah oğlumuza

Bende senin gibi iki doktora gidiyorum biliyorsun tedavimizi yapan doktorumuz cinsiyeti her sorduğumuzda geçiştiriyor akşam allah kısmet derse doğum yapmaya karar verdiğimiz hastanedeki doktorumuza gittik ona dedim biz cinsiyetini bilmiyoruz hala diye kadın baya uğraştı duruşu çok uygun değildi o yüzden kıza benziyor dedi emin olmadık hayırlısı olsun sağlıklı olsun bizlerin en büyük dilekleri bunlar zaten kız erkek hepsi kıymetli bizim için.

şimdi canım sen öyle bir topiğe sordunki bu soruyu ... burada senelerce bebek hasreti çekip zorluklara katlanıp defalarca tüp bebek yaptırıp ta hamile kalan kişiler var ... biz bu duygular içindeyiz ... pek tabiki ortak cevabımız .. bebeğine kıyma olacak ..
ayrıca duyguları bir yana bırakıp objektif düşüncek olursak ;
bebeğin babasının haberi varmı ...?
senin yaşın kaç?
ailen ne diyor?
sana destek olan yok mu?
maddi imkanların ne ?. bebeğe bakabilecekmisin?
bebek aldırmanın günahını araştırdınmı?

ya sonradan pişman olursan. daha bebeğin olmazsa?
once bunların cevabını kendine verip , hepsini masaya yatırıp . sağlıklı karar vermen gerekiyor ..

maşallah ..... inş. kan testinde iyi çıkar ...
4 boyutluda cisiyet net belli olur artık ..

Son düzenleme:
evet canım aynen öyle söylemiyorlar benim ikisi de öyle geçen defa da öyle olmuştu. canım umarım herşey bundan sonra daha güzel olur hepimiz için. rabbim bebeklerimizi de bizleri de korusun şu mübarek saatlerde dualrımızı kabul etsin inşallah. kız erkek hiç mühim değil sağlıklı hayırlı olsun da

nazım inşallah iyiydir .. bebişi iyidir .. ikiside rahat ve sağlıklılardır inş ..
sabah gözümü açtığımda aklıma ilk o geldi ... şimdi çok heyecanlıdır diye düşündüm ...
Allah hepimize sağlıklı ve rahat doğumlar nasip etsin ...
İsteyen herkese de bu duyguyu tattırsın .. bu mübarek cuma günü hepimizin duası kabul olsun ..amin.

kızlar aranızda çok midesi bulanan metpamid fayda etmeyen ve zofran kullanan var mı ne sıklıkta kullanıyorsunuz???

Son düzenleme:
Günaydin arkadaslar hepinize hayirli cumalar diliyorum.

Nevracim haklisin. Normalde ben su an 19 hafta + 2 gün.
sanada hayırlı cumalar cnm
kızlar aranızda çok midesi bulanan metpamid fayda etmeyen ve zofran kullanan var mı ne sıklıkta kullanıyorsunuz???

Benim ilaç kullanacak derecede olmadı hiç ...
havuç yemeni tavsiye ederim ....
,ayrıca galete peynir ... mideyi bastırıyor...
patlamış mısırda midenin suyunu alıyor ...

ara ara karışık dene bunları ..
geçmiş olsun

yok canım o kadar hafif diil serum kullandım vitaminsiz kalmışız su bile içemiyorum ilaçsız bu arada çatlağı engellemek için ne kullandınız???

yok canım o kadar hafif diil serum kullandım vitaminsiz kalmışız su bile içemiyorum ilaçsız bu arada çatlağı engellemek için ne kullandınız???

bende wıchy nin çatlak önleyici ve tedavi edici kremi var.. ama hep unutuyorum ...anca banyodan sonra sürüyorum ..... arada da bebek yağı sürüyorum ...ama senin daha gerilme yoktur
17-20 haftalardan sonra karın gerimeye başlar .....
birde kaşınmaya başlar ... kaşınma bazen çatlak habecisidir ... tırnaklarla kaşıdığın takdirde çatlaklara davetiye çıkarmış olursun

yok o kadar diil ama herkes şimdiden kullanmamı söylüyo hatta badem yağına başladım ama çatlak olacaksa hiç bişey fayda etmiyo diyende var birazda cildin kalitesiyle ilgili sanırım bebek yağınıda banyodan sonra sür çok güzel oluyo daha güzel emiyo kızlar cinsiyetini merak edenler bi site var %90 doğru çıkıyomuş bakın isterseniz sonuçlarıda yazın (Ancient Chinese Gender Predictor) üstteki tarihe kendi doğum gününüzü alttakinede sat tarihinden 14 gün ekleyip yazacakmışınız bu siteden öğrendim bunuda benimki kız çıktı

Son düzenleme:

badem yağı sürücen ...tüylerini besleyecek .. karnında ..
amannn ..saçımız çıksın diye sürüyoruz onu ...
bebe yağı sür sen

dur siteye bakayım merak ettim benimki tutacakmı ....
kesin bu çin takvimine göre bakıyor .. çünkü anne yaşı ve hangi yaşta hamile kaldığı ile ilgili çin takvimi .... bu da aynı verileri istiyor...

lierac aldım diğer hamilelikte bir de nivea vücut yağı ama diğer hamilelikte bile bbitirmek nasip olmadı bu defa olur inşallah

lierac aldım diğer hamilelikte bir de nivea vücut yağı ama diğer hamilelikte bile bbitirmek nasip olmadı bu defa olur inşallah

amin canım benimde buradaki çoğu insan gibi bi düşüğüm oldu hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

NEVRAcım bende duydum beslediğini i ama doğumdan sonra dökülüyo... dediğin gib bebe yağı daha mantıklı olur heralde

canım benimde ilk aklıma onlar geldi saabah erkendi ameliyatı şimdiye bebişini emzirmiştir bile :)))))))))))

benimki yanlış çıktı erkek diyo ama benimki kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…