inşallah canım yaaa...canım benimde ilk aklıma onlar geldi saabah erkendi ameliyatı şimdiye bebişini emzirmiştir bile :)))))))))))
benimki yanlış çıktı erkek diyo ama benimki kız
olabilir canım ben cinsiyetini bile bilmiyorum yani benimki yanlışda olabilir doğruda sağlıklı olsunda daha ilk nasılsa[/QUOTEya benim zaten bidaha doğurmak gibi bi lüksüm yok :))))))) sağlıklı olsunda yeter bana :))))))))
inşallah canım yaaa...
benim doğru çıktı .. kız....
sat değil...14 gün sonrasını yazıcan diyor...
zaten bizim tüp ... embiryologlar hangi kromozonlu hücreleri koyarsa bebeğin cinsiyeti o oluyor
14 gün koydum ama gene erkek çıktı :))))))))) amannnnnnn olsun ya yeterki sağ sağlim doğsun benimki gene bugün hiiiiiiiiiiiiç oynamadı ölcem sinirimden yaaaaaaaaa bir sürü çikolata yedim oynasın diye doktorlar doğurtcak nerdeyse bu velet kımıldamıyo bile
müzşk dinlet nurcan
kayahan >>>ninni - İzleç bak bunu dinlet aç sesini ... birde çokayakta kalma .. çok dik oturma ...
ya uzan.. yada uzanır gibi yayılarak otur ..önce karnında bebek rahat etsin ...oynar canım
. okşa bide ...artık tepki verir yavaş yavaş ...
24. haftaya girdin
ah canım müzik dışında diğer dediklerini yapıyorum bide müziği deniyim ya seninki hergün düzenli oynuyomu ne sıklıkta oynuyo günde acaba benmi kızımdan çok şey bekliyorum
canım yaaa bu haftadan sonra senin düzene girer ...
Diyorum size kafayı yedik die...Benimde kasık ağrım geçmek bilmiyo..Sizin ne zaman geçti??
slm fırtıklarr.
nasılsınız bugün giremedim sabahtan arkadaşım geldi kahvaltıya oturduk muhabbet sohbet derken saatler geçti gitti.
sizlere bişi soracağım 2 3 gündür akıntım var kızlar ya kokusuz su gibi sanki anlamadım gitti normalmi bilmiyorumda endişeleniyorum...
slm fırtıklarr.
nasılsınız bugün giremedim sabahtan arkadaşım geldi kahvaltıya oturduk muhabbet sohbet derken saatler geçti gitti.
sizlere bişi soracağım 2 3 gündür akıntım var kızlar ya kokusuz su gibi sanki anlamadım gitti normalmi bilmiyorumda endişeleniyorum...
merhaba hoşgeldin cnm ... beyaz süt gibi akıntı oluyor hamilelerde normalde zararsız bir akıntı bu ..
ama ;
aynı zamanda idrarda yanma eşlik ediyorsa . idrar yolu enfeksiyonu habercisi olabilir ...
ya da .. genital bölgede kaşıntı ile birlikte olursa bu akıntı .. bir mantar enfeksiyonu olabilir ...
anlayamazsan sen ..." idrar kültürü " yapılarak tanı konulabiliyor ...
ayrıca bol su içmeni tavsiye ederim
nevranın dediği doğru kaşıntı varsa mantardır kimisinde 9 ay devam eden bi mantar olabiliyo
kokusuz kaşıntı yok öyle ara ara hissediyorum bişiler akıyo renksiz...eşimde nöbetçi dr a sormuş kaşıntı yoksa sorun yoktur demiş..cvbın için sağol cnm..merhaba hoşgeldin cnm ... beyaz süt gibi akıntı oluyor hamilelerde normalde zararsız bir akıntı bu ..
ama ;
aynı zamanda idrarda yanma eşlik ediyorsa . idrar yolu enfeksiyonu habercisi olabilir ...
ya da .. genital bölgede kaşıntı ile birlikte olursa bu akıntı .. bir mantar enfeksiyonu olabilir ...
anlayamazsan sen ..." idrar kültürü " yapılarak tanı konulabiliyor ...
ayrıca bol su içmeni tavsiye ederim
canım eğer kokulu değilse bişi olmaz canım akıntı hamileliğin nişanı gibi bişidir biçoğu insan hamile olduğunu akıntıyla anlar merak etme bak negüzel arkadaşınla jahvaltı etmişsin oooooooohhhhh :))))) bakalım benide eşim pazargünü forum istanbula götürecekmiş sen biliyosudur orayı gezdirim seni diyo başına ne düştüyse :)))))))))
çok önemli bişey sorucam alakasız topiğinizle ama cvp veririseniz sevinirim
pregon 600 kullanıyorum 225 yapıyorum bir kartuştan 2 gün 225 yaptım bu 450 yapar bugün yetmemesi lşazımdı kalemi 225 çevirdim kalem sonuna kadar gitti yani eksik gelmedi içlerinde fazla olabiliyor muyoksa ben bi yanlışlık mı yaptım
çok önemli bişey sorucam alakasız topiğinizle ama cvp veririseniz sevinirim
pregon 600 kullanıyorum 225 yapıyorum bir kartuştan 2 gün 225 yaptım bu 450 yapar bugün yetmemesi lşazımdı kalemi 225 çevirdim kalem sonuna kadar gitti yani eksik gelmedi içlerinde fazla olabiliyor muyoksa ben bi yanlışlık mı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?