Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım benimde ilk aklıma onlar geldi saabah erkendi ameliyatı şimdiye bebişini emzirmiştir bile :)))))))))))
inşallah canım yaaa...
benimki yanlış çıktı erkek diyo ama benimki kız

benim doğru çıktı .. kız....
sat değil...14 gün sonrasını yazıcan diyor...

zaten bizim tüp ... embiryologlar hangi kromozonlu hücreleri koyarsa bebeğin cinsiyeti o oluyor

inşallah canım yaaa...

benim doğru çıktı .. kız....
sat değil...14 gün sonrasını yazıcan diyor...

zaten bizim tüp ... embiryologlar hangi kromozonlu hücreleri koyarsa bebeğin cinsiyeti o oluyor

14 gün koydum ama gene erkek çıktı :))))))))) amannnnnnn olsun ya yeterki sağ sağlim doğsun benimki gene bugün hiiiiiiiiiiiiç oynamadı ölcem sinirimden yaaaaaaaaa bir sürü çikolata yedim oynasın diye doktorlar doğurtcak nerdeyse bu velet kımıldamıyo bile

müzşk dinlet nurcan
kayahan >>>ninni - İzleç bak bunu dinlet aç sesini ... birde çokayakta kalma .. çok dik oturma ...
ya uzan.. yada uzanır gibi yayılarak otur ..önce karnında bebek rahat etsin ...oynar canım
. okşa bide ...artık tepki verir yavaş yavaş ...
24. haftaya girdin

ah canım müzik dışında diğer dediklerini yapıyorum bide müziği deniyim ya seninki hergün düzenli oynuyomu ne sıklıkta oynuyo günde acaba benmi kızımdan çok şey bekliyorum

slm fırtıklarr.
nasılsınız bugün giremedim sabahtan arkadaşım geldi kahvaltıya oturduk muhabbet sohbet derken saatler geçti gitti.
sizlere bişi soracağım 2 3 gündür akıntım var kızlar ya kokusuz su gibi sanki anlamadım gitti normalmi bilmiyorumda endişeleniyorum...

merhaba hoşgeldin cnm ... beyaz süt gibi akıntı oluyor hamilelerde normalde zararsız bir akıntı bu ..
ama ;
aynı zamanda idrarda yanma eşlik ediyorsa . idrar yolu enfeksiyonu habercisi olabilir ...

ya da .. genital bölgede kaşıntı ile birlikte olursa bu akıntı .. bir mantar enfeksiyonu olabilir ...

anlayamazsan sen ..." idrar kültürü " yapılarak tanı konulabiliyor ...

ayrıca bol su içmeni tavsiye ederim

canım eğer kokulu değilse bişi olmaz canım akıntı hamileliğin nişanı gibi bişidir biçoğu insan hamile olduğunu akıntıyla anlar merak etme bak negüzel arkadaşınla jahvaltı etmişsin oooooooohhhhh :))))) bakalım benide eşim pazargünü forum istanbula götürecekmiş sen biliyosudur orayı gezdirim seni diyo başına ne düştüyse :)))))))))

nevranın dediği doğru kaşıntı varsa mantardır kimisinde 9 ay devam eden bi mantar olabiliyo

kokusuz kaşıntı yok öyle ara ara hissediyorum bişiler akıyo renksiz...eşimde nöbetçi dr a sormuş kaşıntı yoksa sorun yoktur demiş..cvbın için sağol cnm..

normal heralde cnm yaa..forumu biliyorum çok büyük gez gez bigünde bitmez ben hala bitirebilmiş değilim.ayrıca çok güzel bebiş mağazaları var ahh cinsiyetimiz bi belli olsa ,pazarları çok kalabalık oluyo dikkat et eşinin kolundan ayırlma bi daha zor buluşursunuz

çok önemli bişey sorucam alakasız topiğinizle ama cvp veririseniz sevinirim

pregon 600 kullanıyorum 225 yapıyorum bir kartuştan 2 gün 225 yaptım bu 450 yapar bugün yetmemesi lşazımdı kalemi 225 çevirdim kalem sonuna kadar gitti yani eksik gelmedi içlerinde fazla olabiliyor muyoksa ben bi yanlışlık mı yaptım

Kizlar akintidan bahsettiniz.
Benim hergün sari akintim var hiç endisellenmedim.
Hamileligim boyuncada olur bence. Her ay idralimi veriyorum enfeksiyon falan görünmedi simdiye kadar insallah'ta olmaz.
Hamilelikte olan seylermis bu akintilar.

evet içinde 50-100 fazla olabilior doktor öle sölemişti, dozunu yeterli alıp almadığıda endişe edersen doktor artıkları toplamak için şırınga verior onu da sorabilirsin

bende de 1-2 kere 25 lik 50 lik fazla çıkmıştı ...
Onları toplayıp yapmıştık

slm arkadaşlar bişey sorcam size hesaplamayı transfer günündenmi yapıyosunuz yoksa son adet günündenmi.benim bugün 19.günüm ama son adetten olursa 36 günlük oluyor bebeğim cevap verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…