slm arkadaşlar bişey sorcam size hesaplamayı transfer günündenmi yapıyosunuz yoksa son adet günündenmi.benim bugün 19.günüm ama son adetten olursa 36 günlük oluyor bebeğim cevap verirseniz sevinirim.
biz doktor gibi olduk yavrum artık :))))
cevaplamadığımız konu yok ....
Yakında dr. Nevra ve dr. Nurcan gebelikle ilgili sorularınızı yanıtlıyor diye topik açarız
kokusuz kaşıntı yok öyle ara ara hissediyorum bişiler akıyo renksiz...eşimde nöbetçi dr a sormuş kaşıntı yoksa sorun yoktur demiş..cvbın için sağol cnm..
normal heralde cnm yaa..forumu biliyorum çok büyük gez gez bigünde bitmez ben hala bitirebilmiş değilim.ayrıca çok güzel bebiş mağazaları var ahh cinsiyetimiz bi belli olsa,pazarları çok kalabalık oluyo dikkat et eşinin kolundan ayırlma bi daha zor buluşursunuz
canım fazla olabiliyo ama doktoruna sor benceçok önemli bişey sorucam alakasız topiğinizle ama cvp veririseniz sevinirim
pregon 600 kullanıyorum 225 yapıyorum bir kartuştan 2 gün 225 yaptım bu 450 yapar bugün yetmemesi lşazımdı kalemi 225 çevirdim kalem sonuna kadar gitti yani eksik gelmedi içlerinde fazla olabiliyor muyoksa ben bi yanlışlık mı yaptım
Kizlar akintidan bahsettiniz.
Benim hergün sari akintim var hiç endisellenmedim.
Hamileligim boyuncada olur bence. Her ay idralimi veriyorum enfeksiyon falan görünmedi simdiye kadar insallah'ta olmaz.
Hamilelikte olan seylermis bu akintilar.
arkadaşlar adet başlangıç tarihim 7-ocak, benim transferim 22-ocak tarihinde yapıldı,12 gün sonra 3-şubat tarihinde pozitifsonuç aldık, 2 gün sonra tekrar kan verdiğimizde sonucumuz katlayarak devam etti dr umuzu aradığımız da 3 hafta sonra ultrasona girebileceğimizi söyledi kafamı karıştıran 3 haftayı kan tahlil sonucundan itibaren mi hesaplayacağım yardımcı olursanız sevinirim...
merhaba arkadaşlar benimde 30 ocakta transferim yapıldı dün gebelik testim pozitif çıktı ALLAHsonuna kadar devam ettirir inşallah çok güzel bir duygu. benim çokmumudum yoktu 5, gün öksürük oldum tutmaz mı diyordum ama nasip oldu herkes için herşeyin en hayırlısı RABBİM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
hayırlı olsunn tebriklermerhaba arkadaşlar benimde 30 ocakta transferim yapıldı dün gebelik testim pozitif çıktı allahsonuna kadar devam ettirir inşallah çok güzel bir duygu. Benim çokmumudum yoktu 5, gün öksürük oldum tutmaz mı diyordum ama nasip oldu herkes için herşeyin en hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin kucağımıza almayı nasip etsin
arkadaşlar adet başlangıç tarihim 7-ocak, benim transferim 22-ocak tarihinde yapıldı,12 gün sonra 3-şubat tarihinde pozitifsonuç aldık, 2 gün sonra tekrar kan verdiğimizde sonucumuz katlayarak devam etti dr umuzu aradığımız da 3 hafta sonra ultrasona girebileceğimizi söyledi kafamı karıştıran 3 haftayı kan tahlil sonucundan itibaren mi hesaplayacağım yardımcı olursanız sevinirim...
geçmiş olsun canım şimi nasılsınkızlar mrb nurcancım bayadan berı yoktum kanamadan sonra dınlendım bız 16 haftalık olduk buarada buyuk bır ıhtımalle erkek dedıler herşeyin hayırlısı
gözün aydın Allahhım tamamına erdirsinmerhaba arkadaşlar benimde 30 ocakta transferim yapıldı dün gebelik testim pozitif çıktı ALLAHsonuna kadar devam ettirir inşallah çok güzel bir duygu. benim çokmumudum yoktu 5, gün öksürük oldum tutmaz mı diyordum ama nasip oldu herkes için herşeyin en hayırlısı RABBİM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
düzelttim canımNurcancım bizimde 27 oldu
arkadaşlar görüyorum ki hemen herkes bilgisayr kullanıyor, bilgisayar kullanımınınzararı var mı doktoruna soran var mı ?
nurcancım artık bize de 35 haftalık yazabilirsin pazartesiye az kaldı nasılsa
hayır ya ben de sormadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?