canımm mrb.ben 20.haftamdan beri kullanıyorum..sabah akşam ve gece yatarken..pre-par dan önce nidilat diye bi ilaç kullanmıştım o bende çok yan etki yapınca doktorumun tavsiyesiyle prepara başladım,36.haftamdayım halada devam ediyorum..Bende bi yan etkisi olmadı..Mide yanması belki hamileliktende olabilir..Sağlıklı hamilelikler..
bende son 1 ay kullanmıştım ama prepar normalde ağır bi ilaç zaten doktoruna danış böyle bi etki yaptığını anlat belki değiştirebilir .
bu ilaç ne için kızlar ilk defa duydum
cevabınız için teşekürederiiiiiim..inanın okadar kötüyüm kii inatla reflü şurubu almak istemediğim için direniyorum resmen.YETERİNCE dışarda ilaçtı,vitamidi yok ciğer geliştirici oluyoruz bide şurup alırsam vijdanım sızlar diye düşünüyoruum..şimdiden bebişlerime ilaç yüklüyoruzya hayırlısı olsun bakalım..inşallah bir zararlarını görmeyiiiiiz..
tekrar sağolun ..az da olsa öğrenmek istedim ne gibi yan etkileri var..
Haklısın insan tedirgin olyor ama o reflü şuruplarını almadan bir sakınca yok. Sen doktoruna da sor ama aynı şeyi söyler. Çünkü o şuruplar kana karışmıyor. Midede jel kıvamına gelip mide sıvısının yukarı kaçmasını engelliyor ve bağırsaklarda ya da midede sindirime girmeden vücuttan atılıyor. Yani bebeğe ulaşmıyor. Eğer mide kaynaması çok yaşarsan yemek borun kalıcı olarak tahriş olabilir. Tedavisi çok zorlaşıyor o zaman.
ciddimisiin kalıcı olabileceği aklıma gelmemiştiiii.evet doktorum söyledi yazıcaktı da ben istemeyince sen bilirsin dedi..olmazsa eşime aldırayım bişeyler:umursamaz: of yaaa..sanki boğazımda bir yılan var kalınca ne yutabiliyorum nede çıkarabiliyrumkafamçokkarıştı..son bir ay verdi doktorum allah inşallah sağ sağlim doğurmama nasib eder.çok zorlanıyorum çook 6 aydır hiç uyyamıyorum:gitme:
SAĞOL BıLGıLENDıRDıĞıN ıÇıN TŞK.
tamam mutlaka dikkatte alıcam..Rica ederim. 30. haftamdayım ben de çok yaşıyorum mide yanmasını. Hele bazı günler su bile geçmiyor. Sanki futbol topu yutuyorum. Ama doktorun hangi ilacı verdiyse onu kullan. Her mide yanması şurubu aynı olmayabilir. İçeriği farklı olabilir. Mutlaka doktoruna sor tekrar.
cevabınız için teşekürederiiiiiim..inanın okadar kötüyüm kii inatla reflü şurubu almak istemediğim için direniyorum resmen.YETERİNCE dışarda ilaçtı,vitamidi yok ciğer geliştirici oluyoruz bide şurup alırsam vijdanım sızlar diye düşünüyoruum..şimdiden bebişlerime ilaç yüklüyoruzya hayırlısı olsun bakalım..inşallah bir zararlarını görmeyiiiiiz..
tekrar sağolun ..az da olsa öğrenmek istedim ne gibi yan etkileri var..
pre-par çok ağır bir ilaç.
yan etkisini engellemek için bile ilaç vermişti bana doktor.
iki tane içtim aşırı çarpıntı ve aşırı titreme yaptı.
bir daha kullanmadım.
hiçbişiycik de olmadı bebeğime
kızım 3.5 yaşında şu anda.
onu bana kullandıracak olan doktorun kafasınaalsanaalsanasmile
sinir oluyorum bu leblebi çekirdek gibi ilaç yazan doktorlara.
canım benimde dr.bana pre par verdi.3 Saatte yarım al dedi.ama gece yatmadan içme çok rahatsız eder dedi.
Çarpıntı yapıyor birde,onun içinde ayrı bir ilaç verdi.
ben ikiz beklemiyorum ama küçük bir erken doğum riski olduğu için sabah akşam yarım alıyorum prepar.
doktorum çarpıntı yapabileceğini ilacı aldıktan sonra dinlenmem gerektiğini söyledi ama henüz öle bir etkisi olmadı.
ayrıca şunla bunla alma diye birşey de söylemedibilmiyorumkismile
canım 20 gün boyunca kolumdan serumu hiç çıkmamıştı biri bitti biri takıldı midem için ilaç kullandım doktorum verdi insanın psikolojisini de bozuyor gerçi ben sürekli yedim endişelenme aslında doğumu gecikitiriyorr
bende aşırı çarpıntı yaptı..dozu azalttılar..serum şeklinde vermişlerdi preparı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?