Pre-par kullananlar ??

geçmiş olsun, moralinizi yüksek tutup ilacınızı düzenli alın, ben öyle yapmaya çalıştım, çok zor oluyor moral olayı ama güçlü olmak şart, inşallah herşey iyi olur hepimz için, şimdi kaç haftalık gebesiniz??

19 hafta. henüz çok küçük bebeğim ama dün doktor rahim ağzın biraz kalınlaşmış dikişe şimdilik gerek yok dedi çok sevindim yatmaya ve ilaç kullanmaya devam ediyorum siz ne güzel 33 haftaya gelmişsiniz. umarım bende o haftaları görürüm...

inşallah siz de göreceksiniz, hiç kendinizi üzmeden, yormadan sürekli yatın, ben de hala tedirginim ama yapacak birşey yok, elimizden tek gelen ilaç içip yatmak ve bebişlerin sağlığı ve normal zamanında gelmesi için dua etmek....

merhaba.
zamanında bende kullanmıştım.
32.haftamda günde 6 tane ile başladık. 2 hafta sonra 4 e düşürdük.
37+0 da bıraktık,37+4 de kızım dünyaya geldi...
inşallah sizde sağsağlim kucagınıza alıcaksınız.

bu arada tok karnına alıyorum. nefes darlığı yapıyodu. şiddetli kasılmalarım için yazmıştı doktorum,çok sükür faydasınıda gördüm...

sinop_e sürekli yatıyorum ama bu daha ne kadar sürecek bilmiyorum en azından kendi yemeğimi falan yapabilcek kadar iyi olsam yetecek aslında bana. sen ne yapıyorsun evle ilgili işlerini?

zeynepb iyi dileklerin için teşekkürler. ben aç tok farketmiyor günde 8 kere alıyorum preparı yan etkileri çok tabi ama bebeğim iyi olsun da. artı progestan da kullanıyorum.

umutsuz olduğum zamanlarda bebeğimin hareketlerini hissetmek mutlu ediyo beni her geçen gün biraz daha büyüyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

teşekkürler, benim de dr um 36 bitene kadar devam diyor....

ben başından beri yatıyorum canım 7. hafta lekelenme, 10. hafta yoğun kanama ile hastaneye yattım, düşük riski vardı çıkınca heyet raporu verdiler, hep yattım annem geldi yanıma, canım annem o zamandan beri o bakıyor bana, eşim ve annem yapıyorlar tüm işleri.... ben de isterdim kalkmak ama dr 14. haftada dikiş attıktan sonra dr kontrolleri dışında evden adım atmadım...çok zor oluyor ama bebeklerimiz için değer, inşallah sağlıkla gelirler....

canım şanslısın ki annen yanındaymış benimki şimdi 1 haftalık gelebildi sadece bayrama gidecek eşimde tüm gün işte. ben yalnız kalıcam günlük işler için bi yardımcı bakıyorum bende en azından haftada evimi silse süpürse çamaşırlarımı ütülese. ama yemek konusu sorun herkesin yemeğini yiyemem gibi geliyo. keşke annem daha uzun kalabilse

haklısın canım, annem olmasa ben de senin gibi düşünürdüm mutlaka, inş. bir çözüm bulursun, zor günler, inş. güzellikle atlatacağız:... :Saruboceq:

sinop_e çok teşekkürler moral oldun bana. bu dönemleri geçirmiş birisiyle konuşmak iyi geldi. inşallah kolay bi doğum geçirirsin. bundan sonra üzmez bebeğin seni :Saruboceq:

sinop_e çok teşekkürler moral oldun bana. bu dönemleri geçirmiş birisiyle konuşmak iyi geldi. inşallah kolay bi doğum geçirirsin. bundan sonra üzmez bebeğin seni :Saruboceq:

çok teşekkür ederim, istediğinde konuşabiliriz buradan, herşey gönlünce olsun senin de... a.s.

benimde kasılmalarım oluyor.Ama doktor ilaç vermedi.20 haftalık hamileyim.nst ye baktılar ama o zaman kasılmam olmadı.belli olur mu acaba kızlar nst ile.hergün muhakkak kasılmalarım oluyor.nst baktıkları zaman karnımda kasılma yoktu.özellikle yatarken dinlenirken oluyor.

kasılmam olduğu zaman idrara sıkışıyorum.sizde de oluyormu?ikiz gebelikbebeklerden biri çok hareketli.diğerinin hareketini çok aşağıda hissediyorum.hareket ettiği zaman yine idrara sıkışıyorum.Bu durumu yaşayan var mı?

aynen yaşıyorum bu belirtileri , biri takla atarken diğeri sakince kıvrılıyor :)
huyları farklı belli ki, merak ve heyecanla onları bekliyorum...

konu eski ama şimdi bende bu ilacı kullanıyorum yeni konu açmak istemedim.

her 2 saatte 1 alıyorum

benimde kasılmalarım var ama dr buna nedense bi türlü dikkate alıp bakmıyor.doktorumu çok seviyorum aslında ama o benimkinin psikolojik olduğuna inanıyor.senin ne problemin varki dr bu ilacı verdi.artık bende gidip eczaneden kendim alıcam bu ilacı o raddeye geldim.kasılmalarım rahatsız ediyor beni

benimde kasılmalarım oluyoda zaman zaman,birazda pinpirikliyim,baska tanıdığım bi doktor vardı,o da bana pre parı onerdi,bende aldım,2 gun kullandım,zaten taşikardi yapar akşam iç demişti,bende o ik gün yatmadan önce içtim,bende taşikardi yapmadı ama normalde geceleri hiç hareket etmeyen bebeklerim kıpr kıpır sürekli dönüp durdular.sonra içime sinmedi ve kendi doktoruma gittim,ona içtim demedim sadece içebilir miyim dedim,o da kesinlikle hayır dedi,çok eskiden kullanılan bi ilçtı,onun yerine haftalık proluton diye bi iğne verdi,bi baska arkadasımda o ialcı kullandıgını ağır oldugunu,hatta halüsinasyonlar bile gördüğnü söyledi,taikardi mutlak yan eykisi zaten.bence kesinlikle doktordan habersiz kullanılacak bi ilaç değil.bazen onun yanında ekstra kalp ilacları verilebiliyor.bende kasılmalar konusunda doktorumu sık boğaz ediyorum açıkçası.boş ver surekli söyle nasıl olsa dikkate alacaktır,yada magnezyum,proluton kullanıyım mı diye sor,en azından arastırdığını,bildiğini düşünürse daha çok dikkate alır

aslında bugün tanıdık bi eczacım var gidip sorayım dedim ama sonra benimde içime sinmedi dr habersiz birşey yapmak.dediğin gibi ben pimpirik yapıyorum sanki.nst ye bağladı beni yarım saat dinledi ama bende gördüm sonuç temizdi.bayramda sonra allah nasip ederse gidip tekrardan kontrol olacağım.olmazsa sorarım kullanabilirmiyim diye.seninle haftalarımız aynı.sırt üstü yattığımda karnım sertleşiyo.sendede oluyomu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…