Pre-par kullananlar ??

Sirt ustu yattigimda da oluyo,merdiven ciktigimda,uzanip birden ayaga kalktigmda oluyo zaman zaman,bebislerimle könusunca duzeliyo ins.en iyi noktaya kadar sabrederler

Merhabalar. 36 haftalık hamileyim bikaç gündür kullanıyorum bu ilacı ve kasılmalarım ağrılarım dahada çoğaldı. Aynı şikayeti yaşayanlar varmı aranızda

Arkadaslar ustunden cok gecmis ama ayni sey brnde de var 21. Haftaligim. Doktor birsey vetmedi cok endiselendiriyor beni biraz fazla sayida olunca birseyler soyleyen olur mu bana nolur nasil seyrettin gebeliginiz sizin kasilma acisindan?

benimde kasılmalarım var ama dr buna nedense bi türlü dikkate alıp bakmıyor.doktorumu çok seviyorum aslında ama o benimkinin psikolojik olduğuna inanıyor.senin ne problemin varki dr bu ilacı verdi.artık bende gidip eczaneden kendim alıcam bu ilacı o raddeye geldim.kasılmalarım rahatsız ediyor beni

Arkadaslar ustunden cok gecmis ama ayni sey brnde de var 21. Haftaligim. Doktor birsey vetmedi cok endiselendiriyor beni biraz fazla sayida olunca birseyler soyleyen olur mu bana nolur nasil seyrettin gebeliginiz sizin kasilma acisindan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…