- Konu Sahibi Balbxoxcxuxxux
-
sağol canım aldım ismini arkadaşlık isteğini onayladım canım..destina006 canım çok teşekkür ederim özelden göndermeye çalıştım ama olmadı.ben ankarada prof.lütfü önderoğluna gidiyorum.özel çalışma alanıymış riskli gebelikler.istersen telefonlarınıda yazarım.çankayada muaynanesi.
Destina sinan kurşun yar.doç.dr.yeni açılan tüp bebek merkezinin yanında antalya kadın doğum hastanesinde çalışmaya başlamış.daha çok tüp bebek tedavisinde eğitim almış.akdeniz üniversitesi geçmişi var.ilgisi çok iyi ama bir hassas tansiyon aleti aldım bende tansiyon rahatsızlığı yokken 13/10 dan aşağı inmiyor.eşimi 2. Bebek konusunda kesinlikle ikna edemiyorum.inanç bey için çok fazla yorum yapmamış olsa dahi doktor para kazanmak istese bu hastalığı yaşarsan %75 kurtulma şansın%25hayatını kaybetme riskin var demezdi diyor.üzgünüm ama yinede hayırlısı diyorum...
Guzelim korkunun bir faydasi yok zaten..Dedigim gibi iyi bir takiple geciyorum ben hamileligimi..Zor olmasina gercekten zor geciyor ama kucagina alinca hepsi unutuluyor..Evet seninde dedigin gibi belkide cesaretim kaybim olmadigindan...Allah kimseye gostermesin sizlerede sabir versin gercekten cok zor...Benimde uclu testim yapildi ayin 17 sinde sonuclarimi alicam insallah kotu birsey cikmaz...Benim cesaretim ben ne kadar kotu olsamda bebeklerimin saglik bir sekilde gelismeleri zaten boyle ters giden birsey olsa tabiiki insan cesaret edemez..Allah herkese sifa versin insallah isteyen herkes kucagina cifter cifter hayirli saglikli bir sekilde alir...
Bu arada cocuklarmin arasi 3 er yas....Biri sormus unutmadan onuda yaziyim...
destinacığım aslında bebek sahibi olmak da ben de ısrarcı değilim sadece oğlumu yanlız kardeşsiz bırakmam doğrumu onu düşünüyorum.yaşda 34 olunca ...bakalım oğluş da ikna oldu gibi...
kızlar herkese geçmiş olsun, bu çok ciddi bir rahatsızlık...benim tansiyonum gebeliğin en başlarında 11 6, 11 7, 12 7 ölçülüyordu...son ikisinde 13 8 ölçüldü...doktor biraz yüksek buldu, akşam üzeri tekrar görüşeceğiz. çok canım sıkıldı...bu risk sizce bende de var mı? 13 8 ile başlayıp yükselen var mı acaba
anladım canım teşekkür ederim. idrar testi yapılmadı bunu soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?