- Konu Sahibi Balbxoxcxuxxux
-
27 ekim günü tam 7 ay 1 güngük hamileyim ve 28 ekim evlilik yıldönümümüz 27 ekm günü çıktım alışveriş yaptım evlilik yıldönümüne sonra akşam oldu bir mide ağrısı anlatamam dayanılamayacak derecede eşim aldı beni hastaneye götürdü hastanede durum vahim dediler başka bir şehre ambuansla gönderdiler o gece sabaha kadar kan aramış eşimle kardeşlerim.sabah saat 10 gibi ameliyate girdim kaçta çıktım bilmiyorum teşhişreeklempsi artı heppl sendromu ölümden döndüm 4 gün yogun bakımda yattım bebeğim 1 kilo doğdu oda 37 gün küvezde kaldıktan sonra evemize geldi suan yarın tam 7 aylık olacak ve 6200 gram çk tatlı bir kızım var o benim mucize bebeğim.hep 2 .ocugum olsun isterdim ama bu korkuyla 1 çocuk yeter diyorum.4-5 sene sonra korkularım geçerse ancak o zaman bebek düşünebilirim. allah kızıma sağlık sıhhat versinde.
cnm benimde en büyük korkum preeklempsi. geçenlerde tansiyonum 14/8 çıktı elim ayağım şişti ama çok erken diye biliyorum ben. dr.uma sordum şimdi hergün ölçüyorum.allahtan normale döndü o bir anlıktı yoruldum filan heralde. benim için erken 25-26 .haftada genelde ortaya çıkıyormuş ve tek yolu doğummuş. yoksa anne ve bebek kaybedelebiliyomuş. duyunca daha bi dikkat etmeye başladım. allah hepimize bebişlerimizi zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. benim tansiyonum mesela kilolu olmama rağmen hep 11/7 civarındadır. şimdide öyle. gebelikten önceki tansiyonda önemli galiba üst sınırı belirlemek için. çünkü bana dr sana 14/9 sınır olur dedi. ama baıları için bu sınır daha yüksek olabilir. yada düşük. bence hergün limonlu soda yada su iç,dengeliyorsa ihmal etme, allah yardımcın olsun cnm endişe etme maşallah 37 haftaya girmişsin bak demekki değerlerin normal eğer öle olmasaydı bukadar zaman beklemezdi, dr.un.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?