E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Balbxoxcxuxxux
-
sevgi76 canım yeni üye olduğum için özel msj gönderemedim.sorularını buradan cevaplayım.öncelikle ben o zaman bursada yaşıyordum bebeğim doğduktan 7 ay sonra ankaraya taşındık.ilk 3 ayımı yatarak geçirdim kanamam olmuştu düşük tehlikesi vardı sonra herşey normale dönmüştü 24 haftamda kasılmalar ve ardından doğum sancıları başladı doktorum hemen hastaneye yatırdı. bir sürü tetkikler yapıldı ama hiçbirşey bulunamadı.doktorum bir ihtimal yaşla alakalı olabilir 28 den sonraki ilk doğumlarda olabiliyormuş bazen ben 30 yaşındaydım.diğer bir ihtimalse genetik.ablamda 2 çocuğunu erken doğurdu görünürde elle tutulan birşey yoktu anlayacağın.çok yıpratıcı bir süreçti ama allaha şükür rabbim onu sağlıkla kucağıma almayı nasip etti buna uzun ömürler versin inşallah başka çocukmu aslaaaa.senin içinde söyleyebileceğim onu kucağına alacağın günü düşünerek olumlu pozitif düşünmen çok zor biliyorum anlıyorum ama bunu onun için yapmalısın.gelişmelerini ne olur aktarmaya devam et merakta bırakma.bu arada cinsiyeti nedir yazarsan sevinirim öpüyorum
sevgi76 geçmiş olsun öncelikle canım senin hissettiklerin kasılma falan olmasın bide gerçekten bunu anlamıyorum erkek bebek annesi bisürü var burda çoğuda 1 kiloyla doğmuş bende 28 haftalık doğurdum preklampsi yüzünden arkadaş genetik demişya çoğu öyleymiş banada sordu doktorlar ama ne annemde ne ablamda erken doğum yok hatta kuzenlerim 40 haftayı geçmişlerdi bi tek bende oldu bişey daha ekleyim benim kızım kuvözdeyken bisürü erkek bebekte vardı erken doğan yani bunları düşünüpte sıkma canını tam olarakta okumadım gerçi ama sendedemi preklampsi var eyer öyleyse kesinlikle moralini yüksek tutup bol bol sıvı alıp dinlenmen lazım ben tutumamıştım o dönem o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?