merhaba canımmm önceliklee hiç merak etme 15 gün kaldı benim oğlum küvezde ve Ağrıda görev yapıyorduk acil hastaneye kaldırıldım 4 gün dayanabildi kuzum karnımda sonra acil doğum çok şükür hiççç hastalık falan olmadan verdiler kucağımıza ve 1 yaşına girecek cuma günü hiç hastalanmadı (maşallah)nerde ise çok şükür bakım çok önemli 7 ay zorla emzirdim emmedi çok üzüldüm ama olsun şükür büyüdü fotoğraflarını görsen inanamazsın şuan kilo olarak 50 persentili yakaladı boyu geçti bileee hiç merak etme bende giredim nisan gibi buraya bi umut medet umardım banada teselli ediyorlar benim oğlum onlar kadar büyüyemez derdim inan öyle büyüyorlarki birde erken doğan çocuk daha çabuk toparlıyorkendini buna inan şimdi emekliyor tutunup kalkıyor sıralıyor ayşegül anne mama dede diyor yakındada yürüyecek inş hiç merak etme hele bir gelsin eve al kucağına sonra nasıl büyüdüğünr sende inanamayacaksın kimseyi takma sakın benim oğluma portakal kadar kafası var deyip gülen bile oldu geçen tekrar gördü inanamadı sevecekti valla müsade edesim gelmedi inannnn hiçç üzülme hertürlü sorun içi ben burdayım benim yaramazdan fırsat buldukça girer yazarım.Kendi kendine nefes almak çocuktan çocuğa değişiyor canım bol bol dua et sütün varsa sağ bol bol sakla dolaba mama prematil verdik ama biz geç öğrendik acayip kilo aldırıyor.anne sütüne katılan birde euprotin var biraz pahalı ama bazı üniv hastaneler karşılıyormuymuş neymiş çok bilmiyorum bunlar toparlamasına yardım ediyor
birde facede acetin2008@hotmail.com tanıtıp eklersen kabul ederim orda bir sürü arkadaşımız var senle doğum yapanlar çocukları 4-5 yaşında olan mı arasın ben gruplara ekletirim seni ok öptüm byeeeee
ilk kızımı 2yıl önce 23.5 haftalık iken erkendoğdu. 540 gr idi 3 gün yaşayabildi. 10 gün önce oğlum da 35-3haftada doğdu
2500 gr hala hastanede küvezde dualarınızı bekliyorum.inşallah yakın zamanda çıkartırız hastaneden..
kizlar selam. benim arkadasimin cocugu erken dogdu ve kuvezde sakliyorlar. ama cocugu her yedirdiklerinde cocuk goyeriyor. gom goy oluyor. bu neden ola bilir? yasam tehlikesi var mi boyle cocugun lutfen acik soyleyin?
Merhaba,
Ben 22 Kasımda, 33 haftalıkken hiçbir sorunum yokken birden bire erken doğum yaptım. Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki bebeğimin hiçbir sorunu yok. 1990 gr doğdu ve hiç küveze girmedi. Küçük doğduğu için ememedi, ilk 2 gün sütüm gelmedi hastanede biberonla mama vermeye başladık. sonrasında sağdım ve sütümü biberonla verdim.
sarılık oldu ve uzayan sarılık denildi 1 ay sürdü. bu süreçte 2 gece hastanede kaldı.
atlatabilmek için dr. sıksık beslenmesi gerekiyor dedi. sütüm 2.haftadan sonra azaldı ve 150 ml sağdığım göğsüm artık 40 ml çıkıyor. sürekli biberonla verdiğim için biberona alıştı, göğsümü tutmuyor zorladığım zaman ağlıyor, çıldırıyor.
bebeğime sürekli mama veriyorum sadece günde 1 kez sütümü verebiliyorum. emerse geleceğini çoğalacağını söylüyor herkes. çaresizim ne yapmalıyım göğsümü tutturabilmek için yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?