- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
Canımmm çok sağol herhangi bi rahatsızlığın var mı tedavi falan? Bende pko görüntüsü var ultrasonda bu ay klomen başladık çok okudum aslında bu jeli kullananların çoğu o ay hamile kalmış kuzum inş bu ay rabbim yüzünü güldürsünKızlar merhaba ...,
Nekadarcilekbirhayat öncelikle topiğin hayırlı olsun canım. destek için geldim =)
bende geçen ay preseed jel aldım kullandım olumsuzdu sonuç bu ay yeniden deneyeceğim bakalım kısmet.
Canım proxeed plus ı incelemeni tavsiye ederim çok kişi fayda görmüş morfolojiyi hızı düzeltiyoSagol canim ya. Ama bizim yaptrdigimiz hastanede sacmalik ki sadece sayi ve hiza bakmislar.ne.morfoloji var ne baska.bisey. oyuzden onu bilmiyorum esimi de 2.ye goturemedim henüz baska bir yere. Bikac ay gecsin keciboynznu fln yapalm oyle gideriz diyor. O da varsa zaten yandik
Sagol canim ya. Ama bizim yaptrdigimiz hastanede sacmalik ki sadece sayi ve hiza bakmislar.ne.morfoloji var ne baska.bisey. oyuzden onu bilmiyorum esimi de 2.ye goturemedim henüz baska bir yere. Bikac ay gecsin keciboynznu fln yapalm oyle gideriz diyor. O da varsa zaten yandik
Kız aynı annem gibi konuştunAy evet bende yapicam.onu doğruiyice psikopata bagladik ne.duysak yapiyoruz. Kendimize zarar vermeyelim de
Canim ovulasyon testi denedim ben hep. Yumurtlama takibini sadece bir ay yaptırdım ve testler ile aynı sonuçları verdi ama hala gelen giden yokİnş bekletmeden gelir canım yacanım yumurta takibi yaptırdın mı hiç doktora nasıl hesapladın önemli günleri
canım ben 3 yıl içinde sadece 1 kez gebe kalabıldım o da dusukle sonucladı. tüplerde sıkıntı vardı benim yapışıktı açtılar yani en azından hsgyle acıldıgını soyledı doktor.Canımmm çok sağol herhangi bi rahatsızlığın var mı tedavi falan? Bende pko görüntüsü var ultrasonda bu ay klomen başladık çok okudum aslında bu jeli kullananların çoğu o ay hamile kalmış kuzum inş bu ay rabbim yüzünü güldürsün
Evet canm onuda cok okudum. Ama dr esime baska bir hap verdi onun icerigi bundan daha etkili gibi geldi ama onunla ilgili neredeyse hic yorum bulamadim. Ikisinden birini alicaz ama hangisi karar veremedim. Onuda takipteyim.Canım proxeed plus ı incelemeni tavsiye ederim çok kişi fayda görmüş morfolojiyi hızı düzeltiyo
Aslinda dogru akışına biraksak olacak belki ama gelde bunu yüreğine anlatKız aynı annem gibi konuştundaha bugün diyo ki bi kendini bıraksan belki olacak olmadık şeyleri sürme vücuduna diyo jeli kastediyor tabi
proxeed plus cok pahalı yaaa esım ıcın vermıstı doktor 135 tl bı kutusu o cıvardaydı 2.kutuya gectık bakalım hayırlısı doktor 6 ay bunu kullanın dedı bunun faydası cok dedıEvet canm onuda cok okudum. Ama dr esime baska bir hap verdi onun icerigi bundan daha etkili gibi geldi ama onunla ilgili neredeyse hic yorum bulamadim. Ikisinden birini alicaz ama hangisi karar veremedim. Onuda takipteyim.
Rabbim bizi bebelere doyursun inşallaaah bi düzine bebemiz olsunEvet canm onuda cok okudum. Ama dr esime baska bir hap verdi onun icerigi bundan daha etkili gibi geldi ama onunla ilgili neredeyse hic yorum bulamadim. Ikisinden birini alicaz ama hangisi karar veremedim. Onuda takipteyim.
Evet maalesef cok pahalilar. 6 ay onu kullanana kadar aşılama yapsak daha mi etkili olur acaba diye düşünüyor insanproxeed plus cok pahalı yaaa esım ıcın vermıstı doktor 135 tl bı kutusu o cıvardaydı 2.kutuya gectık bakalım hayırlısı doktor 6 ay bunu kullanın dedı bunun faydası cok dedı
Aynen canım çoğaltıyormuş sayıyı ve morfolojiyi de düzeltiyormuş bende çaktırmadan alıp kocama içirmeyi düşünmedim değil bu ay ama benim koca cin gibi hemen anlar yaproxeed plus cok pahalı yaaa esım ıcın vermıstı doktor 135 tl bı kutusu o cıvardaydı 2.kutuya gectık bakalım hayırlısı doktor 6 ay bunu kullanın dedı bunun faydası cok dedı
Rabbim bizi bebelere doyursun inşallaaah bi düzine bebemiz olsunyazın bebeğimi kaybettim 6haftalık korunurken hamile kalmıştım aslında 3 sene istemiyordum ama insan yaşayınca daha çok arzuluyo o duyguyu
Canim Rabbim hayırlısiyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımızaCanım ben bu ay kullandım. 3 yıldır çocuk istiyoruz ve negatif 1 tüp bebek tedavisi oldum. Ama bu ay d vitamini takviyesi aldım. Hergün incir ceviz yedim ve çörekotu bal tarçın zencefil zerdaçal karışımı kullandım. Ve şükür 5 haftalık hamileyim . Hangisi faydalı oldu bilmiyorum
Yaaaa allahım meleğini sana bağışlasın inşallah öbür ay bizde senin gibi hamile kalırız canım bizlere bol bol dua et rabbim bize de nasip etsin o duyguyuCanım ben bu ay kullandım. 3 yıldır çocuk istiyoruz ve negatif 1 tüp bebek tedavisi oldum. Ama bu ay d vitamini takviyesi aldım. Hergün incir ceviz yedim ve çörekotu bal tarçın zencefil zerdaçal karışımı kullandım. Ve şükür 5 haftalık hamileyim . Hangisi faydalı oldu bilmiyorum
İnşallah kuzular sizlerinde Hamiş olduğunu duymak beni çok mutlu ediyo umut oluyo bana Canlar birbirimize destek olalım bu süreçteAllah bir daha yasatmasin canm kolay degil. Ama ileri umutla bakmak lazim herzaman. Demekki saglikli degilmis boylesi daha hayirliymis. Bundan sonrasi hemencecik saglikli hayirli bir evlat olsun.insaallah
Çok sağoooool. Amin canım bende burada okuduğumda inşallah birgün bende derdim. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.Yaaaa allahım meleğini sana bağışlasın inşallah öbür ay bizde senin gibi hamile kalırız canım bizlere bol bol dua et rabbim bize de nasip etsin o duyguyu
Canım bi de hangi günler jeli kullandın tam olarak kaç ml ben henüz başlamadımCanım ben bu ay kullandım. 3 yıldır çocuk istiyoruz ve negatif 1 tüp bebek tedavisi oldum. Ama bu ay d vitamini takviyesi aldım. Hergün incir ceviz yedim ve çörekotu bal tarçın zencefil zerdaçal karışımı kullandım. Ve şükür 5 haftalık hamileyim . Hangisi faydalı oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?