PRESEED JEL ile hamilelik yaşayan var mı aranız da ????????

Preseed jel ile hamile kaldığımı düşünüyorum..

• evet

OY: 12 38,7%
  • hayır

OY: 19 61,3%

• Ankete Katılan
    31
Canım bi de hangi günler jeli kullandın tam olarak kaç ml ben henüz başlamadım
Jel in içinden şırınga gibi birşey çıkıyor. Orada doz seçimi var. Ben minumum doz kullandım. Yumurtlama dönemi 1 er gün arayla 3 kez kullandım. Ve ilişki sonrası 2 saat ayağa kalkadım.

Jel in içinden şırınga gibi birşey çıkıyor. Orada doz seçimi var. Ben minumum doz kullandım. Yumurtlama dönemi 1 er gün arayla 3 kez kullandım. Ve ilişki sonrası 2 saat ayağa kalkadım.
Canım ben bu sefer 2 saat sonra değil valla vurup kafayı yatacam sabaha kadar allah affetsin yumurtlama günlerini nasıl belirledin tatlım

Kizlar inciri falan.hormonlariniza baktirmadan kullanmayin. Prolaktin.yuksekse incir daha da yukseltiyormus. Yuksek prolaktin hamilelige engel oluyor. Benim oyle maalesef.
Kaç canım seninki ben günde 3-4 tane atıyorum o bile yükseltmiş aralıkta 11 di ocakta 24 olmuş incir yiyince ama 29 sınırmış galiba

Canım su karışımı bize de anlatır mısın?
Forumlarda tam ölçüler var ama ben birebir yapmadım. Normali mesela 20 gr çörek otu ama un halinde olacak. Akarlar çekiyor. 20 gram tarçın 200 gram kestane balı. Güvendiğim bir aktar 1 er çorba kaşığı zencefil ve zerdaçal da koy dedi. Çünkü vucüt direncini artırıyormuş ve bağışıklık sisteminin güçlenmesine de etkisi varmış. Tasi pek güzel değil ama sabah akşam 1 er tatlı kaşığı yedim.

Tam canım çok teşekkür ederim. Valla bebislerimiz için her şeye katlanicaz artik.

Evet bende duymuştum hatta o yüzden normal incir kürü nü yapmadım. Korkuylada olsa günde 3-4 tane cevizle yedim. Ama evet bazılarında yükseltiyornuş
Bende canım kürlerden korkuyorum aslında o yüzden incir kürünü yapmak istememde yapamadım çok etkiler herşey tepetaklak olur diye.. 3-4 tane yedim çok etkilemez diyerek ne varsa rabbimde ol derse olur canlarım

Canım ben bu sefer 2 saat sonra değil valla vurup kafayı yatacam sabaha kadar allah affetsin yumurtlama günlerini nasıl belirledin tatlım
Daha önce ilaçla ve çatlama ile iğnesi ile 2 tedavi gördüm. Doktorum 28 günde düzenli adetin olduğu için 12. Gün ve 16 gün arasını iyi değerlendir demişti. :)))))

Aynen canım çoğaltıyormuş sayıyı ve morfolojiyi de düzeltiyormuş bende çaktırmadan alıp kocama içirmeyi düşünmedim değil bu ay ama benim koca cin gibi hemen anlar ya
Tadı tuhafmis kokusu da baya var canim anlasilmayacak gibi değil ki..
Ama sen gene de konuş bi güzel. Gerci biz diyince yapmıyorlar doktordan duyunca daha etkili oluyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…