- 5 Eylül 2014
- 1.961
- 2.856
- 133
- 37
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
Ilk denemn miydi jeli canimBn de bu jelle kaldim yuzde yuz etkisi oldumu bilmiyrm ama zarari olmadigi kesn denemekte fayda vat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk denemn miydi jeli canimBn de bu jelle kaldim yuzde yuz etkisi oldumu bilmiyrm ama zarari olmadigi kesn denemekte fayda vat
canım selam bende kullandım ama hiç bir faydasını görmedim bu ay deneme yapıcam tekrar..Kızlar merhabalar öncelikle ben bu ay ilk defa preseed jel kullanıcam kısmet olursa inş faydasını görürüm. Benim gibi bi umutla başlayıp hamile kalanlar var mı bu jel ile yazarsanız sevinirim bu konuda eski yazılar vardı güncel bi konu olsun istedim şimdiden yazanlara teşekkür ederim canlar..![]()
Valla 5 ay icnde iki kez hamile kaldim ilki dusuk buna bakalim kismetIlk denemn miydi jeli canim
Canim düşüğünde jel ils mi hamile kalmıştın? Cok gecmis olsun insallah guzel olur herşey. Su an ne kadarlik hamilesinValla 5 ay icnde iki kez hamile kaldim ilki dusuk buna bakalim kismet
Evet ikisindede .3 ay bttiCanim düşüğünde jel ils mi hamile kalmıştın? Cok gecmis olsun insallah guzel olur herşey. Su an ne kadarlik hamilesin
Düşüğü jele mi bağlıyorsun Canim? Soruyorum kusura bakma hep tecrube bunlar bize.. Hayirli ugurlu olsun evladin.Evet ikisindede .3 ay btti
Yok canim hic alakasi yok jel zarari okan bsey degil zarari yokDüşüğü jele mi bağlıyorsun Canim? Soruyorum kusura bakma hep tecrube bunlar bize.. Hayirli ugurlu olsun evladin.
Ben. Kötü yorum da cok okudum ama yinede kullanmak istedim rabbime emanet eger yiyecek ekmeği varsa her turlu olur eger yoksa zaten napsrsak yapalim olmicaktir.Yok canim hic alakasi yok jel zarari okan bsey degil zarari yok
Zarari kesinlikle yok arastrmistm ben denemekten bsey olmazBen. Kötü yorum da cok okudum ama yinede kullanmak istedim rabbime emanet eger yiyecek ekmeği varsa her turlu olur eger yoksa zaten napsrsak yapalim olmicaktir.
Tesekkurler canim zaten kullandim artik .. Sonuc için gun sayıyorumZarari kesinlikle yok arastrmistm ben denemekten bsey olmaz
Sen kafana takma yeterki hamile kalmayi naslsa olacak de kontrollerini yap kendini rahat birak ve tabiki dua ..Tesekkurler canim zaten kullandim artik .. Sonuc için gun sayıyorum
Aynen dedigin gibi yapiyorum canim ilk 2 sene cok kafaya taktım hatta ilk 2 bucuk 3 sene diyebilirim ama simdi son 6 aydır rahatım. Rabbim verirse lutfeder vermezse imtihan eder diyorum hakkimzida hayırlısı olsun. Çok tesekkur ederim.Sen kafana takma yeterki hamile kalmayi naslsa olacak de kontrollerini yap kendini rahat birak ve tabiki dua ..
Ayy canım kaç gün var bata inşallah ise yaramistir ben de almayı planlıyorum artık ciddi ciddiAynen dedigin gibi yapiyorum canim ilk 2 sene cok kafaya taktım hatta ilk 2 bucuk 3 sene diyebilirim ama simdi son 6 aydır rahatım. Rabbim verirse lutfeder vermezse imtihan eder diyorum hakkimzida hayırlısı olsun. Çok tesekkur ederim.
benim düşünüp araştırmam aylarca sürdü kendimi bu jele hazırlamam .Ayy canım kaç gün var bata inşallah ise yaramistir ben de almayı planlıyorum artık ciddi ciddi
canım bende kullaniyorum preseed jeli. senin bat ne zamn var mı bir gelişme. benim 2. ayim jel ileKızlar merhabalar öncelikle ben bu ay ilk defa preseed jel kullanıcam kısmet olursa inş faydasını görürüm. Benim gibi bi umutla başlayıp hamile kalanlar var mı bu jel ile yazarsanız sevinirim bu konuda eski yazılar vardı güncel bi konu olsun istedim şimdiden yazanlara teşekkür ederim canlar..![]()
Bat 19u canım benim ilk ayım sadece 2 kere kullandım bu ay tam yumurtlama zamanı ama kısmet bakalım ne olacak.. senin kaçına batcanım bende kullaniyorum preseed jeli. senin bat ne zamn var mı bir gelişme. benim 2. ayim jel ile
canım bnm bat 15 martti bugünde adet olmadım ama umudum yok hafif ağrilarim var adet olacak gibi hissediyorum. arada bıyle gecikmeler yaşiyorumBat 19u canım benim ilk ayım sadece 2 kere kullandım bu ay tam yumurtlama zamanı ama kısmet bakalım ne olacak.. senin kaçına bat
Ayyy canım inşallah hamilesindir bu jel sana da fayda eder ben de alacağım umut olursun bana da inşallah ağrılar bebegin yaptığı agrilardircanım bnm bat 15 martti bugünde adet olmadım ama umudum yok hafif ağrilarim var adet olacak gibi hissediyorum. arada bıyle gecikmeler yaşiyorum
Canım test yapmayacak mısıncanım bnm bat 15 martti bugünde adet olmadım ama umudum yok hafif ağrilarim var adet olacak gibi hissediyorum. arada bıyle gecikmeler yaşiyorum
yok canım test yapmayacagim çunku negatif gormekten yoruldum bide bu son aylarda her ay gecikmeler yaşiyorum. artik normal gibi olduCanım test yapmayacak mısın