• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PRESEED JEL ile hamilelik yaşayan var mı aranız da ????????

Preseed jel ile hamile kaldığımı düşünüyorum..

• evet

OY: 12 38,7%
  • hayır

OY: 19 61,3%

• Ankete Katılan
    31
Kızlar merhabalar öncelikle ben bu ay ilk defa preseed jel kullanıcam kısmet olursa inş faydasını görürüm. Benim gibi bi umutla başlayıp hamile kalanlar var mı bu jel ile yazarsanız sevinirim bu konuda eski yazılar vardı güncel bi konu olsun istedim şimdiden yazanlara teşekkür ederim canlar..:KK200:
canım selam bende kullandım ama hiç bir faydasını görmedim bu ay deneme yapıcam tekrar..

Sen kafana takma yeterki hamile kalmayi naslsa olacak de kontrollerini yap kendini rahat birak ve tabiki dua ..
Aynen dedigin gibi yapiyorum canim ilk 2 sene cok kafaya taktım hatta ilk 2 bucuk 3 sene diyebilirim ama simdi son 6 aydır rahatım. Rabbim verirse lutfeder vermezse imtihan eder diyorum hakkimzida hayırlısı olsun. Çok tesekkur ederim.

Aynen dedigin gibi yapiyorum canim ilk 2 sene cok kafaya taktım hatta ilk 2 bucuk 3 sene diyebilirim ama simdi son 6 aydır rahatım. Rabbim verirse lutfeder vermezse imtihan eder diyorum hakkimzida hayırlısı olsun. Çok tesekkur ederim.
Ayy canım kaç gün var bata inşallah ise yaramistir ben de almayı planlıyorum artık ciddi ciddi

Kızlar merhabalar öncelikle ben bu ay ilk defa preseed jel kullanıcam kısmet olursa inş faydasını görürüm. Benim gibi bi umutla başlayıp hamile kalanlar var mı bu jel ile yazarsanız sevinirim bu konuda eski yazılar vardı güncel bi konu olsun istedim şimdiden yazanlara teşekkür ederim canlar..:KK200:
canım bende kullaniyorum preseed jeli. senin bat ne zamn var mı bir gelişme. benim 2. ayim jel ile

canım bnm bat 15 martti bugünde adet olmadım ama umudum yok hafif ağrilarim var adet olacak gibi hissediyorum. arada bıyle gecikmeler yaşiyorum
Ayyy canım inşallah hamilesindir bu jel sana da fayda eder ben de alacağım umut olursun bana da inşallah ağrılar bebegin yaptığı agrilardir

Back
X