- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi Eylul_Izmir
-
Madem her şeyi bu kadar iyi biliyorsun eşin kardeşin ve babamdan başka adamlarla aynı ortamda bulunmanda günah nikah düşüyor hani, sesinin yabancı bi erkeğin duyması da günah bu kadar özen gösteriyormusun acaba ahh ah kalıplaşmış bir cümleyi günah sayıpta diğer günahlarını unutan zihniyet yazık size kocanın ilki misin acaba bir düşğn derimSiz ne kadar dini bilgiye sahipsiniz bilmiyorum ama tabii ki günahın büyüğü küçüğü vardır . Ben kimseyi cennetlik cehennemlik diye ayırmam orasını Allah bilir. İnanıyor musun bilmiyorum ama benim inandığım kitapta değil zina yapmak zinaya yaklaşmayın buyuruyor. Benim inandığım peygamber zinanın ne kadar büyük günah olduğunu açık bir şekilde bildiriyor sana daha bir çok şey anlatabilirim ama bu kadar kafi merak ettiysen detayını aç ve öğren ...
Ooo redlight falan....masallahin var heForum değil trol yuvası birisi bir mantıksız konu açıyor diğerleri onu onaylıyor ekip sağlam kurulmuş amaç ise temiz Müslüman ailelerin zihinlerini bulandırmak yapılan bir çok yorumu okudum. Yapılan yorumların Bir çoğu Müslümanım diyen birinin düşüncesi olamaz . Toplumun temel taşı ailedir aileyi parçalarsan ne toplum kalır ne millet ne devlet. İslam dini neden yasaklamış hiç sebebini düşündünüz mü . Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersen bir gün gelir o yılan senide sokar . Bu olay bukadarmı hafife alınmalı. Ben böyle hayatı kabul etmiyorum . Güzel ülkemde böyle ahlaksızlıkları da görmek istemiyorum . Siz İllaki böyle hayatı doyasıya yaşamak istiyorsanız Paris'e gidin Amsterdam'a gidin doyasıya yaşarsınız . Hem Amsterdamda red light da size de iş verirler...
He heeee bende yedim . Bız müftü karısıyım diyenleride gördük . Asıl sen kusura bakma ama hiçbir şey bilmiyorsun cahil olan sensinBen imam geliniyim görümcem hafız bütün soy imam ama zinanın alasını yapan evlatlar yetiştirmişler biliyo musun imanın kimde olduğu belli değil, merak etme kuran kurslarında büyüdüm senden daha çok şey bildiğimde kesin ama birincisi insanların ayıbımı her zaman örterim hani ayıbını örtelim ki Allah da bizim ayıbımızı örtsün diğer tarafta kitabta bu da yazıyor ayrıca Allah zina yapanı bile affediyor ama kul hakkınıı asla diyor bu da yazıyor kitapta bunları görmedin herhalde, Elhamdülillah Müslümanım ama her zaman insanların inanışlarına özellerine saygı duydum sizin gibi biri kötü bişeyi savunuyor diye demekki sende yapıyorsun demedim,çok ama çok cahilsin k.bakma kitabı AC baştan bidaha oku biz Müslümanız diye herkes bizim dinimize göre yasamak zorunda değil !!ne çıkıyorsa hacıyla hocadan da çıkıyor merak etme..
Canım bu mantıkla bakarsan içinde sperm olan kondomu gömüp dua etmemiz lazım döllenmese de sperm 72 saat canlı çünkü
Birde supermusluman namus ötesi bu hanım red ligth a iş önerisinde bulunduOraya bu iğrenç bakış açınla sen layıksın, zerre de utanman yok. Millete oraya buraya gidin diyeceğine , kendin rakkaya git, Suudi Arabistan'a git terbiyesiz seni.islam yasaklamışmış vs vs, inatla dini seyler yazıyorsun, ben bu yazdıklarım karşılığında ağır şeyler yazarım ama burada ciddi samimi ve iyi dindarlar var, onların inancına saygımdan yazmıyorum, yoksa "senin inandığın islamın" gömülecek çok tarafı var.
O konu seninniydi banlandınmı o yüzden ?ne yapayım neresinden baksan yaman bir çelişki var ortada..
kabak lifinden sonra en azından anlamlı bir mapus olur belki
Sende boş degılsın tatlımmmmOoo redlight falan....masallahin var he
Tecrubeli zaarrr
O ney yaa ??Ooo redlight falan....masallahin var he
Tecrubeli zaarrr
Afiyetle ye o zaman amq dikkat et oturmasın bogazına bak müftü karılarını da görmüşsün işte bak.He heeee bende yedim . Bız müftü karısıyım diyenleride gördük . Asıl sen kusura bakma ama hiçbir şey bilmiyorsun cahil olan sensin
Sayende öğreniyoruzSende boş degılsın tatlımmmm
Sedaya sor...O ney yaa ??
Efendimiz de Ebu Cehil'e bu şekilde yaklaşmış değil mi? İnanmıyırsan inanma ne halin varsa gör mü demiş? Red ligth nedir bilmiyorum (şimdi baktım gugıla öğrendim). Burada herkesin hakkına girip tanımadığınız kimselerin kul hakkını boynunuza aldınız. Bu yükle nasıl yaşayacaksınız?Forum değil trol yuvası birisi bir mantıksız konu açıyor diğerleri onu onaylıyor ekip sağlam kurulmuş amaç ise temiz Müslüman ailelerin zihinlerini bulandırmak yapılan bir çok yorumu okudum. Yapılan yorumların Bir çoğu Müslümanım diyen birinin düşüncesi olamaz . Toplumun temel taşı ailedir aileyi parçalarsan ne toplum kalır ne millet ne devlet. İslam dini neden yasaklamış hiç sebebini düşündünüz mü . Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersen bir gün gelir o yılan senide sokar . Bu olay bukadarmı hafife alınmalı. Ben böyle hayatı kabul etmiyorum . Güzel ülkemde böyle ahlaksızlıkları da görmek istemiyorum . Siz İllaki böyle hayatı doyasıya yaşamak istiyorsanız Paris'e gidin Amsterdam'a gidin doyasıya yaşarsınız . Hem Amsterdamda red light da size de iş verirler...
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır düsturuyla hareket ediyoruz. Hakikati söylemek bir Müslümanın asli görevidirDaha fazla konusmasan..
Susman daha hayırlı.
O konu seninniydi banlandınmı o yüzden ?
Ülkenin %99'u müslüman değil; yalnızca kağıt üstünde öyle olan sayısız insan var.Yüzde 99 u musluman bı ülkede yasıyoruzya hanı muslumandır dıye degerlendırdım. Velev kı musluman olmasa bıle toplumsal ahlak kuralları dıye bısey vardır. Sızce yaptığı şey etık mı? Sız evlımısınız bilmıyorum ama yapılan ahlaksızlıgı onayladıgınıza göre sız de yapıyorsunuz demekkı..
Hakikati konuşup aynı zmaanda red light diyorsunuz. Çelişmeyin.Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır düsturuyla hareket ediyoruz. Hakikati söylemek bir Müslümanın asli görevidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?