Prezervatif yırtılması

Madem her şeyi bu kadar iyi biliyorsun eşin kardeşin ve babamdan başka adamlarla aynı ortamda bulunmanda günah nikah düşüyor hani, sesinin yabancı bi erkeğin duyması da günah bu kadar özen gösteriyormusun acaba ahh ah kalıplaşmış bir cümleyi günah sayıpta diğer günahlarını unutan zihniyet yazık size kocanın ilki misin acaba bir düşğn derim

Ooo redlight falan....masallahin var he
Tecrubeli zaarrr

He heeee bende yedim . Bız müftü karısıyım diyenleride gördük . Asıl sen kusura bakma ama hiçbir şey bilmiyorsun cahil olan sensin

Birde supermusluman namus ötesi bu hanım red ligth a iş önerisinde bulundu
Benim bilmediğimi biliyor :) pek enteresan

He heeee bende yedim . Bız müftü karısıyım diyenleride gördük . Asıl sen kusura bakma ama hiçbir şey bilmiyorsun cahil olan sensin
Afiyetle ye o zaman amq dikkat et oturmasın bogazına bak müftü karılarını da görmüşsün işte bak.

Efendimiz de Ebu Cehil'e bu şekilde yaklaşmış değil mi? İnanmıyırsan inanma ne halin varsa gör mü demiş? Red ligth nedir bilmiyorum (şimdi baktım gugıla öğrendim). Burada herkesin hakkına girip tanımadığınız kimselerin kul hakkını boynunuza aldınız. Bu yükle nasıl yaşayacaksınız?

Ülkenin %99'u müslüman değil; yalnızca kağıt üstünde öyle olan sayısız insan var.
Başkalarının özel hayatı hakkında yorum yapmak sizin haddinize değil. Etik olmayan şey sizin üstünüze vazife olmayan konulara hakkınızmış gibi burnunuzu sokmanız. Cahil cesareti hep bunlar. Rahat bırakın insanları, iğrenç kokuşmuş zihniyetinizi uzak tutun diğer insanlardan.

Hiç tanımadığın insanlar hakkında iftiralar atıyorsun Günahın en büyüğünü sen işliyorsun herkesin vebali üzerine olur inşallah seda 96 ergen ve cahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…