- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi Eylul_Izmir
-
Zaten bütün pislikler bunlardan çıkıyor. Kuran kurslarındaki sapıklar gibi.Birde supermusluman namus ötesi bu hanım red ligth a iş önerisinde bulundu
Benim bilmediğimi biliyor :) pek enteresan
Sen kendıne dıkkat et yalanlarla yasıyorsun canım benımmSeda 96 Allah sasırtmasın dikkat et
Yürü git burada ahkam kesmek ne kadar kolay gitte otobüste çarşıda pazarda kes hatta tatil bölgesin de öğret müslümanlığı gitte ellerinde kal.Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır düsturuyla hareket ediyoruz. Hakikati söylemek bir Müslümanın asli görevidir
Siz dilsiz olun mümkünse. Ciddiyim. Ağzınızdan hakikat çıkmıyor irin akıyor. Hiç bir müslümana yakışıyor mu bu sözler ? Gidin bi elinizi yüzünüzü yıkayın bi abdest alın. Kendinize gelinHaksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır düsturuyla hareket ediyoruz. Hakikati söylemek bir Müslümanın asli görevidir
Hahaaa dinime söven müslüman olsun diye buna diyorlar herhaldeSen kendıne dıkkat et yalanlarla yasıyorsun canım benımm
İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı ...Hiç tanımadığın insanlar hakkında iftiralar atıyorsun Günahın en büyüğünü sen işliyorsun herkesin vebali üzerine olur inşallah seda 96 ergen ve cahil
İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı ...
Bak it değiliz ki duamız kabul olmuyor gökten kemikte yagmıyor, dikkat et bir çocuğun var Allah buradakilerin ahını ondan cıkarmasın sizin gibi pisliklerdwn çıkıyor Ne cıkıyorsaİtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı ...
Senin özgürlüğün benim haklarıma dokunduğun yerde biter o yüzden haksızsınHaksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır düsturuyla hareket ediyoruz. Hakikati söylemek bir Müslümanın asli görevidir
Fazla havlama hoştİtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı ...
Bende alacam o liflerden de nasıl banlanma sebebi oldu diye merak ettiydimyok benim değildi..hatta sağolsun arkadaşın sayesinde kabak lifi aldım bugün:)
şu benim iki noktalara takan biri yüzünden banlandık .. bunlar üç olcakmış
PisliZaten bütün pislikler bunlardan çıkıyor. Kuran kurslarındaki sapıklar gibi.
sızın ne olduğunuz bıle bellı degıl senın ozellıkleBak it değiliz ki duamız kabul olmuyor gökten kemikte yagmıyor, dikkat et bir çocuğun var Allah buradakilerin ahını ondan cıkarmasın sizin gibi pisliklerdwn çıkıyor Ne cıkıyorsa
Havlamak sana mahsus susturmakta ınsanlaraFazla havlama hoşt
Defol git insanlıkla alakası olmayan yaratık senin ne olduğun belli zaten onla bunla her haltı yiyip yiyip sonra evlenince sütten cıkmış ak kasık olan sonra namusla yatıp namusla kalkan pisliğin tekisin taş o kadar Müslümansın ha sizin gibiler yüzünden çıkıyor ne çıkıyorsaPisli
sızın ne olduğunuz bıle bellı degıl senın ozellıkle
Ağzımı bozmak istemiyorum senin gibi köpekler içinHavlamak sana mahsus susturmakta ınsanlara
Sen kendınle karıştırma her haltı yeseydım konuya senın gıbı yaklaşırdım.Defol git insanlıkla alakası olmayan yaratık senin ne olduğun belli zaten onla bunla her haltı yiyip yiyip sonra evlenince sütten cıkmış ak kasık olan sonra namusla yatıp namusla kalkan pisliğin tekisin taş o kadar Müslümansın ha sizin gibiler yüzünden çıkıyor ne çıkıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?